De la: gabitzza, la data 2009-04-15 21:09:48Se poate,, fa-ma sa pricep! nu vreu sa te fac eu sa pricepi!!! pricepe...singura!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Aprilie 2009 21:52 |
||
---|---|---|
hopa...ce-i aici ? mesaje criptate ? nene...chem CIA... ioi, ishtenem...maine va povestesc cam ce barfe se discuta la o inmormantare...ramai prost daca auzi ce barfesc cocoanele bine in astfel de momente |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 21:58 |
||
Numa` de raposatu` nu, asa-i?. Mai ca-ti vine sa dai cu tamaie dupa ele.. | ||
|
||
gabitzza Postat pe 15 Aprilie 2009 22:04 |
||
yeap...la ce ora a murit...cum au gasit-o...daca plange barbat'su dupa ea...plus alte picanterii... inclusiv de mine...he...he...ca nu m-am salutat cu exu' ca eram prea elegant imbracata si cu ochelari ray ban la ochi... iti sta mintea in loc, soro... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 22:09 |
||
Le freca grija de tine, in loc sa-si vada da batista.. | ||
gabitzza Postat pe 15 Aprilie 2009 22:13 |
||
nene...ce probleme au unii...te doare mintea...da' stii care e faza amuzanta? ca prima care l-a zarit pe exu' a fost coana mare... iote dracie...isi lua fie-mea un comp meseriash...si o camera video si mai meseriasha...28 de mil a dat pe ea...sa se dea gagica pe mess cu camera...si uite ca nu poate...viata mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 22:16 |
||
fataaaaa...cum dreaq a dat pe camera mai mult decat pe lap??????....pai, daca lapu face cartofi prajiti...camera face friptura...si are porcu' incorporat..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Aprilie 2009 22:43 |
||
tuto...a dat 15 mil pe comp...meseriash rau...si a mai dat 28 de mil pe camera...da uite ca aia nu avea functie web, sa se dea pe mess cu ea... ce sa zic...tuta rau...si nici nu asculta de nimeni...ea e desteapta...ete bip...acu' sta si se uita la camera ca curca in lemne...ca e profi-profi...adicatelea prea profi pentru ea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 22:47 |
||
ashe...cum ziceam...se ia hreanul si se razaleste fin... urmarea in numarul viitor... gabico..te-am pierdut ???!!! nene...ma duc in patut atunci...intai schema 14 brusc si pe urma somn de voie...ca ma epuiza evenimentul de azi sa fiti cuminti si o noapte frumoasa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 22:51 |
||
Zi-i!! Incercam s-o gasesc pe Irinuca..tin minte ca am mai vazut postari d-ale ei.. |
||
gabitzza Postat pe 15 Aprilie 2009 22:59 |
||
Ma uitam la video-ul Totusicai...maica ta, aia ii dadeau cu spritzane si polca in cavou.. | ||
gabitzza Postat pe 15 Aprilie 2009 23:00 |
||
ti-a placut ? Dinica e mare actor... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Aprilie 2009 23:17 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-15 22:59:39Zi-i!! scuze bitza...dar am un bolnav langa mine si a trebuit sa pompez in el neshte zama de gaina cu lashte...sara buna bitzule... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Aprilie 2009 23:39 |
||
Tuta, cine e bolnav, mama ta ? Mai sunt socrii tai la voi? Un pupic la toata lumea, si-o zi luminoasa!! |
||
gabitzza Postat pe 16 Aprilie 2009 07:54 |
||
' morning, doamnelor... am intrat sa va salut, sa va spun ca ma manca' in popou sa fac curatenie...si sa va intreb ce faceti cum pe pro l-am expediat de acasa (observati ce nevasta emancipata sunt ???!!!) sunt singura singurica sa imi fac de cap cu aspiratorul o zi faina sa aveti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 08:42 |
||
va salut si eu ! ca nu am mai facut-o de cateva zile ! deh ...treburi ... cine bea o cafea ??? |
||
rasarit Postat pe 16 Aprilie 2009 09:09 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-16 07:54:54Tuta, cine e bolnav, mama ta ? florin bre...iesi si el sa dea doua gauri in perete ca sa stabilizam cu un lemn suportul de rufe de la geamul de la bucatarie si l-a tras corentu' ....raciii ca naiba....ieri pe la 6 vorbeam cu el....un alintat si jumate si un racit....mucii ii curgeau, alintarea era in floare...dar aseara a facut ce i-am zis.....paracetamol, supa fierbinte, paturica, transpirat, schimbat hainele, dormit.... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 09:47 |
||
io beau o cafea tare, te rog..... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 09:51 |
||
Buna dimineata! Va pup fetelor.... si fug... Am zi grea si sefu iar e plin de nervi... |
||
Ella34 Postat pe 16 Aprilie 2009 09:51 |
||
zawaifo......eu m-am ofilit la juma de geam.....neicaaaa.....nu-i de mine curateniaaaaa!!!!!!!!si flo zicea ca o sa o facem temeinic dupa pasti daca nu reusesc sa ma adun acuma.....ca ieri i-am lasat o lista de 6 treburi de facut si s-a lovit in aripa precum lebada muribunda......la o ora dupa ce am ajuns acasa, cand l-am sunat,ii curgeau deja mucii, isi sufla nasul ca un trombon si era ca un copil de 5 ani alintat....care papase un cremwurst, placinta cu branzica si pana mea ca nu mai stiu ce..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 09:52 |
||
te pupacesc ellutza..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 09:53 |
||
tuto...ce sa zic, fetitza...aspirina saracului...aia e cea mai buna... eu...curat pusca si vorbesc prostii...curatenie...my ass...ma dau pe mess cu gagicile... miauniko...ce faci draga ? de mult nu ai intrat |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 10:19 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-16 10:19:33tuto...ce sa zic, fetitza...aspirina saracului...aia e cea mai buna... ntz...ntz...ntz...nu tzine cu mine....la cat era de mucios si la cat era de transpirat aseara dupa un coldrex hotrem si un castron maaare de supa de gaina fierbinte.....bleah...prefer sa transpire cu mine nu pe langa mine...... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 10:33 |
||
breeee....femeieeeee...rade flo de noi......zice ca taaare gospodine mai suntem.....auzi tu...ele cica fac curatenie....maica...sa nu ne spetim.....auzi la el....s-o luam mai usor....sa nu ne surmenam.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 10:37 |
||
pai eu deja am renuntat la ideea de curatenie...ce pana mea... l-am gonit pe pro de-acasa dijeaba...saracu'... ma duc sa mai imi bag o cafea in vena...ca am dormit pe ultrascurte...toata noaptea m-am gandit la cutzu bolnavior... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 10:41 |
||
da ce are cutzu?????...ce a patit?????....daca vomeaza, sa stii ca e ceva normal la cutzi.....cam o data pe luna mai trage o voma mica....dar daca vomeaza repetat atunci e bai.....ai grija de el....ca am trecut si noi prin asta..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 10:57 |
||
michelle....mi-a facut flo front de lucru la geamul de la sufra....si am o leneeeeee...sunt la ora de sexologie..... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Aprilie 2009 10:58 |
||
nu vomita...doar ca sta asa...bleg...nu se bucura deloc...de obicei, cand il vedea pe pro, capia de fericire...da' aseara cand am venit de la evenimentul monden unde am fost vedeta cu ochelarii ray ban ...statea asa..ca prostutul... eu, mama dolores...am intrat in panica rapid...am chemat veterinarul, i-a bagat ala injectii si vitamine la greu...azi e mai bine, inca e putin rigid...dar e mai bine drept e ca si cutzii astia parca-s nebuni...mananca nuci...de prin gradina ???!!! daca ai mai pomenit asa ceva... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 11:02 |
||
ha...te zguduie o lene... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Aprilie 2009 11:02 |
||
of , fetelor ...am salutat si am si fugit ! ma duc sa vopsesc ouale!!! PASTE FERICIT !!! va doresc din suflet numai bine si sanatate multa ! va pup ! |
||
rasarit Postat pe 16 Aprilie 2009 11:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
|
||
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural