Cafenea de primavara

ovi...nu inteleg ce vrei sa spui...decripteaza, te rog
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:16
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:16:02ovi...nu inteleg ce vrei sa spui...decripteaza, te rog

ei...las` ca nu esti asa mica!!!
cautam sa pricep si yo...cte ceva de pe la voi!!!
da...vaz ca...vb codat!!
ovidiu42
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:17
hai ca inviai si eu...da unde va ascunserati mama...ca acu juma de ora nu erati nici una.....
tutankhamon
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:19
Ovidele..mergi pe oua...
gabitzza
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:20
eu nu vorbesc codat, au contraire...am zis explicit ca ma enerveaza pioasele cu tot atat credinta cata are un gandac

plus ca m-a indispus meciul de sambata...dincolo de limbajul frust al lui anakin, nu pot sa nu remarc justetea celor spuse de el...

concluzia...prea multe personaje care traiesc cu un cult al victimei...si bat moneda pe tema asta

gaby, pe vremea aia eu eram porumbelul pacii...ma rugam de anakin, de superb si de army sa nu mai spele podelele cu ea...si de hatarul meu, baietii au incetat...

da' uite ca nu inceteaza ea...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:21
Noi n-am fost la Inviere din pacate dar am fost ieri. si pe urma...petrecere cu amicii...
Dar voi?
Aemulus
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:21
De la: gabitzza, la data 2009-04-20 20:20:15Ovidele..mergi pe oua...

bizu`....merg taty...da` sper sa nu fac boacane!!
ovidiu42
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:22
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:21:08eu nu vorbesc codat, au contraire...am zis explicit ca ma enerveaza pioasele cu tot atat credinta cata are un gandac

plus ca m-a indispus meciul de sambata...dincolo de limbajul frust al lui anakin, nu pot sa nu remarc justetea celor spuse de el...

concluzia...prea multe personaje care traiesc cu un cult al victimei...si bat moneda pe tema asta

stiu wife....si...sper ca lumea se mai uita si-n oglinda...uneori!!!
sau...oa avea una d`aia fermecata care le spune ca...doar ei sant cei mai cei?
ovidiu42
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:24
mica...noi acasa...am fost sa luam lumina...nu am mers la slujba, ca eram prea suparati...

in rest...ne calca vecina...all day long...
wife_de_zmeu
WIFE,am fost plecata la verisoarele mele la curte,alta viata,de simbata pina luni dupa masa,dar am revenit,ca de facem cu schimbul la blocuri,sa nu se intimple ceva major si sa nu intervina nimeni,mai pe la o berica in cartier cu prietenii,cam atit
scrichy
WIFE,am fost plecata la verisoarele mele la curte,alta viata,de simbata pina luni dupa masa,dar am revenit,ca de facem cu schimbul la blocuri,sa nu se intimple ceva major si sa nu intervina nimeni,mai pe la o berica in cartier cu prietenii,cam atit
scrichy
e fain la curte, nu-i asa? aer...iarba...nu iti bocane nimeni in cap...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:25
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:24:19mica...noi acasa...am fost sa luam lumina...nu am mers la slujba, ca eram prea suparati...

in rest...ne calca vecina...all day long...

mare noroc ai tu cu...vecinele alea de povbeste!!!
ovidiu42
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:26
PW, dar de ce sunteti suparati? Ce vi s-a intimplat?

Aemulus
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:27
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:21:08eu nu vorbesc codat, au contraire...am zis explicit ca ma enerveaza pioasele cu tot atat credinta cata are un gandac

gaby, pe vremea aia eu eram porumbelul pacii...ma rugam de anakin, de superb si de army sa nu mai spele podelele cu ea...si de hatarul meu, baietii au incetat...

da' uite ca nu inceteaza ea...

stiu, urlam ca nu ne place mahalaua, dar de fapt..

hmm. da, i-am precizat acelasi lucru pe topicul pios, nu i-a picat prea bine..trist e ca n-a priceput.
gabitzza
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:28
mie-mi fluieri ?

imi oferi compasiune...vezi, doamne...ma umplu de placinte...ah...si ma enerva aseara...ca a zis ca tre' sa mai iesim la aer...asta in traducere libera, sa ne ducem la ei si sa jucam popa-prostu' pe manele

si i-am zis ca G are accese de superioritate si face lumea sa planga
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:30
mica, ne-a otravit vecinul pocait un cutzu...cel mai inteligent dintre ei...de miercuri ne-am luptat sa il salvam, si sambata seara a murit...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:31
popa prostu pe manele.?? Hai c-am mai trait sa invat ceva..
gabitzza
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:32
da, gaby...joaca carti in curte, scot in puii mei boxele afara, sa le urle gutza...si ma suna pe mine ca sa-mi zica ca stam ca salbaticii in casa, adicatelea...mai iesiti din grota sa socializati...

iote de-aia, am jurat ca imi schimb stilul nene...nu mai dau replici de bun simt, ca vad ca educatia e un handicap...se urca toti in capul tau...

de-acu' taxez imediat...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:36
Hai, ca postai de doua ori, dar am dat odata,acum o zi doua am scris ceva dar a aparut doar salutul,e si de la site,basca ca Nortonul acum s-a gasit sa scaneze si merge greu netul WIFE,de liniste acolo nici vorba ,ca erau unii cu muzica si gratar in strada toata noaptea au chefuit si camera unde dorm e la strada cu un perete,iar doua zi erau altii in alta curte, e drept cu muzica lautareasca veche dar mai in surdina decit cea tiganeasca
scrichy
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:37
hai mai PW, cum sa va otraveasca ciinele? Ce inima are omul ala?
Aemulus
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:37
cand o sa-i mai loveasca dorul de socializare, baga-le o SEPULTURA..

Sa vezi cruci si matanii atunci..sa-i crape neuronu` la vecin..
gabitzza
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:40
inima ? nu are, mica...el ii zice muierii "treci in butoi"...si aia intra in butoi, el pune capacul si sanatate buna...sta acolo pana se milostiveste de ea sa o scoata de acolo...in schimb ii urla muzica pocaiasca toata ziua si toata noaptea...

baiat de baiat...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:43
Deh, ce sa-ti spun, sa speram ca fiecare primeste dupa fapta...
Aemulus
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:45
lume dementa, nene...
gabitzza
Michelle, eu i-am dat dreptate lui Anakin si Persi m-a scos din lista de prieteni
Nu am crezut ca poate unii pot fi atat de puerili
O sa supravietuiesc si fara Persi in lista, nu crezi? Si daca nu pot... oare ce ma fac?

Mamitzule mai spune ce prajituri stii sa faci, sa stiu ce sa caut! In seara asta incerc sa-mi satisfac poftele... culinare bineinteles cu o incursiune prin oras!

O seara fara evenimente neplacute!!!!
Romeo_Ex
gaby...asa nervi mi-am facut zilele astea...nu ne-a fost destul moartea lui Ares, mai vine si vecina confuza sa ma invete cum se face drobul si sa ma critice ca eu nu stiu sa-l fac...ca de ce am calit ceapa verde...ca de ce nu am pus usturoi...ca de ce nu am dat ficatul prin masina de tocat...ca de ce am facut doar un tort de 6 kile si nu am facut tz feluri de prajituri...ete bip...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:46
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:43:15inima ? nu are, mica...el ii zice muierii "treci in butoi"...si aia intra in butoi, el pune capacul si sanatate buna...sta acolo pana se milostiveste de ea sa o scoata de acolo...in schimb ii urla muzica pocaiasca toata ziua si toata noaptea...

baiat de baiat...

Oare ce secret are???
Romeo_Ex
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:46
romeo...cred ca supravietuiesti fara persi in lista...

tort diplomat, puiule...la ala sunt imbatabila...

urla modestia in mine, nene...m-am molipsit
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:47
secret ? e credincios...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
Terasa de vara 4534 De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
Inima albastra 714 De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18
Setari Cookie-uri