De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 21:21:22aha, romeo...italy ? Am fost barman part-time vreo 2 ani si numai de "como se dice/spune" am avut parte!!! Plus "La voi como se spune la cappuccino?" Hai mai Michelle, ca mi-e sila de genul asta de oamneni. Pleci 2 luni si te intorci cu tolba plina de cuvinte stranii(eri) si te dai rotund in baruri! Te spargi in figuri si in stomac ai un biscuite umflat cu apa!!! |
||
Romeo_Ex Postat pe 20 Aprilie 2009 21:31 |
||
---|---|---|
Nu se uita nimic Gabitza, sau mai bine zis nu poti sa uiti ce n-ai stiut nici odata , daca ma intelegi. Sunt doar figuri.Si din nefericire romanilor le cam place sa se rupa in figuri. |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 21:32 |
||
Romeo, corect! Iti dau dreptate 100%. | ||
|
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 21:34 |
||
De-aia ne-am facut de ..crapatura ca ne rupem in figuri..mama ce-am scos-o. |
||
gabitzza Postat pe 20 Aprilie 2009 21:35 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-20 21:35:28 De-aia ne-am facut de ..crapatura de la cozonac ti se trage |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 21:37 |
||
Vorbesc fluent doar 3 limbi straine, 2 invatate la scoala si una invatata de forta majora, dar nu gasesc nici macar pe google translator cuvantul "fitze"! E un cuvant pur romanesc!! Haideti, sa fim mandrii, ce PLM!!! Poate ma trec cu vederea adminii |
||
Romeo_Ex Postat pe 20 Aprilie 2009 21:38 |
||
romeo, corect...eu am tocit gramatica limbii italiene de mi-au sarit ochii, ca sunt perfectionista dar am si eu cunostinte care vin in tara si vorbesc amboulea, su mamma mia, si porca madona si cu masline snociolate...ca e mai simplu nene...la 11 e un film demential la protv...tache...cu Mircea Diaconu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 21:40 |
||
da, de la cozonac zici? 11? Protv? receptionat.. |
||
gabitzza Postat pe 20 Aprilie 2009 21:40 |
||
gabicule...sa te uiti neaparat la filmul asta...cica e genul filantropica...despre care astia de la protv au zis ca e comedie | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 21:43 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2009-04-20 20:45:54Michelle, eu i-am dat dreptate lui Anakin si Persi m-a scos din lista de prieteni ficatelul meu are voie acuma numai lapte...deci...daca vrei...neste taietei cu lapte, cu nuca si cu scortisoara...in rest stiu destule prajituri.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 21:44 |
||
Filantropica e un film tare bun...mi-a lasat un gol in stomac dar mi-a placut tare mult. | ||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 21:45 |
||
ha...ai aparut ? ce-ti face "fiara" ? mica, te pune pe ganduri... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 21:46 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:46:05gaby...asa nervi mi-am facut zilele astea...nu ne-a fost destul moartea lui Ares, mai vine si vecina confuza sa ma invete cum se face drobul si sa ma critice ca eu nu stiu sa-l fac...ca de ce am calit ceapa verde...ca de ce nu am pus usturoi...ca de ce nu am dat ficatul prin masina de tocat...ca de ce am facut doar un tort de 6 kile si nu am facut tz feluri de prajituri...ete bip... suzi, da tu nu stii sa ii spui c-o cheama rudele pe acasa???? ce papucii mei ca ma enerveaza si me mine...hai ca iar imi creste aciditatea si ma arde stomacul si se pune ficatul invers....bipul meu...adicatalea sa-ti dea tie ordine ce sa faci in casa ta?????si si tu ca ea...sa plece naibii si dupa aia faci ca tine...ce bipul meu.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 21:47 |
||
Ha? Laptic? da, vad ca astia pe Cinemagia il prezinta ca fiind comedie.. neagra..nene.. |
||
gabitzza Postat pe 20 Aprilie 2009 21:47 |
||
bai..postai de doua ori,, se ia lume buna | ||
gabitzza Postat pe 20 Aprilie 2009 21:47 |
||
Tuta, scuza-ma ca ma amestec, dar ca una care are o relatie "speciala" cu ficatul personal vreau sa spun ca laptele nu e bun.Da-i iaurt, brinza proaspata degresata, ceai cu lamiie dar nu lapte.Laptele nu e bun pentru adulti oricm.Doar cel de capra. | ||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 21:48 |
||
tuto, eu am ajuns la matura concluzie ca sunt prea politicoasa...mi-e rusine sa o trimit la mama ei, cum ar merita...de-aia zic ca am sa imi schimb stilul...plus ca e proasta, nene...imi pare rau, dar e proasta ca duba...nu ca sunt eu einstein, dar parca mai am busola, nu dansez din buric pe manele si nici nu citesc sandra brown... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 21:50 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:54:24pro ? pro e prea urban...zice ca nu isi pune mintea cu el...da' l-a daramat moartea cutzului, si tare mi-e ca daca isi mai intoarce genele vecinu' ii scapa pro una de il aduna de pe jos... confirm...asta mica dupa ce a mancat papara a venit la cinci minute si isi cerea iertare langandu-mi mana care a pocnit-o..... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 21:50 |
||
gaby, astia sunt cu capu'...daca si filmul asta a fost comedie...ce sa mai zic pai atunci si "patru luni, trei saptamani si doua zile" a fost comedie...si nu ne-am prins noi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 21:52 |
||
tuta, mica are dreptate...branza proaspata si paine prajita...si ia medicamentele injectabil... omg...ce dashteapta m-am facut...zic la o doftoreasa cum sa ia hapurile... fetele...ma duc sa ma dau lovita...vreau un masaj...la mare arta... doamneee...ce mai urla cutzu ala al meu...si ce mai plange...eu as vrea sa il bag in casa, dar nu ma lasa pro, zice ca daca il bagam acum in casa, in veci nu mai iese afara...ar fii a patra noapte cand doarme cu noi in pat...si are 40 de kile... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 21:55 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 21:40:15romeo, corect...eu am tocit gramatica limbii italiene de mi-au sarit ochii, ca sunt perfectionista wifo...la 23.15...asa scrie in program....sunt curioasa cat de bun e ca m-am cam saturat de prostioarele protevistilor in care baga actori mari, doar doar vor ridica valoarea nulitatii de scenariu..... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 21:57 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-20 21:47:49Ha? Laptic? taietei cu laptic, si pentru cine vrea...nuca macinata cu zahar vanilinat si cu scortisoara.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 21:59 |
||
noapte buna va doresc...si sa fiti cuminti... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 22:01 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-20 21:48:51Tuta, scuza-ma ca ma amestec, dar ca una care are o relatie "speciala" cu ficatul personal vreau sa spun ca laptele nu e bun.Da-i iaurt, brinza proaspata degresata, ceai cu lamiie dar nu lapte.Laptele nu e bun pentru adulti oricm.Doar cel de capra. nu-i bai..stai blanda pe fundul tau....nu ma supar eu asa de usor...lapte stiu ca bea mama in prostie...si are probleme cu fiara si are si hepatita c...si laptele ii face bine...iar eu beau lapte si din ratiuni gastrice...ca am si niste arsuri ceva de speriat.....dar mi-ai dat o idee buna...ceai de afine cu lamaie si miere...mi-auuuuuu...ma duc sa pun oala de ceai...mai vrea cineva??? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:03 |
||
"Tache, un bătrân gropar, află că mai are numai două luni de trăit. Acesta este momentul în care îşi dă seama că are o ultimă dorinţă pe care vrea să o vadă realizată cu orice chip. El îşi doreşte o ceremonie funerală mai mult decât fastuoasă, care s-ar potrivi de minune cu locul de veci din centrul cimitirului pe care-l ochise de multă vreme. Tache are ceva bani puşi deoparte pentru înmormântare, însă norocul îl părăseşte: mormântul pe care şi-l dorea tocmai este dat altcuiva." Uite o descriere scurta a filmului cu pricina.Vizionare placuta tuturor! |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:03 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 21:50:00tuto, eu am ajuns la matura concluzie ca sunt prea politicoasa...mi-e rusine sa o trimit la mama ei, cum ar merita...de-aia zic ca am sa imi schimb stilul...plus ca e proasta, nene...imi pare rau, dar e proasta ca duba...nu ca sunt eu einstein, dar parca mai am busola, nu dansez din buric pe manele si nici nu citesc sandra brown... auzi...stai ca m-ai pierdut...de la fiara mi se trage.....de ce iti pare rau????? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:07 |
||
Despre lapte se afirma cu certitudine ca dezvolta celulele canceroase.Laptele este bun doar pentru copii pina la virsta adolescentei, dupa asta dezvolta in stomac o mucoasa toxica (daca pot spune asa) si este foarte daunator.Chiar si la copii nu este recomandat laptele daca sunt raciti pentru ca intretine febra si mucozitatile.Laptele de capra este singurul lapte care nu creaza astfel de probleme (capra e un animal care nu se imbolnaveste de nici un virus/bacterie).In fine, asta e ce stiu eu si mai ales asta fac. Eu am terminat cu laptele de mult dar si cu hepatita C.Lapte batut, iaurt, brizeturi asta e tot ce consum din gama de lactate. |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:10 |
||
Tache e aparut din 2007! Din motive banesti nu au reusit sa-l promoveze mai mult de Pro TV... sincer nu l-am vazut, dar in functie de trailer pot spune doar ca se anunta nashpa! Intotdeauna trailer marfa = film prost! Asa se tine lumea cu capul in tv... Mi-l povestiti maine, nu-i asa? Eu plec la agatat! Cu ochii mei albastrii-verzi si limba ascutita, cine-mi poat rezista??? Aaaaaa... nu raspundeti la asta ! Seara buna! |
||
Romeo_Ex Postat pe 20 Aprilie 2009 22:10 |
||
iti ziceam de vecina, soro...ca m-ai intrebat...si nu am percutat la timp...scleroza, deh... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 22:11 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 21:55:28tuta, mica are dreptate...branza proaspata si paine prajita...si ia medicamentele injectabil... 1...am paine, am, prajitor, nu am branza proaspata.. 2....medicamentele pe care mi le-a dat dl dr azinoapte nu se fac injectabil(am oroare de injectii...azi noapte am facut prima intraveninoasa!!! din viata mea)....azi noapte mi-a bagat cocaina in vena....acu o iau pe gura....nospa, bilichol, ciprinol, nexium...viata mea.... 3. sub nici o forma nu lasa potaia in pat....eu nu mai scap de tuta mea....o dau seara jos din pat...sta cuminte pana adormim....apoi se urca pe nesimtite in pat...si dimineata se uita parsiveste daca o vad - cum dreaq sa nu vad o latitura de 2 pe doi????? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
|
||
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
prostia unora,... | 136 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 21:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară