Nu stiu cum e Tache asta dar "In numele regelui e un film care merita vazut 100%.Uitati-va ca mai prindeti putin din el. | ||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:15 |
||
---|---|---|
De la: micabis, la data 2009-04-20 22:10:07Despre lapte se afirma cu certitudine ca dezvolta celulele canceroase.Laptele este bun doar pentru copii pina la virsta adolescentei, dupa asta dezvolta in stomac o mucoasa toxica (daca pot spune asa) si este foarte daunator.Chiar si la copii nu este recomandat laptele daca sunt raciti pentru ca intretine febra si mucozitatile.Laptele de capra este singurul lapte care nu creaza astfel de probleme (capra e un animal care nu se imbolnaveste de nici un virus/bacterie).In fine, asta e ce stiu eu si mai ales asta fac. mica, iubita mea...1....te rog eu nu mai pune diacritice intr-un text....sincer...ma dor ochii si nici nu am rabdare sa transcriu ce ai vrut tu sa spui......si 2...io stiam de carne ca produce celule canceroase...nicidecum laptele....mamei mele vad ca ii merge foarte bine pe lactate si vegetale....fara carne....dar fiecare face cum doreste, nu? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:15 |
||
mi-e mile de el, tuto...imi vine sa ma duc sa dorm eu cu el, nah...inima proasta ce sunt...nu rezist nene la plans, ma inmoi toata, cat sunt eu de bitch...poate il lamuresc pe pro sa il aducem in casa, mai si ploua afara...stiu, nu are nicio legatura ploaia cu el, ca nu sta sub cerul liber, are mocheta, covor persan...da' nu suport sa-l aud plangand... si incearca tu sa dai jos 40 de kile...sa vad cum reusesti...ca se uita cu niste ochi la noi de ne rupe inima...ca amandoi suntem fleti, si eu si pro... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 22:16 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 22:11:21iti ziceam de vecina, soro...ca m-ai intrebat...si nu am percutat la timp...scleroza, deh... am inteles ca de vecina...dar nu am inteles faza ca tie iti pare rau ca ea e batuta in cap..... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:17 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-20 22:15:18Nu stiu cum e Tache asta dar "In numele regelui e un film care merita vazut 100%.Uitati-va ca mai prindeti putin din el. subscriu...jason statham imi place de mor...e tipul din transportorul 1 si 2, din crank, si mai are nesta filme suuuuper.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:18 |
||
Tuta, eu nu folosesc diacritice. Si da, si carnea rosie dezvolta celulele canceroase.Despre lapte eu iti spun ce mi-au spus si mie doctorii si ce am mai citit si eu pe ici pe colo. |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:20 |
||
imi pare rau ca trebuie sa fac pe mahalagioica, ca nu e stilul meu...dar nu mai pot, soro...ma dispera ...are o suficienta agresiva care ma scoate din minti...si coana mare e in vizite cu ea... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 20 Aprilie 2009 22:20 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-20 22:15:18Nu stiu cum e Tache asta dar "In numele regelui e un film care merita vazut 100%.Uitati-va ca mai prindeti putin din el. Jason Statham e genial in fiecare film in care a jucat! Imi place ca asa calm precum ii este firea face deliciul intregului film. Poate fi un film cu si despre melci si daca joaca Jason Statham il face vizionabil fara indoiala! L-am vazut si nu am decat cuvinte de lauda! |
||
Romeo_Ex Postat pe 20 Aprilie 2009 22:21 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 22:16:46mi-e mile de el, tuto...imi vine sa ma duc sa dorm eu cu el, nah...inima proasta ce sunt...nu rezist nene la plans, ma inmoi toata, cat sunt eu de bitch...poate il lamuresc pe pro sa il aducem in casa, mai si ploua afara...stiu, nu are nicio legatura ploaia cu el, ca nu sta sub cerul liber, are mocheta, covor persan...da' nu suport sa-l aud plangand... mami...io am ochisorii astia in fiecare seara...ca se urca tuta in pat si nu o mai pot da jos de acolo...mami, lasa-ma si pe mine aici...e atat de moale...si e bine.....uite...stau aici, numai aici, la picioarele lui tati....auzi....da da-te mai incolo sa ma intind si eu.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:22 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 22:20:12imi pare rau ca trebuie sa fac pe mahalagioica, ca nu e stilul meu...dar nu mai pot, soro...ma dispera ...are o suficienta agresiva care ma scoate din minti...si coana mare e in vizite cu ea... executa-le pe amandoua cu out din casa mea!.......sau du-te tu la ele si da-le sfaturi cum sa faca mancarea...sa mor eu...eu asa ii fac lu' shocarella....si se potoleste......parol! |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:28 |
||
Tuta, uite un fragment dintr-un site in care se vorbeste despre lapte: "Literally dozens of other precious enzymes are destroyed in the pasteurization process. Without them, milk is very difficult to digest. The human pancreas is not always able to produce these enzymes; over-stress of the pancreas can lead to diabetes and other diseases." si asta e link-ul cu pricina: /www.mercola.com/article/milk/no_milk.htm Ce sa-ti spun, parerile cred ca sunt impartite. |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:29 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-20 22:20:06Tuta, eu nu folosesc diacritice. scumpa e vorba de citatul pe care l-ai dat despre film....sau ce ai scris despre el...ia incearca sa citesti..... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:30 |
||
Aha, citatul are diacritice, acum ca mi-ai zis am verificat.Astia de la PROTV cu diacriticele lor | ||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:34 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-20 22:29:36Tuta, uite un fragment dintr-un site in care se vorbeste despre lapte: da...absolut...iar pancreas si diabet nu cred ca e legat de ficat...nu?????...tu ce zici???? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 22:35 |
||
Eu cred ca glumesti cind spui ca nu este conectie intre pancreas si ficat. In fine era doar o sugestie venita propria experienta.Uita ce am spus. Deci vizionare placuta la oricare dintre filme va uitati si o seara buna in continuare! |
||
Aemulus Postat pe 20 Aprilie 2009 22:48 |
||
Netul meu nu merge,sper ca aparut ceva,va doresc o noapte linistita | ||
scrichy Postat pe 20 Aprilie 2009 23:09 |
||
De la: micabis, la data 2009-04-20 22:48:28Eu cred ca glumesti cind spui ca nu este conectie intre pancreas si ficat. scumpo....io nu am zis ca nu e conectie....eu am zis ca nu are legatura...ce...daca ai diabet, automat ai si probleme cu ficatul????sau daca ai litiaza biliara automat ai probleme si cu pancreasul????...e adevarat, sunt doua organe importante in procesul de digestie....pancreasul in special cu dulciurile si ficatul cu alcoolul si grasimile.....si scumpo...si medicul curant i-a spus mamei mele ca lapte poate bea cat doreste...lapte dulce....e adevarat ca ideal e laptele de capra...dar cati isi pot permite?????...iar la boala de ficat este permis orice ce nu face rau.....mama a mancat o data de curiozitate cartofi prajiti...si a jurat ca a doua oara nu mai pune gura......asa ca fiecare om cu ce ii face sau nu rau.....eu nu vreau sa iti schimb parerile.....si nici opbiceiurile....daca tu crezi si esti convinsa ca e bine, nu am nimic impotriva.... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Aprilie 2009 23:16 |
||
De la: prometeus_wife, la data Oare asa cum ai vorbit cu Anakin in privat despre problema asta, cu mine nu puteai sa vorbesti in privat? |
||
persidadamian Postat pe 21 Aprilie 2009 03:04 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2009-04-20 20:45:54Michelle, eu i-am dat dreptate lui Anakin si Persi m-a scos din lista de prieteni Romeo eu nu te-am scos din lista de prieteni, decat dupa ce mi-a aparut un mesaj de la tine, eu am dat Ok, pe el si am intrat la profilul tau si am vazut ca eu nu mai exist in lista ta de prieteni, te rog sa ma scuzi nu a fost cu intentie. |
||
persidadamian Postat pe 21 Aprilie 2009 03:09 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-20 21:03:47esti suparata rau.. Gabita, nu am sa-ti raspund, fiecare este liber sa creada ce vrea. |
||
persidadamian Postat pe 21 Aprilie 2009 03:12 |
||
Tutan imi pare rau de ce-ai patit de sarbatori. Te pup dulce si sa ai o zi frumoasa maine, defapt astazi. Cafeluta si , pentru tine. |
||
persidadamian Postat pe 21 Aprilie 2009 03:17 |
||
Mmdaaaa!!! sunt data naibii... O zi frumoasa va doresc si o viata frumoasa si tot ce va doriti voi. Si-mi pare rau de toate neintelegerile create, va rog sa ma credeti ca nu a fost intentia mea. Cat despre Anakin ..................... nu are rost sa mai zic ceva. Scuzele mele Anakin. |
||
persidadamian Postat pe 21 Aprilie 2009 03:35 |
||
Persida, nu stiu daca ai vazut, dar nu vorbeam cu tine. Atunci cand doresc sa o fac, ma adresez direct persoanei pespective. Un pas inapoi. Azi nu curge sangele din mine de suparare. Si s-ar putea ca Anakin sa para mic copil. Punct. |
||
gabitzza Postat pe 21 Aprilie 2009 07:02 |
||
Ecuatia existentiala a persidei a fost si ramane anakin, cel care a bagat-o in seama prea mult, incercand cu tot felul de metafore, hiperbole si comaparatii sa ii sugereze ceea ce i s-a spus din clasele primare. Dar ea nu si nu, "Batman, batman!!"..ca apoi sa urmeaze partea favorita cu victimizare, citate biblice plus tamaiere si afurisenii. Ma duc sa imi iau o cafea, m-am trezit cam de dimineata si in plus am si inceput munca. |
||
anakin Postat pe 21 Aprilie 2009 08:33 |
||
neata!!!! cafea expreso pt. toata lumea frisca ,laptic ,zahar fiecare isi pune ..... offfff,abia vad tastatura imi voi bea cafeaua sa imi revin |
||
rizzibizzi Postat pe 21 Aprilie 2009 08:56 |
||
inka pt. vera | ||
rizzibizzi Postat pe 21 Aprilie 2009 08:57 |
||
persida, hai sa lamurim lucrurile...nu am ce sa lamuresc in privat cu tine. tu ai inteles gresit o situatie si ai persistat in ea. punct. astae realitatea. anakin se referea la irina si tu ai sarit ca arsa. si asta nu prea seamana a mila si toleranta crestineasca de care faci atata parada pe topicul ala cu Dumnezeu. si mai zic ca atunci cand ti se spune ca ai o problema, ar trebui sa faci un pas inapoi si sa te gandesti de unde vine acea problema. si tu chiar ai un complex al victimei, sa stii drept e ca anakin putea folosi un ton mai moderat in raspunsurile pe care ti le-a dat, dar nici cu tine nu mi-a fost rusine. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 21 Aprilie 2009 09:27 |
||
Hristos a Inviat ! sper ca sunteti ok, si fara crize de colica biliara...la tuta nu se pune... |
||
prometeus_969 Postat pe 21 Aprilie 2009 09:50 |
||
ADEVARAT A INVIAT!,NEATZA LA TOATA LUMEA,viata e asa de scurta incit nu ne permitem sa traim munai in polemici,eu zic,pace,punct si de la capat,e drept insa ca daca s-a cam umplut paharul........scuzele ar fi cel mai bun lucru acum,totusi. | ||
scrichy Postat pe 21 Aprilie 2009 10:02 |
||
'morning, scrishy...mi-a zis za wife ca ai facut Pastele la tara si nu prea te-ai odihnit, ca au iesit vecinii cu gratarul afara si cu boxele in strada... ehee...Pastele la romani, draga mea... |
||
prometeus_969 Postat pe 21 Aprilie 2009 10:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
|
||
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară