Cafenea de primavara

ha !!! iote si vecina
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:19
Hai ca te lasam ca vad ca ai musafiri.
Micass
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:23
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 11:18:43tuto...criza asta e de la stres, fata...ca de la 2 oua si o bucata de friptura de porc nu faci asa o criza...daca mancai 10 "oo" ca vecina, mai intelegeam...

stiu mamicule....stiu......dar la salvare unde am sunat am fost intrebata intai...ce am mancat si daca am facut excese....imi venea sa le dau cu telefonul in cap, nu stiu daca ma crezi.....iar aia de la 112 cred ca nici nu m-a crezut ca nu am mancat miel...sau 10 "oo"...zicea florin acum doua seri, la 11 noaptea sa mergem la urgenta...i-am zis...sezi bland pe couroul tau...nu-ti dai seama ca acolo eplin de astia care au facut excese???....pe mine cine ma crede ca nu am mancat exagerat si nu am baut?????
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:28
Buna neata
Mai este cafea?? Eu am baut deja una, dar ar mai merge inca una si prajituri... sunt prin cafenea?
Romeo_Ex
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:46
De la: Romeo_Ex, la data 2009-04-21 11:46:19Buna neata
Mai este cafea?? Eu am baut deja una, dar ar mai merge inca una si prajituri... sunt prin cafenea?

hai ca iti dau eu o cafea...ca io am redus portia....
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:53
De la: tutankhamon, la data 2009-04-21 11:53:20
De la: Romeo_Ex, la data 2009-04-21 11:46:19Buna neata

hai ca iti dau eu o cafea...ca io am redus portia....

Romeo_Ex
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:10
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:11
doamne....iote ca m-am facut si eu rea...tot am promis si de data asta am inceput sa ma tin de cuvant

tuto, a venit vecina...si a inceput sa abereze de sarbatori...adicatelea cu indicatii pretioase...ca nush cand e sarbatoarea cu izvorul tamaduirii si nu cumva sa spal ca ma bate Dumnezeu

nene, mi s-a urcat presiunea la ulei...si am intrebat-o unde a citit ea in biblie de sarbatoarea asta, ca eu citesc biblia de 25 de ani si nu am gasit nimic...

si a inceput ea sa imi explice in termeni manelisti si de alti sfinti...l-a amintit pana si pe Stefan cel Mare adica taman domnitorul ala care a fost sot adulterin si a avut copii din flori

anyway...am rugat-o sa ma slabeasca cu sfaturile ca nu sunt handicapata mintal...sa-si gaseasca naibii pe altcineva care vrea sa fie luminata, si la mine sa vina doar cand are ceva inteligent de spus...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:24

Asta da portie de ras!!!
Ai filmat cumva? Da-ne si noua share!
Romeo_Ex
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:28
nu mai pot, nene...ma dispera...atata prostie e deja ingrijoratoare...mi-e frica sa nu se ia...

nush ce are cu mine femeia asta, people...de ce ma calca de tz ori pe zi...plus ca vine cu neshte chestii sfatoase, de imi vine sa o injur...

zici ca a inventat apa calda si mersul pe jos, nene...

wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:35
Poate o fi vre-un Einstain in mizerie si tu nu o crezi! Pun pariu ca cel tarziu maine este iar la tine, cu sfaturi mai indraznete!!!
Pe mai tariu, ma duc sa-mi castig salariul!
Romeo_Ex
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:42
hmmm...sunt eu politicoasa si urbana...da' nu crez ca mai deschide gura sa abereze...mai ales din biblie...ce-mi mai plac mie credinciosii astia care rasucesc biblia cum vor ei...asta nu e credinta, e superstitie din evul mediu, romeo...auzi...cica sa nu mai fac dush miercurea si vinerea ca e pacat
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:45
woman,

cand pro s-a luat cu una in gura ,i-am adus aminte ce scrie la el in profil..ceva despre timpul petrecut in compania prostilor..daca intelegi ce vreau sa zic....

ce atata energie pt nimic ?

daca ai vrut sa refulezi undeva, este ok,dar sa ajungi sa te consumi pt aberatii.. mi se pare aiurea.

lasa ca trece si perioada asta destul de complicata pt voi si o sa fiti ok...

si apoi fatuca asta e si ea om,prea va pusarati astia cu IQ ridicat pe ea....

ziceai ca nu mai ierti pe nimeni,baga mare daca te-am enervat cu remarca asta...dar trebuia sa-ti spun o vorba,doua....
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:46
iaso...e mai complicat, nah...

nu conteste, eu am zis ce am avut de zis...si am gatat subiectul

acum ma munceste un dor de o cafea, si e randul meu sa o fac, ca deja ma dau lovita de ieri...

wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:49
ba mami...

ai grija stii ca faci ca toate alea cand bei cafea,fa-ti si tu d-aia fara cofeina...
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:54
iaso...lasa soro cafeaua...ca nu are aia nimic...am baut una cu vecina, cand ma moraliza ea atat de frumos despre facutul dushului in zilele de post...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:56
michelle....ce-mi place mie cand mi se ...bip...directia si mi se dau sfaturi ieftine.....cum sunt sfaturile babelor referitoare la cele sfinte...e pacat maica... e pacat sa speli rufea lunea, ca e prima zi din saptamana, marti sunt trei ceasuri rele, miercuri e zi sfanta de post, joi se supara sfanta joi, vineri, sfanta paraschieva, sambata e ziua mortilor, duminica e sarbatoare.....oooofffff...viata meaaaaaa
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 12:59
mda...eu nu incerc sa impun nimanui cu forta nimic...nush de ce ma streseaza altii pe mine...par eu mai mica si mai proasta, sau ce ?

las' ca si coana mare are fetisuri din astea...de preoti care ghicesc in carti, de fomei care ghicesc in carti...

am uitat horoscopul
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:16
gabicule...tu de ce taci ? esti suspecta, soro...

zi-mi mai bine cum a fost filmul, ca am intrat in baie si am uitat de el...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:21
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 12:24:49doamne....iote ca m-am facut si eu rea...tot am promis si de data asta am inceput sa ma tin de cuvant

tuto, a venit vecina...si a inceput sa abereze de sarbatori...adicatelea cu indicatii pretioase...ca nush cand e sarbatoarea cu izvorul tamaduirii si nu cumva sa spal ca ma bate Dumnezeu

nene, mi s-a urcat presiunea la ulei...si am intrebat-o unde a citit ea in biblie de sarbatoarea asta, ca eu citesc biblia de 25 de ani si nu am gasit nimic...

si a inceput ea sa imi explice in termeni manelisti si de alti sfinti...l-a amintit pana si pe Stefan cel Mare adica taman domnitorul ala care a fost sot adulterin si a avut copii din flori

anyway...am rugat-o sa ma slabeasca cu sfaturile ca nu sunt handicapata mintal...sa-si gaseasca naibii pe altcineva care vrea sa fie luminata, si la mine sa vina doar cand are ceva inteligent de spus...

o fi pocnita?
trimite femeia la o gura de aer poate isi revine
rizzibizzi
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:44
wifo...filmul a fost misto...un tip care isi pregateste ingropaciunea.....cu sicriu, cu fanfara, cu loc de veci....nu au lipsit nici curvele....nici prietenul care ia tot si il lasa in fundul gol.....si, desi i s-a spus ca are cancer...personajul principal nu moare...avea doar apendicita.....noua ne-a placut...a avut umor de situatie cu carul si replici acide, prostie si naivitate, grandomanie impinsa la extrem si pacaleala.....
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 14:00
ehee...din putul gandirii vecinei

cica a citit ea in biblie ca cine moare in saptamana mare a pastelui, intra direct in rai, iertat de toate pacatele

vorbea de parca era super-oferta

intrebare...

daca o injur ma scap de ea ?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:03
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:36:20da, gaby...joaca carti in curte, scot in puii mei boxele afara, sa le urle gutza...si ma suna pe mine ca sa-mi zica ca stam ca salbaticii in casa, adicatelea...mai iesiti din grota sa socializati...

iote de-aia, am jurat ca imi schimb stilul nene...nu mai dau replici de bun simt, ca vad ca educatia e un handicap...se urca toti in capul tau...

de-acu' taxez imediat...

wife!!!...wife!!!...sa nu stii tu care e trendu`...acu!!!
si...sa pierzi...d`alea pe sistem...de ultima ora!!!
cata ignorantza!!!
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:07
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 15:03:57ehee...din putul gandirii vecinei

vorbea de parca era super-oferta

intrebare...

daca o injur ma scap de ea ?

nope....e mai sigur sa inchizi poarta...eventual cu o yala, zise din putttza gandirii barbata-miu....... ceva....ce..casa ta e bulevardul paulishta????...nu vrei sa te deranjeze nimenea, nu deschizi....ce naiba...e chiar atat de greu????...poate vrei si tu sa te odihnesti, poate vrei sa asculti ceva muzica numai tu, poate vrei sa te imprastii pe brazde cu al tau rocker....puii mei....io nu am ce face pentru ca asta e casa socrilor....dar crede-ma ca daca nu vreau sa le vad meckla ma duc in dormitor si inchid frumusel usa......ia ia tu neshte atitudine ceva......eventual dupe un pahar de jack.....
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:09
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-20 20:46:05gaby...asa nervi mi-am facut zilele astea...nu ne-a fost destul moartea lui Ares, mai vine si vecina confuza sa ma invete cum se face drobul si sa ma critice ca eu nu stiu sa-l fac...ca de ce am calit ceapa verde...ca de ce nu am pus usturoi...ca de ce nu am dat ficatul prin masina de tocat...ca de ce am facut doar un tort de 6 kile si nu am facut tz feluri de prajituri...ete bip...

wife...da tu...chiar ai vecine inimoase!!!
unde dreaq le gasishi soro?
hauzi!!!...sa nu faci tu...dupa guritza lor!!!
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:10
De la: gabitzza, la data 2009-04-20 20:50:20mai..ce le fff..pe unele grija..faci drobu` cum iti place..nah..

Romeo..am avut dreptate macar 5 minute?

bitza....s-a blocat tasta F?
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:11
p..w...luasi atitudine???????sau cauti jackul?????
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:13
De la: gabitzza, la data 2009-04-20 21:35:28 De-aia ne-am facut de ..crapatura
ca ne rupem in figuri..mama ce-am scos-o.

da`...ce-ai scoso!!!!
iertare ca...postez tarziu...dar...mai umblu si yo...putin si cand vin...incerc sa ma pun la curent cu...ce vorbeste lumea p`aci!!!
o zi frumoasa si...sper sa raman in lista voastra...ceva mai mult decat...
sau...m-ati sters deja? ca nici nu ma uitai!!
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:17
nu-i pocnita, rizzi...as vrea eu...asa i-as gasi circumstante atenuante

ovi, ele ma gasesc pe mine. ca eu nu le caut

tuto, nu caut jakul, caut pushcociu'...am vrut si eu sa ma uit la un "muvi"..yeah right...a venit iar...cu asta calda, din putul gandirii

eu incep sa ma intreb serios daca nu e ceva in neregula cu mine...ca prea atrag oameni de asemenea factura...

imi vine sa recurg la cuvinte drastice...sa ii spun : zat, de-aici...da' mi-e rusine
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:32
wife...sincer...eu pana acu`...le puneam curent pe clantza la poarta!!!
pe bune!!!
si...cred ca nu-s asa de sadic pe cat ar trebui!
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Violata si batuta 105 De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! 81 De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02
:) 7 De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Setari Cookie-uri