Cafenea de primavara

ovi, nu mai stiu...eu incui poarta si coana mare o descuie...

pro vrea sa electrifice gardul de la gradina...ala de e comun cu vecinul pocait si criminal de cutzi...

si chiar daca e poarta incuiata, nu e niciun problem, ca ma suna vecina la telefon...

wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:42
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 15:42:28ovi, nu mai stiu...eu incui poarta si coana mare o descuie...

pro vrea sa electrifice gardul de la gradina...ala de e comun cu vecinul pocait si criminal de cutzi...

si chiar daca e poarta incuiata, nu e niciun problem, ca ma suna vecina la telefon...

mami, mai pune o iala sau un lacat, numai al vostru....iar telefonu se poate scoate de jos, din caseta....ce, nu stie pro sa scoata o mufa berg din cutiuta?????
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:48
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 15:42:28ovi, nu mai stiu...eu incui poarta si coana mare o descuie...

si...u n-ai invatzat pana acum ca telefonul are si un buton ROSHU`...care uneori...face minuni?
o expresie...gen...lasati-ma fratilor...cu ale mele!!!
apropo`s...vrei ceva manele...d`alea noi?
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:55
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 15:32:51nu-i pocnita, rizzi...as vrea eu...asa i-as gasi circumstante
imi vine sa recurg la cuvinte drastice...sa ii spun : zat, de-aici...da' mi-e rusine

scumpo...dar cara-te in biipul meu la casa ta si mai lasa-ma in beepul meu in pace.....nu merge????...ce naiba....tu nu vezi ca tu mori cu rusinea in mana si astea nu mai au nici un pic????..iti conduc ele viata?????...pro de ce nu ia atitudine???...ia sa nvarta un retevei mai groscior pe deasupra capului, si sa se infiga un piculetz in ele...sa vezi ca nu mai calca una prin ograda ta....
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 15:56
he...he...pe baza lui pro...si el ca mine...ii e rusine...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:12
si scumpo....o sa-mi spui ca vecinele tale sunt pretene bune cu coana mare...nu mai stiu...a ta...a lui pro....poate cu amandoua...auzi fata...mai bine zis....femeieeee....da ma scuzi ca te intreb...tu sau pro sunteti cumva casatoriti cu coanele mari?.....ca prea va fac alea batrane viata si planurile...io macar nu am cum dreaq sa fac altfel ca stau in casa lu' a batrana si, dupa ce am bagat in casa 350 de milioane, nu-mi arde acuma sa plec.....dar tu esti in casa ta si a lui pro....a voastra...chiar voi doi nu aveti nici un cuvant de spus??????....sau cumva ma insel si e situatia ca la mine?????
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:13
nu...e casuta noastra...da' coana mare adora sa mearga la vecine...spre deosebire de mine care nu mi-e dor sa socializez cu usurinta...

eu zic ca tot mai bine e daca o injur

eu ma tot mir de atata intelijenta pe ea...de unde scoate perlele, soro...si mi le si serveste cu o siguranta de raman proasta, nu mai am o replica inteligenta...

ce sa-i spui uneia care zice ca a citit ea in biblie o aberatie, cand eu sunt sigura ca nici macar nu are o biblie in casa, dar sa o mai si citeasca ?

ha...azi a fost eveniment monden in sat...s-a mers la cimitir si s-a impartit pentru morti...pe urma s-a intors si mi-a povestit amanuntit cine a fost acolo si cum au fost imbracate cucoanele... daca au avut palarie si pantofi cu tocul cui...

Jesus Maria...mare e gradina Ta...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:20
ovi...fara manele ca fac bube pe mine, bre...

fetele, sa mergeti la profilul lui prosit...sa vedeti acolo aranjamente...pe mine m-a complexat, parol...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:21
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 16:21:47ovi...fara manele ca fac bube pe mine, bre...

fetele, sa mergeti la profilul lui prosit...sa vedeti acolo aranjamente...pe mine m-a complexat, parol...

hai mai wife!!!...m-am chinuit sa creez un director intreg...si...acu` ma lasi cu deshtiu`n gura?
credeam ca...le vrei sa terorizezi si tu vecinele!!!
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:42
wife...da ia-o si tu pe panta ailalta...ca stii....ca ai citit biblia.....dar ti se rupe......ce zici?????...ce sa-ti faca daca esti penticostala sau adventista de ziua a saptea...sau...mai bine..atee????

in alta ordine de idei...auzi la soacra-mea....garronele nu se bea fara gheata.....jesus santa maria!!!!...si sa mananc si eu niste dorb......la ficatul meu...drobul ei imi trebuie...maica domnului!!!
tutankhamon
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:44
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-21 16:20:26nu...e casuta noastra...da' coana mare adora sa mearga la vecine...spre deosebire de mine care nu mi-e dor sa socializez cu usurinta...

eu zic ca tot mai bine e daca o injur

eu ma tot mir de atata intelijenta pe ea...de unde scoate perlele, soro...si mi le si serveste cu o siguranta de raman proasta, nu mai am o replica inteligenta...

ce sa-i spui uneia care zice ca a citit ea in biblie o aberatie, cand eu sunt sigura ca nici macar nu are o biblie in casa, dar sa o mai si citeasca ?

ha...azi a fost eveniment monden in sat...s-a mers la cimitir si s-a impartit pentru morti...pe urma s-a intors si mi-a povestit amanuntit cine a fost acolo si cum au fost imbracate cucoanele... daca au avut palarie si pantofi cu tocul cui...

Jesus Maria...mare e gradina Ta...

daca o injuri sa ne povestesti cum a reactionat
poate tu esti o buna ascultatoare si iaca asa tie iti zice tot
rizzibizzi
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:50
iar o iau de la capat cu femeia asta...

woman!

esti desteapta,esti frumoasa...ai un barbat cu 20 de ani mai mic decat tine!

si tu ce faci?
iti faci draci pt toti si toate...

zambeste frumos ,cum stii tu,restu' nu mai conteaza....
iasomia
Postat pe 21 Aprilie 2009 16:55

iaso...nu mai apuc surioara, sa fac nik cu pro...cu atatea vizite

rizzi...eu m-am hotarat...o injur de dulce, nah...

fetele...de ce vad eu la diferite postari semnul intrebarii intercalat printre cuvinte ?
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 17:34
socrela....am auzit ca te-ai luat de STEFAN...cel mai mare domnitor!! chipurile... era afemeiat, adulterin...sau ce ii mai reprosezi? ai uitat ..cate biserici a ridicat? cati pagani de turci a macelarit? pe timpul lui...Moldova era respectata de toti!!
superbus
Postat pe 21 Aprilie 2009 18:27
Hello! Si io.. ce mai faceti, ce mai ziceti?

Bre..ce zi!!
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 19:33
superbule, eu nu-i contest calitatile de conducator lu' Stefan, numai pe alea de sfant

anyway...ca sa vedeti ca eu am dreptate...atrag tot felul de confuzi...ma trezesc acu' pe mess cu una...ria illusion...ii dau acceptul si ma ia aia la intrebari...ca cine sunt ???!!! cica eu am inoportunat-o
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:03
Ella, nu ma fa sa ma repet,ca tin la stil...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:24

Treci pe privat...
Ella34
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:27
mintenas...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:28
Elluta
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:32
chestii intre fete...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:33
stiu..
gabitzza
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:57
a trebuit s-o impung putin...
wife_de_zmeu
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:10

Pup fetele...

Ce dor mi-a fost de voi..!

Mamaaa... da' ce activitate ati avut..! Ati mai avut timp sa mancati o sarma, un drob, o treaba...
Ella34
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:16
De la: Ella34, la data 2009-04-21 21:16:36
Pup fetele...

Ce dor mi-a fost de voi..!

Mamaaa... da' ce activitate ati avut..! Ati mai avut timp sa mancati o sarma, un drob, o treaba...

Ella! Ti-am simtit lipsa tare mult scumpa! Noi cu scrisul, deh... intre o sarma si un drob se posta si pe garbo! Eu nu.. am sarit peste acest sport!

Fetele chiar am de citit si recuperat! Apelez la un rezumat!! E cineva cu ceva rezumate?
Verarmy_38
Postat pe 21 Aprilie 2009 22:45
seara buna!!!...mai e cineva pe aici?
ovidiu42
Postat pe 21 Aprilie 2009 23:00
NEATA!!!!!!!
asta-i treaba dormiti cu totii
TREZIREA!!!!!!!
nu simtiti miros de cafea?hai ca am facut miulta sa ne ajunga si fara cofeina pt. vera
ia sa topai un pic poate reusesc sa va trezesc

rizzibizzi
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:22

Maaaai... care faci galagie p-aici..?

Rizzi, tu tropai asa fetita? Mamaaaa... ce miros de cafea! Toarna-mi si mie .... hai, ca eu ma apuc de inviorare...

Ella34
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:27
'neata !!
o cafea servesc si eu rizzi.
dar daca nu ai te-ai mai agita asa ...ar fi mai bine...ca ma ia somnul cand vad cum sari !
rasarit
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:28
ella!!!hi hi hi,am reusit sa te trezesc
cafeluta e servita
rizzibizzi
Postat pe 22 Aprilie 2009 09:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea de primavara 13637 De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... 11457 De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 2958 De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42
Setari Cookie-uri