Plec si eu. Noapte buna fetelor! | ||
Ella34 Postat pe 12 Martie 2009 21:03 |
||
---|---|---|
De la: Ella34, la data 2009-03-12 20:58:26 Stiti ceva, mai baieti? Discutia asta e departe de a fi nostima... ella...cei atat de greu sa poata cineva intelege ca...nu-i agreat? chiar tre sa suporti un chilot care te sacaie? pe bune...dar...nu pot tolera impertinenta si prostia...ostentativa!! sau...gandesc ca chiar ii trebe un IQ atat de mare sa priceapa? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Martie 2009 21:04 |
||
In seara asta la cafenea nu e prea placut,de ce nu se poarta o discutie placuta | ||
|
||
RIEN Postat pe 12 Martie 2009 21:29 |
||
salutare la toata lumea...iaso...unde mi-e coniacul, fata, ca nu-l vad...sunt rupta....la ultima pacienta m-am chinuit o ora pentru un molar de minte inferior....aia dormea pe scaun ca nu simtea nimica....iar eu am facut fitness.....la mana dreapta si la spate...nu le mai simt nici acuma, dupa un dus....offf....viataaa mea.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Martie 2009 21:40 |
||
Eu am spus sa fiti cuminti,am presimtit eu ca se intimpla,ce zi a fost asta!!!! | ||
scrichy Postat pe 12 Martie 2009 21:44 |
||
Buna seara....vin si eu cu ceaiul...si lamaia!!!Parca e nevoie de putina racoreala aci!!! |
||
walkiria Postat pe 12 Martie 2009 21:44 |
||
ma' ovideule, vad ca tii cu tot dinadinsul sa crezi un standard doar de tine acceptat! agrearea de care tot bati campii si o prerorezi intrun exces de zel, reprezinta doar o teama din partea ta ca nu cumva sa-ti fie periclitat locul. loc castigat prin truda a shpe mii de postari, postari care, crezi tu, ca-ti dau dreptul unanim de a alege cine intra in cafenea sau intrun forum. tin sa te anunt cu mare pompa si bannere ca e un forum public. atata timp cat limbajul folosit este de departe academic si nu intrece limita bunului simt, poti sa te dai tu de-a rostogolu' si sa plangi la forumurile superioare, plus vreo cateva fuste. asa ca fa bine si regleaza-ti tiru' cu ceva viabil, ca pana acum n-am vazut decat plangeri de parca ai fii o baba angajata la priveghi! |
||
geo32 Postat pe 12 Martie 2009 21:47 |
||
a, aia fu ultima postare adresata tie-ti! | ||
geo32 Postat pe 12 Martie 2009 21:50 |
||
eiii...ce aveti draga...s-a umflat ficatu-n voi???!!!!! Vedeti...de aia nu vine primavara... Fiti cuminti...daca vreti desert!!! |
||
walkiria Postat pe 12 Martie 2009 21:53 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-12 21:40:55salutare la toata lumea...iaso...unde mi-e coniacul, fata, ca nu-l vad...sunt rupta....la ultima pacienta m-am chinuit o ora pentru un molar de minte inferior....aia dormea pe scaun ca nu simtea nimica....iar eu am facut fitness.....la mana dreapta si la spate...nu le mai simt nici acuma, dupa un dus....offf....viataaa mea.... Uite-ti dau eu un gin . tonic . Dupa fitness , te face sa zbori... |
||
blanca Postat pe 12 Martie 2009 21:55 |
||
De la: walkiria, la data 2009-03-12 21:53:16eiii...ce aveti draga...s-a umflat ficatu-n voi???!!!!! io vreau io vreau!! |
||
geo32 Postat pe 12 Martie 2009 21:57 |
||
OVI,ce ai in seara asta ,tu ai inceput primul,n-ar fi mai bine sa gindim matur,eu cred ca ajunge pe ziua de azi,vad ca se genereaza o alta situatie,cautati rica gratuit, , |
||
scrichy Postat pe 12 Martie 2009 22:01 |
||
Eu ma retrag,va spun noapte buna,imi ajunge pe ziua de azi. | ||
scrichy Postat pe 12 Martie 2009 22:12 |
||
Doar cine e cuminte primeste Pentru asta...intai beti ceai cu lamaie...sa va reveniti la normal!!! |
||
walkiria Postat pe 12 Martie 2009 22:14 |
||
Cred ca ma retrag si eu la somn!!!Las pe maine lamaia...ca azi nu mai trezeste nici un hormonel!!! Sa aveti o noapte linistita...cu vise ...placute!!! Ovidele...sa ai spor...si poate faci si tu cafeaua pentru dimineata...sa ne-o dai pe la nas!!!! |
||
walkiria Postat pe 12 Martie 2009 22:17 |
||
Si zambiti...viata e frumoasa!!!!! Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba: - Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu? Politistul super excitat: - Sefuuuu' ..am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat: "Sa se dezbrace doamnele!". Dupa cateva minute, din nou : - "Si domnii sa se dezbrace!" Imediat aceeasi voce a strigat: -"Si acum ... la lucru! -Si ???!!! ......... - Si, eu intr-un sfert de ora am ajuns...!!! |
||
walkiria Postat pe 12 Martie 2009 22:19 |
||
TOCMAI DE AIA M-AM RETRAS SI EU AM SA VA SPUN NOAPTE BUNA , REVIN CAND NU MAI E ATMOSFERA ''RIDICATA '' De la: VABRE, la data 2009-03-12 21:29:40 In seara asta la cafenea nu e prea placut,de ce nu se poarta o discutie placuta |
||
cinezee Postat pe 12 Martie 2009 22:23 |
||
V-am cautat mai intai la vechea cafenea....si era...inchis!! v-ati mutat pe terasa.. ..stati la soare ca boierii.. da de certat de ce va certati? asa vreti sa deschideti noua cafenea? ...ce vremuri...cand ella facea o cafeluta dimineata pentru toata lumea..si mai venea cate unul cu o prajiturica...si mai ascultam o melodie veche... nu stricati acea atmosfera..ea face toata cafeneaua! |
||
LUDY Postat pe 12 Martie 2009 22:24 |
||
geo...pe bune...vad ca o dai in alte alea...cu...teama de a-mi pierde locu`...si alte prostii care pot incolti intr-o minte bolnava!! nu asta e ofu` meu...pt ca eu...n-am venit la agatzat aici...si...nici sa-mi cante toti analfabetii in ochi...tot felu` de ineptii!! vad ca pricepi enorm de greu ca...nimeni nu e obligat sa se bage-n seama...cu cineva pe care chiar nu-l agreeaza... n-am nimic cu tine...asa cum n-am cu nimeni de pe aici atata timp cat nu te bagi in seama cu mine si ai macar o doza minima in ce priveste acest soi de respect!deci...nu te mai ascunde dupa tot felul de idei ce-ti incoltesc tie in cap si respecta ca fiecare vrea...sau nu...sa dialogheze cu cineva... atata timp cat mie nu-mi face placere sa comunic cu tine...care ar fi pb ta ?e adevarat ca...eu am gresit...cand am incercat odata sa aduc o corectie in ce privea limbajul folosit de tine...si...mi-am capatat belea... acu`...nu mai scap de tine ca de raie!! poti intra pe ce topic vrei...poti spune ce vrei...dar...nu la adresa mea...atata vreme cat eu nu fac referire la tine... asta...pt a nu mai avea idei de copil traumatizat si...a te baga-n discutii doar pt a te simti bagat in seama... am considerat ...din respect pentru persoanele care sant aici si...ma stiu de ceva vreme sa nu fiu vulgar cu tine si...sa te las sa comunici...cu conditia de a-ti vedea de dialogurile tale... tu...batman...batman...o tii una si buna cu...exprimari lascive...si..aprecieri fata de dialoguri in care nu esti implicat!! deci...cam care ar fi pb?...consideram ca...barbat fiind...ai ceva materie cenusie si pricepi cand nu esti agreat de cineva si...renunti la a te baga singur in seama... deci...nu pierderea locului ma framanta pe mine cat ...prostia care tinde sa ma improashte...din partea unora! iar faptul ca...n-o suport...nu vad cu ce te face sa fii asa virulent... atata timp cat eu...n-am facut in ultima vreme remarci la dialogurile purtate de tine...in care nu era vb despre mine...nu vad unde e pb ta! iar faptul ca...nu-mi place vulgaritatea si simptumu` de animal in calduri...e pb mea!! ca atare...nu cer decat o doza de respect...si totul poate parea ok!! cu acest mesaj sper ca lucrurile se vor lamuri si chiar nu-mi place sa ne lovim pe aici...daca nu e cazu`. |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Martie 2009 22:25 |
||
bine ca s-a rezlvat cu panarama aia....ca simteam ca iau foc de nervi...offf....multumim andra pentru interventie... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Martie 2009 22:29 |
||
De la: scrichy, la data 2009-03-12 19:10:08OVI,ceva,ceva de baut dai,ca trebuie sa ma relaxez dupa asa o zi petrecuta in cafenea,am baut doar cafea,parol scry, nu minciuni....ai luat si doua trei guri de coniac pe la 1 jumate...inainte sa plec la munca...ai uitat ca ne-a servit iaso???? |
||
tutankhamon Postat pe 12 Martie 2009 22:32 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-12 22:29:20bine ca s-a rezlvat cu panarama aia....ca simteam ca iau foc de nervi...offf....multumim andra pentru interventie... io ma oftic, mi-a luat painea de la gura! cu cine ma mai cert acu'? |
||
geo32 Postat pe 12 Martie 2009 22:33 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-12 19:26:20 Haideti ca aduc eu sticla de jack... A mai ramas jumate dupa ultima destrabalare comisa pe aici de 8 martie...! mooooama......ella....la tine era sticla aia......ntz, ntz, ntz.....si io care te credeam fata cuminte...noa hai ca dupa un coniac merge si un wisichi.....sau nu am mai baut coniac?????...nu stiu ca nu am apucat sa vad daca mi se raspunsa la postare...ca inca citesc la pg 16 |
||
tutankhamon Postat pe 12 Martie 2009 22:35 |
||
|
||
LUDY Postat pe 12 Martie 2009 22:36 |
||
hai ca...eu cred ca am incheiat cu cearta.... mai ales ca...nu exista un mobil serios! deci...promit sa nu mai deschid discutia... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Martie 2009 22:38 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-03-12 20:22:00hai ca...la bblack-ul ala...merge si d`astea!! e mortal.... |
||
tutankhamon Postat pe 12 Martie 2009 22:44 |
||
ludi...nu pot decat sa-ti urez sa ai pofta!! eu...salivez aici ca`s la munci!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Martie 2009 22:45 |
||
De la: gabitzza11, la data 2009-03-12 20:17:07oh, Mica..bune-s gogosile cu ciocolata.. spooor la invatat!!!! |
||
tutankhamon Postat pe 12 Martie 2009 22:47 |
||
Mei Ovidiu iar esti de noapte pe tarla ? | ||
cinezee Postat pe 12 Martie 2009 22:48 |
||
eu mai am niste mucinici de la soacra-mea , mai vrea careva | ||
cinezee Postat pe 12 Martie 2009 22:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua | 35 | De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
|
||
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural