hai...ca am facut tortul in cratita in care fac de obicei sarmalele...si e mare-mare... pro e taur ? neah...el zicea alta zodie, da' am uitat care...ah...nu e ziua de nastere, soro...azi e sf gheorghe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 10:23 |
||
---|---|---|
foarte tare...eu nu prea sunt la curent cu sfintii astia , si apoi, si iubitul meu e george, dar daca-i zic La multi ani, se uita stramb la mine... Oricum, La multi ani!! de sf. Gheorghe |
||
zambila Postat pe 23 Aprilie 2009 10:27 |
||
zambilico...tare mai esti nostima...da-i telefon si spune-i sa traiasca cu numele... mai fetele, da' mi-a zis mie vecina cea desteapta ca asta e sarbatoare serioasa, nene...cica s-a luptat cu balaurul ???!!! cica iar nu poci sa spal, si nici maine...sambata tre' sa ma odihnesc ca am obosit de atata stat, duminica iar nu se poate... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 10:31 |
||
bonjour tuturor! este primul meu mesaj aici, desi tot citesc Garbo de cand s-a lansat...m-as bucura sa ma primiti printre voi, la o cafea, dar mai ales la o vorba buna ca asta se capata cel mai greu! pana una-alta, La multi ani! sarbatoritilor si sarbatoritelor de astazi! |
||
sanziana Postat pe 23 Aprilie 2009 10:50 |
||
bine ai venit cum stai cu gramatica ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 10:54 |
||
Michelle, ai baut dupa Anakin soro..? Bine ai venit sanziana! |
||
Ella34 Postat pe 23 Aprilie 2009 10:57 |
||
wife, lasa fata, inceputul e promitator acum l-am sunat pe George al meu, ii zic "La multi ani!"...raspuns: ha??? deci, ce spuneam? |
||
zambila Postat pe 23 Aprilie 2009 10:58 |
||
tie cum ti se pare ca stau, wife?! ups, ca m-am intimidat si am scris gresit! trebuia "ti s-e pare", nu?! | ||
sanziana Postat pe 23 Aprilie 2009 10:58 |
||
hai mai fetele...ca am glumit...voi stiti ca am glumit de-aia am si pus zambaretul ala la sfarsit sanziana...esti binevenita scumpo...ti-am urat un bun venit mai special...in maniera mea personala zambilo...i-ai facut un bine, draga...asa poate sa vina mai repede acasa de la job las' ca ai scris bine...se scrie fara cratima...asta a fost initierea...botezul adica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:01 |
||
lasand gluma, va multumesc pentru urarea de bun venit, fetelor! in ceea ce priveste gramatica, gasiti in mine un aparator redutabil a tot ce inseamna limba si literatura romana! |
||
sanziana Postat pe 23 Aprilie 2009 11:01 |
||
zambila Postat pe 23 Aprilie 2009 11:02 |
||
atunci o sa te placa si anakin... eu pocesc cuvintele sa stii...scriu foarte personal, dar aici toata lumea stie ca o fac intentionat...si oricum la mine nu se pune, ca sunt nevasta de sriitor si am voie so...ia o bucata de tort...cafea nu am...adica am da' nu iti dau... si incearca sa te familiarizezi cu noi...nu suntem prea rele zambila...ai ramas ca la studio Julietta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:08 |
||
buna dimineata duamnelor si felicitari sarbatoritelor si sarbatoritilor di sf. Gheorghe... tare sf. asta l-a invins drept pe balaur!!! | ||
susidallyama Postat pe 23 Aprilie 2009 11:08 |
||
wife, daca te refereai la george al meu, nu are job, asa ca nu are de unde sa vina mai repede e liber-profesionist, de ce vrea muschii lui |
||
zambila Postat pe 23 Aprilie 2009 11:13 |
||
wife, ce farmec ar avea aceasta conversatie lejera daca n-am poci cuvinte si n-am scrie in maniera personala?! ce, suntem la catedra?! ei, Doamne! sa vezi cum ma exprim eu cand imi vine bine! am intalnit insa si niste postari, sa ma ierti!!! nu-mi venea sa cred! am gasit pe undeva o poveste lacramoasa de amor a unei dudui si am inceput sa pricep doar la a treia lectura... |
||
sanziana Postat pe 23 Aprilie 2009 11:16 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-23 11:08:10atunci o sa te placa si anakin... La multi ani fericiti lui Pro! Michelle sa ai grija de el! O sa stau pe capul vostru de acum! Sunt in concediu... Am vazut multe postari, mai multe decat pot eu citi la rabdarea mea de acum... Am citit in schimb esentialul... |
||
Armyvero_38 Postat pe 23 Aprilie 2009 11:16 |
||
'morning susy...ia o bucata de tort... pai zambila...si mai bine...poa'sa se dea lovit cand vrea el |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:18 |
||
armyyyyyy...mai baiatule...bine ca te vad...ca mi-a fost dor de tine...prietenii stiu de ce daca ai stii tu ce asuprita si oropsita si exploatata sunt eu cu pro... merci de urari, acum suntem mai bine...tu ai lipsit mult...stai sa-ti zic...mi-a omorat vecinul pocait pe Ares, l-a otravit...mama lui de ticalos... sanziana...cred ca stiu...ai citit postarile irinei...de-aia esti in ceata...nu-ti fa griji, ca nici noi nu am priceput nimic |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:21 |
||
scuze ca am disparut am stat ascunsa sa prind tortul acu sunt satula merg sa dorm |
||
rizzibizzi Postat pe 23 Aprilie 2009 11:24 |
||
he...he...are frisca multa si fructe...bomba calorica, nene | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:26 |
||
daca despre postarile irinucai era vorba, inseamna ca e foarte rabdatoare, daca le-a citit de 3 ori!! sau le-a citit de cate ori le-a postat irina? Eu ma opream dupa primele 2 randuri, oricum, era simpatica si talentata fata/baiatul Wife, daca eram in locul tau, la faza cu Ares, cred ca il strangeam de gat cu mana mea, oricat de pocait era el, sau eu de credincioasa!! dar probabil ca nu mai apucam, ca il nenorocea al meu inainte....nici nu vreau sa ma gandesc de ce e in stare pt matzele astea 2!!imi pare rau de Ares |
||
zambila Postat pe 23 Aprilie 2009 11:27 |
||
lasa, wife, ca am iesit din ceata! oricum, nu era fata vinovata! doar nu m-a obligat ea sa citesc si ma mai si straduiesc sa pricep! in alta ordinde de idei, iarta-ma ca ma bag in vorba, dar ce vecin criminal poti sa ai! si cum adica pocait?! vad ca trimite pe lumea cealalta fara ezitari...religioase! |
||
sanziana Postat pe 23 Aprilie 2009 11:27 |
||
yeap...are noroc ca e pro pasnic...da' eu nu sunt...daca il mai prind cu un desht in gradina mea il secer cu coada de la lopata...ii rup genunchii, pe bune...deja a devenit foarte personal | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:33 |
||
merçi pt tort bunutz sa va zic ce mi s-a intàmplat mie: cànd am incercat sa-i zic vecinului ca excrementele cutzului sau in fata casei mele nu sunt tocmai estetice, a doua zi de dimineata mi-am gasit masina cu rotile gaurite... si eu iubesc tare mult animalutele, dar am respect pt vecini... imi pare sincer rau pt tine wife |
||
susidallyama Postat pe 23 Aprilie 2009 11:38 |
||
pai susy...la mine cainii erau legati...nu cotropeau gradinile oamenilor...ca sunt caini de talie mare...ciobanesti mioritici...dar de cand ne-am mutat tot cauta cearta... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 11:51 |
||
"lume afurisita!" - ar fi zis mamaia mea ... e greu cu vecinii frustrati, isi revarsa ofurile lor personale pe un biet caine... |
||
susidallyama Postat pe 23 Aprilie 2009 12:04 |
||
Verarmy, friends? [/quote] Romeo, bro, habar nu am idee cam ce cauti tu pe aici... dar fara comentarii prea multe la adresa Verei ca nu-i a buna! Prieteneste iti spun acum.. ok? Super-extra asa cum este nu ai tu treaba nici cu ea, nici cu alergiile ei! Asa ca... give up!!! |
||
Armyvero_38 Postat pe 23 Aprilie 2009 12:09 |
||
Maiii... mi-au scos toata postarea!!! Voi sunteti intregi??? |
||
Armyvero_38 Postat pe 23 Aprilie 2009 12:40 |
||
ouch...ce faci, army ? lasa, bre...ca doar socializam pe-aici... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 12:40 |
||
he...he...daca nu esti cuminte, vezi ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Aprilie 2009 12:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bacalaureat 2011-dezastru | 109 | De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27 |
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
|
||
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară