bine ai facut dia! auzi? pe mine ma maciana acu' o problema existentiala! dupa atatea bunatati de Paste, ce as putea gati in weekendul asta ?? sa fie usor si bun ??? |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:00 |
||
---|---|---|
supa de rosii, pisi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 12:01 |
||
wife ! ce promta esti!! dar ....mmmmmmmmm....hai, mai incearca.... eu cu supele ,ciorbele ...mai asa ...o data pe luna ! |
||
|
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:02 |
||
spanac, draga...trage o cratita de spanac...are rizzi cateva retete faine... sau o ciorba de loboda...desi la aia tre' sa pui oo, smantana la greu ...nu prea e dietetica sau peste...mananci acu' si peste o ora lesini de foame... sau ciumpercute... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 12:06 |
||
spanac ..?? mananc o data pe an ! {i-a trecut radul !} ciorba...am zis deja ...si apoi am mancat inainte de Paste , deci acu' pas! ciuperci ?? ciuperci cum ? ca eu nu le vad decat peste niste pulpe de pui la cuptor ! ce credeai ? ca-s usor de multumit ?? |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:09 |
||
Eu as manca o racitura (piftie) de curcan.. |
||
Ella34 Postat pe 24 Aprilie 2009 12:16 |
||
nu o nimeresc cu meniul azi pisi...ia tranteste tu neshte pulpe pe un strat de ciumpercute...cu muraturi, ceva...ori o ceafa de porc aruncata in scarba in duba...fa si un mujdei de usturoi...si ai rezolvat problema |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 12:19 |
||
aha !!! adica ceva bun !!! lasa-l in colo de "usor"! ca doar am incalzirea facuta! cu drob,sarmale,oua prajituri si torturi! |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:20 |
||
mai pisi...da' de ce nu ai zis tiu de la bun inceput ca nu vrei de dieta ? sa nu imi mai incretesc neuronii acilea cautand retete ? si carnea de pui e carne slaba...nu ingrasa...nici oole, ca imi zise vecina ca oole vacsite la paste sunt benefice, cica scrie la biblie |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 12:23 |
||
nuuu wife! nu de dieta . doar ca ,ziceam ca am mancat destula carne de porc si oua si tocatura si prajituri ...incat as vrea ceva mai usor... numai ca ...nu stiu ce! uite ! as manca de ex macaroane cu branza, la cuptor! dar ....si mai ce ??? |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:30 |
||
macaroanele sunt bune...da' mai bune sunt asezonate cu carne tocata...si parmigiano pe deasupra... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 12:36 |
||
....ah ! iar carne tocata ??? hai lasa ! vad ca tot singura trebuie sa ma descurc ! |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:42 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-04-24 12:00:13bine ai facut dia! un pilaf cu piept de pui...o supica usoara de aripi de curcan si galusti...un peste la cuptor.....mamaligutza cu branzica si cremwursti....un ghiveci de legume cu pulpe de pui la cuptor....ciumpercute umplute cu branza si cu cascaval deasupra.... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Aprilie 2009 12:53 |
||
ah ! tuta ! te-am prins cu lectiile nefacute!!! ca de supici am zis deja ca nu ma dau in vant! iar mamaliga cu branza ...e pt o masa ... ....is pretentioasaaaa |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 12:58 |
||
fetelor ....eu ma retrag ! un weekend frumos va doresc !! |
||
rasarit Postat pe 24 Aprilie 2009 13:14 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-04-24 12:58:46ah ! tuta ! te-am prins cu lectiile nefacute!!! ba io am toate temele facute...tu nu le ai...wife stie!!!..io intai citesc si raspund la postarile noi.....apoi salut....hi hi hi..te pup scumpo.... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Aprilie 2009 13:15 |
||
pofta buna, pisi... mai tuto...ce dreaku, fata ? ai luat si tu fiecare topic la rand ? mori de plictiseala, ori te macina fo' drama existentiala cu fatuca asta ? ioi, doamne... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 13:16 |
||
In cele din urma te-ai hotarat ce gatesti, pretentioaso.? weekend placut...! |
||
Ella34 Postat pe 24 Aprilie 2009 13:18 |
||
Buna... am vazut ca e multa lume aici in cafenea. Ma primiti si pe mine? Sunt noua pe aici! Aduc multe dulciuri. Sunt experta in asa ceva. Cine vrea retete de prajituri ii astept pe privat! |
||
nico_disea Postat pe 24 Aprilie 2009 14:13 |
||
bine ai venit in cafenea...retete? hmmm...oficial suntem la dieta...mai putin miaunika care ar vrea ceva si usor si bun... so...eu sunt wife, ticaloasa, deh... cam putina lume acum... anyway...bine ai venit in cafenea |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 14:19 |
||
Am retete si pentru dieta. Nu asa de bune ca cele "adevarate" dar consumabile... Ma bucur de cunostinta, Wife, ticaloasa si multumesc de primire. |
||
nico_disea Postat pe 24 Aprilie 2009 14:23 |
||
anytime, scumpo... Ella...iote ca nico are retete de dieta...ia vino aici...sa o tragem de limba, sa vedem ce ne invata...ca retetele mele nu au avut succes la pisi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 14:26 |
||
Incredibil! Ma ucide netu' asta... Sunt zile cand bat matanii sperand sa pice, ca poate asa mai scap de munca, si nimic... Iar azi, m-a innebunit... Buna nico! Bine ai venit! Retete de dieta zici? E bine de tinut la arhiva ca nu se stie niciodata... Deocamdata, domnul meu zice ca ma place si cu rotunjimi... |
||
Ella34 Postat pe 24 Aprilie 2009 14:55 |
||
te-ai "rotunjat" ? baga o poza, sa te vad... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 14:56 |
||
Ei, lasati ! |
||
Ella34 Postat pe 24 Aprilie 2009 15:01 |
||
hai, Ella...ca mor de curioasa... uite si gabitza...cum a aparut ea timid, timid... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 15:05 |
||
lasa soro ca nu mori tu dintr-atata... Gabitzule, pupam fata.. |
||
Ella34 Postat pe 24 Aprilie 2009 15:07 |
||
egoisto gabitzu...vino aici, mamicule...si povesteste-ne ce zi tampita ai avut |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Aprilie 2009 15:09 |
||
Vorbiti de mancare..mi-e foame de va mananc si pe voi Am de lucru de nu-mi vad capul, cred ca am 30 de dosare pe birou...`tu-le mama lor , ca vin toti in ultimul moment... Supa de rosii? Miam! Cu crutoane... buna rau! |
||
gabitzza Postat pe 24 Aprilie 2009 15:13 |
||
Supa este foarte buna pe timp calduros. Acum as recomanda ceva caldut. O ciorba de vacuta, cu o tocanita si la desert o tarta de visine. Ce spuneti? Va invit la cina! |
||
nico_disea Postat pe 24 Aprilie 2009 15:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum lupt impotriva vecinilor galagiosi | 57 | De la: esperanzza 3 Iulie 2019 01:24 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
|
||
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară