Cafenea de primavara

yeap...si chiar am facut crutoane la ea...

problema e cand vine pro de la munci...ca la el...cea mai buna leguma e porcu'
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:35
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 13:16:35pofta buna, pisi...

mai tuto...ce dreaku, fata ? ai luat si tu fiecare topic la rand ?

mori de plictiseala, ori te macina fo' drama existentiala cu fatuca asta ? ioi, doamne...

da wifeoooo...nu poci sa fac nemec prin casa...potol am.....filme bune nu mai am ca le vazui...ma dau si eu pe net ca sa fiu in trend....
tutankhamon
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:36
fetele, ne-am rezolvat...plecam in card la cina...mie imi suna ok...

si de unde ai bre, visine, acu' ? ca la mine nu au scapat...ce-am pus pe iarna in congelator au mancat intr-o luna rapid...ca li se puse pata musai pe tarte...all day long
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:38
inteleg eu...da' uite ca micabis ne strica jucareaua...a parat-o la andra...he...he...

si se zice trendy flendy, nah...

eu ma duc sa mai fac o cafea...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:39
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 15:38:24fetele, ne-am rezolvat...plecam in card la cina...mie imi suna ok...

si de unde ai bre, visine, acu' ? ca la mine nu au scapat...ce-am pus pe iarna in congelator au mancat intr-o luna rapid...ca li se puse pata musai pe tarte...all day long

sa vezi cum sunt cele puse la borcan cu aspirina si zahar.....miam miam.....
tutankhamon
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:40
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 15:38:24fetele, ne-am rezolvat...plecam in card la cina...mie imi suna ok...

Eu nu le fac compot pentru iarna. Am un congelator mare si acolo, in cele 6 sertare, am impartit in legume si fructe. Am un sertar din fiecare leguma si fructa care imi place!

Va astept la cina fetele.
nico_disea
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:42
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 15:39:52inteleg eu...da' uite ca micabis ne strica jucareaua...a parat-o la andra...he...he...

si se zice trendy flendy, nah...

sa-nchisara topicele???? si io unde mai scriu??????waaaaaaaaa plecai si eu nitel ca veni motu de la targu' lu' peste de joburi si ii fu foame.....apoi ma apuca curatenia in frigider ca era ceva ce putzaaaa......si m-am razboit cu el cu mr.proper si domestos....
tutankhamon
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:42
eu le pun la congelator...dar imi ocupa destul spatiu, ca nu mi-am cumparat aparat de-ala destept, cu vacuum...

plus ca fie-mea nu suporta aspirina, cica nu e bio...ma lesi ? numai scame are in cap...

ultima mi-a servit-o aseara...cica vrea un iepuras, animal de companie...

eu nu am fost de acord, da' l-a prostit pe pro...si vine aseara si incepe cu dramele...ca cine sta cu iepurele cand e ea plecata ? pro s-a dat repede lovit...si pica pe mine...cica sa ii pazesc eu animalul in camera
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:45
Iepure in casa?

Aoleu, sora mea...! Sa vezi ce miresme imprastie asta cand se usureaza..!
Ella34
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:50
gabicu, ce faci, draga ? te pui la curent cu noutatile ?

stiu, Ella...imi vine sa-l omor pe pro ca a zis da la asa tampenie...

i-am explicat ca ala face shushu, face puch...ca iarba every day...nik...parca e cu capu'...

las' ca poate il scap in oala...asta daca ajunge pro cu el acasa...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:50
Oooo! In oala nu soro, ca-i mare pacat! .

In tava, la cuptor, stropit cu putin vin....

Ella34
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:01
stiu...cu masline pe langa...

problema e ca il vrea mic...sa il creasca ea si sa il faca mare...

de-aia zic ca am un feeling ca s-au terminat iepurii in targ...si nu o sa capete nici unul
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:05
De la: nico_disea, la data 2009-04-24 15:35:12Supa este foarte buna pe timp calduros. Acum as recomanda ceva caldut. O ciorba de vacuta, cu o tocanita si la desert o tarta de visine. Ce spuneti?
Va invit la cina!

Nico...unde stai??!! ador ciorba..sau borsh-ul cuum se zice la noi!! cu smantana si un ardei iute!! sau ceapa!!!mmmmmmmmmmmmmm!
superbus
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:41
De la: gabitzza, la data 2009-04-24 15:13:16Vorbiti de mancare..mi-e foame de va mananc si pe voi

Am de lucru de nu-mi vad capul, cred ca am 30 de dosare pe birou...`tu-le mama lor , ca vin toti in ultimul moment...

Supa de rosii? Miam! Cu crutoane... buna rau!

Gabitzzule....esti la o multinationala? da si mie vreo 2 dosarele!! prea tai frunza la caini toata ziua!!!
superbus
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:45
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 15:45:17eu le pun la congelator...dar imi ocupa destul spatiu, ca nu mi-am cumparat aparat de-ala destept, cu vacuum...

plus ca fie-mea nu suporta aspirina, cica nu e bio...ma lesi ? numai scame are in cap...

eu nu am fost de acord, da' l-a prostit pe pro...si vine aseara si incepe cu dramele...ca cine sta cu iepurele cand e ea plecata ? pro s-a dat repede lovit...si pica pe mine...cica sa ii pazesc eu animalul in camera

asta-i tare socrela!! zii ca ma ofer eu!!! cu cea mai mare placere!! macar cu fata mica..sa ma aleg , ca aia mare(Nico)..m-a parasit!!!
superbus
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:49
pai scumpule...ce draq sa faci tu singur in camera cu lighioana, daca fie-mea e dusa in vajaiala la timisoara ?

plus ca iti mai gaseste tata socru de lucru prin gradina, ca stii ca le are pe-astea cu muncile
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:52
De la: superbus, la data 2009-04-24 16:41:25
De la: nico_disea, la data 2009-04-24 15:35:12Supa este foarte buna pe timp calduros. Acum as recomanda ceva caldut. O ciorba de vacuta, cu o tocanita si la desert o tarta de visine. Ce spuneti?
Va invit la cina!

Nico...unde stai??!! ador ciorba..sau borsh-ul cuum se zice la noi!! cu smantana si un ardei iute!! sau ceapa!!!mmmmmmmmmmmmmm!

Sunt in Bucuresti! De loc sunt din Resita. Borsh... stiu sa fac si cu ceapa si fara. Ceapa poate fi daunatoare stomacului! Fac deasemeni si o supa de galuste super, super!! Hai la masa, laso pe soacra!
nico_disea
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:59
[quote name='prometeus_wife' date='2009-04-24 15:45:17'

[/quote]

auzi bre..ia-i si tu un iepure din ala biped, numa muschi, unsuros si impachetat numai intr-un slip minuscul si cu un motz de coada de puf in fund....pardon, pe fund....
tutankhamon
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:22
nu vrea d-ala...cica n-are nik in cap...i-am bagat si eu textul lui zambilica...ala cu gimnastica de camera...si nu vrea...e elitista, draga...intai vrea orgasme intelectuale...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:24
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 17:24:53nu vrea d-ala...cica n-are nik in cap...i-am bagat si eu textul lui zambilica...ala cu gimnastica de camera...si nu vrea...e elitista, draga...intai vrea orgasme intelectuale...

poi nu o avut pana acuma bre?????ioi doamne...asta ramane fata batrana.....daca asta cauta....
tutankhamon
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:26
a avut, dar uite ca a murit...si de 4 ani tot asa o tine...intr-o jale si strambat din nas...

ce sa zic, fata...soarta...ca daca traia logodnicul ei, acum era maritata si fericita...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:30
Vorbiti voi de mincare aici ,ca mi s-a facut foame si o tai spre intersectie via-restaurant,pup
scrichy
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:31
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 17:30:31a avut, dar uite ca a murit...si de 4 ani tot asa o tine...intr-o jale si strambat din nas...

ce sa zic, fata...soarta...ca daca traia logodnicul ei, acum era maritata si fericita...

ooofff viata meaaaaaa, uitaaaseeemmmmm.....da tre sa priceapa ca bietul baiet care s-o dus nu era singurul de pe pamantul ista care o poate iubi si respecta...
tutankhamon
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:36
pofta buna scrishy...

intersectie ? aau...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:36
nu mai crede in nimic, fata...eu nu ma gandesc atat la maritis, cat la copii...ca vreau nepoti, sa ii cresc, sa ii rasfat, sa ii stric, ca de-asta sunt bunicile...

da' uite ca nici nu vrea sa auda...sta ca o cucuvea in camera...cu rulourile trase, de nu ii intra o raza de soare...lucreaza pe comp si se uita la filme...sunt zile cand nici nu o vedem...

wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:40
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 16:52:08pai scumpule...ce draq sa faci tu singur in camera cu lighioana, daca fie-mea e dusa in vajaiala la timisoara ?

plus ca iti mai gaseste tata socru de lucru prin gradina, ca stii ca le are pe-astea cu muncile

ei na..ma pun si eu bine....cu voi!!! pana o cuceresc pe fiica..apoi fac friptura lighioana!!!
superbus
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:41
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-24 17:40:04nu mai crede in nimic, fata...eu nu ma gandesc atat la maritis, cat la copii...ca vreau nepoti, sa ii cresc, sa ii rasfat, sa ii stric, ca de-asta sunt bunicile...

da' uite ca nici nu vrea sa auda...sta ca o cucuvea in camera...cu rulourile trase, de nu ii intra o raza de soare...lucreaza pe comp si se uita la filme...sunt zile cand nici nu o vedem...

auuu..clar!! tre sa imi faci lipeala cu ea!! s-o scot din starea asta!! are nevoie..mare... de un barbat!!!
superbus
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:44
he...he...iti mananca fie-mea ficatii la micul dejun...asta-i chiznovata rau, superbule...

nu mai bine vii tu frumusel in vizita, tragem un gratar in curte cu carnita de porc ? fara iepuri...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:44
De la: nico_disea, la data 2009-04-24 16:59:36
De la: superbus, la data 2009-04-24 16:41:25
Va invit la cina!

Sunt in Bucuresti! De loc sunt din Resita. Borsh... stiu sa fac si cu ceapa si fara. Ceapa poate fi daunatoare stomacului! Fac deasemeni si o supa de galuste super, super!! Hai la masa, laso pe soacra!

bine Nico...o sa vin....dar in urmatoarele conditii!:

1. mi-o servesti imbracata asa cum esti la avatar!!
2. sa fie caldutza...la fel si tu!! sml-happy0009:
3. sa mi-o pregatesti pe 9,10 mai ...ca atunci o sa ajung in buc!!sunt din botosani...fac mult pana la tine in capitala!!

ce zici? e ok? sau sunt prea pretntios!! cred ca de aia-s neinsurat!!

acum fara glume...pe 9,10 mai o sa fiu in bucuresti!! dar la un meci!
superbus
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:51
hi...hi...
wife_de_zmeu
Postat pe 24 Aprilie 2009 17:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? 58 De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Fibrom Uterin 8 De la: Melanie 1 Octombrie 2009 20:01
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! 164 De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53
Setari Cookie-uri