Cafenea de primavara

hmmm...as vrea eu...

din putu' gandirii vecinei...cica pe "colidor" si in baie nu e bine sa pui gresie, ca daca vine barbatul beat, aluneca, isi sparge capu' si ramai vaduva...

eu tot nu am inteles care e problemu ? ce ? nu e nevoie si de vaduve pe lumea asta ?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Aprilie 2009 09:56
Buna dimineata fetelor!
Vreau si eu o cafea.... va rog, poate ma mai calmez...

M-a enervat potaia mea de imi venea sa o iau la shuturi...
picaturaderoua
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:04
mornin' bella gente, cine doreste nitzica arabica aburinda si piscoturi cu cocos si ciocolata? serviti-va singurei
ooofff...m-am saturat de timpul asta...ploua intr-una
susidallyama
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:39
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-28 09:56:23hmmm...as vrea eu...

din putu' gandirii vecinei...cica pe "colidor" si in baie nu e bine sa pui gresie, ca daca vine barbatul beat, aluneca, isi sparge capu' si ramai vaduva...

eu tot nu am inteles care e problemu ? ce ? nu e nevoie si de vaduve pe lumea asta ?

Esti sigura ca ai inteles bine? .

Poate ca femeia incerca sa-ti ceara bani cu imprumut, ca sa-si puna gresie in baie si pe colidor...

Ella34
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:47
ziua buna!!!
cafea?
ovidiu42
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:10
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-28 10:04:37Buna dimineata fetelor!

fara violentza !!!!!

ovi !! vezi ca aduse ella cafea fierbinte ...ca eu am baut-o rece!
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:14
sar`na!!!...hai si tu...la una calda!!!
dau din portia mea...ca si yo...m-am framantat...am lucrat...si tot rece am baut-o!
ovidiu42
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:19
Miauniko... La un moment dat nu mai rezisti...
O scot afara pe potaia casei, care este o catea tare neastamparata si alintata... sa isi faca si ea nevoile....ca de.. asa se procedeaza la cateii care stau prin case...
Si ea....
Se apuca de ros toate bazaconiile de oase.... de alea de care maidanezii, nu numai ca nu sunt atrasi... dar nici macar nu le mai vad.... uscaciuni din-alea.... Ce o gasi la ele, frate?
picaturaderoua
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:29
pica ! stiu cum este pt ca si catzelusha mea mai procedeaza asa ...
dar sa o bat ???????????
zau asa !!
ma doare numai cand pronunntz !

hai,ca-ti ofer si cafeaua mea daca asta te linisteste!
te superi ovi?
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:35
Merci Miaunika pentru cafea.... M-am mai linistit oricum... Nu am batut-o, dar am alergat-o nitel... Ca de... i-am acordat incredere maxima... O duc afara fara lesa...
Am facut inviorare cu ea, fara sa vreau...

Si ma enervasem ca intarziam la serviciu....si cand o vad ce poate manca.
picaturaderoua
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:56
bine ,ca te-ai linistit !!!
cat despre ...ce faci tu pt ea {fara lesa si inviorarea ta ...}, cei care iubesc animalele si isi iau ...animale , asta fac !!!
Mie mi se pare ca e minimum ce pot face pt ea ...sa o scot la plimbare...oricum faptul ca ma asteapta si cum se bucura cand intru in casa ...cum ma priveste...toate astea plus altele ,ma fac sa uit ca somnul de duminica ar trebui sa fie mai lung... si nu ma supar ca imi da desteptarea !!!
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 12:48
Salutare natiune!!!!!!!!!!!!
Dati si mie o cafea???Ca de azi dimineata numai pe la doctori umblu.Am venit mai schioapa decat am pl ecat
walkiria
Postat pe 28 Aprilie 2009 13:03
normal ca-ti dam ,walki!
simpla ? sau cu frisca??
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 13:56
salut vreau sa citesc amur cartea dar fratele meu mai mic nu ma lasa in pace ce sa fac sa beau cafea sa ma calmez?

Postat pe 28 Aprilie 2009 14:07
co frisca

Postat pe 28 Aprilie 2009 14:08
of saracuta de tm

Postat pe 28 Aprilie 2009 14:10
De la: garbo001341, la data 2009-04-28 14:10:20of saracuta de tm

BINE ! IA O CAFEA !
dar promiti ca nu mai scoti limba ???
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:17
De la: zambila, la data 2009-04-28 09:30:52'neata fetelor!
abia acum am ajuns si eu, obosita dupa drum, asa ca...cine se ofera sa-mi faca un rezumat??
micass, si mie imi pare rau ca nu am reusit sa te vad, dar n-am putut sa ajung mai repede!
nici cu fetele n-am stat prea mult, eram obositi, pisicile erau terminate dupa expozitie!
foarte dragute fetele, la Flo nu ma bag, poate mi-o iau de la tuta
sper sa ne mai vedem si altadata!
va pup

nu ti-o iei tu, stai calma...ca nu am nimic cu tine....si-o ia el daca nu e cuminte.....pup fata
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:43
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-28 09:56:23hmmm...as vrea eu...

e criminala....as vrea eu sa-l vad pe pro beat.....macar o data...asa...de amuzament....si pe tine cu matura la el....g-ule...nu fa baie maica ca aluneci si ma leshi vaduvaaa....mooorrrr
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:46
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-28 10:04:37Buna dimineata fetelor!

potaia patrupeda sau aia bipeda????..daca e patrupeda si pe mine m-a enervat azi in asa hal ca am luat-o de zgarda si cu un sut delicat in posteriorul grasan am scos-o din bucatarie....
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:48
De la: Ella34, la data 2009-04-28 10:47:01
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-28 09:56:23hmmm...as vrea
Esti sigura ca ai inteles bine? .

Poate ca femeia incerca sa-ti ceara bani cu imprumut, ca sa-si puna gresie in baie si pe colidor...

nene...wifo...ai pus-o....maicaaa...daca vrea din aia spaniola????la min 50 ron metru????
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:50
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-28 11:29:43Miauniko... La un moment dat nu mai rezisti...
O scot afara pe potaia casei, care este o catea tare neastamparata si alintata... sa isi faca si ea nevoile....ca de.. asa se procedeaza la cateii care stau prin case...
Si ea....
Se apuca de ros toate bazaconiile de oase.... de alea de care maidanezii, nu numai ca nu sunt atrasi... dar nici macar nu le mai vad.... uscaciuni din-alea.... Ce o gasi la ele, frate?

asa face si a mea....poate din cauza faptului ca nu i-am mai dat oase acasa din cauza unei probleme intestinale cu sange.....
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:52
De la: picaturaderoua, la data 2009-04-28 11:56:05Merci Miaunika pentru cafea.... M-am mai linistit oricum... Nu am batut-o, dar am alergat-o nitel... Ca de... i-am acordat incredere maxima... O duc afara fara lesa...
Am facut inviorare cu ea, fara sa vreau...

Si ma enervasem ca intarziam la serviciu....si cand o vad ce poate manca.

sa vezi ce misto e cand te asteapta pana langa ea, dupa care ia osul in gura si fuge 5 metri mai incolo si se uita dupa tine strengareste sa vada daca vii, rozand cu o placere imensa si inghitind nemestecata bucatica tocmai pocnita din osul respectiv,....
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:55
De la: miaunuka_68, la data 2009-04-28 12:48:31bine ,ca te-ai linistit !!!
cat despre ...ce faci tu pt ea {fara lesa si inviorarea ta ...}, cei care iubesc animalele si isi iau ...animale , asta fac !!!
Mie mi se pare ca e minimum ce pot face pt ea ...sa o scot la plimbare...oricum faptul ca ma asteapta si cum se bucura cand intru in casa ...cum ma priveste...toate astea plus altele ,ma fac sa uit ca somnul de duminica ar trebui sa fie mai lung... si nu ma supar ca imi da desteptarea !!!

miau...noi putem dormi dimineata sambata si duminica pana mai tarziu....sta cuminte langa noi in pat si nu scoate o soapta...abia dupa ce flo isi bea cafeaua se agita....si sare si e bucuroasa.....stie ca tati se imbraca sa o scoata afara....
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 14:58
ei ...oricum ar fi ,tuta... si ea sta cuminte ...dar e suficient sa ma intorc pe partea cealalta , ca ea vine tiptil ...si ba s-ar bucura ,ba nu indrazneste...si nu rezist sa nu o bag in seama !

si mai ales , nu pot si nu sunt de acord cu lovitul !
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:08
eu ma retrag.
seara buna ,va doresc !
rasarit
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:13
De la: miaunuka_68, la data 2009-04-28 15:08:07ei ...oricum ar fi ,tuta... si ea sta cuminte ...dar e suficient sa ma intorc pe partea cealalta , ca ea vine tiptil ...si ba s-ar bucura ,ba nu indrazneste...si nu rezist sa nu o bag in seama !

si mai ales , nu pot si nu sunt de acord cu lovitul !

a noastra se intinde gingas langa noi sau intre noi si mai trage un pui de somn...pana nu vorbim de buna dimineata nici nu misca draga de ea......nu sunt nici eu de acord cu lovitul...dar, uneori, un ziar pe fund sau o palma mai usoara din laterala peste bot sunt binevenite, mai ales cand incapatanarea e foarte mare...a am uitat...si rasfatul....
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:14
hello...

si ce ziceai tu de matura, tuto ?

vaaaiii...pardonez moi...eu nu folosesc "obecte" contondente, draga...si pro nici macar nu ar mai intra in casa ...s-ar opri direct in casuta de vacanta a cutzului
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:29
De la: prometeus_wife, la data 2009-04-28 15:29:52hello...

si ce ziceai tu de matura, tuto ?

vaaaiii...pardonez moi...eu nu folosesc "obecte" contondente, draga...si pro nici macar nu ar mai intra in casa ...s-ar opri direct in casuta de vacanta a cutzului

asta inainte sau dupa cotonogeala cu obiectele contondente???? sau, de tine nici nu ar mai avea curajul sa intre in casa????s-ar retrage in sura....???? sti criminala......
tutankhamon
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:32
ar dormi cu cutzu...

ah...l-am trimis la timisoara sa imi aduca un cutzu acasa...

ca hades e inca deprimat...mai ca-mi vine sa chem doctorul, da' mi-e ca se uita ala ciudat la mine

cum sa zic ca are cutzu o depresie si are nevoie de terapie ?
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' 1 De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale 1 De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43
ajutor 3 De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
Setari Cookie-uri