Cafenea de primavara

lume buna...eu ma retrag la somn!!!
o seara frumoasa la toata lumea!!!
ovidiu42
Postat pe 1 Mai 2009 23:16
manca-ti-as da'ce culta esti.pacat de tine ca habar n-ai cu cine te tragi de siret,saraca cu duhul ce esti,dar sincer cred ca asa-i cand raspunzi al biete functionare de prin micul paris.am stat si eu 2 ani pe acolo,dar sincer doar facturiere de genu' mai au asa un vocabular si o viziune atat de murdara asupra vietii.pt mine esti ca si inexistenta.iar de italia si alte alea vad ca tu pomenesti.sa inteleg ca din experienta,nu?vai de capu'tau,saraca rau cu duhul esti,sincer.cred ca-i intreci pe toti de pe aici,asa ce am observat eu.te pomenesti ca ai si tu facultati platite din bani grei.yeacs!cu tine chiar ca nu-i de vorbit asa ca scuipa in continuare!
miamia79
Postat pe 1 Mai 2009 23:17
mamica..nu ma mai obosesc cu tine...esti irecuperabila...ai cazut atat de adanc in mocirla vietii ca efectiv nu ma mai interesezi... vad ca nu te rabda inima sa nu toci in continuare...sau... pardon...sa scuipi...ca sa citez clasici in viata...cred ca esti foarte invidioasa pe succesul meu din italia...ca sa-mi fac bani de facultate...ti-e ciuda ca nu te-a dus capul si pe tine...asta e!...poate in alta viata....se vede ca nu gandesti cu capsorul, ci cu ce ai in picioruse...am vazut si de pe alte topicuri ca nu esti in stare sa porti o discutie normala fara sa arunci cu invective si fara sa ii iei pe toti la misto....si daca tot ai zis ca nu mai vorbesti cu unii dintre noi, de ce o mai faci???...vrei sa ai tu ultimul cuvant???ok....uite...il ai.....cel mai destept cedeaza...asa ca arunca cu invective cate vrei...din acest moment nu iti mai raspund la absolut nimic din ineptiile tale....cine ma cunoaste, stie si cine sunt, si ce am in cap....la buna vedere...adios...
tutankhamon
Postat pe 1 Mai 2009 23:26
scuze la ceilalti useri pentru interventia mea,dar nesimtirea si prostia sunt prea mari la unii.sincer acum.scuze pentru deranj la ceilalti.va pup.o seara frumoasa.
miamia79
Postat pe 1 Mai 2009 23:27
noapte buna ovi...somn usor...noapte buna la toata lumea!
tutankhamon
Postat pe 1 Mai 2009 23:27
noapte buna....si eu ma duc la somnik ....dar am descoperit forumul asta deabia acum... dar mi-e atat de somn ....ca il verific maine ....sa vad ce e pe aici.....Cred ca ma primiti si pe mn pe aici!!

Postat pe 1 Mai 2009 23:32

Noapte buna!
Ella34
Postat pe 1 Mai 2009 23:35
De la: garbo001472, la data 2009-05-01 23:32:48noapte buna....si eu ma duc la somnik ....dar am descoperit forumul asta deabia acum... dar mi-e atat de somn ....ca il verific maine ....sa vad ce e pe aici.....Cred ca ma primiti si pe mn pe aici!!

te primim, cum sa nu....esti binevenita! ....numai sa nu te sperii de unii care confunda un forum civilizat cu locul de aruncat gunoaiele lor verbale....
tutankhamon
Postat pe 1 Mai 2009 23:35
A plecat? S-a dus dinsa la culcare? Ca tare mi-e ca se ia si de mine si eu nu rezisc la tavaleala.

Atunci eu mai stau daca e pace si liniste.
Noapte buna voua si vise placute desi....dupa asa un schimb de replici ma tem ca o sa aveti cosmaruri.
Ei, atunci cosmaruri placute!
Aemulus
Postat pe 1 Mai 2009 23:39
Bai nene, asta s-a sculat cu fatza la plapuma? <

Ca vad ca are un limbaj de toata bafta...

Ovidele, da` de ce te bucuri tu ca m-a udat pe mine?

Mica..estti tare!! Cosmaruri placute auzi..asta-i precum urarea aia -cutremur fericit!

gabitzza
Postat pe 1 Mai 2009 23:54
Eu nu stiu cine ce fata asta ca nu mi-a "sarit" in ochi pina acum, dar e tare artzagoasa si mie nu-mi plac disputele aste de doi bani din care nimeni nu invata nimic.
Adica contradictie e Ok cita vreme naste evolutie.Daca e doar mahala....mai bine vorbim de vreme.

Da stai ca mi-am amintit: ai fost si ai tras cu pushcociul? Unde darling? Si pe cine ai nimerit?
Aemulus
Postat pe 1 Mai 2009 23:58
micabis, donshoara in chestiune e cea de la sexul anal...remember?????
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 00:04
Ai mare dreptate Mica...A noastra cum ti s-a parut???(sper ca stii de gluma)
valentino
Postat pe 2 Mai 2009 00:05
Nu stiu cine-i fatuca, pe-un topic a spus ca ar fi actrita, probabil la asta se referea la faza cu trasul de sireturi..mda..problema e ca nu prezinta importanta cine esti, ci cum te comporti..

he, he , sunt de belea!! N-am nimerit nimic, sunt un antitalent perfect!

Sotul prietenei mele si-a adus arma cu aer comprimat si ne-am exersat putin! Cine sa mai nimereasca tinta cu stomacul plin?
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 00:06
De la: valentino, la data 2009-05-02 00:05:12Ai mare dreptate Mica...A noastra cum ti s-a parut???(sper ca stii de gluma)

Rudolph Valentino te maninca shoriciul?
Las ca te mai prind eu la cotitura si ai sa vezi atunci
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 00:10
De la: tutankhamon, la data 2009-05-02 00:04:28micabis, donshoara in chestiune e cea de la sexul anal...remember?????

Aaaa, Tuta, pai vezi daca nu intru pe topicuri de astea interlope??? Ca si multe altele cu si despre sex.Adica fiecare are fanteziile lui sexuale dar de aici si pina la afisa la toata lumea ce fak, cum fak, unde fak, cit fak...
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 00:12
S-o inteleg ca pe o provocare???.Bine,cind vrei,anunta-ma,sint pregatit...a,uitasem:fara lovituri sub centura...Esti kiar draguta...
valentino
Postat pe 2 Mai 2009 00:14
De la: gabitzza, la data 2009-05-02 00:06:18Nu stiu cine-i fatuca, pe-un topic a spus ca ar fi actrita, probabil la asta se referea la faza cu trasul de sireturi..mda..problema e ca nu prezinta importanta cine esti, ci cum te comporti..

he, he , sunt de belea!! N-am nimerit nimic, sunt un antitalent perfect!

Sotul prietenei mele si-a adus arma cu aer comprimat si ne-am exersat putin! Cine sa mai nimereasca tinta cu stomacul plin?

hehehehe, adica prietena alerga in zig-zag si tu cu sotul ei trageati la tinta? Nebunatico!
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 00:14

Neee... ce sa fac cu el nene?

gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 00:17
De la: valentino, la data 2009-05-02 00:14:03 S-o inteleg ca pe o provocare???.Bine,cind vrei,anunta-ma,sint pregatit...a,uitasem:fara lovituri sub centura...Esti kiar draguta...

Purrrr, sunt draguta zici? Ia zi-mi repede daca ai vazut filmul "Ostrovul"

Eu nu lovesc sub centura ci numai in fata, in nas mai exact.ASsa ca...stai fara teama ca locul de sub centura e safe.
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 00:18
De la: micabis, la data 2009-05-02 00:12:49
De la: tutankhamon, la data 2009-05-02 00:04:28micabis, donshoara in chestiune e cea de la sexul anal...remember?????

Aaaa, Tuta, pai vezi daca nu intru pe topicuri de astea interlope??? Ca si multe altele cu si despre sex.Adica fiecare are fanteziile lui sexuale dar de aici si pina la afisa la toata lumea ce fak, cum fak, unde fak, cit fak...

draga...daca am fost la italia sa-mi fac bani de facultate..ca s-o fac pe puncte....a trebuit si mai trebuie inca sa ma perfectez cu toate pozitiile si diversitatile intime...(god!!!!)....ca mai strang bani sa mai fac o facultate....fizica cuantica...si acolo imi trebuie bani grei ca sa acced toate examenele.....ca numa pe orale si anale nu merge.....
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 00:22

tutanco, te-a tinut minte fata!!!
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 00:22
Daca ai mai putin de 2m si nu stii sa faci salturi mortale,trebuie sa faci cere la federatie,sa-ti accepte ori tocuri nalte ori scaunel...eu sint foarte cu nasul pe sus...
valentino
Postat pe 2 Mai 2009 00:23
De la: gabitzza, la data 2009-05-02 00:22:32

uiuuu...si inca cum....ca o feara s-a repezit la mine.....
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 00:24
De la: tutankhamon, la data 2009-05-02 00:24:45
De la: gabitzza, la data 2009-05-02 00:22:32

uiuuu...si inca cum....ca o feara s-a repezit la mine.....

feara..da
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 00:26
Aha, acumm-am prins.Vezi, daca eu am numai 4 clase nu stiu cum e cu scolile astea inalte.
Da acum cu atitia baieti de baieti in Rom. de ce sa mergi pina in Italia? Ca poti sa stingi bani la coltul cazinoului la noi, nu?
Stiti voi vorba aia "dai sutica vezi...."
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 00:29
De la: micabis, la data 2009-05-02 00:29:24Aha, acumm-am prins.Vezi, daca eu am numai 4 clase nu stiu cum e cu scolile astea inalte.
Da acum cu atitia baieti de baieti in Rom. de ce sa mergi pina in Italia? Ca poti sa stingi bani la coltul cazinoului la noi, nu?
Stiti voi vorba aia "dai sutica vezi...."

neeeee....macar asa ma laud si eu ca am vazut coliosiumul si fontanbloiul......
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 00:41
Somnic pufos copii!!
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 00:56
noapte buna gabitzzza.....

noapte buna dragilor...as mai sta dar a inceput pe hbo un film misto, cu "para-anormale" si-s curioasa cum se termina....va piupacesc pe toti...
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 01:02
Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci.

Si inca o data cosmaruri placute, cutremure fericite si perversitati culinare pentru cine le merita .
Las ca o sa vada urarile dimineata stie cine....
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 01:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:) 7 De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30
tchibo 12 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? 56 De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 1 De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52
La Historia - El Comandante in centrul vechi 11 De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44
Setari Cookie-uri