De la: micabis, la data 2009-05-02 01:05:37Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci. Aproape cred ca sintem la fel,gresesc???Notte a tutti. |
||
valentino Postat pe 2 Mai 2009 01:08 |
||
---|---|---|
De la: micabis, la data 2009-05-02 01:05:37Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci. he he...cosmaruri nu voi avea, cutremur...neeeaaahhhh..... perversitati culinare, nici atat...nu ma lasa ficatul sa am orgazme.... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 01:09 |
||
Buona notte Valentino! Chiar daca nu am inteles ce vrei sa spui. | ||
|
||
Aemulus Postat pe 2 Mai 2009 01:18 |
||
De la: micabis, la data 2009-05-02 01:18:43Buona notte Valentino! Chiar daca nu am inteles ce vrei sa spui. l-am simtit adresat mie ultimul mesaj si,cum ne-am gasit si pe cele religioase,zelosi nevoie mare,acum ai pus si o alta placa...asa fac si eu des...de aici asemanarea...nepolemica...notte. |
||
valentino Postat pe 2 Mai 2009 01:23 |
||
Neatza fetili!!! | ||
Micass Postat pe 2 Mai 2009 09:43 |
||
NEATZAAAA,MICA | ||
scrichy Postat pe 2 Mai 2009 09:49 |
||
'Neata fetelor! Mai, ce teapa cu prognoza asta meteo... Toata lumea se astepta la ploaie, tunete si fulgere pe litoral... si ce vreme faina a fost ieri la Constanta...! |
||
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 09:53 |
||
Astia de la meteo nu pre stiu pe ce lume sant. Daca te iei dupa ei nu mai iesi din casa. ps neata scrichy |
||
Micass Postat pe 2 Mai 2009 10:01 |
||
'morning...sunt la a doua cana de cafea...sunt calma si senina...mmmrrrr... acu' hai sa va zic...s-a hotarat fie-mea sa se mute inpoi la timisoara...si nah...cauta apartament cu chirie, fa bagaje...de doua ori...prima data le-a facut ea si i-au iesit 7 genti...a doua oara le-am facut eu si cu aceleasi haine au iesit 4 inutil sa va mai spun ca dupa plecare casa arata ca dupa un bombardament hades a dat un fund in pompa din curte si a rupt-o ...o repare pro acum...hidrofor scos...pamant, lopata...deci nu am apa... micutul athos e ok...daca fac abstractie ca ataca la picior pe oricine intra in curte, inclusiv vecina...asta ar fii vestea buna vad ca v-ati distrat pe-acilea...nu m-am prins inca de faza cu donsoara in pantofi roz, dar sper sa imi faceti voi un rezumat...varianta prescurtata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 10:35 |
||
Neata` ! eu acum pun de cafea, pana nu iau o gura, nu functioneaza nici o conexiune.. Mi-a vizitat Mia profilu`, cred ca vroia sa-mi vada chisioru` |
||
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 10:42 |
||
ha...vroiam sa ies...am crezut ca stau ca toanta ici sha...de una singura...si la mine time is money... da' cam mare plictiseala pe aici...si tu ce ziceai ? ca ai tras cu arma ? pai de ce dreaku nu m-ai anuntat si pe mine ? ca iti faceam o lista....incepeam unde stiu eu si iti spuneam si pe cine as vrea eu...si uite asa faceam un bine la 20 jde milio0ane de romani |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 10:45 |
||
He, he, n-auzi ca n-am nimerit nimic?? Stricai alica de pomana.. , ne-am imbuibat cu costita la gratar si p-orma nema tinta |
||
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 10:51 |
||
Ce spui Michelle? Ioana nu mai sta cu tine, sub privirea ta blanda de "mama leoaica"..? Si zici ca inca mai respiri..? |
||
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 10:52 |
||
ha... pai am avut un meci cu strigaturi, in stilul meu unic si personal...in care am racnit amandoua, ca doar e fie-mea si a doua zi dimineata, si-a cerut frumusel iertare, am facut nitica psihanaliza, adica eu am vorbit si ea a ascultat, si i-am spus ca 4 ani de jelit sunt destui, si ca e momentul sa o ia de la capat...nu sa simuleze ca traieste... nu imi place ca nu mai sta langa mine, dar e un lucru benefic sa iasa din starea asta vegetativa... doar ca mie nu imi place fara ea...sunt turbata rau...urla paranoia in mine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 10:57 |
||
neatza gagici!....salutare natiune!!! | ||
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 10:59 |
||
uite ce-i cu donsoara cu pantofiori roz, s-a caciulit cu ovidelu` pe la topicul cu fomeile inselatoare intre noi fie vorba, nici cu el nu mi-a fost rusine.. http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4660/pagina-5/Teo-sincer-m-ai-dezamagit-mie-nu-mi-place-sa-ma-pierd.html |
||
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 10:59 |
||
stai...ca inca nu am terminat de zis...joi a fost furtuna la noi, de-aia cu descarcari electrice...si mi-o puscat modemul, mama lui de modem...si acu' tre sa folosesc compu' lui pro...la laptopul meu ma uit ca curca in lemne...doar la filme...ce ma ' nerveaza asta... ha...ia sa vad si eu gabicule... tuto...'morning |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:01 |
||
neatza Tuta , Ella! Lasa Michelle, macar e un prim pas, trebuia sa o ia de la capat , 4 ani sunt ceva vreme... dar te cred ca ti-e greu fara ea.. |
||
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 11:01 |
||
Ei, Michelle... eu te simt cum fierbi... Dar, ai dreptate! Era momentul... Ai incredere, va fi bine..! Gabitzule... Mi-a fost dor de voi fetelor... |
||
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 11:02 |
||
Ella...partea rationala din mine stie ca asa e mai bine...doar ca e greu...eu nu sunt intotdeauna rationala cand e vorba de fie-mea...plus ca luna asta se fac 4 ani de la moartea lui...si nu mi se parea mie un moment bun sa plece inainte... si am incredere in ea, e un copil bun...doar ca eu imi fac griji... cateodata am momente cand sunt foarte furioasa...pe el ca a murit, pe fie-mea ca inca il iubeste, pe mine ca nu stiu cum sa procedez... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:07 |
||
Michelle, nu fi aspra cu tine... Esti mama! Vei tremura de grija Ioanei pana in ultima clipa a vietii tale, indiferent unde se va afla ea... Esti norocoasa ca ai privilegiul asta... altii inca mai spera la el... |
||
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 11:11 |
||
michelle, ti-aduci aminte ce vorbiram noi????timpul si prietenele, prietenii vor rezolva totul...ideea era sa fie "libera".... app...ce vesti ai de la ioana??? e bine???? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:12 |
||
ellutza...si mie mi-a fost dor de tine, dar am inceput scarbiciul.... oricum...pupicei de la noi.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:14 |
||
NEATZA si celorlalti,ma bucur ca ai schimbat poza de la avatar WIFE,asta imi place,fica mea a vazut-o si a zis ca nu esti tu acolo,ca a vazut si celelalte poze cu voi din profil,mi-a zis sa iti spun sa o schimbi, acum ii place,a zis:asa mai merge,e ok,eu ies ,ma duc sa mai si muncesc un pic,revin,pupici,cui merita de pe aici. | ||
scrichy Postat pe 2 Mai 2009 11:16 |
||
Ei, lasa soro, nu mai plange.. ca-i bun un scarbici la casa omului...! Ce ne-am face fara..? |
||
Ella34 Postat pe 2 Mai 2009 11:17 |
||
mai fetelor, sunteti de acord ca ovidiu a inceput si a atras atentia????ca bag seama ca ceilalti nu prea ii interesau ca fata intrase pe acolo....chiar o ignorau.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:19 |
||
De la: Ella34, la data 2009-05-02 11:17:42 ooffff...doamne...era asa de bine acasa..... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Mai 2009 11:19 |
||
Descarca-te Michelle,, catharsis repetat si-o sa fie bine, la un moment dat n-o sa mai fie furie.. Unele lucruri scapa controlului nostru si neputinta asta ne face furiosi.. Primul lucru pe care va trebui sa-l faca Ioana,este sa nu compare. Pe cel care a fost, cu posibilii. |
||
gabitzza Postat pe 2 Mai 2009 11:21 |
||
mda...sigur ca tremur pentru ea...care parinte nu o face ? Ioana e ok...a fost la beauty center...a iesit la o cafea cu fetele...eu sunt aia care patrulez ca nebuna prin casa... G imi tot spune ca e mare...ca trebuie sa ii respectam deciziile, chiar si atunci cand nu sunt tocmai inspirate...si eu chiar o fac, sa stiti...sunt eu paranoica dar nu sunt tampita... scrishy...toata lumea imi spune ca poza asta e reusita...numai mie nu mi se pare...parca sunt beata...hi...hi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:21 |
||
gabicule...tocmai asta e problema...ca face comparatii...si nici eu nu sunt mai breaza, ca si eu le fac... stiu ca furia e un proces firesc in astfel de situatii, doar ca la mine chestia asta dureaza cam de mult...si asta nu e bine...tot adun si adun...sunt furioasa ca a murit, sunt furioasa ca a murit ares, chiar daca pare ridicol sa simt atat de acut lipsa unui cutz... problema cu mine e ca simt prea mult si prea intens...cred ca din punctul asta de vedere sunt o neadaptata, inca nu mi-am dezvoltat un sistem de protectie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Mai 2009 11:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
|
||
:) | 2 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58 |
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară