Cafenea de primavara

De la: micabis, la data 2009-05-02 01:05:37Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci.

Si inca o data cosmaruri placute, cutremure fericite si perversitati culinare pentru cine le merita .
Las ca o sa vada urarile dimineata stie cine....

Aproape cred ca sintem la fel,gresesc???Notte a tutti.
valentino
Postat pe 2 Mai 2009 01:08
De la: micabis, la data 2009-05-02 01:05:37Va pup si eu, a fost tare faina sederea cu voi la taclale.Merci.

Si inca o data cosmaruri placute, cutremure fericite si perversitati culinare pentru cine le merita .
Las ca o sa vada urarile dimineata stie cine....

he he...cosmaruri nu voi avea, cutremur...neeeaaahhhh..... perversitati culinare, nici atat...nu ma lasa ficatul sa am orgazme....
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 01:09
Buona notte Valentino! Chiar daca nu am inteles ce vrei sa spui.
Aemulus
Postat pe 2 Mai 2009 01:18
De la: micabis, la data 2009-05-02 01:18:43Buona notte Valentino! Chiar daca nu am inteles ce vrei sa spui.

l-am simtit adresat mie ultimul mesaj si,cum ne-am gasit si pe cele religioase,zelosi nevoie mare,acum ai pus si o alta placa...asa fac si eu des...de aici asemanarea...nepolemica...notte.
valentino
Postat pe 2 Mai 2009 01:23
Neatza fetili!!!
Micass
Postat pe 2 Mai 2009 09:43
NEATZAAAA,MICA
scrichy
Postat pe 2 Mai 2009 09:49

'Neata fetelor!

Mai, ce teapa cu prognoza asta meteo...

Toata lumea se astepta la ploaie, tunete si fulgere pe litoral... si ce vreme faina a fost ieri la Constanta...!

Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 09:53
Astia de la meteo nu pre stiu pe ce lume sant. Daca te iei dupa ei nu mai iesi din casa.

ps neata scrichy
Micass
Postat pe 2 Mai 2009 10:01
'morning...sunt la a doua cana de cafea...sunt calma si senina...mmmrrrr...

acu' hai sa va zic...s-a hotarat fie-mea sa se mute inpoi la timisoara...si nah...cauta apartament cu chirie, fa bagaje...de doua ori...prima data le-a facut ea si i-au iesit 7 genti...a doua oara le-am facut eu si cu aceleasi haine au iesit 4

inutil sa va mai spun ca dupa plecare casa arata ca dupa un bombardament

hades a dat un fund in pompa din curte si a rupt-o ...o repare pro acum...hidrofor scos...pamant, lopata...deci nu am apa...

micutul athos e ok...daca fac abstractie ca ataca la picior pe oricine intra in curte, inclusiv vecina...asta ar fii vestea buna

vad ca v-ati distrat pe-acilea...nu m-am prins inca de faza cu donsoara in pantofi roz, dar sper sa imi faceti voi un rezumat...varianta prescurtata

wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 10:35
Neata` !

eu acum pun de cafea, pana nu iau o gura, nu functioneaza nici o conexiune..

Mi-a vizitat Mia profilu`, cred ca vroia sa-mi vada chisioru`
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 10:42
ha...vroiam sa ies...am crezut ca stau ca toanta ici sha...de una singura...si la mine time is money...

da' cam mare plictiseala pe aici...si tu ce ziceai ? ca ai tras cu arma ?

pai de ce dreaku nu m-ai anuntat si pe mine ? ca iti faceam o lista....incepeam unde stiu eu si iti spuneam si pe cine as vrea eu...si uite asa faceam un bine la 20 jde milio0ane de romani
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 10:45
He, he, n-auzi ca n-am nimerit nimic??

Stricai alica de pomana.. , ne-am imbuibat cu costita la gratar si p-orma nema tinta

gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 10:51

Ce spui Michelle? Ioana nu mai sta cu tine, sub privirea ta blanda de "mama leoaica"..?

Si zici ca inca mai respiri..?

Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 10:52
ha... pai am avut un meci cu strigaturi, in stilul meu unic si personal...in care am racnit amandoua, ca doar e fie-mea

si a doua zi dimineata, si-a cerut frumusel iertare, am facut nitica psihanaliza, adica eu am vorbit si ea a ascultat, si i-am spus ca 4 ani de jelit sunt destui, si ca e momentul sa o ia de la capat...nu sa simuleze ca traieste...

nu imi place ca nu mai sta langa mine, dar e un lucru benefic sa iasa din starea asta vegetativa...

doar ca mie nu imi place fara ea...sunt turbata rau...urla paranoia in mine
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 10:57
neatza gagici!....salutare natiune!!!
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 10:59
uite ce-i cu donsoara cu pantofiori roz, s-a caciulit cu ovidelu`
pe la topicul cu fomeile inselatoare

intre noi fie vorba, nici cu el nu mi-a fost rusine..

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4660/pagina-5/Teo-sincer-m-ai-dezamagit-mie-nu-mi-place-sa-ma-pierd.html
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 10:59
stai...ca inca nu am terminat de zis...joi a fost furtuna la noi, de-aia cu descarcari electrice...si mi-o puscat modemul, mama lui de modem...si acu' tre sa folosesc compu' lui pro...la laptopul meu ma uit ca curca in lemne...doar la filme...ce ma ' nerveaza asta...

ha...ia sa vad si eu gabicule...

tuto...'morning
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 11:01
neatza Tuta , Ella!

Lasa Michelle, macar e un prim pas, trebuia sa o ia de la capat , 4 ani sunt ceva vreme...

dar te cred ca ti-e greu fara ea..
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 11:01

Ei, Michelle... eu te simt cum fierbi...

Dar, ai dreptate! Era momentul... Ai incredere, va fi bine..!

Gabitzule...

Mi-a fost dor de voi fetelor...
Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 11:02
Ella...partea rationala din mine stie ca asa e mai bine...doar ca e greu...eu nu sunt intotdeauna rationala cand e vorba de fie-mea...plus ca luna asta se fac 4 ani de la moartea lui...si nu mi se parea mie un moment bun sa plece inainte...

si am incredere in ea, e un copil bun...doar ca eu imi fac griji...

cateodata am momente cand sunt foarte furioasa...pe el ca a murit, pe fie-mea ca inca il iubeste, pe mine ca nu stiu cum sa procedez...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 11:07

Michelle, nu fi aspra cu tine... Esti mama! Vei tremura de grija Ioanei pana in ultima clipa a vietii tale, indiferent unde se va afla ea...

Esti norocoasa ca ai privilegiul asta... altii inca mai spera la el...
Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 11:11
michelle, ti-aduci aminte ce vorbiram noi????timpul si prietenele, prietenii vor rezolva totul...ideea era sa fie "libera".... app...ce vesti ai de la ioana??? e bine????
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 11:12
ellutza...si mie mi-a fost dor de tine, dar am inceput scarbiciul.... oricum...pupicei de la noi....
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 11:14
NEATZA si celorlalti,ma bucur ca ai schimbat poza de la avatar WIFE,asta imi place,fica mea a vazut-o si a zis ca nu esti tu acolo,ca a vazut si celelalte poze cu voi din profil,mi-a zis sa iti spun sa o schimbi, acum ii place,a zis:asa mai merge,e ok,eu ies ,ma duc sa mai si muncesc un pic,revin,pupici,cui merita de pe aici.
scrichy
Postat pe 2 Mai 2009 11:16

Ei, lasa soro, nu mai plange.. ca-i bun un scarbici la casa omului...!
Ce ne-am face fara..?

Ella34
Postat pe 2 Mai 2009 11:17
mai fetelor, sunteti de acord ca ovidiu a inceput si a atras atentia????ca bag seama ca ceilalti nu prea ii interesau ca fata intrase pe acolo....chiar o ignorau....
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 11:19
De la: Ella34, la data 2009-05-02 11:17:42
Ei, lasa soro, nu mai plange.. ca-i bun un scarbici la casa omului...!
Ce ne-am face fara..?

ooffff...doamne...era asa de bine acasa.....
tutankhamon
Postat pe 2 Mai 2009 11:19
Descarca-te Michelle,, catharsis repetat si-o sa fie bine, la un moment dat n-o sa mai fie furie..

Unele lucruri scapa controlului nostru si neputinta asta ne face furiosi..

Primul lucru pe care va trebui sa-l faca Ioana,este sa nu compare.
Pe cel care a fost, cu posibilii.
gabitzza
Postat pe 2 Mai 2009 11:21
mda...sigur ca tremur pentru ea...care parinte nu o face ?

Ioana e ok...a fost la beauty center...a iesit la o cafea cu fetele...eu sunt aia care patrulez ca nebuna prin casa...

G imi tot spune ca e mare...ca trebuie sa ii respectam deciziile, chiar si atunci cand nu sunt tocmai inspirate...si eu chiar o fac, sa stiti...sunt eu paranoica dar nu sunt tampita...

scrishy...toata lumea imi spune ca poza asta e reusita...numai mie nu mi se pare...parca sunt beata...hi...hi...

wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 11:21
gabicule...tocmai asta e problema...ca face comparatii...si nici eu nu sunt mai breaza, ca si eu le fac...

stiu ca furia e un proces firesc in astfel de situatii, doar ca la mine chestia asta dureaza cam de mult...si asta nu e bine...tot adun si adun...sunt furioasa ca a murit, sunt furioasa ca a murit ares, chiar daca pare ridicol sa simt atat de acut lipsa unui cutz...

problema cu mine e ca simt prea mult si prea intens...cred ca din punctul asta de vedere sunt o neadaptata, inca nu mi-am dezvoltat un sistem de protectie...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Mai 2009 11:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios 10 De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36
:) 2 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
Setari Cookie-uri