s-a scos butonul de modificare???Adica nu mai putem corecta daca am gresit???offff...si io care fac atatea greseli | ||
walkiria Postat pe 4 Mai 2009 12:36 |
||
---|---|---|
buna....eu intai am fost in recunoastere pe aici....sa vad cum sa-mi fac si eu un profil....si incercand sa vad cu cn am onoarea,catusi de putin....,nu-i cu suparare,nu?....BUNA din nou ,la toata lumea.... imi place sa comunic....dar printre picaturi...caci sunt cam ocupata chiar daca nu am servici....fiind somera.....Nu am o poveste anume de povestit....o sa-mi dau si eu cu parerea la unele,doar pt asta sunt forum-urile,nu?o zi buna! | ||
any35 Postat pe 4 Mai 2009 12:50 |
||
De la: miaunuka_68, la data 2009-05-04 10:57:35mai tuta ! dragutza mea...nici nu ma gandeam sa te confund...si, oricum, nu cred ca ai botine roz..... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 4 Mai 2009 13:33 |
||
Bunaaa...o cafea cred ca a ramas.Poti sa servesti si niste turta dulce...eu iti doresc integrare placuta!!!"Gazdoiul" nostru cred ca are treaba...dar vine el mai tarziu si face onorurile,intre timp am zis sa te ajut putin sa te familiarizezi!!!Nu-i asa ovidele???!!! | ||
walkiria Postat pe 4 Mai 2009 13:33 |
||
De la: walkiria, la data 2009-05-04 13:33:58Bunaaa...o cafea cred ca a ramas.Poti sa servesti si niste turta dulce...eu iti doresc integrare placuta!!!"Gazdoiul" nostru cred ca are treaba...dar vine el mai tarziu si face onorurile,intre timp am zis sa te ajut putin sa te familiarizezi!!!Nu-i asa ovidele???!!!esti o draguta!multumesc.....chiar daca o sa raspund cu intarziere,cred ca nu e o problema,nu? |
||
any35 Postat pe 4 Mai 2009 14:55 |
||
nene...ori dau eu clickuri amboulea...ceea ce nu cred...ori lucra baietii la site...ca e ciudat rau...imi apare in alt format totul...seamana cu varianta pentru tiparire...ah...iote ca nici zambaretii nu ii pot pune in post... how bizar ... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 15:00 |
||
GARBO!!!! daca vrei sa-l faci asa o sa ramaneti cam singurei p-acilea!! e urat rau!!!.... |
||
iasomia Postat pe 4 Mai 2009 15:02 |
||
aha...deci nu mi se pare mie...nici bula nu mai exista... iaso...ma duc dreaku sa mai bag o cafea...poate fac baietii doar experimente care au scapat de sub control...hi...hi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 15:06 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-04 15:00:13nene...ori dau eu clickuri amboulea...ceea ce nu cred...ori lucra baietii la site...ca e ciudat rau...imi apare in alt format totul...seamana cu varianta pentru tiparire...ah...iote ca nici zambaretii nu ii pot pune in post...am crezut ca numai la mn se intampla....e o problema...ma chinui sa bag si eu nij videoclipuri....dar ...canci,nik.Ori nuj eu ori nu stiu ei sa mi le ia....ha ha ha |
||
any35 Postat pe 4 Mai 2009 15:21 |
||
mda...ce sa zic...se mai intampla...cred ca tre' sa ii las un mesaj andrei...poate intra ea si face ceva | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 15:25 |
||
wowwwwwwww......ara...cine se ocupa de dessignu` site-ului? ca...zau...arata urattttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!! zii sa mai incerce ...daca e un exercitiu!!! macar...sa faca asta acasa!!! ne pierdeti...zau!!!! asta vreti? e....URAT!!!!...si...nefacil!!!! a cui a fost ideea? sa mai mediteze...va rugam!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 15:25 |
||
mda...andra a intrat ultima data pe forum acum 10 zile... ovi...stii tu vorba aia romaneasca ? daca o chestie merge bine, hai s-o stricam....hi...hi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 15:28 |
||
si...vedeti fratilor ca...nu incape in pagina....tot ce ati pus voi!!! sunt butoane inaccesibile!!!! cine naiba a avut ideea asta? n-am vazut ceva mai aiurea...decat cand facea baiatu` meu...pagini..cu programe mocka...de pe net!!! nu-i pacat sa pierdeti...din cauza unui designer care nu-i pregatit? intreb si yo!!!...ca...mai stiu cu ce se manca asta!!! e devarat...merge mai bine...dar...arata urat!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 15:29 |
||
o greva cv?nu am decat 2 zile...dar am vazut cum era inainte....Asa nu e bn!....De fapt cred ca nu o sa lase asa....E aiurea rau....Sper sa se rezolve pana ma intorc....ma mai duc un pic prin gradina....O zi buna!!! | ||
any35 Postat pe 4 Mai 2009 15:31 |
||
wife...pe bune...e ca draq....pe bune!!! si daca n-as sti ca se scot bani din asta...as crede ca...se joaca!!! cine dreaq i-o fi invatzat sa faca asa? sau...n-au oameni? doamne...ce aiurea e!!! nici la mesaje...nu poti raspunde facil!!! nici profile...nu poti vedea...URAT....ce mai!!! bleeeeeeeaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 15:45 |
||
ovi...cred ca ma las de garbo, nene... e plin de massuri...topicurile sunt cele mai multe la shto...acum si cu noul design atomic... deja ma plictiseste chestia... plus ca nu pot sa intru la clipuri, nici la mine si nici la altii... ce sa zic...imi iau papusile si ma duc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 16:09 |
||
Mai... ce-i asta? Unde-am nimerit? Ce s-a intamplat cu Garbo? Bula nu-i, emoticoni nu pot sa folosesc, nici in profil nu pot sa intru..! Andra, a cui a fost ideea asta "geniala"? |
||
Ella34 Postat pe 4 Mai 2009 16:11 |
||
nu s-a rezolvat nici acum?Vroiam sa mai lucrez ceva la profilul meu....dar renunt....Am sa mai citesc din subiecte..... | ||
any35 Postat pe 4 Mai 2009 17:10 |
||
ella...sincer...astia isi bat joc de noi!!! tu...crezi ca e de bine asta? zau...cred ca vor sa inchida forumu`...si nu stiu cum!!! cu asta...sigur reusesc! nimic nu merge!!! a cui dreaq o fi fost ideea...nush`!!! dar...e praf...in ce priveste webdesigner-u!!! zau!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 17:16 |
||
ooops!!!...s-a revenit la ceva!!! sper sa se revina integral!!! ca...mizeria asta...e aiurea!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 17:18 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-05-04 17:18:45ooops!!!...s-a revenit la ceva!!! scz!!!...era un mesaj de pe kudika!...de aceea...credeam ca...s-a remediat!! dar...e la fel de praf!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 17:20 |
||
mai...dar astia...zau ca ne ignora!!!...ca vaz ca...nu se schimba mai nimic!!! si...lumeaface bani din asta!!! cum ii lasa domnule sa zaca acolo? e lipsa de respect...mai ales cand se-ntampla acolo unde se colaboreaza cu oameni!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 18:07 |
||
ovi...respira...ca tare te-ai mai ambalat scorpia cheama vulturu'...receptie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 19:03 |
||
pai...cum dreaq sa nu ma ambalez cand vaz asa ceva? pt ca...tare e urat cum arata!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 19:19 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-04 19:03:50ovi...respira...ca tare te-ai mai ambalat Vulturu'... receptie... Scorpiuto, mie nu-mi place de loc fata asta in renovare a lu' Garbo... Ovi, lasa frate kudika si vino aici sa urgentam lucrarile! |
||
Ella34 Postat pe 4 Mai 2009 19:53 |
||
Ma Ovi ce naspa esti! Am vrut sa-ti vad pozele si n-am putut ca cica tre' sa fiu pretena ta! Iote ca nu vreau sa-ti fiu pretena daca nu-mi arati pozele, na! |
||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 19:58 |
||
ella...nu-s acolo!!! era un msaj...si am paspuns! aici...ma tot zbat yo...sa incerc sa alu ce dreaq fac oamenii atia!!! sincer...mie unu`...nu-mi place deloc... si...nu pt ca as fi eu conservator!!! ci pt ca...e un fel de betta! nimic nu e activ..si facil! dar vad ca...nimeni nu raspunde...ca dovada ca...nu-i intereseaza!!! se pare ca daca varamane asa...pe multi ne vor pierde! doamne!!...e ciudat rau...sa nu poti pune nimic...sa nu poti accesa nimic!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 19:58 |
||
mica....lasa taty...ca nu pierdusi nimic!!!:)))))) la cat de urat sunt...ai bine ca nu le vazusi!!! altfel...nu mai vorbeai cu mine acu`!!!!:DDDDDDDDDDDDDDD |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 20:00 |
||
mmaiiiiiiiii...........a aparut un buton pt modificare!!! nu pot sa cre ca...cineva...mai are grija de acest site!!! minuneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Mai 2009 20:08 |
||
Andraaaaa...! Heeeelp...!!!! Mai Ovi, pentru tine trebuie sa fie de-a dreptul dureros... Auzi tu, sa nu poti posta 10-20 de emoticoni acolo.. hi..hi..! Da, stiu... sunt rea. |
||
Ella34 Postat pe 4 Mai 2009 20:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
la bloc | 10 | De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23 |
ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
|
||
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? | 48 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară