Cafenea de primavara

Sunteti mai fericite ca mine! Eu nu vad nimic!
Nici de la mine, nici de la voi!

mai bine ma culc...
gabitzza
Postat pe 4 Mai 2009 22:33
uffff....am crezut ca am eu vedenii.....ce e nasoleala asta????.....nici eu nu mai am bula....si abia il recuperasem pe domnul bula........nici emoticoni nu mai pot folosi....la ce dreaq mai sunt in stanga paginii.....offff....mai am doua pagini sa citesc din ce ati scris voi.....sper sa nu mi se incruciseze dreaq ochii....
tutankhamon
Postat pe 4 Mai 2009 23:34
sper sa se termine nasoleala asta de schimbare...mai ales ca daca multi vor pleca...nu stiu zau de unde vor mai lua adminii atitia bani cat culegeau de pe urma noastra.....
tutankhamon
Postat pe 4 Mai 2009 23:40
E dimineata si Garbo tot naspa e nene!
Deci nu era vorba ca noapte si-i cosmar..

Bai astia, nu mi-am baut cafeaua si-s irascibila !!

Reparati-l !!!
gabitzza
Postat pe 5 Mai 2009 07:35

'Neata Gabitz!

Mai, pe mine ma indispune formatul asta... Imi placea cum era inainte.
Bula nu exista, in profil nu pot sa intru, emoticonii-s toti incarcerati...

Andra, asa... din respect, nu crezi ca meritam si noi o explicatie, un avertisment, ceva?
Ella34
Postat pe 5 Mai 2009 08:21
vaiiiiiiii,ce urat e GARBO....uffffffff nu imi place de nicio culoare,nasol nene parca si scrisu e altfel mi se incruciseaza ochii,mrrrrmama lui cu tata lui ce draq
ooooo,pai de nici zambareti nici plangaciosi nu pot sa pun,sper sa isi revina
astept cafea eu am draci si nu fac,ma enerva siteul..da incerc sa citesc ce ati mai scris sper sa nu imi pice ochii
NEATA!!!am uitat sa salut
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 08:27
ella !eu am bula de e nefunctional
offfff,da ce nasol e .....

acu am citit si mai sus chestia cu profilul nici eu nu pot sa intru pe profil,imi adun jucariile si ma duc in alta parte,chiar daca nu am timp sa stau foarte mult la calc. aici pe garbo era ok mai ales la cafenea,oofff am fumat deja ca turcu .......
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 08:29
Obisnuita este a doua natura.
strumfitoaia
Postat pe 5 Mai 2009 08:36
Obisnuita este a doua natura.
strumfitoaia
Postat pe 5 Mai 2009 08:36
Ca dovada ca e naspa,mi-a afisat mesajul de 2 ori si nici un emoticon....
strumfitoaia
Postat pe 5 Mai 2009 08:38
Cred ca trebuie sa trecem pe decofeinizata.
strumfitoaia
Postat pe 5 Mai 2009 08:39
ar fi o solutie????
pai atunci astept si cafeaua aia decofenizata....http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5155.html#
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 08:41
pfiuiiiiiiii,am vrut sa trag cu mouseul un emoticon si iaca ce chachita a iesit mai sus (http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5155.html#)chestia din paranteza ar trebui sa fie un emotic. ingandurat
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 08:44
Nu, nu..! Fugi cu decofeinizata de aici! Ce-i aia? Noi vrem cafea... hi..hi..!
Ella34
Postat pe 5 Mai 2009 08:47
ella !!!beau orice numa sa isi revina garbo(acu plang si dau cu pumnu in perete...dupa care rad)
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 08:56
va place rochia mea din panza de paianjen?am fost la clubul cocosatelor si acolo m-am ales cu ea (rad)
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 09:03
wow !!!!
ce se intampla????
aaaa de la faptul ca nu mi-am baut cafeaua, nu este .
ptr ca v-am citit postarile !
rasarit
Postat pe 5 Mai 2009 09:04
'morning...ce sa fie ? ce sa fie ?

parca mai conteaza...

toata lumea nervoasa azi...inclusiv eu...

eu astept sa bage zambil din top...cuvinte de cartier...sa vedem daca apare ceva...hi...hi...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Mai 2009 09:55
ba nene...astia chiar se joaca cu nervii nostrii...adminilor......copiii!....tzeapa....daca mai tineti forumul asta cu "chestia" aia alba multa la intrarea in pagina, cu butoane nefunctionale, cu butoane inaccesibile, cu butoane inabordabile.... ne cam lasam de meserie...si banii vostrii intra rau in criza....

neatza fetele....
tutankhamon
Postat pe 5 Mai 2009 10:21
neata,tuta poate astia inca nu sunt in criza financiara ...si vor sa intre in rand cu restu lumii,hi hi hi hi...
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 10:31
nu stiu frate dar ma dispera....gasisem si eu un loc caldut....unde sa-mi bag ideile filosofice si ...baaam!!!...se duce totul de rapa...
tutankhamon
Postat pe 5 Mai 2009 10:38
gagici...eu ma car de-acilea...

anuntati-ma si pe mine pe mess cand se remediaza situatia, ca nu mai am nervi sa astept poame coapte de la ierusalim...

cred ca imi sterg contul...ca deja e plictisitor al naibii...

va sarut
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Mai 2009 10:45
Buna fetelor!
Daca poate fi buna ziua, cu porcaria asta de site!
Ce naiba fac astia? (sad)
picaturaderoua
Postat pe 5 Mai 2009 10:56
nu stiu ce fac astia dar stiu ce a facut pro...si-a sters contul...si exact asta am sa fac si eu...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Mai 2009 10:57
Wifeee!
Ce naiba faceti?
Greva se numeste asta?
Eu vreau sa fiu mai optimista!
Sper totusi ca isi va reveni si e numai o mica problemuta care se va rezolva.
Ca... La cat sunt de blonda imi prind urechile pe aici, cand vreau sa caut cate ceva....(sad)
picaturaderoua
Postat pe 5 Mai 2009 10:59
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-05 10:57:35nu stiu ce fac astia dar stiu ce a facut pro...si-a sters contul...si exact asta am sa fac si eu...

Michelle, am primit mesajul tau. Sa stii ca ma bate si pe mine un gand... dar le mai acord cateva zile. Imi pare rau pentru contul lui G, dar din pacate, cred ca vor urma multi altii...

Stii ce ma mira? Faptul ca nu s-a gandit nimeni sa ne avertizeze, sau macar sa intervina cu o scuza sau o explicatie.
Ella34
Postat pe 5 Mai 2009 11:08
mda...asta este..."se la vi tujur parsiv"...

oricum, G va imbratiseaza pe toate, va multumeste pentru ca i-ati fost alaturi, si va ramane acelasi prieten...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Mai 2009 11:11
Multumim G! Te imbratisam si noi, cu tot sufletul!
Ella34
Postat pe 5 Mai 2009 11:18
nicio schimbare
hmmmm,
la la la
gemanos plimbare,hi hi hi hi.......
rizzibizzi
Postat pe 5 Mai 2009 11:53
G...imi pare rau ca ti-ai sters contul....te imbratisam si noi....di si flo....off....eram sigura ca e prea frumos sa dureze......
tutankhamon
Postat pe 5 Mai 2009 13:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iodul e aici ! 75 De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI 21 De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26
tchibo 12 De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
help 7 De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51
Setari Cookie-uri