neata!!! e cafea?cu nu vz |
||
rizzibizzi Postat pe 6 Mai 2009 09:09 |
||
---|---|---|
rizzi , cred ca nu facu' nimeni cafeaua... | ||
rasarit Postat pe 6 Mai 2009 09:15 |
||
eu am facut, dar ce imi dati ? ha ? ca sunt mercantila azi...lucrez in sistem barter... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:18 |
||
hai mai, gagici...ca v-am dat si cafea...v-ati dat lovite ? eu vroiam sa va invit in gradina de zarzavat...sa-mi dati o mana de ajutor... bre...va e frica de brazda.... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 09:34 |
||
Mai ramase ceva cafea si pentru mine? He..he... vin eu sa ma dau pe brazda..! Da' tre' sa-l anunt si pe domnul meu, ca asa de una singura nu merge... Michelle, gradina ta de zarzavat da spre casa pocaitului? |
||
Ella34 Postat pe 6 Mai 2009 09:54 |
||
yeap...cu vedere panoramica...si la pocait...si la vecina mea iubita.... spune-i iubitului tau ca imi dai o mana de ajutor...nu conteaza ca io habar n-am ce tre' sa fac acolo...stam si noi si ne jucam cu cutzii... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 10:07 |
||
mersik pt. cafea wife!eu din gradina vin acum am pus rasaduri de rosii si am rarit macul |
||
rizzibizzi Postat pe 6 Mai 2009 10:17 |
||
De la: iasomia, la data 2009-05-06 08:46:18scrincioaico,Nu m-a incins nimeni nici la propriu nici la figurat,poate de munca sa imi fiarba creierii,ca am avut o zi in care am alergat ca la maraton |
||
scrichy Postat pe 6 Mai 2009 10:20 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 08:48:50'morning...sunt aici...tocmai imi bag cafea in vena...pana nu vine coana mare si vecinaNici cea de castitate nu e buna,ca daca e aiurit si pierde cheia,dar nici pe centura nu,ca eu vreau dragoste nu sex,asa le am pe amindoua |
||
scrichy Postat pe 6 Mai 2009 10:25 |
||
si eu am vecini pocaiti(pocniti)din nefericire stau de un an de zile dar mai bine cred ca se mutau in desert sa stea cu cactusi sunt mai animale ca animalele uhhhhh numa cand ma gandesc la ei mi se face paru maciuca avem un cutan pe strada (vagabond ) e de 5 ani ,la inceput am vrut sa il bagam in curte noi porma alti vecini dar el saracu nu e obisnuit asa ca sta pe strada primeste mancare de la mai multi merge cu noi in sat ,intr-un cuvant e foarte atasat de cei care il iubesc,,....asa si pocnitu cand samutat a pus 3 bradutzi care acu se cam usuca,..........vazand cutzanu ca isi face nevoile acolo a incasat saracu o bataie sora cu moartea trei picioare rupte plin de sange dupa care un alt vecin vede in gradina cum il baga intr-un sac bla bla scandal si intr-un final il arunca vecinului peste gard noi am aflat a doua zi de cutan,....sotul ia zis ca e mai animal dacat cainele ca omul gandeste pe cand animalul face lucrurile din instinct acu au trecut 3 sapt. si cutzu a fost tratat e bine numa pe un picior nu calca,pun si o poza cu el sa vedeti ca e deosedit e facut in iarna |
||
rizzibizzi Postat pe 6 Mai 2009 10:30 |
||
Si eu am niste adventisti vecini,ii trag cu biblia mereu la inaintare,cu citate,dar pe ea o musca toti ciini ca nu ii sufera,mereu face injectii,dar de rautati nu se lasa,e intriganta de nu se poate,nici el nu e mai prejos | ||
scrichy Postat pe 6 Mai 2009 10:36 |
||
neatza fetili!!!!.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 10:52 |
||
nu am auzit pana acum sa zica cineva ceva bun de ei toti sunt numa pt. ei restu parca sunt gunoaie in jurul lor sotul l-a intrebat pe el "voi cititi biblia mereu acolo scrie asa ca tre sa chinuti animalele si sa va uitati la cei care nu sunt ca voi ca la niste gunoaie" sti ce a zis ...sa nu il luam noi cu biblia ca nu are nicio legatura biblia cu ce a facut el si asa de salut sotul ia urat ..pai sa-ti dea si tie D-zeu exact ce ai facut si tu cu cainele.. am pus o poza cu Cutzanu |
||
rizzibizzi Postat pe 6 Mai 2009 10:53 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-05-06 10:52:27neatza fetili!!!!.... neata! fititza uite cafeluta azi a pregatit wife ,hai serveste si baga o |
||
rizzibizzi Postat pe 6 Mai 2009 10:54 |
||
wifo, nu ai primit mesajul meu de pe privat????...am plecat la munca dupa ce ti-am dat mesaj si aseara l-am avut pacient pe colegul meu din liceu cu pushtiul lui, dupa care am mers toti la o bere....am venit la 12.....nu mai aveam chef sa mai deschid compu - nu, nu am baut bere ci doar o limonada "naturala" cu multe felii de lamaie storcite si o cafea fara cofeina....iar azi iar voi lipsi nemotivat, ca trebuia sa ma duc sa-mi duc restul de acte la colegiul medicilor...bleah....alergatura multa pentru un carton....ca parca trebuie sa-mi dea voie statu' sa profesez....dar asa e la romanica.....daca esti medic, ajuti si statul roman sa creasca...pai ce featherul meu....si in schimb nu primesti nici macar un reahat de legitimatie....bleah...am fugit....intru deseara... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 10:58 |
||
De la: rizzibizzi, la data 2009-05-06 10:54:35De la: tutankhamon, la data 2009-05-06 10:52:27neatza fetili!!!!.... neatza gagico...ce mai faci????...esti bine???...cafelutza iau numa juma de ceasca.....fiara......iar tigara am fumat deja una...mai incolo mai bag una.... pentru tine.....si pentru wife ca-i buna cafa.....(vezi daca ti-am trimis filtrul ala smecher?!?!) |
||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 11:00 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-06 09:34:55hai mai, gagici...ca v-am dat si cafea...v-ati dat lovite ? io as veni cu placere sa te ajut la rasaduri si straturi...dar vorbeste tu cu seful ca mi-a dat ultimatum cu nasolitele alea de acte..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 11:02 |
||
tuto...n-am primit niciun mesaj pe privat, parol... bai rizzi...ar trebui sa scapati un cutzulache mare mare peste vecinul pocait, asa...la shto...poate o pune de niste antirabic, mama lui de tampit...dondane din biblia toata ziua si maltrateaza animalele...anyway...tu ti-ai pus deja rosiile ??? bre...da' harnica mai esti... scrishy...ii legi cheia de gat, fetitza...sau mai bine, o tii tu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 11:07 |
||
hai ca io am fugit gagici...va doresc o zi buna si fara peripetii....sper sa rezolv cu totul azi sa nu mai trebuiasca sa mai merg o data la colegiu ca ma sinucid...nu de alta, dar e peste mana..trebuie sa schimb 4 autobuze si trolee...ca nu amnimic sa ma duca direct...ooofffff, viataaaa meaaaa...... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 11:07 |
||
parol ca ti-am dat....imediat dupa postarea din cafenea.....de bucurie ca si-a revenit site-ul..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 11:08 |
||
nu am avut mesaje pe privat | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 11:11 |
||
wifo...vezi ca mai ai un mesaj pe teava...sa vezi ca nu te-am mintit.....cred ca inca lucreaza la site pentru ca sunt persoane active in forum care la mine in profil nu apar online....iar la tine in profilul tau nu apar eu online.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Mai 2009 11:13 |
||
tuto l-am primit pe asta de-acum...da' pe ala de dinainte nu l-am primit | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 11:20 |
||
De la: Micass, la data 2009-05-05 20:11:58Bai ma abtin cu greu sa nu fac comentarii rautacioase lui Miamia (referitor la problema ei). Incerc sa nu fiu rautacioasa, dar asa mi le ridica uneori la fileu. mica...sincer...te lasi tu...asa ushor? eu stiam ca suntem o echipa...care nu cedeaza!!! tu...cumva...ai ceva patrypri-uri? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Mai 2009 18:11 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-05 20:39:19he...he...ovi o sa fie dezamagit....... mey!!!!...ce dreaq vb voi p`aci? mesaje pe kudika...alea alea...zau...e un complot si...cineva nu stie? ia...luminat-ma si pe mine...sa nu mor...acu`!!! deci...ce anume implicatie as avea eu...si mai ales...de ce as putea fi eu...dezamagit...? so!!!...dezamagirile...pt mine...incep cand afacerea merge prost si...incep sa pierd bani!!! ceea ce e aici...am mai spus-o!!!...e...destindere...daca e sa fie!!! daca nu...am un buton ROSHU la calc....care face minuni!!! deci...nu mizati pe asta!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Mai 2009 18:16 |
||
am ajuns deja...proverbial? sa inteleg ca...cineva...testeaza rete de coliva...deja? n-aveti cum sa scapati de mine!!! deci...stati pe curu` vost`!!!!! inca...respir!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Mai 2009 18:19 |
||
hai mai ovi...nu sari asa... am zis ca am discutat cu mia...aici in cafenea...si eu am zis ca tu esti un tip ok...si ea a fost de acord... nu e nicio conspiratie |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 18:39 |
||
discutie??????????......... tu?????.......cu Mia????????........ dedspre mine???????????? mai fetelor!!! la cat de ciufut sunt eu...........cine poate spune despre mine ca as fi ok? ma uimeste...vestea!!! mai ales ca...fata asta...era chitita pe mine...rau de tot!!! iar acu`...aflu ca...se rezolva pb...asa...de la sine!!! si...cum ramane cu...apistolele...de pana acum? pe bune!!!...chiar nu suntem normali? adica...cineva...te valeste prin...fecale...si...apoi...poti deveni imaculat...asa? hai!!!...suna aiurea!!! chiar mai vreau amanunte...zau!!!...ca...ma suciti de cap!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Mai 2009 18:47 |
||
de la wife "bai rizzi...ar trebui sa scapati un cutzulache mare mare peste vecinul pocait, asa...la shto...poate o pune de niste antirabic, mama lui de tampit...dondane din biblia toata ziua si maltrateaza animalele...anyway...tu ti-ai pus deja rosiile ???" asa ar trebui da sti ce cred eu,o primeste el cu varf si indesat de al de sus ,si atunci probabil o sa se intrebe sti si tu cum se zice D-zeu nu loveste cu boata,ci acolo te arde unde te doare mai tare da si am pus niste rasaduri de rosii micute pe care seara le acopar cu flacoane pana se mai intaresc putin,daca se fac bine daca nu asta e sunt din alea timpuri,pun si mai incolo rosii |
||
rizzibizzi Postat pe 6 Mai 2009 18:54 |
||
ovi...sunt socata, nene... tu esti ciufut ? neah...eu crez ca a fost o neintelegere regretabila |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Mai 2009 20:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
|
||
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară