dimineatza lume si o cafea dar fara cofeina ca o ia razna acceleratorul... nah... n-am incotro... dar croissantele cu ciocolata sper sa le acceptati |
||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 10:09 |
||
---|---|---|
hmmm...cate croissante ai ? ca sunt ciufuta... aaaauuuu, tuto...adica nu mananca lapte ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:12 |
||
Michelle, vin sa te ajut la cules melci si rame, sa hranim ariciul? Hai sa-l botezam... |
||
|
||
Ella34 Postat pe 7 Mai 2009 10:13 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 10:07:03mda...l-a dus pro in gradina...ca tot dadeau cutzii cu laba...il incercau... pai mai vaneaza si soareci si vipere, cateodata frunze, ghinde sau fructe de la arbusti. |
||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 10:13 |
||
de acord...l-am botezat deja...il cheama Thomas | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:14 |
||
Heeei! In sanatatea lui Thomas..!!! |
||
Ella34 Postat pe 7 Mai 2009 10:16 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 10:12:31hmmm...cate croissante ai ? ca sunt ciufuta... destule wife, ca doar cafeneaua e mare si trebuie sa ajunga la toata lumea... si eu am vazut azi dimineata un arici pe marginea soselei, dar fusese deja omorat de vreo masina... |
||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 10:17 |
||
sa traiasca thomas...da' nu-l mai gasesc... susy...tu tot in italia esti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:20 |
||
da wife, de acum cred ca aici o sa-mi fac veacul... sunt multi ani de cand locuiesc aici si m-am obisnuit (in plus mi-e bine, ca si eu am ales sa locuiesc intr-un orasel mic, la tara cum se spune ) Evviva Thomas dovunque sia |
||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 10:24 |
||
mda...las' ca e bine in satucele alea...toata lumea cunoaste pe toata lumea... in ce provincie esti ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:25 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 10:12:31hmmm...cate croissante ai ? ca sunt ciufuta... sincer, nu stiu daca mama aricioaica il hraneste cu lapte..... |
||
tutankhamon Postat pe 7 Mai 2009 10:26 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 10:20:06sa traiasca thomas...da' nu-l mai gasesc... vezi ca se ascunde pe unde nu te astepti....pune-l si tu intr-o cutie cu ceva carpe sa-i fie cald....mai la intuneric ca nu prea agreaza lumina... |
||
tutankhamon Postat pe 7 Mai 2009 10:27 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 10:25:27mda...las' ca e bine in satucele alea...toata lumea cunoaste pe toata lumea... lucrez la milano si locuiesc la granita dintre milano si lodi |
||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 10:28 |
||
bai gagici...nu mai gasesc animalu'...unde dreaku s-o fii bagat ? susy...e fain la milano....acolo salariile sunt mari... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:31 |
||
Soro, l-or fi chinuit cutzi si s-o fi ascuns pe undeva saracutzul... | ||
Ella34 Postat pe 7 Mai 2009 10:34 |
||
nu l-au chinuit, ca de-aia l-am si dus in gradina...ca ei nu pot intra acolo...e prea inalt gardul si oricat ar fii hades de fortzos nu poate sari 2 m de gard... poate o fi luat-o rara prin gradina... si eu chioara, nu il vad... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:36 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 10:31:39bai gagici...nu mai gasesc animalu'...unde dreaku s-o fii bagat ? da asa e, dar si costul vietii pe masura salariilor(chirii, cheltuieli s.a.m.d.) pe Thomas incearca sa-l cauti in colturi intunecate si ascunse, are un caracter solitar, nu este un animal sociabil. In plus, laptele in cantitati mari ii poate dauna, chiar daca aricii sunt mari iubitori de lapte de vaca |
||
susidallyama Postat pe 7 Mai 2009 10:37 |
||
Michelle... o fi nimerit in curtea pocaitului... |
||
Ella34 Postat pe 7 Mai 2009 10:40 |
||
m-am gandit si eu la asta...da' nu poci sa ma duc ca nebuna si sa-l somez sa imi dea ariciu' | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 10:44 |
||
hiiii tuta pai treba ii asta cand sa topilesc si eu un piscot nu mai e nimic wife vezi ca la thomas ii plac si merele daca il obisnuesti intr-un anumit loc sa ii dai sa manance revine mereu si isi va aduce si perechea |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Mai 2009 10:59 |
||
apropo de cafea cred ca o sa folosesc alternativa de acum incolo capsule naturale dintr-o planta'guarana' se numneste fara pic de cofeina 100%natural iti da energia pe care o aveai de la o cafea dar dureaza pana la 10 ore ajuta memoria sanatatea ajuta in diete si la starea de bine.se gaseste si in pliculetzele de doncafe 4 in 1 dar e comb cu tot felul de e-uri. ............de cand asteptam un substitut la cafea se poate sta la cafenea si fara consumatie? :P |
||
garbo001321 Postat pe 7 Mai 2009 11:14 |
||
fetele am pus poze facute in aceasta dimi wife tot frig la voi? aici e soare da bate vantul daca ai vedea ce ciufulita sunt acum |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Mai 2009 11:21 |
||
1321...yeap...chiar si fara cafea se poate sta la o shueta so...welcome...si zi-ne cum te cheama...ca indicativul ala e prea sec rizzi...e frig...si ma indispune vremea asta...si asa m-am trezit cu couru' n sus azi... si tot caut animalu' ala...sau goanga...ce-o fii...si nu-l gasesc bre...parca's mama dolores...toti orfelinii la casa mea se aduna |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 11:25 |
||
draga...animalele simt omul bun la suflet si intotdeauna pe langa el isi gasesc salajul....asa ca sa nu te mire ca aricutzul a venit la voi in gradina....cauta sub tufe, intr-un smoc mare de iarba, sau pe undeva pitit pe langa zidul casei... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Mai 2009 11:37 |
||
ma duc sa caut ariciu...nu-mi vine sa cred bre...fomeie serioasa sunt eu ? ma duc sa mai pun ceva pe mine si o sterg in gradina...la hoha...ca oricum nu ma pricep la nimic rizzi...ia vino aici si lumineza-ma...daca pune pro plantele alea duminica...e prea devreme ? ca sa stiu daca le cumpar sau nu...ca eu nu stau sa le pun plastic in cap |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 11:40 |
||
INCA E PREA DEVREME SA LE PUI ,dupa 15 mai se pun ca trec si sfinti de gheata care le-ai ingheta ,asa ca mai un pic rabdare si poti sa le pui nici eu nu sunt sigura ca vor rezista cu plasticul pe cap da incerc ma duc la expozitie pa pa pa revin la cafenea cand ma intorc |
||
rizzibizzi Postat pe 7 Mai 2009 12:07 |
||
hmmm...merci de sfaturi...atunci mai astept, ca nu dau turcii... sa ne zici si noua cum a fost la timi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 12:10 |
||
scorpia cheama vulturu'...receptie... Ella...unde ai disparut ? si eu care vroiam sa-ti zic de vecina...ca tocmai a plecat...si ma prinse cu Eliade in mana... a urmat o conversatie delicioasa...praf l-a facut pe Eliade... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 15:06 |
||
Nu ma-nebunii..!!! Si ce zice de Eliade? |
||
Ella34 Postat pe 7 Mai 2009 15:14 |
||
praf l-a facut...cica e mason.... viata mea...ma doare burta de ras... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Mai 2009 15:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară