De la: rizzibizzi, la data 2009-05-11 23:25:51gata,v-am prins ahaaaaaa!!!!!!!!.......te bagi si tu? si asa...am facut galci de la inghetata ta!!! ar trebui sa-ti cer daune!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Mai 2009 23:32 |
||
---|---|---|
breeee...fugi repede in pat sa nu-ti rupi nasul tot cazand.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 23:32 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-05-11 23:32:00De la: rizzibizzi, la data 2009-05-11 23:25:51gata,v-am prins ahaaaaa....deci matale ai papat toata inghetata si eu nu am mai prins neam?!?!?!?!?!?!....bine ca stiu.....si la mine nu te-ai gandit...e????......ce sa fac eu acuma????iti mai dau pupicii sau nu?????? |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 23:34 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-05-11 23:31:07ovidele....ai fugit dupa fructe???????asa dornic esti de pupicei mei?????waw..... ma simt flatata...... am fugit dia...ca ma gandesc ca...poate oi pofti...cumva... si...nu vreau sa fac pacate!!! si...nu vezi? noi ne pupam de zor...si...riziboanca asta...sta dupa coltz!!! ia sa treaca si ea...sa vada cum e!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Mai 2009 23:34 |
||
la pupacit sau la curatat fructe????..... ...nu ovi...inca nu poftesc dar am in plan anul asta sau, cel tarziu, la anul....sa-si revina si flo cu jobul....si sa te tii atunci dragule, ca daca imi faci pofta, nu te las pana nu vii la mine la munca cu ligheanul de salata de fructe cu frisca.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 23:41 |
||
la ce-o vrea si ea!! la ce-i convine! bai....si yo care credeam ca...ma inviti sa-mi dai tu...oarece...ca ...deh!!...n-aude nimeni...nu stie nimeni.... |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Mai 2009 23:46 |
||
lasa tu ca ce e al tau e pus deoparte...ma refer la pupici.....iar pentru rizzilica am si pentru ea pupici ca mi-e tare draga...e fata buna.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 23:49 |
||
Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi,l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei,ia-l acasa. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oameni erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron. A doua zi cineva l-a furat! Ei traiesc printre noi!!!! Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :"Uite o pasare moarta!"..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : "unde,unde?" Ei traiesc printre noi!!! .Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis"Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul... Ei traiesc printre noi!!! Cand munceam la o pizzarie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic innainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii. Da,Ei traiesc printre noi!!! Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Mai 2009 23:51 |
||
misto bancurile...dar le stiam de doua zile...le-am primit pe mail.......ovi...io ma duc la nani ca ma cheama languros patul......servici usor, taty.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Mai 2009 23:53 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-05-11 23:53:51misto bancurile...dar le stiam de doua zile...le-am primit pe mail.......ovi...io ma duc la nani ca ma cheama languros patul......servici usor, taty.... ok!!...somn usor...si...o noapte frumoasa! eu...tre sa stau dreaq cu ochii pironiti in monitor!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Mai 2009 23:56 |
||
cu o cafea mare si tare de la mine.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Mai 2009 00:03 |
||
M-am bagat si eu cam tarziu.Nu degeaba se zice ca lunea nici iarba nu creste.Oameni buni am primit si eu un mesaj de la feix the cat si l-am intrebat daca e strain ca nu prea "compatimeste" cu romana.Acum astept raspuns,dar cum maine e trei ceasuri rele cine stie ce se mai intampla.Cum intrarea mea este cam matinala va urez o zi fara felicsi! | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 00:16 |
||
M-ati innebunit cu inghetata asta! Voi stiti cite calorii are? Si acum seara la culcare..Doamne sfinte, luati niste apa neinceputa si la nani pui cu voi. | ||
Aemulus Postat pe 12 Mai 2009 00:20 |
||
am adus si yo...inghetata cu toping de capsuni si persici!!! mai vrea cineva? si...lasati fratilor FELIXISHII astia...ca sant neste sarmani de prin lumea a treia...care incearca si ei sa comunice cu lumea...poate poate...au noroc sa plece si ei de acolo...din saracia lor! eu primesc astfel de email-uri de ceva vreme! ba...am primit si cereri in casatorie... de la o fatuca de vo 19 ani!!...cu poze...cu tot dichisu`!!! am intrebat si eu pe citiva amici mai priceputi ca mine...cum fac rost de adrese...si mi s-a spus ca sant site-uri de unde se pot lua orice adrese de email...si exista neste programe empirice de traducere...in mai multe limbi...si...iata explicatii!! deci...nu va speriati!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Mai 2009 00:46 |
||
Buna dimineata lume!Imi pare rau ca aseara l-am parasit pe"ovidiu",dar nu am stiut ca mai e cineva pe forum.Azi dimineata am citit un articol despre oamenii fericiti,si se spune in articol ca cei mai fericiti oameni sunt cei din nord,Danemarca.Olanda.si inca una.Ce ziceti pe voi ce va face fericiti dis de dimineata?Pe mine nu o sa credeti cafeaua cumparata din coltul strazii si asta nu pentru ca acasa nu fac eu o cafea buna.Cred ca ritualul acesta m-a face fericita.Dar prima fericire este sa intru pe forum la cafeaua de primavara.... | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:01 |
||
O melodie de buna bidineatahttp://www.trilulilu.ro/masterick/893ca8f890aa58 | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:10 |
||
Heloooooo! Rise and shine! | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:12 |
||
ovide.. ce programe, bre?... pe net exista niste profesionisti artisti in a se da cine nu sunt... e suficient sa furi neste poze de pe facebook sau netlog si sa-ti faci un cont nou-nout pe site-urile astea de socializare... bine, nu vorbesc de angajatii site-urilor respective, care au chestia asta in fisa postului.. vorbesc de altii... |
||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 09:15 |
||
strumfitoaio, ce faci nene acilea, dai la peste?... | ||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 09:20 |
||
alooo... strumfi... pai ce faci fata, ma bagai si eu ca motanu' la mieunata si tu nu zici nimica?... hai c-am taiat-o, atuncea... sau am rupt-o, c-asa se zice cand e vorba de pisici... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 09:32 |
||
Va http://www.youtube.com/watch?v=0n7ICsa9APginvit la cafea.Cred ca referirea nu era la mine. | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:33 |
||
Din pacate lumea mai si munceste asa ca LA MUNCA ORTODOCSILOR! | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:35 |
||
Munca= crima contra umanitatii. Hai ca glumesc.Daca pentru unii conteaza asa de mult infatisarea va las in compania acestui clip super: | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:38 |
||
Ce tare!postez asa singura la nemurire.V-am facut curiosi cu infatisarea? IATAhttp://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:40 |
||
alooo... strumfi... acilea, mai la stanga sunt...un' te uiti, mami?... | ||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 09:43 |
||
Ne convorbim pe-nserat.Va doresc ozi superba! When you got to go you got to go! |
||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:45 |
||
iete nene... eu vorbesc cu ea si ea lipeste afise la prima ora... | ||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 09:46 |
||
Zi zamblilica ti-a placut CLIPUL? | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:47 |
||
care fata, ala cu morcovii si cu oole?... | ||
zambil Postat pe 12 Mai 2009 09:48 |
||
Cu cantareata nu cu morcovii.Fi si tu mai ingaduitor ca nu toti s-au nascut cu tastatura pe brate. | ||
strumfitoaia Postat pe 12 Mai 2009 09:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
|
||
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară