De la: prometeus_wife, la data 2009-05-13 11:33:00era filtrul mare...nu ala de la automata...am pus o galeata...spune-ne cand este ziua ta si facem o cheta sa-ti cumparam o frumoasa trusa de scule.Preferi o anume culoare? |
||
TF_ Postat pe 13 Mai 2009 11:38 |
||
---|---|---|
mda...l-am facut mandru de mine pe pro...da' eram asa de furioasa ca imi dadea masina eroare...si tocmai schimbasem lenjeria de pat...la trei paturi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 11:38 |
||
ha...nu conteste bre, culoarea...si daca tot vreti sa ma cadorisiti, mai vreau si un ciocan pneumatic, si o bormasina mai mica...ca asta de o are pro e prea mare pentru saracuta de mine las' ca mai bine va fac o lista completa... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 11:40 |
||
ziua buna si o cafelutza asa mai pe fuga, of, azi am asa de multa treaba, ... o sa mai citesc din cand in cand, sa aveti o zi frumoasa |
||
susidallyama Postat pe 13 Mai 2009 11:47 |
||
am vazut in Praktiker o trusa de scule i-de-a-la pentru tine....are vreo 15 kile si are tot ce vrei in ea..... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Mai 2009 11:48 |
||
ha...am de-aia...io vreau un ciocan percutor meseriash...si o bormasina mai mica...ca aia de o avem...nici macar nu poci s-o ridic de jos... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 12:03 |
||
moooamaaaa..te si vad cu o basmalutza pe cap, cu o salopeta din aia de blugi, murdara de unsoare pe brate, cu o tzigara la shto in coltul gurii....si cu ciocanul in mana..... vrrrrmmmm... vrrrrrmmmmmm........scuze dar nu-mi pot imagina onomatopeea pentru aceasta ustensila.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Mai 2009 12:17 |
||
hmmm...cand ne-am cumparat casa in septembrie, nu am mai avut bani si pentru o echipa sa ne ajute...si oricum G se pricepe ...so...am pus si rigips pe tavan, si bride, am tencuit cu adeziv de-ala destept, am batut plasa rabitz... arata oricum, numai sexi nu... stii ce fac acum ? vopsesc perdele gen fondul plastic...a apucat-o bazdacul pe Ioana ca vrea perdele colorate ca o pictura de Kandinsky |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 12:29 |
||
Ella...unde stai ascunsa ? te-ai impacat cu batman ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 12:42 |
||
Taci, ca te aude ! Sunt la munca, dar mai arunc un ochi si la voi... Vad ca te-ai apucat serios de treaba... Dar... esti sigura ca stii ce faci? |
||
Ella34 Postat pe 13 Mai 2009 12:52 |
||
BUNA lume,citi pici ce mai este,am bagat capul pe usa,sa va zic,o zi buna la toata lumea,pupici. | ||
scrichy Postat pe 13 Mai 2009 12:53 |
||
Am lucrat ieri de la ora 8 dimineata pina la 8 seara cund am clacat doar totusi 4 ore si am dormit,m-a sculat fata la miezul noptii ca dormeam dusa pina azi dimineata,asa ca azi noapte am luat-o de la capat cu munca pina la 4 dimineata,maraton,nene,nu gluma,acum tot asta fac,dar trebuie sa mai si plec,cit de curind. | ||
scrichy Postat pe 13 Mai 2009 12:57 |
||
hello, scrishy...o fi buna munca, dar orice cauza incepe cu o pauza Ella...scumpo...dar bineinteles ca nu stiu ce fac... n-as mai fii eu daca nu as improviza... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 12:59 |
||
Nu pot,asta este,am avut mult de scris la registre,acum mai si ploua afara,ce placere sa ies in ploaie,ca rup Bucurestiul in doua,ba chiar si in patru chiar | ||
scrichy Postat pe 13 Mai 2009 13:17 |
||
salutare ella, scrich, wife.....offff...as strange de gat sefii astia imposibili.....doinoooo....grija mami la intersectii.... wifooooo.....ai grija mami la vopselele alea.......sa nu iasa picasso sau dalli...... v-am pupacit fetele ca ma car la munca.... |
||
tutankhamon Postat pe 13 Mai 2009 13:33 |
||
BUNA,TUNAN,acum veni de pe ea,era sa ma calce o masina,pe trecerea de pietoni,doua au oprit ca sa trec,iar a treia a depasit si era sa vina peste mine,am fost sa iau paine | ||
scrichy Postat pe 13 Mai 2009 13:43 |
||
ziua buna!!!...o cafea ceva...o mai fi? sau...ati devorat tot? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Mai 2009 14:23 |
||
Ovi , Wife bine v-am regasit , eu m-am am caffea tocmai am facuto salutari la toate lumea |
||
cinezee Postat pe 13 Mai 2009 14:55 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-13 11:33:00era filtrul mare...nu ala de la automata...am pus o galeata... Te invit la Satu Mare!!! Am si eu de reparat o groaza prin casa!!! Platesc bine! |
||
Romeo_Ex Postat pe 13 Mai 2009 15:25 |
||
romeo...sunt socata exista barbati carora nu le place sa se joace cu mopsu' si cu trusa de chei ? by the way...am terminat grey's...de-za-ma-gi-tor !!! un sirop si o dulceata de mi s-a gretalit de el... cica au aparut si ultimele 2 episoade...he...he...pot sa ghicesc deja scenariul |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 16:51 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-13 16:51:07romeo...sunt socata exista barbati carora nu le place sa se joace cu mopsu' si cu trusa de chei ? Mainile mele sunt extrem de valoroase numai prin faptul ca-mi platesc facturile cu ajutorul degetelor pe taste!! Nu mi se pare mopsul o unealta exclusiv barbateasca!! Cheile, daca nu-s cele de la masina, nu ma atrag in niciun fel! Rezultatul, in ceea ce ma priveste, se va solda cu multe julituri si treaba incompleta si total neprofesionala! Mai o ora suplimentara, mai un weekend intr-un club si hopa!! mi-a rezolvat nenea mesterul toate problemele care necesitau chei, mops, dalta samd!! La Grey's au aparut intr-adevar si ultimele 2 episoade, dar se pot vedea online dupa 15 Mai. Aici: http://www.cucirca.com/category/greys-anatomy/ |
||
Romeo_Ex Postat pe 13 Mai 2009 17:12 |
||
ioi...tu esti barbatul atipic, romeo... cat priveste greys...nu am vazt ultimele episoade dar deja am 2 variante de scenariu hmmm...problemu e ca nu mai am la ce sa ma uit |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 17:32 |
||
pupicei din Maramures cam tarziu pt cafea... |
||
laurathegun Postat pe 13 Mai 2009 18:32 |
||
eeeeeeeeeee...yo inca sunt la intensiv cu cafeaua!!! am nevoie!!! asa ca...pt cine nu mai poate e ok! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Mai 2009 19:03 |
||
bueey...unde sunteti ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 19:33 |
||
cu...mopsu`...cu chei!!!...dreaq te puse sa vb de funie...in casa spanzuratului? a scapat chestia aia...de odorizeaza scaunu!!! si...s-a infundat... la dreaq...ca asta imi lipsea acu`!!! sa demontez instalatiile ... |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Mai 2009 19:45 |
||
ai nevoie de un sarpe...nu tre' sa desfaci toata instalatia, bre |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 19:56 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-13 19:56:24ai nevoie de un sarpe...nu tre' sa desfaci toata instalatia, brebre...ma lasi? a trebuit sa demontez scaunu`...ca altfel...chestia aia...nu ieshea! si...n-avea cum! da`...o sa te chem...de acu`!!! ca vaz ca ai solutii!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Mai 2009 20:01 |
||
daca aveai un sarpe, nu trebuia sa demontezi tot wc-ul crede-ma, ca am patit si eu o faza de-asta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 20:02 |
||
stai asa...ca am impresia ca nu m-am facut bine inteleasa...nu ziceam ca iti trebe' o anaconda sau o vipera... sarpele e o dracie de instalatori hmmm...eu cu instalatorii m-am invatat minte...de-aia prefer sa le fac singura...ca mi-a puscat odata furtunu' flexibil de apa calda, aveam bucataria plina de apa... anyway...am avut atata minte sa inchid robinetul si nah...l-am chemat pe nenea instalatorul... care a venit, dar nu prea grabit, s-a bagat sub chiuveta, si cand a iesit de-acolo, m-am speriat...avea o fata de-am crezut ca ma diagnostica pe mine ca sunt bolnava de cancer si a inceput cu o abureala de-aia..." sa vedeti doamna...e complicate aici...e o problema grava...si va costa..."...si mi-a zis o suma de-am crezut ca fac infarct... si m-am dus si am cumparat un furtun si mi l-am pus singura... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Mai 2009 20:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fibrom Uterin | 8 | De la: Melanie 1 Octombrie 2009 20:01 |
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
|
||
MOZAIC | 597 | De la: Axl_22 17 Ianuarie 2016 05:35 |
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară