Cafenea de primavara

De la: prometeus_wife, la data 2009-05-14 17:23:40ovi...ce faci, mami ? mai traiesti ? ca azi nu te-am vazut...

traiesc mami!!...greu...dar ma straduiesc!
ovidiu42
Postat pe 14 Mai 2009 17:39
hmmm...raspund cu intarziere...ma manca in poponetz sa calc rufe...dreaku m-a pus...ca nu le mai termin...

ai rezolvat problema sarpelui ?
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 17:54
salutare gasca!!!!am aterizat si eu acasa...am avut o zi....nu m-am ridicat de pe scaun....unul dupa altul......si ma speriasem ca am vazut o maicutza in statie la masina si, de regula, cam am ghinion....dar a fost chiar superok..
tutankhamon
Postat pe 14 Mai 2009 21:12
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-14 17:54:38hmmm...raspund cu intarziere...ma manca in poponetz sa calc rufe...dreaku m-a pus...ca nu le mai termin...

ai rezolvat problema sarpelui ?

am rezolvat!!!...da ce ma fac cu...chestia ailalta?....cu maru`?
ca...cu sharpele...e ok!
si...cu macatu`...stiam eu ca n-ai sa rezisti!!!
ovidiu42
Postat pe 14 Mai 2009 22:29
ovi...e nashpa cu marul ala...Wilhelm Tell stie de ce

vezi ca am pus un clip pentru gabicu...sa il asculti si tu...

e de-ala cu taiat de vene
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 22:40
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-14 22:40:11ovi...e nashpa cu marul ala...Wilhelm Tell stie de ce

vezi ca am pus un clip pentru gabicu...sa il asculti si tu...

e de-ala cu taiat de vene

adica...ceva cu gutza?
ca ...eu la serv. nu pot deschide youtube!
ovidiu42
Postat pe 14 Mai 2009 23:01
ovidele,

da cand stii tu ca ascult io gutza?? drace..
gabitzza
Postat pe 14 Mai 2009 23:04
ha! sindromul irinuca..
gabitzza
Postat pe 14 Mai 2009 23:04
gabicule...mi-a picat netu'...

ca tot discutam de inselat si de adulter...am primit acum un telefon...s-a otravit o verisoara de-a mea...a baut clor

cica o insela barbatul...

doamne...sunt in soc...cum poti sa faci asa o tampenie?

wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 23:07
De la: gabitzza, la data 2009-05-14 23:04:21ovidele,

da cand stii tu ca ascult io gutza?? drace..

poi...daca zise wife ca...e d`aia de te tai cu ciobu`.....
ovidiu42
Postat pe 14 Mai 2009 23:08
CE A FACUT?????

gabitzza
Postat pe 14 Mai 2009 23:15
ooof...netu' asta

a baut clor, fetitza...femeie de 42 de ani, cu o fata de 18...

lucra in Grecia, sau Spania...nu am inteles prea bine de la nepoata-mea...

si acum nu au bani s-o inmormanteze in tara

mai gabicu ? ce dreaku e in neregula cu femeile astea ? cum sa te omori ca te inseala barbatul ?
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 23:25
wife...tu vb derios?
si...ei sant acum...afara?
sau...unu-ncolo si...altu in tara?
ovidiu42
Postat pe 14 Mai 2009 23:35
ea e la munca si el e aici, cu fetita...si nu stiu care prietena a sunat-o sa-i zica ca o inseala barbatul, si ea a baut clor

ala se jura acum ca nu are amanta, fata plange...e delir...nici nu i-am spus lui G...cat e de impresionabil...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 23:38
ce dreaq...au dat in mintea copiilor?
ca...n-or fi adolescenti!!!
si...prietenii...vezi cum te ajuta?
ovidiu42
Postat pe 14 Mai 2009 23:43
mda...daca ar fii avut 8 clase, mai intelegeam...ca nu o duce capu'...dar in tara e profesoara de matematica, nene...nu e o telenovelista care nu a deschis in viata ei o carte...

si chiar daca avea sotul ei pe alta...se putea rezolva civilizat...intai discutand si daca nu mergea, exista tribunalul si divortul

cum nu s-o fii gandit la copila aia...ca trebuie sa dea bacu'...examenul la faculta...acum, e orfana de mama, si nici la un mormant nu o sa se poata duce ca s-o planga
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Mai 2009 23:52
mda!!!!...e putin tragic...si...destul de delicat!
si...mai ales dramatic pt copil!
pacat ca astfel de vesti...trebuiesc sa ajunga uneori...sa ne trezeasca la realitate
ovidiu42
Postat pe 15 Mai 2009 00:08
Ce mult rau poate face oameni si mai rau ca ea a crezut ce ii spune o ''binevoitoare'' pacat de femeie

ptr nici un barbat din lume NU MERITA SA ITI IEI ZILELE
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-14 23:38:21ea e la munca si el e aici, cu fetita...si nu stiu care prietena a sunat-o sa-i zica ca o inseala barbatul, si ea a baut clor

ala se jura acum ca nu are amanta, fata plange...e delir...nici nu i-am spus lui G...cat e de impresionabil...

D-ZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE
cinezee
Postat pe 15 Mai 2009 00:32
'morning...

multumesc, cinezee...

Ella...ce faci tu ?
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Mai 2009 09:16

'Neata fetelor!

Mai, ce-i in mintea femeilor astora? Nu pot sa inteleg.
Michelle, tu care esti mama, cum intelegi treaba asta? Te sinucizi pentru ca te-a inselat barbatul si-ti lasi copilul singur, cand are atata nevoie de tine... Cine stie ce probleme avea biata de ea si in ce depresie crunta se scalda !?!
Dumnezeu s-o odihneasca!

Eu am o zi proasta Michelle... Ma lupt cu Batman, care vrea sa faca schimbari majore pe aici.
Ella34
Postat pe 15 Mai 2009 09:25
gestul asta depaseste puterea mea de intelegere...mi se pare absurd

m-am tot gandit toata noaptea la chestia asta...mi-am stors mintea incercand sa inteleg...

nu pricep si pace buna, de ce si-ar lua cineva zilele...din orice motiv...

ce naiba, Ella...fiecare avem probleme, viata nu e roz si plina de fluturi, toti avem momente in care simtim ca suntem la capatul puterilor, dar gasim resurse sa mergem mai departe

eu, ca mama, nu pot sa inteleg asa ceva...mi se pare un gest de mare egoism sa imi abandonez copilul

plus ca nici macar nu a incercat o rezolvare, dupa telefonul "prietenei", a sunat acasa, a vorbit cu fata, a vorbit cu barbat'su, l-a amenintat pe ala ca o sa-i para rau, si dupa juma' de ora a baut clor

e absurd...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Mai 2009 09:32
Buna dimineata! Am venit si eu pash-pash cu o cafea tare!
Michelle, condoleante doamna mea! E absurd ceea ce a facut verisoara ta. Sunt insa convins ca telefonul de la "pretena binevoitoare" a fost doar picatura care a umplut paharul... Este greu cand nu esti cu ai tai si iti trec tot felul de ganduri prin cap, ce fac, unde sunt, cu cine sunt!
Partea pe care nu o intelg este cea cu fata ei aproape de un pas major in viata si in viitoare cariera... A fost o decizie de moment, luata fara a se gandi prea mult... din pacate...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Romeo_Ex
Postat pe 15 Mai 2009 10:00
bueyyy!

ce floarea mea faceti aici?

pusareti de-un priveghi?

ehe,he,he....

woman,

toata compasiunea...

numa' aveti un picut de rabdare ,ca ne vine si noua randu'.

apropos!

astia care sunteti mai interesanti,vedeti ca v-am vizionat profilul,mi-a fost lene sa caut pe topice sa vad ce ati mai parlit.

este adevarat ca:gandul ce imi trece prin minte
e un gand ce nu-i cuminte.

da' nu vreau sa ma dau la voi,sunt in faza "leguma",ehe,he,he
iasomia
Postat pe 15 Mai 2009 10:06
romeo, multumesc...

mda...acum am aflat mai cateva amanunte... sotul verisoarei mele a strans-o putin de gat pe prietena aia binevoitoare...si uite asa a recunoscut aia ca de fapt, ea nu stia nimic...auzise o discutie la magazin intre 2 vecine, si s-a gandit s-o informeze repede ...

femeile astea nu au ce face, nenica...pana nu barfesc ele pe cineva, nu se simt bine...colporteaza, mint, merg in vizita una la cealalta, inventeaza scenarii...is cu capu' rau de tot
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Mai 2009 10:07
merci, iaso...

chestia asta cu prietenele binevoitoare ar trebui sa devina studiu de caz...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Mai 2009 10:08
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-15 10:07:14romeo, multumesc...

mda...acum am aflat mai cateva amanunte... sotul verisoarei mele a strans-o putin de gat pe prietena aia binevoitoare...si uite asa a recunoscut aia ca de fapt, ea nu stia nimic...auzise o discutie la magazin intre 2 vecine, si s-a gandit s-o informeze repede ...

femeile astea nu au ce face, nenica...pana nu barfesc ele pe cineva, nu se simt bine...colporteaza, mint, merg in vizita una la cealalta, inventeaza scenarii...is cu capu' rau de tot

Mai Michelle, dar acuma cucoana aia nu o sa o aiba pe veci pe constiita? Poate vine si o bantuie si o indeamna si pe ea sa bea clor...

Scuza-mi insesnsibilitatea dar cam asa merita gaitza!
Romeo_Ex
Postat pe 15 Mai 2009 10:12
romeo...nu i-a pus aia sticla de clor la gura...a fost alegerea ei...

hai sa zic ca prietena aia imbecila, e moarta dupa barfe...dar ea ? ea cum de nu a judecat inainte ?

in afara de o discutie sumara cu barbat'su, nu a fost nimic...

imi pare rau pentru ea, dar sincer, imi pare mai rau pentru copila aia de 18 ani...
wife_de_zmeu
Postat pe 15 Mai 2009 10:17
Si totusi, de ce clor? Daca nu ar fi baut suficient sa moara ar fi fost un chin permanent pentru toata lumea; esofag, laringe, stomac, intestine arse, poate chiar extirpate...
Era pe muchie cu stabilitatea mintala...

Pacat intr-adevar de fata ei..
Romeo_Ex
Postat pe 15 Mai 2009 10:21
bai nea romica!

pai..eu incerc sa o scot pe wifu din stare ,si talica intri in amanunte morbide de-acu'.

pai asa faci?

e mai,canta cucii..au inflorit salcamii....

alea,alea....
iasomia
Postat pe 15 Mai 2009 10:27
buna dimineatza lume buna, , nah ca ma laudai ieri ca la mine e soare! azi s-au zburlit norii la mine si au ciuruit niste picaturi dis de dimineatza!
sotioaro condoliante pt verisoara ta... mi s-a facut un pic pielea de gaina citind asa o tarashenie...
hai ca am pregatit o cafetiera de 12 cu arabica si am cumparat dimineatza niste brioches proaspete cu ciocolata si crema, serviti
si o zi buna la toti
susidallyama
Postat pe 15 Mai 2009 10:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ciroza ecosez 503 De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
euro 8 De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24
Cafeneaua virtuala 4 De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10
Setari Cookie-uri