zambilu`, da ti-e cald rau de-ai trecut la cheptul gol..e las` ca nu ma rusinez..da` daca-i soare, te las sa-ti pui sapca.. |
||
gabitzza Postat pe 15 Mai 2009 15:55 |
||
---|---|---|
mai copii...eu nu am mai mancat serbet de cand era lupu' catel... se mai face asa ceva la noi in romanica ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:03 |
||
am mai vazut, da` nu mai are gustu` ala din copilarie, era terribil ala de trandafiri..miam! si stii de ce imi mai este dor? de zahar d-ala candel, insiruit pe ata, moaaama ce mai rontaiam la el, hi, hi... |
||
|
||
gabitzza Postat pe 15 Mai 2009 16:05 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-15 16:03:00mai copii...eu nu am mai mancat serbet de cand era lupu' catel...mai ce sa spun?eu am vreo 4 ani de cand nu am mai mancat asa ceva....pe la ploiesti stiu ca se facea asa ceva .....am avut eu un coleg de acolo care imi aducea mereu...cu tot felul de arome.... |
||
mariana_alex_69 Postat pe 15 Mai 2009 16:09 |
||
hmmm...am si eu intr-un caiet reteta...da nu ma incumet sa ma apuc de asa ceva... fetele...pana sa ma marit eu am stat in braila...era acolo o plantatie de trandafiri...imi facea coana mare dulceata... he...he...ce timpuri... iote ca am devenit melancolica...cred ca am scapat la paharul iasomiei |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:12 |
||
pai de unde nene sa mai stie astia de serbeturi?... romanu e prima-ntai cand e vorba de fushereala... la ala trebe munca, cum munca grea trebuia si la inghetata adevarata, nu la asta din prafuri... waifo, vaz ca te apuca melancolia... crez si eu... m-as da si eu la paharu' iasomicei... sau la ceasca, daca stai tu acuma cu paharu-n mana... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 16:23 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-05-15 16:05:26am mai vazut, da` nu mai are gustu` ala din copilarie, era terribil ala de trandafiri..miam!chiar ma Gabitza......d'ala chiar ca n-am mai vazut.....vb ta.....rontaiam de mama mama.....unde's vremile de alta data.....????????? |
||
mariana_alex_69 Postat pe 15 Mai 2009 16:24 |
||
zambile...ca tot ai zis de inghetata...ma bate gandul sa fac si eu...de-aia adevarata, nene...cu oo si smantana... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:25 |
||
waifo... daca n-ai bomba d-aia cu gheatza, degeaba... la congelator nu iese... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 16:27 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-15 16:25:54zambile...ca tot ai zis de inghetata...ma bate gandul sa fac si eu...de-aia adevarata, nene...cu oo si smantana...si.....sa ne inviti si pe noi..... |
||
mariana_alex_69 Postat pe 15 Mai 2009 16:28 |
||
zambilu' cum sa nu ...mami,ia din cescuta mea,stii ca beau dupa tine... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 16:29 |
||
ba am...am o masina de facut inghetata...relicva de la bunica, suflete... doar ca ma ia zbenga pana fac la ea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:31 |
||
pai masina ai, da' gheatza, eh?... | ||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 16:32 |
||
bag de-alea...titanice... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:33 |
||
ha...voi vreti inghetata ? dupa ce ma chinui sa o fac ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:35 |
||
iar papati inghetata?... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 16:35 |
||
de la clipul lui zambil ni se trage...ala...varianta necenzurata... de fapt, eu caut pretexte ca sa nu fac treaba |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Mai 2009 16:37 |
||
mdea... iasomicu'... ce-ai tu mami bun in ceasc-acuma?... imi amintesc pe vremuri era moartea mea sa iau caimacu;' cu degetu'... baaaaiii... da' moartea mea era o prajitura de-o facea maica-mea.. cu foi ileana, frisca, praf de cacao si stafide... punea straturi-straturi si la sfarsit radea ciocolata pe deasupra si dadea la frigider o zi intreaga... in viata mea n-am mancat ceva mai bun de dulce... ia zi mami, caimac ai?... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 16:38 |
||
ness..mami,ness.. d-ala frecat in cescuta ,pana da spuma pe-afara... fara zahar,binenteles... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 16:41 |
||
aha.. d-ala de ramane spuma pe linguritza.. numa' la limbat iese... | ||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 16:45 |
||
nu stiu daca mai am caimac,ca ti-am tot dat.... apropos de foile ileana,eu faceam o crema din nuci in care puneam otara de coniac,le insiropam ..din belsug,apoi puneam frisca,mancai pana dadeai in benga.. dap zambile..de sta lingurita in picioare...batz... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 16:47 |
||
mami iaso... secretu' la vremea aia era frisca... eu o luam de la doina, frisca adevarata, nu mai puneam zahar la tortu' ala ileana... asta d-acuma zici ca-i spuma d-aia de barbierit, numa' ca spuma de barbierit are gust mai bun...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 16:50 |
||
pai..eu fac frisca in casa,vorba ceea ..creatie proprie.. smantana buna sa fie,si un mixer meserias.... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 16:53 |
||
am eu mami, d-ala meserias... vibreaza cand se roteste, ce n-a vazut parisu' cu tot pigallu' lor... daca-i bagi si-o vinisoara de zahar la sfarsit, poti sa-ntorci oala cu gura-n jos, ca nu curge neam... | ||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 17:02 |
||
calitate extra... | ||
iasomia Postat pe 15 Mai 2009 17:06 |
||
meyyyyyy!!!!!!!!!.......vaz ca...la voi...veni vara...si...o oala mare cu nostalgii!!! ia sa vedem care face inghetzata cea mai buna!!! sa putem si noi...consuma ceva...asa...traditional... eu...mai merg la tzara...undeva...si...la balciuri...se mai face inca...inghetzata d`aia...de mananci de nu te mai saturi!!! nu credeam ca acum...cineva...mai face asa ceva!!! e atat de buna ca...zau...n-au loc copiii...de mine...pe langa carutza respectiva!!! si...chiar e ceva asa cum stiam eu...pe vremuri!!! pacat ca...putina lume se bucura acum de gustul unei asemenea inghetzate!!! va vazui pe voi cat sunteti de ...nostalgici...si...umblai la cutia cu...remembers!!! si eu...un copil mai mare...si zau ca...imi facu` bine!!! ar fi multe de zis...dar...mai astept...sa se trezeasca amintirile ...ca lumea!!! cum erau ....moshii...odata in obor...si...multe altele!!! zambile...te faci vinovat de nostalgia asta!!! eheeeeee.....vremuri care...pe unii...ne-au marcat...si...ne-au marcat de bine...chiar daca regimul...era altu`!!!! nu-mi e dor de el...ci de...vremurile alea...asa cum erau ele!!! ptiu!!!!!...ce pot sa scriu!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Mai 2009 19:07 |
||
lasa ovide, ca noi te intelegem... | ||
zambil Postat pe 15 Mai 2009 19:19 |
||
yammy, o inghetata ar prinde bine pe caldura asta | ||
cristina192002 Postat pe 15 Mai 2009 19:20 |
||
Neah, mai bine un pepene rosu de la beci! | ||
Aemulus Postat pe 15 Mai 2009 19:22 |
||
De la: zambil, la data 2009-05-15 19:19:43lasa ovide, ca noi te intelegem... zambile...ce-i cu clementza asta la tine? tu...poti sa si intelegi? |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Mai 2009 19:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Gre Bakery | 2 | De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48 |
ce parere aveti despre pilulele alli | 11 | De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24 |
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
|
||
:) | 2 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58 |
clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară