cum vrei cu zahar fara zahar,ibric filtru ,expresor azi sunt darnica de ciuda ca s-a amanat concertul | ||
pufoasa67 Postat pe 16 Mai 2009 11:53 |
||
---|---|---|
hello, doamnelor... sa o iau metodic...he...he... tuto...asta-i fata mea de ganditoare, cum? ce ziceai ? monopol ? asta e jocul ala destept ? teodor, lasa melancolia, ca e prea frumos afara walki, care e faza cu piciorul tau ? eu cred ca nu ai urmat indicatiile medicului...adica nu ai stat potolita...te-ai agitat prin casa, ai facut efort...so...nu esti deloc cuminte... Ella...tu esti la lucru azi ? salutari lu' batman |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 12:00 |
||
bitch...!!! |
||
|
||
Ella34 Postat pe 16 Mai 2009 12:05 |
||
I know... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 12:06 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-16 12:06:29I know... |
||
Ella34 Postat pe 16 Mai 2009 12:07 |
||
romeo...vad ca esti on...cum de nu esti in cafenea, cersind putina cafea ? hmmm...asta da de gandit... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 12:08 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2009-05-16 10:43:18Neata! Ati facut alta terasa si eu nu am fost anuntat? Am vazut ca a deschis Cinzee... stie cineva ceva? Se inchide asta? asta daca se va inchide...fii sigur ca vei fi anuntat.... |
||
tutankhamon Postat pe 16 Mai 2009 12:12 |
||
nu se inchide nimic, bre...intai supunem la vot... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 12:14 |
||
fetele, am citit o carte, se numeste "fetele bune ajung in rai, fetele rele ajung unde vor" daca va bate gandul sa o cumparati, mai bine sa nu o faceti. stiu ca titlul suna teribil de interesant, dar cartea e sucks...scrisa fara finete, si cu antiteze deplorabile, fortate... in plus, autoarea mai face si o psihanaliza de doi lei... so...NOT |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 12:18 |
||
ce faceti gagigi? eu am bantuit cu tipele mele toata ziulica, he, he.. aseara la terasa, ca turbam in casa si azi la shopping..terapeutic. |
||
gabitzza Postat pe 16 Mai 2009 17:07 |
||
hmmm...ce ti-ai cumparat frumos ? gagici...ce faceti de stati ascunse ? hai ca am vazut ca sunteti on...scrishy...laura... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 17:20 |
||
uite si tuta...si cine... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 17:21 |
||
niste bluze..si-o camera Canon.. e faina! in rest, ne-am cafelit !! |
||
gabitzza Postat pe 16 Mai 2009 17:25 |
||
consumul excesiv de cafea dauneaza grav sanatatii in schimb, consumul banilor, face minuni nah, ca mi-am schimbat avatarul... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 17:29 |
||
Toata lumea stie ca terapia prin sopping is the best.Uiti de toate depresiile.Iubitul meu daca ma vede asa, mai blue, imi spune "ia du-te tu si cumpara-ti ceva si lasa grijile", fapt pentru care "am griji" destul de des | ||
Aemulus Postat pe 16 Mai 2009 17:38 |
||
mica...sunt socata... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 17:41 |
||
mica, la mine nu tine asta intotdeauna, ca-n contu` meu dau iama , cand o exista si-un iubi, promit sa-i devalizez contul` |
||
gabitzza Postat pe 16 Mai 2009 17:42 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-05-16 17:42:03mica, stii ce misto te simti cand ii cheltui banii "lui"?????ioi doamne!..io ii mai sparleam din portmoneu bani cand ma supara si ce mistoo era sa-mi cumpar ceva de ei...;.. |
||
tutankhamon Postat pe 16 Mai 2009 17:44 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-16 17:41:33 mica...sunt socata... PW, dar la ce fel de cumparaturi crezi tu ca ma trimite iubitul meu? Sa-mi mai iau o ceapa, un cartof ...stii tu chestii de aste cu care sa ma joc in bucatarie.... Gabitzzo, pai contul iubitului e contul familiei asa ca maaare responsabilitate e pe umerii mei cind cheltui |
||
Aemulus Postat pe 16 Mai 2009 17:47 |
||
oof...mica, eu ma gandeam ca te trimite sa iti cumperi un parfum fin, o cosmetica, alea, alea...nu ceapa si cartofi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 18:21 |
||
si de alea, si de alea..... depinde a cita zi de la salariu este, pai nu? |
||
Aemulus Postat pe 16 Mai 2009 18:23 |
||
hmmm...cu riscul sa imi pun baietii in cap...uite ce vrea sa zica manipularea constructiva... si ce ma 'nerveaza gabitza asta...se cafeleste si eu calc nu e drept |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 18:34 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-05-16 17:42:40fetele..io sunt, dar m-a lovit damblaua sa slabesc si sunt pe topicul cu dieta lui catalin crisan....mi-o copiez de acolo ca vreau de luni sa ma apuc de ea....am atatea hainutze frumoase in care nu mai incap ca ma apuca disperarea...mdeh....mi-am facut curat in dulapul din dormitor si am dat peste o gramada de boarfe faine nepurtate ca mi-au ramasa mici......... Daca-i regim ce promite minuni in 2 saptamani gandeste-te bine . Sunt bune alea pe 1,5-2 luni . Te-nvata sa-ti schimbi obiceiurile alim. |
||
blanca Postat pe 16 Mai 2009 18:37 |
||
PW, fii optimista si priveste partea plina a paharului : tu calci camasile lui Pro, Gabi se plimba cu nu are camasi de calcat (no offense).....capisci? Adica trebuie sa facem ce-i mai bun din ce avem. |
||
Aemulus Postat pe 16 Mai 2009 18:39 |
||
hmmm...la asta nu m-am gandit...interesanta abordare oricum, am luat o pauza...ca s-a terminat apa din statie...si tre' sa astept ca sa pun alta, ca e sub presiune... si nu calc camasi, calc tricouri si lenjerie de pat |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 18:47 |
||
uite aici...sa va inveseliti http://www.youtube.com/watch?v=gZPCUbJoxUk&feature=PlayList&p=45EFC456915022D5&playnext=1&playnext_from=PL&index=2 scrishy...am pus un clip cu Mihai Stan - mistretul cu colti de argint |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 18:55 |
||
Sa va povestesc cum calc eu ... mai intai imi sortez hainele in 3 max 4 gramezi ( ca eu am gramezi frate cand calc , asa mi-e de "draga" ocupatia asta...ale Mariei, ale mele , ale Lui , si pantaloni+lenjerie de pat. Mai intai le calc pe ale Mariei - ca-s mici si-mi fac curaj.Pe urma ale mele o parte si-ncep sa am bazdaci semn ca rabdarea mea e tot mai fragila .Pe urma,daca reusesc sa ma calmez, le rearanjez sub pretext ca termin mai repede si le calc pe care am chef fara nici o logica . Apoi , daca ma simt tare, imi promit un mare premiu daca temin intr-o singura " sesiune" , daca nu incep sa cochetez cu gandul de a le aranja cumva mai la vedere poate-si face soacra-mea mila si le calca cand nu sunt eu pe-acasa . Bine , stiind ca pot ajunge in acest stadiu, nu las niciodata intre ele hainele mele, fiindca am obs. ca le ocoleste. Si ii multumesc in gand pt ca inca simte nevoia sa-si protejeze baiatul. E? V-am dat idei ? |
||
blanca Postat pe 16 Mai 2009 19:00 |
||
PUPICI,da sunt pe aici dar citeam postarile din topicul :rezista un barbat sa faca dragoste cu sotia.....,si ziceam de FLORIN,al dracu brasoveanu asta,ca le-a zis pe bune,imi plac postarile lui ,cred ca a lucrat telepatia ca m-am trezit cu o cerere de prietenie din partea lui | ||
scrichy Postat pe 16 Mai 2009 19:23 |
||
mieluto, frumos ar fi fost sa le calce si pe ale tale, ca ii iubesti copilul.. ale dreacului muieri nene..la o adica, adica in caz de zacare cum zicea misto o colega de-a mea..pe tine cade, ca de, esti nor-sa, atunci stii cum te baga in seama? |
||
gabitzza Postat pe 16 Mai 2009 19:28 |
||
doamne, mielushel...noi cred ca suntem surori ca si mie mi-e "draga" ocupatia asta doar ca mie nu mi le calca nimeni |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Mai 2009 19:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
|
||
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară