Cafenea de primavara

Actorul Nicu Constantin, internat de o saptamana la Spitalul Militar Central din Capitala, este in stare critica si ventilat artificial in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a unitatii sanitare. Pacientul sufera de o afectiune pulmonara severa si este intubat.
tutankhamon
Postat pe 19 Mai 2009 00:52
EI,na fato,ce nasol,ca nu m-am culcat inca,imi pare rau de el,cred ca e pe duca
scrichy
Postat pe 19 Mai 2009 01:04
he..he...intai m-am oprit la papuceii aia...mi-am luat portia de ras, posteaza fetele alea in draci...

bai nene, parca sunt in america, cand incepe sezonul reducerilor la rochii de mireasa si dau fomeile navala in magazin, si se lasa cu rochii sfasiate si caft...

si ce ziceti voi de palariuta ? ha ? daca va' ntereseaza, sa stiti ca am, am una de organza, plina de ifos, zici ca-s regina angliei, am luat-o in perspectiva casatoriei Ioanei...da' se pare ca mai trebuie sa astept

si mai am una din pai de orez, pe care o port in fiecare vara, ca sa nu lesin pe strada

da' mi-ar place si una de-aia cu fructe si pene, si flori...mi-as lua si o pereche de papuci de pe-aici, si as fii traznet, moartea pasiunii, mai ales daca as asorta si un sarong
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 08:24
gata gagici...mi-am pus fructele si salata in cap...va place ?
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 08:38

Mai, dar pana mea unde e?

Michelle, cel mai tare imi place rochia...
Ella34
Postat pe 19 Mai 2009 08:44
hi...hi...yeap...si mie imi place rochia...e frumoasa, e sublima, da' lipseste cu desavarsire...

mai, voi v-ati facut de cap aseara...

lipsesc si eu ca fomeia, deh...ca mi s-a facut pofta de sarmale in foi de vita, si le-am facut in regim de urgenta...si voi va tineti de prostii

Ella, pe mine ma asteapta o dimineata palpitanta...m-a sunat vecina la 7 jumate, sa-mi zica ca vine la o cafea dupa ce duce plozii la scoala
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 08:48
`mneatza!!
si...o zi buna si sa reusiti sa suportati caldura!
ovidiu42
Postat pe 19 Mai 2009 09:34
ooops!!!!.....a aparut iar avataru` schimbat!!!
cata placere cred ca le face la baietii astia...sa se joace prin profile!!!
ma intreb...oare ce vor sa vada?
sa citeasca mesajele...sa vada ce anume?
ovidiu42
Postat pe 19 Mai 2009 09:37
deja multe am trecut la costume de baie asa ca o sa reusim sa suportam caldura
pufoasa67
Postat pe 19 Mai 2009 09:50

Michelle... si zici ca ai facut sarmale in foi de vita?
Pai, asa se explica de ce ai ramas fara rochie...

Auzi soro, da' niste laxative nu ai prin casa? Fa-te ca le scapi in cafeaua vecinei...

Mai Ovidele, ia nu mai plange atata frate si pune mana de fa o cafea din aia buna, cum stii tu...
Ella34
Postat pe 19 Mai 2009 09:52
mey...ati trecut voi ...pb insa...e ca nu poti umbla asa...pe strada ca nu-i statiune turistica!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Mai 2009 09:54
ella...am facut cafea...ca abia incerc sa fac ochi!!
da...cred ca cineva e distrat si nu vede
si nu plangeam...doar ma minunam si yo ca umbla astia...si fac ce le trce prin cap!!
sa nu zici ca oi pofti la sarmalele lu` wife!!!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Mai 2009 09:56
mai copii...am ramas si fara frunze la rochie si nici sarmale nu prea mai sunt...dintr-o cratita, au mai ramas vreo 6
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 11:21
'neata bella gente, a mai ramas ceva cafea?
daca nu, or fi bune vreo doua sarmalutze de la sotioara, ca numai citind parca le simt mirosul...
susidallyama
Postat pe 19 Mai 2009 11:27
mai am 6, da' vi le ofer voua, ca lui pro ii trebe' cam 15 ca sa se sature
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 11:29
mai...are dreptate ovi...nu mai aveam avatarul cu frunzele in cap...

ha...ce se intampla ?
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 11:32
Imi place foarte mult papuceii I hate the Gold http://www.papucei.ro./pantofi-eleganti-decupati-3186/, care sunt superbi mai ales pentru tinute business

viata mea!!!!...unde gasesc astia...asemenea specimene certate cu limba romana?
zici c-annebunit lumea...zau!!!
ovidiu42
Postat pe 19 Mai 2009 11:47
neatzaaaaaaaaaa!!!...nu ma certati...nu shtiu ce a avut compu sau reteaua ca ma sotea afara tot timpul si din mess si din email....acuma vad ca s-a remediat....
1. wifo....esti za best cu palariutza aia si mai ales cu rochia....e u-ci-ga-toa-re......sa-mi recomanzio si mie creatorul de moda.....app de aseara....stiam eu ca nu te superi.... p.s. mi-ai facut pofta cu sarmele tale...
2. ovi, poza ta e ca si aseara...aia cu o silueta de barbat in fata unei cladiri...si in spatele tau sunt niste steaguri....
3.ella.....purgative...au efect mai siguuur..
4. susy, deaca vrei, iti ofer eu un capuccino de alune...
tutankhamon
Postat pe 19 Mai 2009 11:56
he...he...cum sa ma supar, soro...

mai gagici...am incercat si eu sa compun un post de-ala laudativ la papucii aia...si nu-mi iese... nu ma pricep sa dau din gura

da' ma gandesc si io...daca incep sa scriu numai ahhuuuri si ohhuuri...o fii bine ? reusesc sa transmit mesajul ? ca sunt in limba dupa slapii aia ?
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 12:06
Tuta mer�i de cappuccino, esti f. dragutza, chiar aveam nevoie in starea de somnolenta in care sunt

Sotioaro mie sa-mi zici unde te-ai bronzat asa de fain, ca as merge si eu cu mare placere... intre patlagele, intre randurile de pichioci ori de fasole boambe?
susidallyama
Postat pe 19 Mai 2009 12:21
bonjour, tuta, wifw,ovi...
eu una vrau sarmale, din alea sase, pls si mie una
si cu smantanica asortata....si un paharel mic de vin rosu, iam
aoleu si vai de mine, ca sunt la muca si salivez pe tastaura
anmari
Postat pe 19 Mai 2009 12:25
ziua buna an....uite...ia si sarmalutza mea...din ce am prins si io!!
si...fa-ti pofta...deh!!!
si...ia si-un paharel de vinishor!!!
rosu...si...sa fie cu putina apa minerala? sau...sec?
ovidiu42
Postat pe 19 Mai 2009 12:28
cu apa de izvor rece de la wife....
ca ne zapusim azi in bucuresti....
si mai am si multa muuuuuuuca, vrau la mare
anmari
Postat pe 19 Mai 2009 12:53
he...he...crez ca mai fac o cratita de sarme ( sarmale, in varianta banateana) azi...
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Mai 2009 13:16
PW.....slapii aia trebe musai sa se asorteze cu palariutza noastra......adica sa aibe floricele si fructulitze....
tutankhamon
Postat pe 19 Mai 2009 13:54
susilico, waifa cica se da lovita ca sapa la flori...sanchi....se da lovita in alt sens...flutura dragalas din gene la pro ca o doare spatele si, minetas, apare sezlogul...si tavitza cu cocoteilu' cu pai si umbrelutza...iara dansa sta la soare si se bronzaleshte....
tutankhamon
Postat pe 19 Mai 2009 13:58
anmari....io salivez deja de cateva ore si TREBUIE sa ma duc la munca....si nu-mi vine sa pleeec pe zapuseala asta....
tutankhamon
Postat pe 19 Mai 2009 14:01
ie de rau afara acuma am venit si-mi venea cu rau....
e prea cald dintr-o data....
eu sunt prima la sarmale pe lista,fara mine, nu
i-a usor cu multa apa, tuta,la purtator
anmari
Postat pe 19 Mai 2009 14:07
stiu reteta....dar ma innabusa caldura...parca nu poci respira....
tutankhamon
Postat pe 19 Mai 2009 14:10
BUNA FETELOR,hai ca nu e asa de cald,ca eu am fost pe afara,dar plec din nou,la BUC sunt 24 grade,mai tirziu ce mai ziceti
scrichy
Postat pe 19 Mai 2009 14:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
la bloc 10 De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
cazare delta dunarii Sulina 13 De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale 1 De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Setari Cookie-uri