Ms.wife unde va este siameza,Ms. Ela? A-ti fost date lipsa la apel si pe unul din topicuri plange cineva ca astapta o deslusire la un caz complicat.Dar numai de la wife. | ||
strumfitoaia Postat pe 22 Mai 2009 22:57 |
||
---|---|---|
s-a culcarit lumea? nimik...fierbinte? daca nu...sa aveti o noapte faina!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Mai 2009 00:01 |
||
Buna dimineata!!! Cafeaua este fierbinte! Pentru cine sufera din cauza caldurii, avem si caffee frappe... O zi frumoasa tuturor si un weekend asemenea! |
||
|
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 08:50 |
||
Buna dimineataaaaa ! vai ce pofta mi-ai facut de frappe!! dar nu din cauza caldurii din cauza ca-i grozavaaa . La voi e cald ?? La Sibiu a plouat azi noapte si s-a racorit . |
||
blanca Postat pe 23 Mai 2009 08:57 |
||
La Constanta au fost ieri 31 grade... iar la noi la birou nu functioneaza inca aerul conditionat. Daca sunteti amatori de sauna, va astept pe la mine... |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 09:02 |
||
Ella , sauna face bine ...fii pozitiva ! Si la mine la birou tot asa pana anul trecut cand au pus in sfrsit aer conditionat . partea amuzanta e ca anul asta au tot incercat instalatia si se intampla ca atunci cand se racorea mergea si "aerul" cand nu , nu . ...dar n-a murit sperantaaaa | ||
blanca Postat pe 23 Mai 2009 09:06 |
||
buna dimineata tuturor! sunt noua in zona, dar sper ca voi schimba curand statutul acesta... si la noi la birou e o nebunie de cald, avem cica aer ...dar, de ce ar functiona? merge doar cand isi aminteste ...deci sunt partenera de suferinta... e o dimineata superba aici in iasi... |
||
onuta_riri Postat pe 23 Mai 2009 09:14 |
||
'morning...cu mare rusine recunosc ca abia m-am trezit a fost o furtuna....moooaaamaaa...de nota 14... faza mishto a fost cand am iesit afara sa vad ce fac cutzii si l-am vazt pe vecinu' cu consoarta cum veneau din fundul gradinii cu galeata...tocmai udasera porumbul la ora 1 noaptea... Ella, sauna ? face bine sauna, draga...il stoarce pe batman de putere, abia nu va mai streseaza |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 09:17 |
||
'morning si tie noua garbo...cum sa-ti spunem ? ca indicativul ala e prea impersonal... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 09:19 |
||
Salutam Iasul !!! Nu vreau sa va dau motive de intristare , dar eu, maine parasesc grupul celor suferinzi de caldura si plec in concediu...!!!! Abia astept!!! Michelle, dar ce faceti soro, de o tineti tot intr-o furtuna pe acolo? |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 09:20 |
||
buna dimineata tuturor si nu va mai plangeti de caldura la birouri daca ati lucra in bucataria unui restaurant ce ati mai face? fara aer decat ceea ce vine pe geam si usi,asa ca sunteti mai fericita decat altele,nu stim decat sa ne vaitam toata ziua ba ca e cald ba ca e frig ba ca ploua etc | ||
pufoasa67 Postat pe 23 Mai 2009 09:23 |
||
De la: pufoasa67, la data 2009-05-23 09:23:00buna dimineata tuturor si nu va mai plangeti de caldura la birouri daca ati lucra in bucataria unui restaurant ce ati mai face? fara aer decat ceea ce vine pe geam si usi,asa ca sunteti mai fericita decat altele,nu stim decat sa ne vaitam toata ziua ba ca e cald ba ca e frig ba ca ploua etc Aoleu!!! Te-ai trezit cu fundu-n sus, ha..? Ai dreptate, se poate si mai rau... Pot macar sa ma plang ca muncesc si sambata!?! |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 09:26 |
||
si eu muncesc o zi da una nu ,nu conteaza sambata duminca ,paste craciun revelion,ca la mina non stop,dar bine ca avem servici,ne trezim ne spalam ,si plecam ,si ne intoarcem cand putem,suntem zimbitori servili si umili,nu ne certam cu nimeni nu scoatem un sunet doar aprobam ,pt ca suntem in criza si trebuie sa ne pastram locul de munca | ||
pufoasa67 Postat pe 23 Mai 2009 09:31 |
||
iote la pufi...s-a trezit cu popoul in sus... Ella, asta e prima ploaie mai sanatoasa pe care o da aici ioi, ishtenem...ca ce am sa-l bag pe G in gradina...ca acum e pamantul reavan si numai bun de lucrat ca ca ma 'nervezi cu concediul tau... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 09:35 |
||
De la: pufoasa67, la data 2009-05-23 09:23:00buna dimineata tuturor si nu va mai plangeti de caldura la birouri daca ati lucra in bucataria unui restaurant ce ati mai face? fara aer decat ceea ce vine pe geam si usi,asa ca sunteti mai fericita decat altele,nu stim decat sa ne vaitam toata ziua ba ca e cald ba ca e frig ba ca ploua etcPoate trebuie sa ne bucuram ca nu lucram in turnatorii.Asa o sa ne fie mai racoare.O zi buna la forumisti! |
||
strumfitoaia Postat pe 23 Mai 2009 09:36 |
||
nu ma-m ytrezit cu fundul in sus dar mereu cand trebuie sa plec la munca in weekend ai mei dorm si eu sunt super suparata scz nu am vrut sa jignesc pe nimeni.o zii buna tuturor pt ca azi chiar plec la munca | ||
pufoasa67 Postat pe 23 Mai 2009 09:39 |
||
common...ca nu ne-am suparat, pufi...e inviorator sa stim ca nu numai noi ne trezim cu fundu' in sus sa ai o zi de munca usoara... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 09:41 |
||
Ella,in concediu pleci la mare? | ||
strumfitoaia Postat pe 23 Mai 2009 09:43 |
||
multumesc si tuturor o zii placuta | ||
pufoasa67 Postat pe 23 Mai 2009 09:43 |
||
Ce mare strumfitzo!? Sunt satula de mare... ca locuiesc in Constanta... Plec in lume... Ma las rapita de domnul meu si dusa... unde vrea el. Mi-a crescut nivelul adrenalinei in sange si mi se facu de aventura... Michelle, te "compatimesc" sora mea... daca nu-l poti exploata pe G din cauze meteorologice, ma tem ca te va "exploata" el, ajutat de aceleasi cauze... |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 09:49 |
||
Pai tu de ce crezi ca te-am intrebat? | ||
strumfitoaia Postat pe 23 Mai 2009 09:50 |
||
multumesc de primire fetelor, dupa cum se observa...m-am "personalizat" nu mai sunt doar un numar:)) la noi a inceput vantul sa isi faca de cap...dar tot frumos e , zona in care stau eu are un parc minunat....si e super... despre caldura...luni ma mai gandesc la ea, cand revin la birou...pana atunci ma bucur de week'end !!! si de cafeluta... http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/5155.html# |
||
onuta_riri Postat pe 23 Mai 2009 09:52 |
||
De la: strumfitoaia, la data 2009-05-23 09:50:49Pai tu de ce crezi ca te-am intrebat? Te tii de sotii, ha..? |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 09:56 |
||
Desi, visul meu este sa inot doar odata cu delfinii..eheee | ||
strumfitoaia Postat pe 23 Mai 2009 10:01 |
||
Morning.. ce faceti copii ? Elluto, conced , conced ..ce ma `nervezi ..sa te distrezi, auzi ? |
||
gabitzza Postat pe 23 Mai 2009 10:01 |
||
Promit! Gabitzule, fu nunta aia sau urmeaza? Zi ceva de tinuta, ca ma intereseaza... |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 10:04 |
||
`neata!...ce animatie in cafenea... ma bucur sa vad asta!! da`...s-au ter`nat papucii aia? ca...ma gandeam sa-mi iau si yo...sa merg la manifestatie ca...deh!!...manifesta baietii...sau ce dreaq or fi!! pana una alta ...hai la o cafea... si...bun venit celor mai noi pe la noi!!! o zi frumoasa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Mai 2009 10:06 |
||
Urmeaza, urmeaza, e astazi ! Tinuta e mov, sau asa cred ca ramane. O rochita mov de voal, cu bretele, pana la genunchi, am zis sa nu ma invalui toata. Dar ma duc in juma` de ora in oras, poate gasesc altceva...ca parca nu-s multumita... Sandale delicate si gentuta. Parul..SALBATIC!! IL LAS VRAISTE |
||
gabitzza Postat pe 23 Mai 2009 10:09 |
||
Ai optat si pentru "putin mov" ? Lasa asa, nu schimba nimic! Vei arata superb, sunt convinsa... Distractie placuta si ai grija.... nu frange prea multe inimi! |
||
Ella34 Postat pe 23 Mai 2009 10:13 |
||
Ce inimi soro.. Hai, v-am pupat, o zi frumoasa sa aveti ! |
||
gabitzza Postat pe 23 Mai 2009 10:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
|
||
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară