Povesteste din viata ei,alaturi de ea e Carmen Muresan,care e o vizionara de exceptie | ||
scrichy Postat pe 23 Mai 2009 18:46 |
||
---|---|---|
Helo Gabitzza! Cum mai stai cu gateala de nunta? | ||
strumfitoaia Postat pe 23 Mai 2009 18:47 |
||
Mie imi place tipa e desteapta rau,o cunosc personal,fiind si eu reprezentant Oriflame,unde ea e director general si numai asta | ||
|
||
scrichy Postat pe 23 Mai 2009 18:48 |
||
Strumfi, merge, merge, progresez ..par, unghii..piguleli, deh ! |
||
gabitzza Postat pe 23 Mai 2009 18:49 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-05-23 18:49:54Strumfi, merge, merge, progresez ..par, unghii..piguleli, deh !Vreau sa te intreb daca o sa porti lentile de contact sau ochelari. |
||
strumfitoaia Postat pe 23 Mai 2009 18:55 |
||
Daca as fuma, acum m-a aseza sa trag o tigara si sufletul dupa cata munca am tras prin casa. Vai capul meu! Si pentru ca nu fumez, astept sa mi se aduca un tort de inghetata de ciocolata pe care am sa-l mananc tot, tot. | ||
Micass Postat pe 23 Mai 2009 19:14 |
||
nesatulo !!! ia-te de fumat |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 19:31 |
||
MICASS,mi-ai facut pofta ce tort de inghetata,dar ma abtin sa ma duc sa cumpar,ca nu vreau sa imi creasca glicemia,bag o tigare ,o cafea si gata,azi nu prea sunt in apele mele,am o apasare pe suflet,ceva se va intimpla dar nu stiu in ce proportii | ||
scrichy Postat pe 23 Mai 2009 19:36 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-05-23 15:53:24Bai, ce faceti voi acilea ??? mai bitza...chiar ma gandeam cum o veni...rochia aia...cu bretele pan` la genunchi!! si...daca de la genunchi incolo...o mai fi ceva rochitza!! sau...alte bretele!! hai ca...n-am vrut sa fiu rau!!! dar...deh!!...citii si yo...si nu-mi iesea! distractie placuta si...bucura-te de tot ce-i frumos! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Mai 2009 19:59 |
||
Moama ce bun a fost. PW, nu ma apuc de fumat acum la varsta mea. Daca n-am luat-o si eu de tanara acum ce rost mai are? Scrichy cred ca mai putin rau iti faceau cateva lingurite de inghetata decat o tigara si o cafea. Si n-o se se intample nimic rau. Ai sa vezi. Tinem pumnii. Iesi si tu pe-afara si te relaxeaza. |
||
Micass Postat pe 23 Mai 2009 20:27 |
||
PW...sa-ti fie rusine...inciti omul si dupa aia nu ii dai..... na...ca acuma nu mai vreau eu...na...m-ai suparat....nici daca ma rogi nu mai vreu...papa tu tot sa te faci mai grasa decat mine... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 21:15 |
||
hi...hi...a iesit demential...cu stafide multe, tinute in rom adevarat...se uita pro cam crucis...s-o fi imbetit, cred | ||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Mai 2009 22:03 |
||
Te urasc! | ||
Micass Postat pe 23 Mai 2009 22:07 |
||
Cat ai de gand sa-ti mai schimbi avatarul? Nestatornica ce esti. Abia ma obisnuisem cu celalalt. |
||
Micass Postat pe 23 Mai 2009 22:07 |
||
wife...pune si tu...macar o poza cu...neste d`ala!!! macar...asa...ajunge mirosu` ala de rom... treaba ta...da`...daca s-o fi betivit pro...e pacatu tau sa stii!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Mai 2009 22:20 |
||
Ia uitati aici: http://gigapan.org/ |
||
Micass Postat pe 23 Mai 2009 22:26 |
||
da da...wifo...toarna tu rom ....aaa.....gaz pe foc..... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Mai 2009 23:46 |
||
micass, si eu te iubesc... mai copii...bun o fo' salamul ala cu stafide...pe G il doare capu'...crez ca de la rom i se trage... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Mai 2009 09:35 |
||
bre tanti waifo... nu-i mai zice G nenica, ca ma tot duce gandu' ca facusi niscaiva descoperiri anatomice s-acuma te bucuri de ele... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 09:37 |
||
nemernic mic...iote de-aia te iubesc eu, chiar si cand esti carcotas...ca gasesti intotdeauna o chestie nostima de zis ce zici tu colo sha de G ? io crez ca asta e un mit, nene...se apucara fomeile sa abereze de el ca sa bage barbatii in ceata, sa presteze aia la greu, si ele sa strambe din nas...ca nu il gasesc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Mai 2009 09:41 |
||
waifo... astea-s zvonistici de la femeile frigide, nenica... alea de le au cu sexu' nici n-au nevoie de punctu' G ala, le-apuca transpiratia inca de la intrare... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 09:50 |
||
pai eu ce zic ? mit, nene, mit...transpira aia ca prostii cautand in sens giratoriu degeaba ia sa faca fomeile alea un salam de biscuiti si stafide si rom...sa vezi ca nu mai vor puncte, puncte si virgule... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Mai 2009 09:53 |
||
corect.. cui draq ii mai trebuie punctu' G?... |
||
iasomia Postat pe 24 Mai 2009 09:55 |
||
iasomico... toate femeile se viseaza macar odata intr-o turma de capre, da' cele m-ai multe n-au coarnele la ele... ce inteleg ele pana la urma din capreala e ca trebe sa se lase mulse... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 09:58 |
||
asta este inventat de sexologi,ca sa aiba omu' ce sa caute toata viata. o aberatie. exista orgasme multiple,asta da.. da' punctul G? n-ai sa vezi...aberatie,ca sa nu mai spun ca unii il plaseaza intr-o zona,altii in alta... aiureala...iti place si stii sa faci amor,sau nu... |
||
iasomia Postat pe 24 Mai 2009 09:59 |
||
nu stiu ce zici zambilu' eu nu m-am visat niciodata intr-o turma de capre... capra de una singura asa..am mai fost si eu la viata mea,ca deh...imi place iarba verde... |
||
iasomia Postat pe 24 Mai 2009 10:03 |
||
`neatza buna!!! ce faceti fratilor?...incingeti atmosfera in cafenea? cu...puncte...alea alea.... o fi atat de mic....ca tot stia cineva pe forum cum sa-l faca sa creasca saracu!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 10:05 |
||
asa mami, baga acilea naturisme, ca sa nu mai tremure fetele astea doar de la exces de cafele... ovide, faceam si noi o fingereala mica, sa dezinhibam atmosfera... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 10:08 |
||
asa asa...zambile..si...prinde? ca...la cat de inhibati suntem.... sau...e doar nada...sa treaca lumea la incins topicuri fierbinti? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 10:18 |
||
ovide.. pai zi si tu, nene, decat sa ghiojdeasca lumea la fursecuri d-astea forumiste, mai bine s-o punem de-o destrabalata, ca aia sigur da raspuns si pe virtual...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 10:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea de toamna/iarna | 18419 | De la: AndraMicu 5 Ianuarie 2020 22:05 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult | 10 | De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12 |
|
||
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară