poi...sa rugam fetele astea...nascute mai devreme sa spuna si la copchilele astea de acu`...cam pe unde-o fi punctu` ala!!! intre buric si capu` chieptului? trebe dotari extra? sau...cum o fi!! ca unii si-au facut un tel din a-l descoperi!! acu`...vrei sa-i debusolam? sa nu mai stie bietii oameni ce si cum? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 10:39 |
||
---|---|---|
morning.. ha ? va dezinhibati asa de dimineata ? oh, ce ma doare capatina.. |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 10:43 |
||
bitza...ce facushi bre de te doare? | ||
|
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 10:53 |
||
am chefuit ovidele...le-am zapacit pe hore si sarbe nene, a avut nasu` asta o inspiratie..a adus guriste d-alea, de cantau pana sarea din farfurie sarmaua ca sa nu mai zic , ca a fost tare cand au intrat gagicile cu dans oriental..oh yeah , sa vezi ce pacla pe ochi aveau baietii, era distractiv tare!!! venea tipesa cu buricu` gol, si-i facea baietului o...tremurata d-aia..tare, tare..5-6 gagici d-astea dansand printre mese..iti imaginezi ?? |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 10:59 |
||
ma bucur ca a fost pe gustul tau si banuiesc...al multora!! ca in fond...distractia conteaza...sa te simti bine...! si...cipandei d`aia...nik? sa bucure si ochiu` vost`? ca...la sarbe si alte alea sunt convins ca n-ai stat pe margine! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 11:51 |
||
da te distrazi butzzule....ma bucur....nu ne-ai zis...au fost incantati gagii de outfitul tau?????si, mai ales, de vraistea ta??? | ||
tutankhamon Postat pe 24 Mai 2009 12:44 |
||
Ovidele, nema cipandei.. tutanco, au fost mami, au fost.. |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 16:23 |
||
caldura maaare nene, ar merge o inghetata sa ne unga la suflet gabitza, hai povesteste cum ai petrecut |
||
susidallyama Postat pe 24 Mai 2009 16:25 |
||
bitza...si...nu doreau ochishorii tai ceva...cipandei? asa...sa te intarate la joc...nu de altceva!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 16:31 |
||
n-auzisi bre nea ovide ca ea era cu ochii dupa buricele alora cu shalvari?... | ||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 17:33 |
||
mai copii, a fost fain nene sa ma intarate ? he, he..pai ce, era nevoie ? daca-i muzica faina, yes babe ! dansez toata noaptea .. zambilu`, de erai acolo acolo, clateai un ochi sau p-amandoi, erau bunutze fetele, nu slabaturi, colo sha cu carnita pe ele |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 17:42 |
||
asa mami... cred ca-mi clateam si mainile pan' shalvarii dolofancelor, nu numai ochii... bai nene, v-am zis c-am fost nas odata la o nunta de taraneti la chiajna?.. m-au spart moldovencele la invartite, ca mireasa era de langa bacau... ai dracu' tzigani, bagau la melotroanele alea numa sarbe d-aste d-o juma' de ora bucata... imi venea sa dansez in slipi, la ce ape curgeau pe mine... aci ii intelegeam si eu pe chipandalii aia, au viata grea cu fomeile incinse de spritzuri... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 17:48 |
||
, le trageai pe holuri hotomane, ca tot erau pline de canapele si fotolii asa au bagat zambile si aseara, nasa e olteanca mai, au bagat d-alea oltenesti si de la teleorman ca te lua apa, iti zic eu, noroc ca eram cu aerisire mare si plamanii la vedere si nu m-am deshidratat |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 17:53 |
||
De la: zambil, la data 2009-05-24 17:33:49n-auzisi bre nea ovide ca ea era cu ochii dupa buricele alora cu shalvari?... mai zambile...ma faci sa ma gandesc la alete alea!!! da`...no` vaz pe gabitza cu astfel de gusturi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 17:53 |
||
zambile...chiar te incita chestiile alea...moldovenesti? zau...nu te vaz ...asteptand sa cante tziganii aia...si tu...sa te dezmatzezi!! da...daca tu zici ca asa e...te cred!! acu`...vezi si tu ce chinuiti sant cei...cipandei!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 17:57 |
||
mami gabi... zi asa, erai cu plamanii goi?... pai de ce nu zisesi asa fata, ne abureai cu rochia aia mov, de ziceam ca erai don'shoara de onoare... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 17:58 |
||
ce noroc pe tine gabitzu`...ca ...erai aerisita!! ai avut tu oarece premonitii!! si...nu plange nimeni acu`...dupa tine? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 17:59 |
||
ovide... pai eu sunt contra moldovencelor, nene.. da' si lor cred ca le place chestia asta, sa ma tin batzos impotriva lor... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 18:00 |
||
zambilu`, era textila tocmai la limita,..cat sa-ti iasa ochii si sa ghicesti mami... , a fost mai greu la Meneaito, ca era treaba saltareata si trebuia sa-mi temperez entuziasmu`, hi, hi.. nu de alta, dar dansam tocmai in dreptul unei mese, unde salivau cativa domni, cu nevestele langa ei...era pericol, iti zic io..nu mai mancau ciorba bietii oameni.. ovidele, experienta nene, experienta .. |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 18:05 |
||
gabitzo, eu cred ca te luam la o brasoveanca d-aia, sa te tin cu mainile pe sus... | ||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 18:07 |
||
zambilu`, brasoveanca, brasoveanca, ce smecher nene, daca esti si mai inalt ca mine, aveai vedere la plamani, ce-i trecu prin cap..he,..he.. cand la stanga, cand la dreapta..ioi.. |
||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 18:11 |
||
Si daca mai aveai si rokia aia cu bretelele pina la genunki... | ||
valentino Postat pe 24 Mai 2009 18:13 |
||
zambile!!!...sa te tina D-zeu tzapan...impotriva moldovencelor!!! da`...nu uita ca si...oltencele au dracii lor!!! nici nu stii in ce te bagi!!! sau...poate stii? |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Mai 2009 18:16 |
||
vali, la limita nene, nu pana la genunchi | ||
gabitzza Postat pe 24 Mai 2009 18:29 |
||
a bonsoir...ce faci gabi ? vaz ca te-ai distrat frumos la nunta, cu textila redusa si plamanii la vedere... vad ca faci ravagii, l-ai corupt pana si pe zambilu'...care la varsta lui...ma-ntelegi... el demult e desprins de cele lumesti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Mai 2009 18:32 |
||
auzisem ieri de rokia aia,am inteles gresit...uite tu repejor la pozele mele,nici nu mi-am dat sarea marii jos,ca le-am si bagat la bataie...bretelele mele le-am lasat de tot... | ||
valentino Postat pe 24 Mai 2009 18:36 |
||
ooof...sunt ciudoasa, val...m-am uitat eu la pozele tale... fericitule...soare...apa...multa apa... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Mai 2009 18:39 |
||
Ce ti s-antimplat draga???,lasa-le la mama-masii de probleme,vin si trec,tu tre'sa stai bine...Sa vezi tu intreceri la innot pina la giamanduri...si la-ntors dureri...A fost kiar fain,cind vii la o scufundare? | ||
valentino Postat pe 24 Mai 2009 18:43 |
||
bre valica... pai ce faceti, nene?... profitati ca m-am dus sa-mi dau cu corega pe gingii si voi va dati la fund la bulboane?... |
||
zambil Postat pe 24 Mai 2009 19:06 |
||
ha...acusica vin...ca tare imi mai place apa... partea nostima e ca nu stiu sa inot |
||
wife_de_zmeu Postat pe 24 Mai 2009 19:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Horoscopul iubirii | 14 | De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
|
||
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
La ciroza ecosez | 503 | De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară