WALKI,tot mai ai de tras cu piciorul,draga,imi pare rau,iti urez insanatosire grabnica | ||
scrichy Postat pe 25 Mai 2009 08:58 |
||
---|---|---|
De la: scrichy, la data 2009-05-25 08:58:14WALKI,tot mai ai de tras cu piciorul,draga,imi pare rau,iti urez insanatosire grabnica o sa treaca pana la urma. |
||
walkiria Postat pe 25 Mai 2009 09:22 |
||
iote domle...ca nu mai exista topicul cu papuceii cica acest subiect a fost raportat ca inadecvat |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 15:13 |
||
si eu care ma hotarasem in final pe care pereche sa-mi arunc banii ! | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 15:15 |
||
he...he...nostim ar fii sa ne baneze astia ca le-am spurcat topicul...he...he... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 15:19 |
||
pai eu cred ca nu am exagerat cu termenii uzati, si in plus suntem intr-o societate democratica, nu vad de ce ar trebui sa ne puna "pumnul in gura", suntem liberi sa ne exprimam parerile referitoare la argumentul tratat. | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 15:22 |
||
mda...ce sa zic...pentru mine chiar nu ar fii o mare problema susi...tre' sa zic ca am triat la sange dressingu'... din 27 de poshete am oprit doar 13, si am umplut si 2 saci cu boarfe ma duc sa le scot la strada...poate vrea cineva sa le ia... gabicule...tu ce stai soro, asa muta ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 15:30 |
||
eu saptamana trecuta am eliminat doi saci de incaltari, i le-am dus tigancii de la semafor, (care acum vrea sa se intoarca in tara ca nu se mai merita)...of viata,viata... la posete nu renunt nici sa ma platesti din cand in cand mai intru si la bucatarie si elimin din oale sau farfurii desperecheate sotioaro, "eu cu cine votez" in iunie? |
||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 15:37 |
||
he...he...si tu ai damblaua poshetelor ? iunie ? ce e in iunie, guritza ? ca sunt in ceata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 16:08 |
||
gabicule...ia uita-te otzara aici...si fii atenta si la cuvinte... http://www.youtube.com/watch?v=WjXanCe02CA |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 16:10 |
||
alegerile pt parlamentul european..( de parca m-ar interesa ) doar intrebam si eu ca cetateanul turmentat! | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 16:12 |
||
ahaaa...deci nu stii cu cine sa votezi, turmentato pai nu ti-e clar ? cu elena cea plina de "succesuri", bre... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 16:18 |
||
Elena? pare sa fie un nume predestinat (succesului)... | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 16:35 |
||
vezi sa nu o confunzi cu madam udrea...aia de-i place calare... asta-i fata lu' taticu'...cu botoxul la gura |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 16:36 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-25 16:10:33gabicule...ia uita-te otzara aici...si fii atenta si la cuvinte... inimioara, m-am chiunuit si io sa pricep cuvintele si stii la ce concluzie am ajuns? : sambata viitoare cand ma decid sa merg sa spal troashca(=hummeru' saracilor ) exact asa o sa ma imbrac, sa vedem ce rezultate obtin...iese tot la fel de sclipitoare? |
||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 16:56 |
||
nuuuu...sa nu faci asa ceva...te rog eu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:00 |
||
pai ce? numai tu sa speli covoarele in curte cu doar un tricoul alb pe tine, asa in ciuda pocaitului? |
||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 17:05 |
||
nu era alb...era rosu, neah...si nu m-a vazut pocaitu'... radem noi, scumpo...da' e dus rau cu capu'...isi baga nevasta in butoi cand vrea sa o pedepseasca...nu stiu cum de nu se sufoca, saraca... a vrut pro sa se duca peste el de cateva ori, cand a vazut ce-i face bietei femei... lume bolnava la cap, susi...dondane toata ziulica din biblie, si isi maltrateaza nevasta eu cred ca femeia aia nu doarme mai mult de 2 ore pe noapte, in rest cara apa cu galeata la un ha de gradina |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:10 |
||
oh, imi pare rau sa citesc asemenea chestii, indiferent de religie... si ea de ce nu se revolta? de ce nu reactioneaza? chiar nu exista nici un mod de a iesi din acea situatie?fanatic rau el... sau ea nu are puterea necesara (fisica si psihologica)? saraca femeie... |
||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 17:16 |
||
susi...e maramuresanca, nu are prea multa scoala, asa a apucat ea la parinti...ca femeia trebuie sa supuna barbatului da' cand o vede G cum se duce singura la butoi si intra acolo, numai cand ii face el semn cu degetul....asa il apuca niste nervi... eu cand am vazut-o in crucea noptii cum plimba cablul ala cu bec prin toata gradina, si cum punea apa cu cana la fiecare fir de porumb...zic sincer ca am ramas proasta asta e un barbar, fata...un frustrat care asa intelege el sa fie barbat puternic |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:21 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-25 15:13:11iote domle...ca nu mai exista topicul cu papuceii oi fi vrut si tu ceva d`acolo? ca...pe unde trecem noi...s`alege prafu`!!!! cata carne ne-om fi luat noi de la stia de pe garbo!!!! ca...eu cred ca s-au convins si ei ca...daca trecem p`acolo...uni dintre noi...fac zob topicu`!!! da`...daca asta e crema lor...asta e rezultatu`!!! deci...iti luasi papuci?...au ba? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Mai 2009 17:23 |
||
si eu....cu cine votez?.... | ||
ovidiu42 Postat pe 25 Mai 2009 17:25 |
||
ce papuci, ovi ? ma vezi pe mine genul care sa poarte pantofi cu flori, funde si brizbrizuri ? nu votezi, bre...ca esti turmentat de la caldura |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:27 |
||
si...nu m`ajuta numeni? wifo!!!!...zau ca...nush` ce sa crez ...in ce priveste chestiile alea cu...funde...si pampoane!! da`...de ...mai stii? mai merge...sa nu te mushte ariciii p`an gradina!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Mai 2009 17:35 |
||
he...he...cu aricii am rezolvat problema...am vazut ca sunt o familie...mami, tati, si bebele...le duce G seara mere taiate bucati mai nou...dupa furtuna de vineri, am gasit un sarpe in fata usii... ioi, ishtenem...ce scarba mi-a fost |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:43 |
||
chiar asa wife, Tomas ce mai face? cat despre nevasta vecinului, trist dom'le trist tare |
||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 17:44 |
||
oof...si am uitat sa iti zic...ce mandra mai sunt de gradina mea...mi-au iesit dovleceii si castravetii si am plantat si rosiile, si vinetele, fo' 40 de fire...si gogosarii...fo' 80 de fire... am plantat...hmmm...hermeneutic vorbind...a plantat G nu eu... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:46 |
||
chiar vroiam sa te intreb, dar venise colega mea si m-a interupt .. azi nu prea am facut mare lucru, doar e luni | ||
susidallyama Postat pe 25 Mai 2009 17:48 |
||
susi...nu e trist, e revoltator...din pacate nu putem face nimic pentru ea... da' las' ca ne scoate Athos parleala...cand il vede parca innebuneste... l-a urcat deja pe o scara la foc automat... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 25 Mai 2009 17:49 |
||
sharpele....e de bine michelle!!! ai vazut si tu...cu EVA!!!! deci...tine-l aproape!!!...si te va invatza tot ce-ti trebe sa fii asa...alunecoasa...ca el!!! iar in ce prveste aricii...sincer...mie imi plac!!! am crescut unu`...cand eram copil...la bunici...si...n-a stiut nimeni de el vreo 5 ani!!! doar cainele...il simtea si...latra in draci!!! dar...il potoleam si p`ala cu...macare!!! insa...bunicu` meu cand si-a dat seama...tare ma mai boscoridit!!! ca...la vremea aia...chiar nu-i iuybea nimeni!!! ca...strica gradina deh!!! dar cum eu...eram nepotu` favorit....n-aveau ce sa-mi faca!!! si...m-au lasat sa-l hranesc...sa-l adapostesc...l-au hranit si ei...ceva vreme ca...intrebam de el...si...ulterior...a trecut prin gard la vecini care...l-au ucis!!! tragedie mare...cearta cu vecinii...ce mai...razbel!!! dar...am reusit sa terc si peste atsa!!!si...chiar indragesc animalele!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Mai 2009 17:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
Unde neferim de meci? | 1 | De la: crisgrv 26 Iunie 2008 17:38 |
|
||
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară