Cafenea de primavara

hai scrichoaico...bagaaaaa...cat nu imi vine somnul....ca dupe aia......
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:20
Ce sa bag,poate pe toti undeva de unde sa nu se mai intoarca,unde sunt eu angajata la o asociatie,au mii de pretentii de dimineata pina seara,dar biroul meu l-au inchiriat si ma tin toata ziua in picioare,dar banii,cucu
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 01:24
MAI TUTA,mai nou fac caderi de tensiune,dar citeodata nu ramin asa se mai urca ea brusc,am ameteli,acum e racoare afara si m-as plimba dar crezi ca pot,sunt ametita fara bautura,de draci
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 01:27
cunoastem...si mie mi-=a zis sefu joi seara ca ma mai lasa 2-3 luni la cabinet, dar sa-mi caut in alta parte...cica tre sa ne despartim....de ce???...evita sa discute....eh....am facut ieri o criza nervoasa de plangeam in genunchi pe covor de nu stia florin ce sa-mi faca.....mai ales ca de la biorezonanta de sambata mi s-a spus ca pot avea oricand probleme cerebrale...pe circulatie.... accidente ischemice...ooooffff.....

auzi, da tu nu ai acasa un scaunel pliant??? sau acolo unde rezolvi asa zisele petitii, nu ai un vecin sau o vecina la care sa poti lasa un scaun???ce pana mea??? daca tot le rezolvi problemele....macar sa o faci din cour nu din picioare....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:29
a treia parte se numeste ,,the chosen child,, dar daca il cumperi nu pot sa indrasnesc sa mi-l trimiti si mie credeam ca poate este cineva care il are piratat.
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 01:30
eu cred ca ieri am avut tensiunea suupermarita...ca imi pocneau urechile si imi vajaia capul dupa criza de nervi....nu stiu dreaq in ce fel vom scapa de criza asta.....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:31
HAI CA AM AJUNS AMINDOUA IN ACEIASI BARCA,LA TINE ASTA MAI TREBUIA,SA AUZI,EU AM SPASME CEREBRALE CICA,AM SENZATII PE CREIER DE ZICI CA E DIN PLASTILINA SE ZBATE,NU STIU CRED CA DACA NU MA AUTOSUGESTIONEZ O IAU RAZNA,DAR NU MOR CAII CIND VOR CAINII
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 01:34
Na ca postai de doua ori,imi bag picioarele,mama ei de viata,basca ca un vecin prost si beat,la bautura i-a spus domnului meu ca a trait 6 ani cu mine,din razbunare sau oftica,cred ca nu stiu ce e in capul lui,sa ma iau de el,cred ca il bat,dar mai bine il blestem,ce o fi fost in capul lui,nu stiu
scrichy
pufule....io ti l-as trimite, dar nu stiu cum....ca nu pot copia setupul - de fapt nu stiu cum..... - dar intra pe bigfish.com, fa-ti cont, fa-ti un card in valuta, alege optiunea aia de membru king parca, sau royal....sa cumperi jocul la o treime de pret si te joci ori-de-cate ori vrei de pe compul tau....
tutankhamon
mersi mult asta stiam si eu dar la banca nu imi deschide un card in valuta numai cu 30 de dolari,asta e mai astept putin si o sa il gasesc printre copii astia de pe aici
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 01:36
nu mor scrichule......ca nu ne lasam....atata m-a batut la cap florin ca ne vom descurca noi cumva....si azi mi-a spus iar...mami, linisteste-te si nu te mai consuma....io te vreau langa mine sanatoasa, nu cu paralizie pentru un om care nu stie aprecia ce are langa el ca si colaborator.....ma crezi ca m-a inmuiat???
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:37
pufule, stii cum facem???mi-l cumpar eu si iti dau pe privat codul pe care il primesc la dezactivarea jocului...cine stie....poate merge desi ai alt ip....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:39
mersi mult sper sa mearga,oricum acum e prea tarziu ca la-si fi intrebat pe fiul meu daca se poate treaba asta sau sa imi fi dat o sugestie ,de abia poimaine seara o sa pot sa iti spun cum am putea face.
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 01:41
vezi ca am mai scris ceva unde am postat de doua ori
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 01:44
ma scuzati ca ma bag in discutia voastra despre tensiune dar am si eu asa ceva dar numai ca amea e mare tot timpul eu ia-m spus dr.ca nu ma deranjeaza dar totusi mi-a dat sa iau ceva pastile dar eu ma simt lA fel de bine ca inaite sa iau pastilele,cred ca in momentul cand mi-am luat-o era mare pt ca incercam sa ma las de fumatsi de asta eram mai agitata
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 01:45
pufi....l-am comandat acuma....il descarc la mine in comp si maine imi da drumul la cheia de activare.....ti-o dau pe privat aici pe garbo.....iti descarci jocul si undeva la cumoparare acolo bagi codul de la mine...incerci...incercarea moarte n-are....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:51
PUFO,medicatia de tensiune o am dar daca o iau,eu fiinca nu lesin niciodata scade mult la 9-8,5,de stres ceva sa devin mai nesimtita ar merge,dar eu trbuie sa am mintea limpede cu toti nebunii,altfel cum sa parez toate ineptiile lor
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 01:52
va doresc noapte buna tuturor
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 01:52
scrichule....imi veni mosu pe la gene.....te pupacesc si ai grija de tine scumpo...si vezi ce faci cu scaunelul ala pliant...
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 01:57
sper sa reusim sa facem o faradelege si pt scrichy de treaba asta cu nesimtirea as avea si eu nevoie dar eu am marele noroc ca ma enervez foarte greu si ma calmez repede si incerc sa nu prea pin la inima tot,mai ales acuma ma gandesc ca sunt bolnava si nu am voie sa ma enervez prea tare si cred ca in curand o sa trec si la parte cu nesimtirea pt ca am vazut ca se practica in multe situatii
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 01:57
Noapte buna,hai sa ne culcam,sper sa dorm fara cosmaruri
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 01:58
neata!!!!
am adus cafeaua noastra ceea de toate zilele
las zaharul si lapticul pe masa,iar tubul de frisca e in frigi
rizzibizzi
Postat pe 26 Mai 2009 08:18

TREZIREA
CAT V-AM ASTEPTAT AM, PUS SI EU NISTE POZE DE PLICTISEALA
ACU AM treaba ,da revin
rizzibizzi
Postat pe 26 Mai 2009 09:04
De la: rizzibizzi, la data 2009-05-26 08:18:53neata!!!!
am adus cafeaua noastra ceea de toate zilele
las zaharul si lapticul pe masa,iar tubul de frisca e in frigi

rizzi, eu adaug cateva croisante de abia scoase de la cuptor cu ciocolata, cu crema si cu dulceata de fructe de padure si micul dejun e complet!
o zi racoroasa lume draga!
susidallyama
Postat pe 26 Mai 2009 10:27
fetele...iau numa neshte cafea de la rizzilica.....numa atat am voie....mneatza...nu am zis??? ...a ok...zic acuma...
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 10:37
`neata fetele..

doino..nu-l blestema fata, ca-i iei si pacatele si la cat e de prost, o avea multe..

da` poti sa-l blagoslovesti si sa-i pui piedica sau..sa-i lopatezi doua dupe ceafa..

bai, mi s-a facut foame, zau...
gabitzza
Postat pe 26 Mai 2009 10:46
Mai GABI,eu am o relatie de anul trecut intima cu cineva care de 10 ani visa la asta si vad ca nu i-a trecut nici in ziua de azi,nici acum,in momentul cind a spart buba si s-a aflat,ca stam toti in acelasi cartier,idiotul de oftica ca nu i-am dat atentie,culmea sta si cu mine pe palier ,sotia prostului asta e o tipa ,ok,a trintit-o,si eu si fata am vrut sa il batem,dar ce fac cu sotia,cumea ea m-a invitat ieri la nunta fiului ei,noi fiind,familiile mai apropiate.
scrichy
Postat pe 26 Mai 2009 10:55
Doino, nu tre` sa faci fata nimica..daca nevasta aluia e femeie ok si cu capu` pe umeri, nu pune botul , ierta-mi fie exprimarea..

he, he..daca te-a invitat la nunta, stai linistita, stie ce prost are la usa, da-i cu flit, pe prosti tre` sa-i omori cu indiferenta, ce treaba ai tu cu aberatiile aluia...mergi la nunta, capul sus si pieptu` inainte..
gabitzza
Postat pe 26 Mai 2009 11:07
buna dimineata de niste cafea as avea si eu nevoie problema e cu tensiunea asa ca mai bine ar mere un capuccino e mai usor macar pana inteleg boala asta si dupa aia inapoi la cafeluta
pufoasa67
Postat pe 26 Mai 2009 11:11
scrichule...lasa mama si mergi pe burta....stii cum e vorba aia....cainii latra, caravana trece.....
tutankhamon
Postat pe 26 Mai 2009 11:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
Ati auzit de H10 Sport Lounge? 1 De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48
ajutor 3 De la: acosac 6 Noiembrie 2011 11:12
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale 1 De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43
Gyuri Pub - pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu 13 De la: eu_geminy 3 Aprilie 2011 10:52
Setari Cookie-uri