ba gabitzzu....ca tu esti psiho-oloaga..io sunt numa stomat-oloaga.....ba nene, cum dreaq sa nu innebunim fata????....zi si mie cum sa-mi pastrez creierele intact si sa nu dau in boli d'alea cu nume incalcite ca simt ca ma ia si pe mine valul uneori...si mai ca as rezema un zid, sa ma inchid in mine si sa ma batzai ca handicapatii...pana trece criza....daca ma dau lovita si fac pe nebuna, primesc oareshce compensatii de la stat??...sau stau pe aproape??? | ||
tutankhamon Postat pe 26 Mai 2009 11:25 |
||
---|---|---|
Sa ma fac inteleasa ,nu zic ca ea nu o sti ce nenorocit are dar ce sa faca,asta a fost soarta ei,dar nu evorba de ea,ca si cu mama bolnava m-a ajutat si cind a murit,a fost cu mine peste tot,mi-a spalat-o ,imbracat-o,parastas,la cimitir,ea e de treaba si femeie de cuvint,el e boul.de spus cea spus,nu ei ci ,domnului meu,cind mi-a spus eu am ramas muta,nu am avut replica,dar verdictul a fost unu ,ca daca am tacut ,am recunoscut,sa ii ia dracu pe toti,singura intodeauna am avut liniste | ||
scrichy Postat pe 26 Mai 2009 11:44 |
||
Buna, mai fomeilor nu va mai tot ganditi atata la toate cele rele si nu va mai agitati pentru ca riscati sa va crape o vena in cap si apoi sa vedeti voi plansete si urlete, o sa va puneti intrebarea, de ce nu am avut mai multa grija de mine. Asta e, daca va agitati nu rezolvati problemu, va faceti mai mult rau. Calm, Calm. |
||
|
||
persidadamian Postat pe 26 Mai 2009 12:04 |
||
BUna,PERSI,pe mine nu ma apuca chiar asa,gasesc eu ceva,daca crapa vena,sa fie aia principala,sa nu ramin pe capul nimanui,nu as dori sa incurc copiii,dar de obicei cei ce imi fac rau ,depinde de cit de major este justitia imanenta de care nu scapa nimeni,cunosc doua cazuri pana acum. | ||
scrichy Postat pe 26 Mai 2009 12:11 |
||
Pai tocmai asta este, ce tu crezi ca te intreaba pe tine? crapa si gata, exact atunci cand crezi ca esti foarte bine. Cate un cate un pic se aduna. Numarul de accidente vasculare au crescut si incra cresc de la an la an. |
||
persidadamian Postat pe 26 Mai 2009 12:17 |
||
scrishy...stai ca nu am inteles tu ai un vecin nebun care i-a spus la barbat'tu ca ai o relatie cu el de 6 ani ? am inteles bine ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 13:09 |
||
ce naiba ma fetele? ce vana la cap?ce fibrilatii?ce spasme musculare inter-craniene si extra-craniene? bagati optimism la inimioara ,si nu mai fiti panicoase asa! ati inteles? si luati ex lu' woman! bagati amor..lasati vana aia pt mai tarziu,cum bine zicea scrincioaica...conectati-va la vena principala....ehe,he,he...sa pocneasca,sa faca plici,plici...he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2009 13:26 |
||
hi...hi...adicatelea, io is exemplu' pozitiv make love not war |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 13:49 |
||
ce misto ar fi daca s-ar putea face amor la greu si din loveul asta s-ar achita si creditul la banca, si facturile astea....sa mor eu daca m-as mai ridica din pat...sau de pe jos....sau de oriunde.....as face si sex in grup....numai sa le am pe toate moca....bine, o sa-mi spuneti ca sunt locuri pe centura.....da faza e ca si trebuie sa-mi placa cu altii.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Mai 2009 13:56 |
||
stai bre linistita...ca toti avem banci...iote la noi...banca pe 30 de ani...nici nu mai apuc eu sa traiesc atat ca s-o achit...i-o las lu' pro mostenire... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 13:59 |
||
va pup gagici...ma car la job...intru diseara.....daca nu=mi pica iar netul ca aseara.....ca nu aveam nici mess nici niika.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Mai 2009 14:02 |
||
ziua buna! o braga...rece...ceva? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 15:27 |
||
pt cei mai mici de varsta ar trebiu sa le explici ce este aceea o braga,pt ca nici nu stiu despre ce vb tu | ||
pufoasa67 Postat pe 26 Mai 2009 15:30 |
||
pufoaso!!!...eu vb aici...pt cine poate intelege!!! cine stie...poate spune daca vrea! cine nu......asta e!!! exista informatii...si trebe sa le cauti!!! apropo`s...tie nu-ti e dor de o braga d`aia...rece...si un covrig sau...o baclava?:D |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 15:57 |
||
ovi m-ai facut sa rad...stiu ca nu are sens, dar aici, in dialect "braghe" inseamna "pantaloni".. chiar zi-mi si mie ce inseamna, mer�i |
||
susidallyama Postat pe 26 Mai 2009 16:03 |
||
susi....se vede ca...esti nascuta tarziu!!! deci...esti tinerica!!! uite ca...nu-ti spun acum... n-am timp in acest moment dar ...promit sa revin! sper ca nu te superi!! as vrea eu!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 16:06 |
||
si...cata...cuvantu` BRAGA!...nu altceva!! apoi...eu stiu? n-am catat...pt ca eu stiu despre ce e vb!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 16:08 |
||
de ce sa ma supar... nah ca m-ai facut sa ma uit pe DEX... am inteles acum despre ce este vorba |
||
susidallyama Postat pe 26 Mai 2009 16:15 |
||
chiar ai inteles? despre ce e vb? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 16:20 |
||
ba da imi e doar si de baclava si de braga si de halvita dar aia naturala nu astea care se gasesc acum dar asta este traim cu ce avem simai imi este dor sa chiulesc de la scoala mama ce ,,misto,,mai era | ||
pufoasa67 Postat pe 26 Mai 2009 16:26 |
||
uite citez: " BR�G�, br�gi, s.f. B�utur� r�coritoare cu gust acri�or �i miros specific, preparat� din f�in� de mei, de porumb sau de secar� fiart� �i fermentat�, sau din buc��ele de p�ine fermentate �n ap�. ♢ Expr. (Fam.) Ieftin ca braga = foarte ieftin. � Din rus. braga. " corect? |
||
susidallyama Postat pe 26 Mai 2009 16:26 |
||
asa...asa... dar sunt convins ca...n-ai de unde sa stii cum e!!! asa e? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 17:18 |
||
ovidache, pai..daca nu stie ce e..de unde sa stie cum e? ha?... |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2009 17:21 |
||
a bonjour... mai ovi...lasa dreaku braga aia...iote la el ce l-a pocnit ca vrea sa bea... sau bea tu braga si da-mi mie o apa rece cu lamaie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 17:22 |
||
hoooooooo!!!!!!!!!!...intrebam si eu...ce aveti cu mine? eu...chiar asta as bea acum!!! si...am sunat sa-mi trimita de la tzara...ingrediente sa pot face!! cine nu stie...asta e! de aceea am rugat sa caute ...informatii! pt ca eu...nu puteam in acel moment! ce aveti cu mine fetelor? |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 17:25 |
||
braga...hmmm... iote ovidelu aici muzica si dans... http://www.youtube.com/watch?v=SM7FSEDY7nY |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 17:28 |
||
e clar ca nu stiu cum e ... eu imi amintesc ca mami a mea imi face pe vremea asta socata.. si cu o feliuta de lamaie....mmm, ce buun |
||
susidallyama Postat pe 26 Mai 2009 17:29 |
||
ovi...ce faci, suflete ? nu-ti place Justin Timberlake ? nu am vrut sa-ti bag de-aia de-a mea, de taiat venele... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 26 Mai 2009 17:44 |
||
wife...rockeritza din tine renste!!! yo...sunt mai bland...deh!!! ca...asa am fost educat!!! mai la...sentiment asa!!! ce sa fac? e greu sa ma mai schimb!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 26 Mai 2009 17:46 |
||
susi, eu ma cam chercheleam din socata d-aia,nu mai zic din vin de smochine,ma faceam muci... parca il simt si acum pe gat,rascolitor asa..intepa... il tinea mama in pivnita, draguta. |
||
iasomia Postat pe 26 Mai 2009 17:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Violata si batuta | 105 | De la: garbo_413902 22 Octombrie 2015 20:07 |
ce veti lasa? | 40 | De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27 |
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
|
||
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară