Buna Romeo! Am venit eu la o cafea.... Ca de mult nu mai fusesi pe aici! Iti tin companie la cafea! |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Iunie 2009 12:03 |
||
---|---|---|
Buna Romeo! Am venit eu la o cafea.... Ca de mult nu mai fusesi pe aici! Iti tin companie la cafea! |
||
||
||
|
||
||
bueeey...vaz ca nu mi-ati simtit lipsa... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 2 Iunie 2009 18:51 |
||
seara buna!!...va invit la cafea! | ||
ovidiu42 Postat pe 2 Iunie 2009 22:53 |
||
bre ovidele...la ora asta dai tu cafea???...ia baga o salata de fructe, ceva.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iunie 2009 23:08 |
||
wifoooooo...ce patisi maica....veni si la tine vecinul sa-ti ude porumbu' cu canutza???? unde disparushi???tot de la coolerul ala??? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iunie 2009 23:09 |
||
mai...la ora asta...eu chiar sunt cu botu-n cana!!! aburind asa....si o aroma....moaaaaaaaammmmaaaaaaaa!!!!!!!!.... ce-as mai stropi-o si cu putin cognac...d`ala bun asa... |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Iunie 2009 23:12 |
||
taty...io te inteleg ca esti la munca....da io sunt acasa...si ii mai am si pe socrii pe cap...care sforaie infiorator....tu vrei sa fac noapte alba???? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iunie 2009 23:13 |
||
poi si asa...crezi c-o `negresti cumva mai bine? pan`oi scapa de ei...tot albe or sa fie!! mi-e mila de tine...cu toate ca stiu ca-i indragesti mult!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Iunie 2009 23:23 |
||
taty...stii cum????ca sarea....in...ochi..... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Iunie 2009 23:37 |
||
dia...te inteleg! si...no comments!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Iunie 2009 23:57 |
||
heeeeeeeee!!!!!!!!.......ia sa facem noi putina curatenie...ca a rupt vantu` florile p`aci`...sa aducem altele...sa aerisim...si sa punem cafelutza la foc ca...acu se trezeste lumea si...poate trece prin cafenea! uite...am adus si ceva salata de fructe...inghetata cu frisca si ciocolata...punem si o shampanie la rece...cu ceva piscoturi... si........va astept dis de dimineatza...la o cafea si-o barfa mica! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Iunie 2009 03:27 |
||
buna dimineata,vad ca ovidiu a fost mai rapid si mult mai matinal ca mine asa ca acum o sa servim de la el cafeaua,.......ca s-a pregatit de zici ca intampina nuntasii. | ||
pufoasa67 Postat pe 3 Iunie 2009 07:46 |
||
ziua buna...e cineva pe aici ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 11:04 |
||
gabicule...ia da-mi tu o idee de film, fetita...ca nu mai am la ce sa ma uit...si m-am plictisit de tricotat botosei pentru vecina... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 12:50 |
||
prezent , Wife !Cin' mi te-a suparat!? Ca-l iau la bataie! | ||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:23 |
||
stii poezeaua aia..."la popa la poarta, e-o pisica moarta" ? yeap...de la popa s-a mutat la mine in curte...mi-a aruncat-o vecinul, cremenalu' dohh... ce ma fac eu cu tampitu' asta, fetita ? ca nu-mi vine sa ma duc la politie cu asa ceva...ma umplu de ridicol, parol... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 14:28 |
||
Stai ca nu inteleg ... mai spune-mi . Si apropos am deschis o noua cafenea . c pe asta eu o accesez f greu . I-am zis cafeneaua prietenilor. Ne mutam? |
||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:33 |
||
pai mi-a aruncat o pisica moarta de ceva vreme, am gasit-o in curte, langa centrala, nu stiam de ce amusina Athos pe-acolo... si mi-e rusine sa ma duc la politie cu asa ceva, ca rad aia de mine, fomeie serioasa, vin sa reclam vecinul mama lui de simt al ridicolului, ca asta ma omoara...mahala nu stiu sa fac, mainile in sold iara nu stiu cum sa mi le pun, de injurat injur, da' mi-e ca ma spala pro cu sapun la gura, daca incep sa zic de dulce... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 14:37 |
||
Pai e delicat . Nu stiu ce ai putea sa reclami ( ca e nesimtit??) si nu stiu cum poti dovedi ca asta e f important.. Da' el stie ca ai gasit pisica?? |
||
blanca Postat pe 3 Iunie 2009 14:40 |
||
sigur ca stie, ca am tras un urlet artistic cand am gasit-o...urlet de-ala de-au zanganit geamurile... e dus cu capu' rau de tot... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 14:42 |
||
WIFE | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:03 |
||
WIFE,sa il loveasca damblaua pe vecin,pupu-l-as mort,ce dracu iar scriu de doua ori ceva,sper sa apara | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:09 |
||
a aparut, fetitza... huh...a venit pro acasa...si eu am incercat sa scot niste lacrimi, sa fac chestia cu sperietura mai credibila ehe...si tocmai am constatat ca nu ma pricep, nene, la teatru scurt de dupa-amiaza... de la lacramioarele artistice, in secunda 2 am ridicat cativa sfinti la cer... mama masii...nici sa joc teatru nu ma pricep |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 18:23 |
||
Ce idiot,asta ca sa nu fi linistita,trebuie sa fie mereu cineva prin preajma. | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:27 |
||
tre' sa iau ceva lectii de mahala, scrishy...ca vad ca altfel nu merge puii mei...ca nu stiu sa-mi pun mana in solduri... eu nu sunt o persoana violenta, da' astuia imi vine sa ii dau cu ceva in cap... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 18:30 |
||
Dar trebuia sa il reclami,in trecut,ca exista lege cu protectia animalelor,se pedepseste,gaseste martori ca -au vazut ,ceva | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:34 |
||
neah...cine sa vada, scumpo...avem gradinile de la un hectar in sus...plus casele sunt construite in stil nemtesc...nu vezi nimic n-avem ce-i face, trebuie sa-l suportam asa dement cum este poate daca il prind din greseala pe terenul nostru si sa-mi scape coada de la grebla spre genunchii lui ma mai vedeti la stirile groazei, la pro tv... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 18:40 |
||
Soro,ca in vestul salbatic,e la voi acolo,apropo cum se numeste localitatea unde locuiesti | ||
scrichy Postat pe 3 Iunie 2009 18:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea virtuala | 11752 | De la: tutankhamon 11 Martie 2009 12:32 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară