nu e vest, scumpo...pe-acilea, oamenii sunt potoliti de felul lor, doar ca asta e batut cu leuca in cap...mama lui de criminal... pica casa pe el de saracie, isi munceste muierea ca pe o sclava la plantatie, da' vrea rezbel cu altii ma gandesc sa ma duc la primarie, sa discut cu aia, sa-i fac sicane, ca nu are autorizatie de constructie pe acareturile alea de le are in curte...poate am noroc, ca nu e proprietarul casei, sta in chirie in ea... nush' ce sa fac...ma aduce la disperare, soro |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 18:48 |
||
---|---|---|
seara buna!...a mai ramas ceva ceai...cafea? sau...facem altele? |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Iunie 2009 22:18 |
||
Un om �n v�rsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor, este �ntrebat de catre oficialitati de ce. - Datorita homosexualitatii... - Cum asa? - Pai, �n timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu �nchisoare, iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez p�na nu devine obligatorie. |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 3 Iunie 2009 23:22 |
||
ovi...tu ce-ai patit ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Iunie 2009 23:28 |
||
wife....patzit...la ce se refera? par cum c`ash fi patzit ceva? sau....?????care e faza? ca nu ma prinz! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:06 |
||
hi...hi...e prima data cand o dai pe bancuri, fratioare... mey, tu ai baut cafea...recunoaste... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:08 |
||
aaaaaaaa!!!!!!!..... asta era? pe bune...chiar am lasat o impresie de...posac asa? | ||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:09 |
||
soro... recunosc!!!! baui!!! ca...fara nush` daca as rezista! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:11 |
||
nope...da' e simptomatic... dupa abstinenta, te crez ca la o cana de cafa esti vesel... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:11 |
||
hai mai michelle...chiar am lasat impresia ca`sh fi altfel? si...sunt la munci...asa ca...tot bantuiesc...deh! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:17 |
||
vad ca bantui...da' cum stai cu tensiunea ? ha ? cafeaua da o stare de euforie, ovi...mai ales cand ai tras cu capucino, de-ala...cacao cu lapte pentru plozi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:19 |
||
soro...yo nu prea beau capucino... mai ales ca...putina lumea mai stie cum s-o faca! pe vremuri...era un deliciu prin baruri!! daca nu e cafea adevarata...nu ma-ncurc! si...sunt aproape dependent de cofeina! asa ca...ce-ai prins tu...zilele trecute...era un pamflet asa... ma provocase tuta...sa dau pe gura...si... apropo`s!!!...vazui c-o suparara-ti iar pe persidutza! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:25 |
||
hmmm...am crezut ca lansezi o moda cu capucino ala... persida ? cine e persida ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:28 |
||
ma gandeam ca...imi spui tu ceva noutati...despre... si...nu mami...capucino e poate pt cei care au oarece afectiuni cardiace. la mine...aproape injectabil daca se poate!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:31 |
||
mey...tu ai vazut filmul ala The killing gene? titlul original e W delta Z ca mi-a zis fie-mea de el, cica ar fii bun |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:32 |
||
mai...imi ceru o tipa prietenia ici sa, pe garbo...acu' 2 zile...si m-am dus si eu acum la profilul ei sa vad despre ce e vorba... si sa vezi dracie...si-a sters contu'... pai, nu fac eu bine ca ii rad pe astia de pe lista de prieteni ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:42 |
||
michelle...nush` fata despre ce e vb dar...ma facusi curios! o sa-l cat si yo... da...ai incercat tu sa-l cati si n-ai gasit? despre ce evb in el? |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:43 |
||
cica e thriller...pe strong nu-l are decat unu' singur si ala e mai mult off...de pe torrent nu prea imi vine sa il descarc, ca nah...nu mi-e dor de trojani... iote ce am gasit despre el... A series of deaths have started occurring in New York; Some are being found mutilated while others have an equation w�"z = Cov (w,z) = ßwzVz carved onto their skin. As police investigate they discover each victim was forced to choose between sacrificing their own life or a loved ones' life. Before long it becomes clear that this perpetrator has suffered just such a similar fate...so now is coping by seeking a way of solving this philosophical enigma, can Captain Maclean and his officers such as Eddie Argo and his new partner Helen Westcott stop this suspect, because he/she won't not until he/she gets to the end of this equation. pare interesant...matematica...alea...alea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:46 |
||
michelle...si mie mi-au ce rut de m-am plictisit! dar io....daca sant d`astea cu numere de telefon si profil blank....le rad din prima! da`...am primit si critici ca...de ce nu dau accept... poi...cui dreaq sa dau accept? sa ma fac preten ...cu cine?si...am mai ras si yo o gramada din cei ce nu i-am mai vazut activi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:47 |
||
yeap...o fii vreo chimie de-aia... ovi...mie filmul asta imi pare ca seamana cu Saw, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:49 |
||
michelle...daca ai cont pe torremte...n-ai cum sa iei troieni! si eu iau de acolo pt ca...sant mai multi useri...si...merge mult mai repede decat odc! si...in plus pe torrente sant mult mai multe noutati decat pe odc. |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:51 |
||
eeeeee..chimie pe dreaq!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 00:53 |
||
pai eu am descarcat muzica la greu de pe torrent... da vezi...ceasu' rau, pisica 13...se baga si fie-mea sa descarce ceva, n-a scanat, si am luat un virus, de-a trebuit sa reinstalez windowsu'... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 00:58 |
||
uite michelle...ia de aici ceva! il vezi on line! dar...fara titrare! http://www.fastpasstv.com/?s=W+delta+Z |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 01:00 |
||
ha...fara titrare ? pai io sunt blonda proasta, ovi...imi moare neuronu' unic de plictiseala, in capsor....de unde sa pricep io chinezeasca aia a lor ? nah, bine...ma uit, ce sa fac... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 01:03 |
||
io...am incercat sa-ti satisfac curiozitatea! acu...pana gasesti ci titrare...am zis sa ai ceva habar...despre ce e vb in propozitie! |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 01:05 |
||
hai, bre...ca vorbesc engleza...si am si subtitrare...nah... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 01:07 |
||
heeeeeeeeee........poi nu faci sa zic vorba aia? | ||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 01:10 |
||
imi pica firefoxu' ioi, ishtenem... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Iunie 2009 01:11 |
||
ovidiu42 Postat pe 4 Iunie 2009 01:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
|
||
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
Taratele de grau | 20 | De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară