aoleooooo....se pare ca vremea asta inchisa v-a facut sa fiti "hororisti".Eiii...dar lasa ca iasa soarele...desi piciorul meu mai anunta o ploaie scurta. Va pupez...si bine v-am regasit!!!! |
||
walkiria Postat pe 5 Iunie 2009 18:07 |
||
---|---|---|
nu ma uit la d-astea, brrr..nu mi-e de cate vad in fiecare zi? cotidianul mi-e de ajuns..horror de calitate, prima-ntai! |
||
gabitzza Postat pe 5 Iunie 2009 18:07 |
||
helloooo.... | ||
|
||
walkiria Postat pe 5 Iunie 2009 19:46 |
||
danutzzzoooooo...ce-tzi face chishiorul bre??? mai bine??? | ||
tutankhamon Postat pe 5 Iunie 2009 21:38 |
||
seara buna!!! si...un weekend asa cum va doriti!! |
||
ovidiu42 Postat pe 5 Iunie 2009 22:59 |
||
Pentru cei care nu cunosc conceptul de "bucl�" oferim aici explica�iile clarificatoare pentru a �n�elege ce se �nt�mpl� atunci c�nd se spune despre un program de calculator c� "intr� �n bucl�" ("looping").. Directorul unei firme �i spune secretarei: - Vom pleca pentru o s�pt�m�n� �n str�in�tate la un congres �i sper s� ne sim�im bine �mpreun�. F� toate preg�tirile necesare pentru c�l�torie... Secretara �i sun� so�ul: - Voi pleca cu �eful la un congres, �n str�in�tate, pentru o s�pt�m�n�. Te rog, dragul meu, ai grij� de tine �n acest timp. So�ul �i sun� amanta: - Nevast�-mea pleac� �n str�in�tate pentru o s�pt�m�n�. Hai s� ne petrecem s�pt�m�na asta �mpreun�, prin�esa mea... Amanta, care este �nv���toare la o �coal� particular�, �i anun�� copiii: - Pentru c� s�pt�m�na viitoare am de rezolvat o problem�, voi lipsi de la �coal�. Deci s�pt�m�na viitoare nu veni�i la �coal�. Unul dintre copii, pentru c� �i iube�te foarte mult bunicul, fuge la el �i �i spune: - Bunicule, s�pt�m�na viitoare nu trebuie s� merg la �coal�. Mi-ai promis c� dac� vom avea timp liber vom merge la munte �mpreun�. Bunicul, (care este directorul din aceast� istorioar�) �i iube�te foarte mult nepotul. Ca urmare o sun� pe secretar� �i �i spune: - Nepotul meu m-a rugat s�-mi petrec s�pt�m�na viitoare cu el, a�a �nc�t nu vom mai merge la congresul din str�in�tate. Te rog f� demersurile de anulare a c�l�toriei. Secretara �i sun� so�ul: - Directorul �i-a anulat c�l�toria a�a �nc�t vom r�m�ne �mpreun�, dragul meu... So�ul �i sun� amanta: - Nu ne mai putem petrece s�pt�m�na viitoare �mpreun� pentru c� so�ia mea nu mai pleac� �n c�l�torie. Amanta �i anun�� pe copiii de la �coal� : - Problema pe care o aveam s-a rezolvat a�a �nc�t s�pt�m�na viitoare toat� lumea vine la �coal�. Copilul �i spune bunicului: - Bunicule, s�pt�m�na viitoare mergem la �coal� a�a c�, �mi pare r�u dar nu mai pot s�-�i �in companie. Bunicul director �i sun� secretara : - Nepotul meu tocmai m-a sunat s�-mi spun� c� nu mai poate petrece s�pt�m�na viitoare cu mine. Ca urmare continu� preg�tirile pentru plecarea la congres... Acum a�i �n�eles ce �nseamn� "bucl�"? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 01:00 |
||
Ce faci Ovidache, te tii de shotii? Pai unde lucrezi tu de ai timp de glumitze? Sa nu-mi spui ca esti unul din aceia de la SRI care monitorizeaza noaptea telefoanele si emailurile ca te-ai dus de la inima mea. |
||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 01:25 |
||
mica....nu mamica!!! yo...sunt strungar!!! n-am nici o treaba cu...ce ziceai matale! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 01:41 |
||
Si strungareshti la shtrungarie? In fiecare noapte? Pentru toata viata ta? Si nevastul tau ce zice ca e singurica toate nopticelele? |
||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 01:45 |
||
deh!....acu`...yo stiu de-o fi ea singurica? ca...yo ma iau acilea cu strungu` meu...si...harsha harsha....imi castig pita! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 01:48 |
||
Adevar graiesti....nu se stie niciodata!!!!! Dar mai bine nu te gindesti decit sa stai asa, cu frica in sin , ca cineva i-ar face vreun rau nevestii... | ||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 01:53 |
||
nu ma gandesc...vezi de treaba!! stiu eu ca...are ea grija sa caute dintre cei care ii fac bine!! co...n-o stiu sa fie masochista! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 01:57 |
||
mami mica...ce ai tu bre cu bietul om muncitor.....ti sa pusa pata pe mnealui de il tot descosi unde lucra si ce face????? | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:04 |
||
lasa fata ca...stii doar ca yo...sunt sincer si...spun tot!! | ||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 02:08 |
||
spui pe dreaq...ca mie nu mi-ai spus...si nici eu nu am tras de tine....hai, acu nu pune botu' si nu te supara pe mine.....dar, sincera sa fiu, intrebarile astea mi se par cam agasante..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:10 |
||
stai pe curu` tau!!...mie...nu mi se par!! intreaba lumea...deh! isi imagineaza...te miri ce! da...eu le-am spus mereu ca...nu-e decat strungar!! atat m-a dus capu`...atat am facut! si...nu-mi e rusine! cineva...poate trebuia sa faca si asta! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 02:15 |
||
si io de ce nu stiam???? io te credeam inginer.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:22 |
||
Ce faceti dragalasilor, ma vorbiti pe la spate? N-am eu nici o treaba cu meseria lui Ovidiu, dar daca numai eu si el on line...tre' sa facem si noi conversatie, nu? |
||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 02:25 |
||
pai, de ex...intreaba-l ce pune in salata aia minune a lui de fructe...ca vaz ca ai mai multa trecere la el....poate tie iti spune.....si imi spui si mie dupa aia.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:27 |
||
asa...asa...ca doar se vedea ce facem!! e la vedere...socializam si noi nitel!!daca tot n-avem somn!!! da...vaz ca te alaturasi si tu... pe unde umblasi de nu faci nani nici tu? hai ca yo...am treaba cu strungu` aici...mica...a beut cafea...da tu??????? |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 02:30 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-06-06 02:22:15si io de ce nu stiam???? io te credeam inginer.... eeeeeee!!!!!......cine stie de une oi fi inteles tu!!!! sunt muncitor mamica!!! d`ala de...face palma ca-n calcai!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 02:31 |
||
Salata de fructe???? Unde? Face Ovidache asa ceva? Pai eu de unde sa stiu? Ia spune tata cum faci salata aia? Ce pui in ea? Uite eu de pilda pun ce fruste am prin casa taiate cubulete, mai arunc si un pumn de nuci putin prajite si taiate maruntel si apoi citiva stropi de cognac si frisca si gata! Sa zicem ca amestec : pepene galben, mandarine, visine, si pere. Si pentru ca stafidele sunt moartea mea am sa arunc si un pumn de stafide. Ce zici Tuta, iti place? |
||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 02:32 |
||
bre...cica face ovidelu o salata de fructe de se bat musafirii lui.....dar nu vrea sa spuna ce ingredient secret adauga....ca doar nu o face cruson......io bag si ananas taiat bucati, struguri taiati jumatati fara samburi, caise din compot, piersici din compot, capsuni taiate in jumate, kiwi felii, portocale maruntite, pomello/grappefruit maruntit, banane, ma mai risc si la un avocado/mango, sau iau din engros cutii de conserve cu compot de fructe exotice....si daca am in conge, bag si 2-3 cupe de inghetata de vanilie - musai de vanilie...sau....daca gasesc, de menta......miiii----aaaauuuuuuuuu | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:38 |
||
Eu stiu secretul lui Ovidiu, dar secretul meu este ca nu amestec mai mult de 4 fructe o data. Iar avocado sub nici o forma nu as pune in salata de fructe desi sunt innebunita dupa el.Avocado e pentru mine o leguma. Cu inghetata e misto dar merge si numai cu frisca (pusa la fiecare in cupa nu ma un loc cu fructele ca se face zeama multa si cu aspect nu prea comercial. Si musai un strop de alcool. |
||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 02:42 |
||
lasa ovidelu ca si eu cand am "termenat" liceul eram lucrator mecanic, prelucrator prin aschiere....asa ca iti inteleg meseria....atata timp cat nu dai in cap la nimeni si muncesti pentru bucatica ta de paine - ca e mai neagra sau mai alba.....nu am nimic cu nimeni..... iar eu ce caut la ora asta...am facut prostia la 8 jumate sa beau cafeaua de-mi ramasese de azi dimineata....mai bine de juma de cana...si e facuta de florinache....tare si batzoasa....si acuma stau huhurez la filmul cu evreii de pe hallmark....de ma uit si ma minunez - a cata oara - de imbecilitatea si cretinismul nazistilor, care au distrus familii si au despartit mame de copii si frati .......'mi-ash..... |
||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:43 |
||
Am vrut sa spun ca NU stiu secretul lui Ovidiu. | ||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 02:43 |
||
Pai eu de pilda nu am servici de loc.Adica n-am nimic permanent asa ca....as fi vrut sa stiu strungarie.... | ||
Aemulus Postat pe 6 Iunie 2009 02:46 |
||
fetele...cred ca e prea mare aglomeratie in castroanele alea...zau!!! si...acu`...fiecare dupa gustu` lui!!! yo...am preluat reteta asta de cand am fost in frantza! am rugat-o pe patroana hotelului in care am stat...si...ma rog...nush` din ce considerente...chiar mi-a dat reteta! pt ca...o salata asa cum am mancat in acel hotel...n-am mancat nicaieri pe unde am umblat!! si...credeti-ma ca...am comandat peste tot... si-n italia...si-n germania...si-n paris...in cateva locri!! sincer...nici una n-a egalato pe cea despre care vb si...nu spun prostii! credeti-ma!! |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 02:46 |
||
meyyyyyy!!!!!!!!!...`telectualii!!!!!......va gasi compasiunea? ajunge!!.... |
||
ovidiu42 Postat pe 6 Iunie 2009 02:49 |
||
pai si care e retetu'?????care e secretu'?ca vreau si eu sa ma simtz...acolo pe unde ai fost tu..... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Iunie 2009 02:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua | 35 | De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
|
||
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară