Cafenea de primavara

Tuto, de ce nu-ti mai vad poza cand trimiti mesaj?
Micass
Postat pe 7 Iunie 2009 19:26
am o catea coibanesc german care este constipata de vreo 4 zile am incercat totul dar nu reuseste sa iasa ce sa ii mai fac?
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:26
ia zi pufi, care e baiul....poate ne priocepem.....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:27
ulei de ricin, iubito...da-i o lingurita...

sau da-i lapte de vaca, de-ala natural, nu apa chioara de o gasesti in comert
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 19:28
sa nu rade-ti am incercat totul si clisma inclusiv bagarea degetului de i-am mai facut un pic de loc dar nu vrea sa mai ma ajute deloc
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:30
pufi ciobanescul e prin esenta un caine lacom si haleste mult si cu tendinta la torsiune de stomac sau ocluzie intestinala....ai grija pe viitor sa nu-i lipseasca din alimentatie legumele......fibrele adica....pentru situatia asta incearca sa-i bagi pe gat 3-4 ml de ulei de ricin-sau chiar ulei normal de-al nostru...cu o seringa pe la coltul gurii, fara ac....prinde-i botul, baga-i seringa si inchide-i gura fortat, apoi mangai-o sub barba sa inghita..daca in 4-5 ore nu face nimic, du-o urgent la un cabinet
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:31
i-am dat iaurt cu ulei de ricin si tot degeaba supozitoare cu glicerina laxative si altele
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:32
Tuta, baiatul meu cel mic are talasemie, asa ca stiu despre ce este vorba.Am facut legatura cu fierul asa, mai pe intelesul tuturo dar si pentru ca baiatul meu din cind in cind este in cura puternica cu fier tocmai pentru a se mai "regla" un pic.

Micass? Ce-ti trebuie draga mea medicamentul ala?????
Aemulus
Postat pe 7 Iunie 2009 19:33
ce-mi zice sotul meu, ca a patit-o cu celalalt caine.....du-o urgent la doctor!!!!!!ii face anestezie totala sau macar o blegeste bine...si ii scoate cu o pensa speciala maslinutzele intaritre.....si nu o mai lasa fara legume sau ciorbica....fara cartofi si fara ceapa!!!...sa nu fi mancat iarba ca si asta constipa....florin imi zice ca lui blaky i-au scos un ghem de iarba din matz....nedigerata
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:34
fest cu ea la doctor, pufi, sa nu faca ocluzie intestinala...nu pierde vremea...maine sigur gasesti o clinica deschisa...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 19:36
si eu ia-m bagat degetele si am reusit de i-am dislocat de acolo mizerie dar mai are si nu mai ajung si iti dai seama ca acum nu e nimeni la cabinetul veterinar.
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:36
Eu zic sa-i dai niste prune uscate sa molfaie.Nu ma pricep la ciini dar la mine mereu merge cu prunele
Aemulus
Postat pe 7 Iunie 2009 19:38
pufi...uite, la carte scrie clisma cu apa glicerinata(sau cu ulei de parafina....)

preventiv, in alimentatie, se dau alimente fermentescibile - lactate - ca si o doza mica de ulei....io intotdeauna in oala de mancare pe care i-o fac lui cindy(lupana ciobaneasca mea de 3 ani) pun si 3-4 linguri de ulei de mancare de=al nostru......
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:39
maine da dar acum nici la tel nu imi raspunde dr.
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:39
pufoaso,
mai incearca o clisma cu apa calda, si maine la veterinar cu ea..baga si uleiul ala, de zise tutanca..
gabitzza
Postat pe 7 Iunie 2009 19:40
si eu ii pun ulei in mancare dar am niste vecini foarte buni si binevoitori de ii arunca mereu oase peste gard si acum am gasit prin curte un bartamai cotolanul de vita ca eu ma-m si mirat cand ia-m bagat degetele de unde atatea firimituri de oase
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:41
admini...imi cer anticipat scuze pentru reclama....

suna la 0730608608...este ambulanta veterinara non stop......costa deplasarea inclusiv tratamentul.....150 ron ...sau poate iti recomanda ei un cabinet...era unul prin drumul sarii....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:41
Salvavet, sector 3 (zona Ilioara), Bucuresti - 021/348.34.69. / serviciul de ambulanta veterinara - 9331
Micass
Postat pe 7 Iunie 2009 19:42
eu stau in voluntari cum ajung ca cateaua pana acolo mai bine o sa sun la salvare
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:44
a mea de la oase a facut diaree cu sange...rau de tot...acum un an jumate si de atunci aleluia oase....numai coaste de porc foarte bine fierte...si ca sa nu ia de pe jos......botnitza...mor cand o vad, dar decat sa dau banii pe ambulante si medicamente ...juma de ora nu moare....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:46
va multumesc pt ajutor,
pufoasa67
Postat pe 7 Iunie 2009 19:46
pufule...suna la telefonul pe care ti l-am dat eu ca iti vin acasa...si la noi au venit in noiembrie....ca voma asta ca toanta din 10 in 10 minute....mancase tot iarba...dar nu aia care trebuia....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:47
pufule...cand mai ai nevoie...intreaba-ma...ca si eu am tot ciobanesc german...a mea are 3 ani....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:50
De la: lavinia, la data 2009-06-07 18:39:32Buna ziua copii frumosi!mai aveti un locusor in cafeneaua voastra si pentru mine... nu sunt pretentioasa ,si vin si eu cu o tava cu placinte poale in brau cu mult zahar pudra si o lingura buna de smantana !

hai lavi`...pui...ca...e loc destul!!
si...cei noi...sant bine primiti!!
ia zi tu...ce sa te rasfetze pe tine?
o salata de fructe...sau...o inghetzata de fructe?
spune tu!!!
ovidiu42
De la: Micass, la data 2009-06-07 19:26:19Tuto, de ce nu-ti mai vad poza cand trimiti mesaj?

iarta-ma micassule....habar nu am de ce nu-mi vezi poza, pentru ca eu nu am facut nici o setare aiurea....
tutankhamon
Ce e culmea e ca in locul pozei tale apare doar un x-ulet si daca merg pe el ma scoate din profil ca si cum ar fi sters profilul tau. Na. erori de site.
Micass
Postat pe 7 Iunie 2009 19:54
si a mea are 5 ani si am puiuti acum de o luna juma,si nu sunt la primul caine am avut dobermani cand stateam la bloc de vreo 13 ani tot cresc caini dar e prima data in viata mea cand patesc cu un caine asa ceva stiu ca lupi sunt mai pretentiosi decat alti caini si de asta am fost foarte atenta cu tot ce consuma dar ce sa fac daca altii nu inteleg ce inseamna sa cresti un caine
pufoasa67
micanissule....nu e nici o problema daca ii dai o cura de fier relativ constant...dar nu vei reusi sa maresti suprafata de aderare a fierului....aici e buba...la suprafata...hematiile sunt mai mici decat ar trebui....deci degeaba ii dai fier in speranta ca va capta mai mult ca nu are pe ce....suprafata mica...captare putina...acuma intelegi???
tutankhamon
daca ai puiuti, inseamna ca papa mult lapte si amarata pe caldura asta trage toata apa din corpul ei ca sa le "fabrice" laptele...daca astia mici mai sug inca....offf doamne.....a mea inca nu a stat la baietel....se pune pe burta si si-o apara cu coada....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:58
micassule...sterge-ma si baga-ma din nou in lista de prieteni...e posibil sa nu se fi luat toate datele contului meu....uite eu acuma te sterg si te bag din nou.....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 19:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? 58 De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
ce veti lasa? 40 De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
Setari Cookie-uri