tuta...e balta privata...cu toate dotarile!!! ca la...Cornu`...deh!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 21:07 |
||
---|---|---|
aceste dotari merg pe oo???? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 21:08 |
||
calculeaza...mica!!! si...vezi ce-ti iese!!! hai ca...se uita vecinii printre gard... si-s gol pushca!!! da-l dreaq de laptop...sar in balta ca...cine stie ce poze mai apar pe net!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 21:08 |
||
pai daca tii lapu in brate...automat tii picioarele apropiate...deci nu vad ce ar putea vedea vecinii...doar ca nu ai izmenele pe tine.....si ce?!?!?! ei nu au dos??? | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 21:10 |
||
mai...de vazut...nu prea are ce sa se vada ca...daca bate vantu`...se licheste de trup...si nu se mai vede nik!! da...astept sa se mai negureze...sa pot mere la haine!! ca...astia...ai dreaq...parca s-au vorbit... unu` nui in zona!! si...e ceva cale pana la casa!! dreaq m-a pus?...acu...asta e! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 21:17 |
||
ia-ti si tu niste frunze de nufar ceva.....gasesti tu ceva pe acolo......hai ca incepe sa se insereze.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 21:20 |
||
mai astept...da`...ei sunt deja...la gratar...si...imi tzipa de acolo... a dreaq lume!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 21:21 |
||
ovide..ti-au tras tzeapa maaaiii!!! viata mea !! n-ai papuris p-acolo sa te infasori, ceva ..2 frunze macar |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 21:31 |
||
oooooooooooffffffffff!!!!!!!!!......sen-durara copiii...sa-mi aduca un prosop...!!! si...va parasesc !!!...merg la gratar sa ma razbun!!! hai ca...am facut atmosfera ...da n-aveam cu cine vb!!! a dreaq lume...cu piele groasa!!! sa nu aveti asemenea experientze!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 21:34 |
||
Lasa Ovidele draga, mergi asa.Fii naturel. In caz ca te intilnesti cu cineva spune-i doar:"ce , n-ai mai vazut o femeie deghizata?" |
||
Aemulus Postat pe 7 Iunie 2009 21:35 |
||
auzi, pune-le ardei pe friptura sa-i arda la lingurea .. |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 21:36 |
||
ata de deghoizata ca...nici nu se cunoaste ca...ar fi altceva!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 21:36 |
||
daaaaaa...desurubeaza capacul la piper si fa-te ca vrei sa-i ajuti si intoarce pipernitza cu fundul ion sus peste friptura..... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 21:38 |
||
hai ca m-am veselit ovidelu, la costumu` lui adam , dar cu lap-ul in brate, ce viziune nene..cosmar |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 21:52 |
||
bitzule...zau ca nu ma asteptam sa-mi faca asta!!! acu`...sant toti cu el in cour...si...rad de n-am vazut!!! doamne...zau ca chiar a fost de tinut minte!! oooooooooofffffffff!!!!!!!!!......ca nu vine si ziua lor ...curand????????? ce crezdeti voi ca ii asteapta? la cat am fost eu de chinuit!!!,,,viata mea!!!! ditai` omu`...sa nu poci tu sa vii in lime???????? la dreaq...vedem noi!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 22:12 |
||
ovidele, astia au vrut sa te lecuiasca de net mai..las` ca-i dam noi ... absolut, tre` sa le-o coci |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:15 |
||
tu-tzi imaginezi ce coc yo? cred ca ei n-ar vrea sa stie... numa ca ...de atatia ani...cred ca...se asteapta ei la ceva... dar...al dreaq sa fiu de...nu-i fac sa vina paparatzii!! numa ca...persoane de vaza fiind...nush` daca poci sa fac ce am eu in cap!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 22:19 |
||
iti trec dracii prin cap, hai ? te orientezi tu, functie de locatie si individ... |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 22:23 |
||
bine...ei ma stiu ca`s dracos...si...tocmai d`aia mi-au facut acu` asta!!! cand am ajuns la ei...se stricasera de ras!!! erau pe jos...cu...poze...cu tot tacamu`... dreaq in pielea lor!!! da`...vine ea vremea...si pt ei!!! uuuuuuuuuhhhhhhhhhhh!!!!!!!......cat astept...sa rad si eu...ca acu`...fusei de ras...!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 22:30 |
||
dragilor...deja...lipsesc de ceva vreme!!! aia...manca tot...si...raman flamand!!! ori...dupa cat a trebuit sa stau in apa...nici nu vreti sa stiti ce foame am!!! asa ca...va doresc o noapte frumoasa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 23:01 |
||
ovidele, dute la masa mai omule... pe noi ne gasesti si-n alte zile p-aici..sa ai pofta... |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 23:05 |
||
EBA pleac� la Bruxelles de m�n� cu Becali. | ||
ovidiu42 Postat pe 7 Iunie 2009 23:19 |
||
si sunt condusi de tribunul neamului..... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 23:51 |
||
ziua buna!!!...da...va trage la somn vremea asta!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 13:18 |
||
ovidele, nu..bai, la mine incepe vijelia .. nah, si vroiam sa ies afara.. dar tot ma duc..stau iac-asa in ploaie.. la tricoul ud. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 13:28 |
||
gabellu...in bucuresti ploua de rupe...m-a trezit la 11 si 20 o rapaiala de zdranganea glaful de la termopan....si inca ii da....offff, doamneeeee....si trebe sa plec la muuunca..... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Iunie 2009 13:32 |
||
ahaaaaa, deci de la voi vine... | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 13:33 |
||
ooops!!!...gabelu`...ce bine o fi...asa...la tricou` ud!!! sa faci poze...sa ne trimiti...sa te credem ca nu ne pacalesti! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 13:42 |
||
la plamanii mei, ai vrea tu | ||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 13:44 |
||
eeeeeeeee........pa`nacu`...te vaitai ca n-ai...si-acu`......???????? | ||
ovidiu42 Postat pe 8 Iunie 2009 13:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
|
||
Cafenea ce contine de toate | 199 | De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50 |
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri