wife!!!!! injura si tu pe fiecare in parte,una dupa alta si aici a plouat,a fost si gheata si curentul a picat de o mie de ori eu deja i-am injurat si pe vecinu pocnit si ploaia si grindina si enelu' | ||
rizzibizzi Postat pe 11 Iunie 2009 10:54 |
||
---|---|---|
hmmm...vorba lu' zambilu...m-a facut coana mare masochista, de-aia...las' ca e nostim...doar ca nu am marait la pro cand m-a sunat... ah...da' stai asa...cu vecinu' m-am facut pretena...ca l-am adunat ieri din curtea lui pe Athos...mi l-a dat peste gard, si a zis ca nu a facut nimic rau... si azi dimineata, cand m-am dus in gradina...ca sa admir peisaju;, soro, ce credeai ? ca dau cu sapa ?...asa, azi dimineata m-a luat cu doamna, si ma intreba de curent, daca am... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 10:55 |
||
Bre zambilu... iti veni chef de niscai telenovele? Ramai pe aproape, simt eu ca apare ceva in curand... Zmeurico , mai am nevoie de vreo doua saptamani sa ma reacomodez cu munca. Pana atunci inca mai oftez. Rizzi, pup fata... |
||
|
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 10:57 |
||
gagici...o sterg sa fac treaba...a dat harnicia in mine...care n-am avut noroc... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 11:06 |
||
`mna ziua! |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Iunie 2009 11:44 |
||
'mna! |
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 11:46 |
||
wowwwwww......surprise!!!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 11 Iunie 2009 11:47 |
||
mai, mi-e rau... al treilea topic cu acelasi continut...io crez ca nu a auzit ca reclama e pe bani |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 11:58 |
||
E deja la al 4-lea si mai urmeaza... am eu un feeling... |
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 12:03 |
||
ai ramas in urma cu numaratul...e al cincilea | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:04 |
||
Trebuie sa recunosti ca are o calitate... e perseverenta. Ovide, dar tu ce mai faci frate? |
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 12:06 |
||
am raportat-o, nah... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:07 |
||
Eu cred ca mai rau ai intaratat-o... |
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 12:12 |
||
o rezolva andra in mod sigur.... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:14 |
||
ce sa fac ella...cu batranetile...deh!!! tu? |
||
ovidiu42 Postat pe 11 Iunie 2009 12:19 |
||
neatza fetili...ce face fetili?...are grije de stupidili care deschide toapice???? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iunie 2009 12:19 |
||
mneatza la amiaza, cum e ziua la voi? eu lucru de mare zor, da' las'ca de maine sunt in concediu |
||
susidallyama Postat pe 11 Iunie 2009 12:22 |
||
caaald......cutza se scarpina ca o apucata desi e data cu frontline si i-am taiat de 2 saptamani cremwurstii din meniu.....am descoperit ca doua vrabiute si-au facut cuib in perete, deasupra hornului de la centrala si nu stiu cum o sa facem sa astupam gaura cand vor zbura puii....m-a sunat o prietena care a mi-a povestit de o cutza alba traumatizata de o vecina si, drept urmare, i-a confiscat cainele si il va trimite undeva la tara sa aibe viata saracul animal...am uitat sa platesc factura de cosmote si m-am trezit ca mi-au inchis telu'.....mai spun???? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iunie 2009 12:29 |
||
bueey...care ma iubiti ? ca am doua mormane de rufe pregatite pentru calcat... sau nu ma iubiti chiar atat de mult ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:35 |
||
tuty, mai bine vrabiute decat gugustiuci(sau cum s-or numi) si in orice caz, daca nu acoperiti locul, la anul isi vor face cuib din nou acolo sotioaro, nu ca sa ma laud, dar eu ADOR sa calc!!! |
||
susidallyama Postat pe 11 Iunie 2009 12:35 |
||
wifo...cand gasesti cine sa ti le calce, trimite persoana si la mine ....am si eu doua maldare...dar e atat de cald afara, ca nu-mi arde sa bag fierul si sa calc cu aburi..... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iunie 2009 12:37 |
||
bravo susi...brava boscodina...sunt deja pregatite...am si statie meseriasa, cumparata din italy... am uitat sa zic ca lenjeria de pat e apretata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:38 |
||
stiu susy...dar nu pot acuma sa zidesc gaura ca ar insemna sa omor puii din cuib, sa-i sufoc.....o sa astept pana zboara si, pe la toamna, cand e frig, am sa bat un pic in teava sa sperii si sa zboare daca mai e ceva inauntru, si abia dupa aia sa zidesc....dar nu pot acum sa distrug cuibul.....tata a distrus un cuib acum 15 ani si ne-a mers ca dreaq in anul ala.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iunie 2009 12:40 |
||
Michelle, eu te iubesc ca pe o sora, doar stii... tare as vrea sa te ajut, dar ma salveaza distanta... Tutan, nu strica cuibul, caci se zice ca blestemul pasarilor e greu... |
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 12:43 |
||
ti-ca-loa-so !!! te dai lovita...he...he... stai linistita, doar cochetez cu ideea...mai e si maine o zi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:45 |
||
nuuuu, doamne feri', nu omorati micutii, maiculita mea...eu as pastra cuibul ca tare-mi place cum ciripesc dis-de-dimineata(si asa intre paranteze poarta noroc, zice ca-i bogatie), dar fiecare cum crede sotioara, nu's boscodina ca nu stiu sa gatesc prea bine, dar imi dau toata silinta |
||
susidallyama Postat pe 11 Iunie 2009 12:46 |
||
Ce? Mai ai de calcat si maine? Soro, tu speli pentru batalionul de infanterie? . |
||
Ella34 Postat pe 11 Iunie 2009 12:47 |
||
nu soro, daca nu calc azi, logic tre' sa calc maine... si, da...spal in fiecare zi...chiar acum am bagat lenjeria de pat... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Iunie 2009 12:51 |
||
ella, credeam ca daca vii din concediu, o sa fii mai relaxata,ce draq ? iar stai inchisa in cafenea toata ziua? pai de ce?... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2009 12:56 |
||
fetele, stati cumintele pe courul vostru ca nu stric nici un cuib....numai ca trebuie sa iau o masura cand nu vor mai fii puii, pentru ca o sa-mi umple toata teava aia de evacuare a gazelor cu gainatz si, cum e coroziv, nu stiu ce efect va avea..... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Iunie 2009 12:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
|
||
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri