gabitza...si crezi tu ca...cu hipnoza aia...sau cum ii zice...se poate face ceva...unde nu mai e? ma bag dupa wife...pe raboju` tau...zau!!! daca tu crezi ca...iese ceva!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 20:14 |
||
---|---|---|
mai....da ce dantela are fata aia...in pozele alea!!!! acu` am si yo timp de studiu!!! ca...am blocat-o pe madame cu un film...si...ma rasfatz!! aia...de care zicea gabitza!!! are gust...nene!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 20:27 |
||
ovidele, mana la ochi | ||
|
||
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 21:06 |
||
da...bitzule!!! rushinica...mare...dar...ar trebui valorificata!!! ca...deh!!!...e pacat sa se piarda...dijaba!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 21:09 |
||
ce sa se piarda, omu` lui Dumnezeu..? , las` ca se valorifica ea, n-ai tu grija.. auzi, vrei guacamole? mi-era pofta, si-am facut repejor.. |
||
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 21:14 |
||
ia fa tu...un pachetzel...si trimite ca atasament...pe mail!!! multumesc...da io`s acu`...cu piersici...la greu!! m-a pus madame...la cura!!! cica...face bine...!!! nush` la ce...da`...ma supun!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 21:17 |
||
daca esti la cura , nu-ti dau.. | ||
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 21:33 |
||
fato!!!!...jur ca nu-s!!! ia...sa primesc io...!!! chiar...cand vii la bucale? imi aduci atunci? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 21:36 |
||
ovide, asta se mananca proaspat-proaspat, nu prea e deplasabil | ||
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 21:39 |
||
mai...sa ma ia fata aia cu dantele daca stiu@@@ ia zi-mi si mie...cat de proaspat tre fie? asigur conditii sa-l faci aici...loco? ce ar trebui sa fie?restaurantsau...laborator de cofetarie? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 21:45 |
||
pe mine...m-ati pierdut!!! cred ca aveau ceva in ele piersicile alea!!! sa va jucati frumos!!! o seara frumoasa! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 21:59 |
||
vezi, daca te gandesti la prostii, te taie.. | ||
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 23:09 |
||
Eu, tu si Ovidiu.....hai sa traim mai bine in primavara asta, ca se termina in curand si ne inunda vara... | ||
BVIVIB Postat pe 14 Iunie 2009 11:12 |
||
ooops!!!...bitzu`...cine e draga cea de-a treia persoana? ca vaz ca...se baga!!!...ca chilotzii...undeva!!! stii tu ceva? o accepti langa tine? ca yo...parca nu prea as accepta ceva ce nu cunosc!!! deci...cine o fi? |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Iunie 2009 15:00 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-06-13 23:09:41vezi, daca te gandesti la prostii, te taie.. bitza!!!...zau...ma stii tu ca m-as gandi? cel putin...nu cand e vb de tine...si de cei d`aci!!! nu poci face asta...cu voi!! chiar daca uneori...sunt foarte zlobod la gura da`...nu cu pietenii! sau...mai explicit...nu aici pe net!!! vedeti voi...la terasa...cum e!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Iunie 2009 15:03 |
||
De la: strumfitoaia, la data 2009-06-13 12:16:38Fetelor si baietilor mie daca nu-mi raspunde d-na dr. tuthankamona ce fac cu antibioticele alea eu le dau in duca-se pe pustii si ma apuc de coniac poate se desumfla galmoaica .Ce ziceti? fataaaa...unde mi-ai scris de antibiotice...ca nu am gasit nici o postare de-a ta referitor la asta...data viitoare baga pe privat.... |
||
tutankhamon Postat pe 14 Iunie 2009 17:50 |
||
fata...spune-i femeii...ce tre sa faca!!! sa nu faca vreo...prostie... apropo`s...am si eu...un dinte... cred ca-l pierd!!! a fost ceva...interstitial...si...a recidivat tarziu!! acum...am avut crize ...si...va trebui sa merg la d`alde tine!!! ...deci...voi ramane fara un dinte...si...va trebui sa fac ceva sa-l recuperez!!!... prin orice mijloace! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Iunie 2009 18:00 |
||
Iti pui niste guma de mestecat in locul lui ca Walter Mathau(sper sa fi scris bine),in filmulDenis ,pericol public. | ||
strumfitoaia Postat pe 14 Iunie 2009 18:38 |
||
hmmmmmmmm!!!!!!!...nu ma bag peste tuta!!!...zau!!! cred ca e de specialitate!!! si...o l;as pe ea sa decvida!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 14 Iunie 2009 19:11 |
||
ovide, nu stiu mama cine e, dupa moaca pare ala..cum ii zice...garfield . baaiii, stati sa va zic, ca de aia intrai, am vazut un film meserias!! mi-a placut si povestea, desi poate unii ar spune ca-i sirop, dar nu-i..tre` sa fii un pic atent la detalii.. o muzica nene..te unge la inimioara, viata mea..August Rush se numeste filmul. the music is all around us, all we have to do is..listen. http://www.youtube.com/watch?v=Pnz5W9afayc&feature=PlayList&p=BC4F70D013DD2BC9&playnext=1&playnext_from=PL&index=19 |
||
gabitzza Postat pe 14 Iunie 2009 22:23 |
||
Mishto filmul Gabitzzo, cam trist el dar se termina mishto. | ||
Aemulus Postat pe 15 Iunie 2009 02:46 |
||
Buna de dimineata forum!Cand aveti timp sa-mi spune-ti si mie cum vizionati voi filmele astea asa la comanda.In alta ordine de idei va doresc o saptamana foarte buna! | ||
strumfitoaia Postat pe 15 Iunie 2009 09:35 |
||
'morning... pisi, le dam jos de pe strong, sau de pe torrent...cu trojanii aferenti mey, nush ce am azi, dar nici dupa a doua cana de cafa nu procesez...devine un obicei...ori o fii batranetea ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Iunie 2009 09:47 |
||
buna dimineata...hai ca aparui si eu...dupa un weekend in care i-am pus mamei laptopu' la punct...pai da ce, credeati ca scapati de mine......hohohohohohoho...nici o sansa.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Iunie 2009 10:13 |
||
strumfo....io dau jos de pe torentio si nu am luat nici fir de mama virusului...... wifo..io nu am deloc cafea in cafetiera si mi-e o lene de ma doare sa fac una la ibric..... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Iunie 2009 10:30 |
||
ovidelu, am lamurit-o pe strumfitza care e problema si ce sa faca pe privat.....mdeh,ce sa fac....a venit mama la noi dupa laptop si amstat ieri sa-i bag jocuri si filme.....viata mea!!!...nu am apucat sa intru pe garbo.... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Iunie 2009 10:32 |
||
ovi, vino bre....sa vedem despre ce e vorba cu dintisorul ala al tau.....ar fi bine sa-mi dai un telefon inainte, dar daca nu te deranjeaza sa te nimeresti cu unul programat, si sa astepti un pic, nu e bai.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Iunie 2009 10:33 |
||
Ella...ce faci, dormi ? mai, tre' sa ma duc cu coana mare la clinica...se simte rau cu mana dreapta..o fii de la parkinson ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Iunie 2009 11:34 |
||
de unde sa stie ella fata? ori a facut si ea medicina? e de la vreme... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 11:36 |
||
nu iaso...aia cu coana mare era asa...in alta dezordine de idei... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Iunie 2009 11:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
|
||
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri