hmmm...pai tu crezi ca vorbesc din punga aici ? de ce crezi ca vreau sa fiu mai selectiva cu lista aia de prieteni?... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 00:06 |
||
---|---|---|
Pai ai venit sa faci concurenta la pustoaice,ar trebui sa te simti "flambata". | ||
strumfitoaia Postat pe 17 Iunie 2009 00:06 |
||
Daca aude Prometeu,ti-ai dat foc la valiza. | ||
|
||
strumfitoaia Postat pe 17 Iunie 2009 00:07 |
||
si mirobolanta... tre' sa-mi schimb avataru', nenica... pai imi sterse pro ieri unu' din lista de mess...ca io scapai deshtu si ii dadui ok... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 00:07 |
||
Acum ce sa zic ,chiar crezi ca are asa importanta avatarul? | ||
strumfitoaia Postat pe 17 Iunie 2009 00:11 |
||
cred ca da...par cam rebela...tanara si dezlantuita, de-aia... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 00:12 |
||
Care-i diferenta dintre femeile cu varsta de 8, 18, 28, 38, 48 si 58 de ani ? 8 - O duci in pat si apoi ii spui o poveste . 18 - Ii spui o poveste si apoi o duci in pat . 28 - Nu-i nevoie sa-i spui o poveste ca sa o duci in pat . 38 - Ea iti spune o poveste si te duce in pat . 48 - Tu ii spui o poveste ca sa eviti sa te duci in pat . 58 - Stai in pat toata ziua ca sa nu-i asculti povestea . |
||
strumfitoaia Postat pe 17 Iunie 2009 00:16 |
||
ioi...ce fulgera afara, nene...zici ca vine uraganu'... si eu am sarmele pline cu rufe... ma duc sa-l trezesc pe pro sa ma ajute sa le adun si, na...nu-mi spuneti ca pot sa o fac si singura ca io is fomeie delicata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 00:17 |
||
ioi, pisi... fetele...va pup...ma duc afara cu pro...cred ca o sa-i traga o ploaie...mama... o noapte frumoasa sa aveti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 00:17 |
||
scorpia cheama vulturu'...receptie... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 12:20 |
||
Vulturu' pe receptie... Tot Shakira esti? Vaz ca nu vrei sa renunti la imaginea de scorpie sexi... baga colea, la avatar, o poza cu Doina Cornea in perioada ei de glorie si sa vezi cum ti se aeriseste profilul... |
||
Ella34 Postat pe 17 Iunie 2009 12:27 |
||
he...he...ar trebui sa-mi tricotez si o caciulica de-aia moartea pasiunii... mai, tocmai am terminat sa-i zic de dulce lu' pro...am adunat cablurile de sub birouri...chiar il intrebam daca are nevoie de 3 imprimante... fac cu nervii cand vad matzele alea pe la picioarele mele... stai sa-mi pun o cafea, ca sunt in reluare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 12:31 |
||
Cum a fost vremea ieri? Ati avut o noapte furtunoasa? |
||
Ella34 Postat pe 17 Iunie 2009 12:35 |
||
nope...a vrut sa ploua, m-am agitat sa iau rufele de pe sarma in creierii noptii, si nu a dat un strop... acu' e o caldura de behai...stau cutzii lesinati pe la umbra... mai nou, am toata curtea plina de gropi...sapa ca nebunii si se baga acolo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 12:52 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-16 23:51:56 corect! ia baga tu mami o poza din aia cu bice si catuse..... |
||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2009 13:17 |
||
Ella, hai c-am rezolvat pentru coana mare...o internez luni la Militar... sper sa nu-mi faca ceva pana atunci... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 14:27 |
||
Ma bucur ca ai rezolvat, scumpo... aia grija de ea, sa stea linistita si sa nu iasa in soare. |
||
Ella34 Postat pe 17 Iunie 2009 14:32 |
||
nu iese oricum nicaieri...afara e o caldura de lesini... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 14:34 |
||
Salutare natiuneee!!!! Cafea,cafea,cafea.....una mica si va las in pace!!! .....si fetele zice ca e bine???? |
||
walkiria Postat pe 17 Iunie 2009 14:54 |
||
walki...cum e piciorul ala ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 15:21 |
||
E mult mai bine.... Infiltratiile se pare ca au fost foarte bune.A meritat durerea.:) Inca nu pot sa iau rolele in picioare...dar macar pot merge normal. Toate sunt trecatoare...... |
||
walkiria Postat pe 17 Iunie 2009 15:46 |
||
seara buna...lume!!! ceva...nou de...distrus? in seara asta...ma simt capabil de...distrugeri!!! am energie!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Iunie 2009 17:43 |
||
bueyyyyyyy.......da garbo astea...daca nu stiu sa-si faca un cont...ce naiba cauta p`acilea? sau...le place sa fie asa...un nr intr-o agenda? ca vaz...destule!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Iunie 2009 17:46 |
||
ovide, ce esti periculos asa, in seara asta ? | ||
gabitzza Postat pe 17 Iunie 2009 17:49 |
||
bitza...i`am ditruer!!!! rau de tot!!! ma mushc singur...numa sa distrug ceva!!! redbull!!!...ce sa fac? |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Iunie 2009 17:56 |
||
aoleu, cum sa te mushti singur ?? redbull? ..aha, si-ti da aaariiipi !! |
||
gabitzza Postat pe 17 Iunie 2009 18:00 |
||
mai...sincer...nu-mi da aripi...da...am asa un chef de...scandal...pe net... hai ca glumesc!!!...stai blanda!!! am eu dracii mei dar...nu-i starnesc acu`!!!! ma dadeam si yo...zmeu...deh!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Iunie 2009 18:03 |
||
aha, te-ai lua de par si n-ai cu cine... a fost ziua chiar asa ciudata ? |
||
gabitzza Postat pe 17 Iunie 2009 18:05 |
||
btzule...zau ca...nush de cine sa ma iau!!! sa ma iau de patronu` meu...cu care sunt preten...pt ca...am deschis firma impreuna...sa ma iau de restu` angajatilor...ca sunt mojici....chiar mi-e sa nu stric cumva atmosfera!!! dar...sincer...cand e vb de ceea ce vreau eu...chiar conteaza pt mine!! anu` trecut...cineva s-a jucat cu lista de concedii...a duplicat-o...si...am ratat CO! acu`...acelasi tip...se opereaza de...dreaq stie ce!!! si iar nu poci pleca linistit in CO!!! iti imaginezi ce chef de scandal am!!! si..am cerut si io...si...mi s-a spus ca...stii...se opereaza X...si...am mare nevoie de tine!!! viatza mea...am crezut ca iau foc!!! doamna mea e deja in CO...si...ma tot intreaba ...stiind ca`s vechi acolo...ce facem? cand plecam si noi? zau ca...am o galeata de carbuni loa cour!!!! si...am avut discutii cu patronu`...si...nu-s tocmai de bun augur!!! eu...altruist fiind...inteleg pe toata lumea...da`...pe mine...cand? viata mnea...ce mai vait...!!! dar...rezolv yo cumva!!! d`aia am...draci!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 17 Iunie 2009 18:18 |
||
bre ovi, pai daca esti preten cu patronu'...cu care ai deschis firma...inseamna ca si tu esti patron, nu ? si-atunci care e problemu ? daca voi faceti cartile, poti sa-ti iei conced cand vrea muschiu' tau, nenica... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 17 Iunie 2009 18:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! | 164 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
|
||
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta | 1 | De la: Veenman 5 Martie 2011 16:52 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri