Cafenea de primavara

as face bani, gramada..iar mi-aduc aminte de langosi
kyra
Postat pe 22 Iunie 2009 19:46
sau...un bulz...de la stana...asa!!!
ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 19:50
seara buna!!!!

ma faceti sa-mi ploua in gura cand ma gandesc la langosi....
walkiria
Postat pe 22 Iunie 2009 20:10
si....oi vrea o umbrela....??????
ma ofer!!!
ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 20:12
intai langosii....lasa tu umbrela!!!Ca pana langosii sunt un vis neimplinit...si umbrela e basm!!!

Hai...ca acu ai venit cu forte proaspete....
walkiria
Postat pe 22 Iunie 2009 20:26
mai...de stiam...ma intorceam prin sibiu...si...dadeam si langoshi!!!
ca...inca mai stiu de unde!!
mai ales ca am preteni p`acolo!
ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 20:29
hai,hai...lasa povestea cu daca si cu parca....Langosi nu am mancat...de plouat imi ploua in gura...va ploua in curand si afara...darrr...tu umbrela nu apuci sa mi-o aduci...ca maine sunt calare pe langosi!!!

Azi o sa mananc doar branza...ca sa nu visez la noapte la langosi!!

walkiria
Postat pe 22 Iunie 2009 20:47
daca aveai rabdare si...nu erai asa ferma...iti adfuceam de cei cu...cash de oaie...de la stana!!
asa...te las sa iti iei tu!!
ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 20:49
lasa nene cashul...ciobanul, ciobanul ce facea?
Aemulus
Postat pe 22 Iunie 2009 20:51
si acum va las...va doresc o seara minunata!!!!
walkiria
Postat pe 22 Iunie 2009 20:51
mai...mesteca in smantana!!!
d`aia si cashu`...iese asa gustos!!!!
ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 20:52
De la: ovidiu42, la data 2009-06-22 20:49:05daca aveai rabdare si...nu erai asa ferma...iti adfuceam de cei cu...cash de oaie...de la stana!!
asa...te las sa iti iei tu!!

daca stateam io sa astept dupa langosii de la tine,cred ca ploaia din gura mea devenea potop...iar tu trebuia sa iti faci o arca...si eventual sa ma fi luat ca si specie umana demna de perpetuat!!
walkiria
Postat pe 22 Iunie 2009 20:53
De la: micabis, la data 2009-06-22 20:51:07lasa nene cashul...ciobanul, ciobanul ce facea?

cre'ca ciobanul numara cainii...ca oile le-a cam vandut cu recesiunea asta!!!
walkiria
Postat pe 22 Iunie 2009 20:54
Nu cred eu ca vinde ciobanu oile toate.Tot mai tine una, doua asa pentru sufletelul lui....
Aemulus
Postat pe 22 Iunie 2009 20:55
ce lume...perversa!!!
ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 20:58
he heeeeeee!!!!!!!....iote ce zice cineva!!!
ca si multa perversiune strica!

Motto:
"Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie."

O intrebare frecventa pe Google pare a fi: �Ce este dragostea?�� ei bine, cea mai frumoasa explicatie am auzit-o cu cativa ani in urma de la o prietena asistenta medicala.

Zilele astea ploioase mi-au reamintit povestea pe care astazi m-am gandit sa o impartasesc cu voi.

�Era o dimineata aglomerata la cabinet cand, in jurul orei 08:30, intra un domn batran cu un deget bandajat. Imi spune imediat ca este foarte grabit caci are o intalnire fixata pentru ora 09:00. L-am invitat sa se aseze stiind ca avea sa mai treaca cel putin o jumatate de ora pana sa apara medicul. Il observ cu cata nerabdare isi priveste ceasul la fiecare minut care trece.

Intre timp ma gandesc ca n-ar fi rau sa-i desfac bandajul si sa vad despre ce este vorba. Rana nu pare a fi asa de grava� in asteptarea medicului, ma decid sa-i dezinfectez rana si ma lansez intr-o mica conversatie. Il intreb cat de urgenta este intalnirea pe care o are si daca nu prefera sa astepte sosirea medicului pentru tratarea ranii. Imi raspunde ca trebuie sa mearga neaparat la casa de batrani, asa cum face de ani buni, ca sa ia micul dejun cu sotia.

Politicoasa, il intreb de sanatatea sotiei. Senin, batranul domn imi povesteste ca sotia, bolnava de Alzheimer, sta la casa de batrani de mai bine de 7 ani. Gandindu-ma ca intr-un moment de luciditate sotia putea fi agitata de intarzierea lui, ma grabesc sa-i tratez rana dar batranul imi explica ca ea nu-si mai aduce aminte de 5 ani cine este el... Si-atunci il intreb mirata: �Si dvs. va duceti zilnic ca sa luati micul dejun impreuna?�. Cu un suras dulce si o mangaiere pe mana, imi raspunde: �E-adevarat ca ea nu mai stie cine sunt eu, dar eu stiu bine cine este ea�.

Am ramas fara cuvinte si un fior m-a strabatut in timp ce ma uitam la batranul care se indeparta cu pasi grabiti. Mi-am inghitit lacrimile spunandu-mi in sinea mea: �Asta este dragostea, asta este ceea ce imi doresc de la viata!... Caci, in fond, asa este dragostea adevarata ?!� nu neaparat fizica si nici romantica in mod ideal. Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat. Persoanele fericite si implinite nu sunt neaparat cele care au tot ce-i mai bun din fiecare lucru, ci acelea care stiu sa faca ce-i mai bun din tot ceea ce au�.

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie

ovidiu42
Postat pe 22 Iunie 2009 23:05
hai ca m-ai dat gata Ovidiu!
Dupa ce am ris la clipul Chirului mi-au dat lacrimile citind postarea ta.
Cred e de vina luna ca sunt labila....
Aemulus
Postat pe 22 Iunie 2009 23:13
wow..da..
kyra
Postat pe 22 Iunie 2009 23:15
ovidele.....m-ai rupt in doua....hai sa te pup maica....
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 01:29
oare cum ar fi sunat daca te incurcai?
"ovidele, m-ai pupat, hai sa te rup in doua, maica"?

scuzeeeeee, nu mai faaaaaaaaaaaaac!
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 01:31
bai nik...pitik....tu chiar ai o problema? du-te mama si controleaza-te....ce dreaq.....nu vezi ca uneori esti absurd????si mai esti si obositor cu comenturile tale sexiste si sexoase....nu iti dai seama ca esti penibil?......mai ai bunavointa sa te uiti in oglinda sa te vezi, sau nu mai ai, ca ai spart-o?
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 01:33
m-ai desumflat...eu credeam ca-s mereu absurd...
o singura chestie ma mai lumineaza. limbajul tau elevat, decent, educat, de veterana respectabila
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 01:35
ciocu jos si joc de glezne....dispari cu commenturile astea rasuflate....daca te tine, ia-te ca lumea de mine....daca nu, stai in banca ta....nu gust glumele ieftine si remarcile perverse datorate lipsei de vocabular...
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 01:39
din ce in ce mai bine
se pare ca te-am gasit intr-un moment de gratzie, esti darnica cu lectiile de buna purtare si de conversatie civilizata pot sa te citez din cand in cand?
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 01:41
be my guest...oricum esti ca raia.....dar si pentru aia exista leac....sa vedem cine o va lua in barba.....veteranii - si aici vorbesc de toti pe care i-au enervat cu comenturile tale belicoase....sau cei noi veniti, care nu stiu bunele maniere.....si iti repet...daca vrei sa te iei de mine te asteopt la interval cu probleme serioase...daca nu, abtine-te....
tutankhamon
Postat pe 23 Iunie 2009 01:48
nu pot sa ma dezlipesc de domnia ta, esti o comoara de invatzaminte, de bune maniere, dar si de o gramatica si o topica ireprosabile
suport orice lovitura, numa' sa ma lasati sa invat de la domnia voastra, spuma veteranilor si a veteranismului in internet! uraaaaaaaaaaaaa!
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 01:51
mica...era ...asa...ceva acolo!!
nu era dedicat tie!
si...da tuta...nu ma mai amenintza atata ca...cine stie...dai peste mine la cabinet!
ovidiu42
Postat pe 23 Iunie 2009 04:52
De la: kyra, la data 2009-06-22 23:15:37wow..da..

kyralino!!!!...te manca limbutza?
ovidiu42
Postat pe 23 Iunie 2009 05:03
asa mami...aici merge

si sa stii ca lama nu am...

http://www.youtube.com/watch?v=RGLmt_tu86s&feature=related
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 11:46
vidar, ia du-te tu mami pe linku' asta si citeste "scrioare da amor"

http://pitzipoanca.org/page/15/
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 11:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
cluburi de dans in cta 2 De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38
la bloc 10 De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! 1 De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34
Terasa de vara 4534 De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46
Setari Cookie-uri