Cafenea de primavara

da chiar, ovidele....poate faci abstractie de ceea ce te-a suparat si mai vii si pe alte toapice.....noi te asteptam cu drag....stii asta....si nu e frumos sa lasi atatea doamne si domnisoare sa se roage de tine.....
tutankhamon
Postat pe 8 Iulie 2009 01:46
De la: gianiblue, la data 2009-07-07 23:23:28ovi, tie iti intra doar topicul asta cand intri pe Garbo? frate, da' greu te dai pe alte topicuri... inmultesti paginile astea deja multe in loc sa mai zici si tu bine prin alte parti!

gianica...nu cred ca as avea ceva de zis....
si...dac-o fi...are cine sa zica!!! yo...prefer sa stau cuminte acum!
sant atatea persoane care tot zic...si nu mai termina...incat...nush` daca chiar se simte lipsa mea!!!
are cine comenta...tot forumul...
eu...cand am avut ceva de spus...am spus!!!
acum...ma oboseste sa tot dau peste tot felu` de frustrari!!!
le las sa se rezolve de la sine!
si...prefer sa merg unde ma simt relaxat ...pt ca eu...asa cum stie toata lumea...nu discut despre pb existeantiale ale omenirii...si nici despre efectul razelor gama asupra anemonelor!!!
asa ca...la ce bun sa ma incarc cu energii negative fara sa simt nevoia?
cine are ceva de spus...e liber s-o faca ...si dupa cate vad eu...multi o fac din plin!!

si...da...cand deschid...doar aici se deschide!
ovidiu42
Postat pe 8 Iulie 2009 16:04
De la: tutankhamon, la data 2009-07-08 01:46:47da chiar, ovidele....poate faci abstractie de ceea ce te-a suparat si mai vii si pe alte toapice.....noi te asteptam cu drag....stii asta....si nu e frumos sa lasi atatea doamne si domnisoare sa se roage de tine.....

multumesc de invitatie Diana!!!......dar...chiar nu simt nevoia sa vin...pt ca...nu stiu daca as avea ce sa spun!!!
e atata lume emancipata si culta pe forum...incat...cred ca e suficient!!!
eu...mai trec uneori pe aici...si...daca gasesc vreun mesaj...raspund!
daca nu...inseamna ca lumea e ok...se simte bine si...la ce bun sa stric voia buna?
oricum...multumesc de invitatie...dar...nu cred ca o voi onora!
ovidiu42
Postat pe 8 Iulie 2009 16:06
da...am avut si eu un meci cu o culta si o emancipata pe dieta lui catalin crisan....far am trecut peste.....eh...noi sa fim sanatosi ovidele....in rest toate bune, mamicule???
tutankhamon
Postat pe 9 Iulie 2009 01:00
Diana...multumesc de intrebare...pot spune ca...DA!
n-as avea de ce sa nu fiu ok!!
ovidiu42
Postat pe 9 Iulie 2009 15:16
sa mai stergem un pic praful......sa mai aerisim un pic...uiii...florile alea s-au imputit....le arunc.....pentru cine cauta, cafeaua am pus-o la congelator.....cica se pastreaza aroma asa mai bine.....hai, va pup si mai treceti pe aici....
tutankhamon
Postat pe 12 Iulie 2009 22:59
ovidiu42
Postat pe 13 Iulie 2009 09:40
Srrvus ovi vezi ca mai sunt 2 cafenele le am descoperit si eu in weeknd ne cam mutara acolo
De la: ovidiu42, la data 2009-07-13 09:40:46
cinezee
Postat pe 13 Iulie 2009 11:03

Au aparut mai multe, e adevarat... dar parca tot mai buna-i cafeaua in vechea cafenea...

So... se mai gaseste cafea pe aici?
Ella34
Postat pe 13 Iulie 2009 11:05
Eu tocmai facui niste cafea , vrei si tu e aburinda in cana

Servuss Ella ca de mult nu ne am mai vazut
cinezee
Postat pe 13 Iulie 2009 11:08
N-as putea refuza vreodata o cafea... dependenta, de...

Asa ca, multumesc!
Ella34
Postat pe 13 Iulie 2009 11:12
ellutza...e mai buna fata draga cafeaua dar imbatranesti pana se deschid paginile....de-aia am deschis-o pe aia cu piersici...
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 11:15
buna sa va fie inimioara doamnelor dragute si domnilor gentili, le-am oferit si pe alt topic..dar le propun si aici: pe langa cafeluta cinezeei si a tutei, eu aduc niste brioches cu inghetata de vanilie...
o zi frumoasa sa aveti
susidallyama
Postat pe 13 Iulie 2009 11:18
Mai, eu pe aia imbatranesc cautad-o...
Nu stiu cum se face, ca eu tot cararea batatorita spre vechea cafenea o gasesc mai repede...
Ella34
Postat pe 13 Iulie 2009 11:19
Neata fetele!
vin si eu cu cafeaua ... si cu gandul de a va spune ca ma intristeaza ce citesc uneori ...

Mie imi plac multi oameni de aici si nu pot sa nu spun ca e trist dupa ce-am reusit sa fim un grup sa vad ca se merge spre separatisme din astea. Sigur ca avem cu totii dispozitii si dispozitii si preferinte dar....
blanca
Postat pe 13 Iulie 2009 11:20
pai da...pentru ca eu tot postez in ea sa o scot la lumina si voi niika...hai ca o scot eu iar la lumina....si abonati-va la ea ca sa o aveti in email sa nu mai dati search dupa ea....
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 11:26
Ella eu mereu cand intru pe forum ...dau pe mesaje noi si asa vad tot ce s-a scris /creeat in forum

am pus cafeluta si dincolo la cafeneaua prietenilor
cinezee
Postat pe 13 Iulie 2009 11:28
si in cafeneaua cu piersici si cirese am pus si eu tot felul de cafele....dar vad ca nu vine nimeni.....
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 11:35
In sfarsit, eu o sa scriu si aici desi ma enerveaza sa caut pg 31.... si in alte locuri ca-mi sunteti dragi. Dar repet ma intristeaza cand vad ce vad. Mai ales ca imi pare si ca un mod de a-i exclude pe noii veniti
blanca
Postat pe 13 Iulie 2009 11:44
susii moooma ce de bunataturiii , yumiiii
De la: susiyama, la data 2009-07-13 11:18:10buna sa va fie inimioara doamnelor dragute si domnilor gentili, le-am oferit si pe alt topic..dar le propun si aici: pe langa cafeluta cinezeei si a tutei, eu aduc niste brioches cu inghetata de vanilie...
o zi frumoasa sa aveti
cinezee
Postat pe 13 Iulie 2009 11:46
de multe ori am citit si eu aberatiile de prin forum

mi-ar placea mana asta de oameni cu bun simt sa avem ''locsorul '' nostru in alea 2 cafenele si acolo sa ne adunam zi de zi ( voi , ca eu mai rar pana la nunta) si sa stam la taifas
De la: mielutza, la data 2009-07-13 11:20:27Neata fetele
Mie imi plac multi oameni de aici si nu pot sa nu spun ca e trist dupa ce-am reusit sa fim un grup sa vad ca se merge spre separatisme din astea. Sigur ca avem cu totii dispozitii si dispozitii si preferinte dar....
cinezee
Postat pe 13 Iulie 2009 11:48

Vreau sa semnez si eu condica in celebra cafenea.
Am adus cu mine niste biscuiti cu ciocolata.

si apropo de tendintele observate pe forum... voua nu vi se pare ca abunda vulgaritatea? Sau o-i fi eu mai rupta de trend...

Ella_34
Postat pe 13 Iulie 2009 11:50
mielusor, de ce ti se pare ca ii excludem pe cei noi veniti????....aaa...daca de la inceput sunt agresivi.....si vorbesc de sus....tu ce zici????...aduci tu flamura alba de pace????...faci tu pe negociatorul???
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 11:51
depinde ce topicuri citesti serenity si ce inseamna pt tine vulgar .
blanca
Postat pe 13 Iulie 2009 11:52
serenity....asa e trendul....cei care vin noi, deschid, care mai de care, topicuri mai deocheate si mai vulgare...ei cred ca asa vor avea audienta....dar ei nu stiu zicalele conform carora...orice pasare pe limba ei piere si tonul face muzica.....uneori chiar sunt incisivi si vin in forta sa se impuna cu cate o chestie....dar......no comment...fii binevenita pe aici...
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 11:54
tuta, nu vorbesc de tine ...chiar nu. ca nu mi s-a parut ca te izolezi. Si nici anormal nu mi se pare cand careva e agresiv sa-i spui sa ia o pauza.
blanca
Postat pe 13 Iulie 2009 11:54
as zice mai mult dar sunt la servici , imi merge netu' cu pauze si mai am si de facut o procedura de care nu-mi arde
blanca
Postat pe 13 Iulie 2009 11:56
De la: mielutza, la data 2009-07-13 11:54:46tuta, nu vorbesc de tine ...chiar nu. ca nu mi s-a parut ca te izolezi. Si nici anormal nu mi se pare cand careva e agresiv sa-i spui sa ia o pauza.

ha????eu chiar nu ma izolez....mai am momente in care nu am chef de nimika, dar nu pot fara voi.....fara o gluma, o poanta, un schimb de replici.....iar cei agresivi si vulgari ar trebui intai sa invete socializarea si dupa aia sa dea cu piatra....ca daca vine frumos si vb frumos cu noi, siiiigur nu ii zice nimeni nimica...
tutankhamon
Postat pe 13 Iulie 2009 11:59
seara buna!!!.......ce de lume!!!!!
ovidiu42
Postat pe 13 Iulie 2009 22:55
De la: mielutza, la data 2009-07-13 11:20:27Neata fetele!
vin si eu cu cafeaua ... si cu gandul de a va spune ca ma intristeaza ce citesc uneori ...

mielutza...vezi?...eu am crezut ca mi s-a parut mie...si...ma gandeam ca...poate chiar oi avea yo ceva!
dar...se pare ca..o farama de adevar...tot e!
acu`...asta e!
ovidiu42
Postat pe 13 Iulie 2009 23:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BUna lume.... 8 De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI 4 De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
Gre Bakery 2 De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
Setari Cookie-uri