Ovi, de ce nu? Clar ca nu-i de rau.. e mare lucru cand oamenii sunt pe aceeasi lungime de unda - chiar si virtual; web-ul - in anumite cazuri - poate scurta distantele. | ||
susidallyama Postat pe 23 August 2009 17:24 |
||
---|---|---|
eu...am deja...o experientza...de pe al site!!! si...zau ca...am vazut oameni care chiar merita...sa-i cunosti!!! am fost cu familiile...si...ne-am simtit ok!!! chiar nu credeam ca...tocmai pe acel site...poti gasi oameni de asa gen!!! n-am decat cuvinte de lauda pt ce a fost!!! chiar e ...mai mult decat ne asteptam fiecare!!! si...fara a a avea...pretentii...de alta natura!!! sincer...mi-a placut...si...am promis ca...voi mai fi prezent...cand se va mai efectua asa ceva!! si...pastram legatura...inca!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 August 2009 17:43 |
||
foarte frumos Ovi - deci se poate spune in cazul tau, ca ai avut ocazia sa cunosti persoane care merita sa fie numite "prieteni" virtual si real. | ||
|
||
susidallyama Postat pe 23 August 2009 17:53 |
||
asa este...si...sincer...m-as fi asteptat ca asta...sa se intample aici...pe acest site!!! PT CA...activez de ceva vreme p`aci...!!! dar...se pare ca aici...exista ....doar fitze...orgolii...si alte cele!!! am cunoscut acolo...oameni cu scoala...care chiar sunt ok!!! si...pt asta...ii respect!!! inseamna ca...cerebelu`....primeaza!!! mi-ar fi placut sa spun asta...si aici!!! dar...cum fitzele....primeaza....n-ai cum!!! sa ma ierte toti cei ce citesc acum aici...dar...e purul adevar!!! si...zau ca...nu-mi e bine ca...n-am reusit aici!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 August 2009 17:58 |
||
un inceput de saptamana bun va doresc Ovidiu risti sa-ti aprinzi paie in cap cu afirmatiile de mai sus, nu putem generaliza, nu toti suntem la fel - lumea e frumoasa pentru ca e diversificata. Tu ai avut norocul unei experiente pozitive, poate unii se limiteaza sa comunice doar virtual, poate altii se vor intalni, poate altora distantele nu le permit sa ajunga la momentul prestabilit(citisem de o intalnire in Bucuresti). Pana una alta - o cafelutza tot virtuala - fac eu expresso arabica cu ceva piscoturi pe langa ea, sa ne indulcim lunea dimineata |
||
susidallyama Postat pe 24 August 2009 10:40 |
||
Ovidele, ma prind eu...numa ca parteneru meu e ca si mine : poponar.Spun acu sa nu avem surprize dupa...am mai invitat si pe altii, dar vor, ori femei, ori ce le trebe lor. Si cum noi cu asa ceva nu ne ocupam, am fost refuzati... | ||
iar_eu Postat pe 24 August 2009 10:46 |
||
susi...nu vreau sa-mi aprind paie-n cap!! departe de mine asta...si...e adevarat...nu toata lumea e la fel!! eu vorbeam aici...despre cu totul altceva!! despre caractere de oameni!! care...chiar sant ok...si care inteleg lucrurile asa cum sant ele!! fara a le interpreta sau...a demonetiza...orice!! pacat ca unii procedeaza asa!! dar...asta e lumea in care traim si...tre s-o luam asa cum e!! daca avem loc in ea...e ok! daca nu...asta e!!... |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 10:47 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-24 10:46:16Ovidele, ma prind eu...numa ca parteneru meu e ca si mine : poponar.Spun acu sa nu avem surprize dupa...am mai invitat si pe altii, dar vor, ori femei, ori ce le trebe lor. Si cum noi cu asa ceva nu ne ocupam, am fost refuzati... sorry...man!!!.... nu comentez orientarea ta dar...nu cred ca te-ai simti bine intr-o lume care nu-i si a ta!! eu...pot intelege multe dar...poate ca sant si persoane care nu pot!! si...atunci...cred ca e mai bine ca fiecare...sa inerce sa se integreze in lumea lui...acolo unde se simte bine!! nu cred ca ar fi o experientza placuta pt tine si...prietenul tau!! dar...cine stie?....nimic nu-i asa cum pare si...poate ca...va fi bine!! insa...da-mi voie sa am rezerve!!...si...sper sa poti intelege!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 10:51 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-08-24 10:47:58...e adevarat...nu toata lumea e la fel!!Chiar si cu caractere diferite, important e sa existe respect reciproc. |
||
susidallyama Postat pe 24 August 2009 11:03 |
||
Uite-asa ne exclude pe noi, societatea asta razista...voiam sa socializez nitel, crezi ca degeaba sint poponar???, ca nu m-au vrut fetele(doar un Pik, asa)...S-apoi sintem si noi baieti de gasca...stim glume, bancuri, carti,table, jucam bine mingea, stim sa crosetam...sintem, gospodine acasa la noi, toata lumea ne lauda(in fata) si ne birfeste(pe la spate)... | ||
iar_eu Postat pe 24 August 2009 11:05 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-24 11:05:04Uite-asa ne exclude pe noi, societatea asta razista...voiam sa socializez nitel, crezi ca degeaba sint poponar???, ca nu m-au vrut fetele(doar un Pik, asa)...S-apoi sintem si noi baieti de gasca...stim glume, bancuri, carti,table, jucam bine mingea, stim sa crosetam...sintem, gospodine acasa la noi, toata lumea ne lauda(in fata) si ne birfeste(pe la spate)... era sa uit...cine mai bantuie p`aci!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 11:11 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-08-23 17:43:02eu...am deja...o experientza...de pe al site!!! Da ovidiu, subscriu!!!! Am cunoscut oameni in virtual si apoi ne-am intalnit cu familia si a fost super OK. Insa ca in orice loc... mai exista si uscaturi... Totul e sa nu raspunzi la provocari rautacioase si sa ai simtul umorului dezvoltat. |
||
lady67 Postat pe 24 August 2009 11:24 |
||
lady....eu n-am facut decat sa-mi expun parerea si multumirea ca contrar a ceea ce e pe net uneori...exista si oameni cu mintea intreaca si chiar se poate!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 11:47 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-08-24 11:47:52lady....eu n-am facut decat sa-mi expun parerea si multumirea ca contrar a ceea ce e pe net uneori...exista si oameni cu mintea intreaca si chiar se poate!! Da exista!!!!!!! Si ma bucur cand descopar cate unul sincer! |
||
lady67 Postat pe 24 August 2009 12:31 |
||
asa e lady!!!....si eu...ma bucur...si asta ma face sa revin...pe forum! altfel...ma gandeam ca nu prea are rost sa suporti frustrari... exista si oameni....care chiar merita apreciati indiferent de conjunctura in care ii cunosti!! pt ca....sant cu adevarat OAMENI!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 12:56 |
||
ovi...si al meu e mare mancau...de-aia tot ce gatesc, fac in cantitati industriale....ca daca ii place ceva lui flo, asta mananca pana ii crapa burta.... in alta ordine de idei....da...mai sunt si oameni cu scaun la cap pe aici, care sunt ok si nu au nasul pe sus...am obsevat si eu asta....sunt unii care, de la 2 carti citite in plus li se pare ca sunt buricul pamantului....dar, hei, dragilor...asta nu ma impiedica sa socializez cu voi... |
||
tutankhamon Postat pe 24 August 2009 12:56 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-24 11:05:04Uite-asa ne exclude pe noi, societatea asta razista...voiam sa socializez nitel, crezi ca degeaba sint poponar???, ca nu m-au vrut fetele(doar un Pik, asa)...S-apoi sintem si noi baieti de gasca...stim glume, bancuri, carti,table, jucam bine mingea, stim sa crosetam...sintem, gospodine acasa la noi, toata lumea ne lauda(in fata) si ne birfeste(pe la spate)... Poate ca odata se va lumina la cap si societatea noastra romaneasca, poate ca cei ce sint in jurul tau te inteleg... un singur lucru pot spune: am un bun prieten care este gay, traieste in Danemarca datorita societatii noastre, dar este singurul barbat langa care m-am simtit in siguranta ca prietena, femeie si are un caracter remarcabil |
||
Bunica Postat pe 24 August 2009 12:57 |
||
De la: iar_eu, la data 2009-08-24 11:05:04Uite-asa ne exclude pe noi, societatea asta razista...voiam sa socializez nitel, crezi ca degeaba sint poponar???, ca nu m-au vrut fetele(doar un Pik, asa)...S-apoi sintem si noi baieti de gasca...stim glume, bancuri, carti,table, jucam bine mingea, stim sa crosetam...sintem, gospodine acasa la noi, toata lumea ne lauda(in fata) si ne birfeste(pe la spate)... Poate ca odata se va lumina la cap si societatea noastra romaneasca, poate ca cei ce sint in jurul tau te inteleg... un singur lucru pot spune: am un bun prieten care este gay, traieste in Danemarca datorita societatii noastre, dar este singurul barbat langa care m-am simtit in siguranta ca prietena, femeie si are un caracter remarcabil |
||
Bunica Postat pe 24 August 2009 12:58 |
||
||
Bunica Postat pe 24 August 2009 12:59 |
||
||
Bunica Postat pe 24 August 2009 12:59 |
||
Scuzati ! nu a fost vina mea pentru repetarea mesajelor, poate un spam | ||
Bunica Postat pe 24 August 2009 13:06 |
||
De la: Mordefrumoasacesint, la data 2009-08-24 13:06:08Scuzati ! nu a fost vina mea pentru repetarea mesajelor, poate un spam ma pregatisem sa te apostrofez....pt mesaje!!! dar e ok!! am spus ca...n-am nik cu orientarile nimenui!! doar ca......societatea noastra...nu-i pregatita sa accept prea usor...asta!! indiferent cat am vrea sa perem de trendy...tot nu e usor!!! deci...cred ca vor avea inca de asteptat...pana cand lumea...va spune daca...accepta sau nu!! nu poti sa intri pe gatu` nimanui...doar pt ca...tu...vrei sa fii trendy!!! asa ca...asta e la noi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 13:31 |
||
Eu nu cred sa fie o problema de trend... e o problema in a intelege mecanismele psihologice si fiziologice care declanseaza aceasta orientare (anomalie). E greu de inteles, asta este adevarul, dar pentru cei care au reusit sa priceapa ca aceasta situatie nu este un moft, nu este o alegere, ci o consecinta si o dovada a imperfectiunii naturii, acceptarea vine natural, ca un al doilea pas. "Traieste si lasa si pe altii sa traiasca!"- asta ar trebui sa facem toti. La urma urmelor, nimeni nu e perfect... |
||
Ella34 Postat pe 24 August 2009 13:42 |
||
tu mori de frumoasa ce esti si chiar nu vezi ca iar_ el face mistoace? mai reusite sau nereusite dar cam cu asta se ocupa. |
||
si_totusi Postat pe 24 August 2009 13:43 |
||
totusico, nu ne taia elanul! Mishtoace sau nu, tema propusa e mult mai interesanta decat multe alte subiecte care au trecut prin cafeneaua noastra... Mai bine, zi-o si tu p'a ta, vis-a-vis de subiect... |
||
Ella34 Postat pe 24 August 2009 13:47 |
||
fetele...eu am acceptat provocarea...si stiu de unde vine!! dar...iata ca...se gasesc destui care sa isi etaleze galanteria sau...sa sara la gat!!! asteptam...in continuare!! deci...parerea ta.......tusica....cam care ar fi...vis`a vis` de acest subiect? ca...doar n-ai trecut sa ne anuntzi ce stiam deja!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 13:51 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-24 13:43:35tu mori de frumoasa ce esti si chiar nu vezi ca iar_ el face mistoace? mai reusite sau nereusite dar cam cu asta se ocupa. daca el face mistoace cu astfel de subiecte atunci chiar este grav ! mai avem mult pana departe! |
||
Bunica Postat pe 24 August 2009 13:54 |
||
Dar cine sare la gat, Ovi? Ne exprimam opiniile, in mod civilizat. Nu-i nimeni obligat sa le accepte, dar daca tot le respinge, macar sa vina in fata cu argumente viabile... | ||
Ella34 Postat pe 24 August 2009 13:56 |
||
ella...nu vb despre cineva anume de aici...acum!! dar...dupa cate stii...sant topicuri deschise...si...sant tot felul de pareri!! e devarat ca...eu nu prea ma dau in vant dupa astfel de subiecte...care pt unii...poate sant existentiale... asa ca...prefer sa vb...despre ceea ce ma face sa ma simt bine ...sa ma destind... ca doar de aia vin aici!! cine vrea sa dezbata astfel de subiecte...n-are decat!! eu...prefer sa nu vb...chiar daca vor fi multi care pt asta...ma vor face infundat la minte! e opinia mea...si mi-o mentin! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 August 2009 14:01 |
||
Ovidiu, e dreptul tau sa discuti sau sa te abtii... nimic de reprosat sub aspectul asta. Personal, consider acest subiect relevant pentru gradul de informare si de toleranta manifestat de oameni... de aceea mi-ar placea sa citesc mai multe pareri.. |
||
Ella34 Postat pe 24 August 2009 14:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
|
||
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri