Cafenea de primavara

parerea mea este urmatoarea. gay sau nu, om sa fie. ce ma interesaza pe mine ca un nene prefera sa se culce cu alt nene? sau o tanti prefera sa fie sarutata tot de o tanti?

asta tine de genetica sau de moda.sunt toleranta fata de astfel de oamenii. ei cu ale lor, eu cu ale mele. ca prieteni, pot fi ok. nu-s ciumati ca sa ma feresc de ei dar nici nu intra in lista preferintelor mele ca si cunostinte.

daca s-ar intampla sa aflu ca o cunostinta este lesbi sau gay nu mi-as schimba comportamentul asta doar daca pastreaza distanta si nu se da la mine. n-as suporta sa ma pipaie o femeie.
si_totusi
Postat pe 24 August 2009 14:06
tusicooooooooooooo........... .......nici nu stii ce pierzi...mami!!!
mai ales...la cat de gindash...pipaie...o femeie!!!
deci...treaba ta!!!
revenind...oricat as vrea sa par de ....destupat la minte...tot nu pot tine in preajma...astfel de persoane!!!
asa am crescut...si cred ca nu ma voi schimba...doar pt a face cuiva pe plac!!
orientarea lor...mie personal...chiar nu mi se pare ok...chiar daca o respect si n-o comentez!!
continuu s-o tratez ca pe o anomalie...si...consider ca trebe tratata ca atare!!
daca stam sa judecam...ne consideram oameni...care poseda...se spune...ratiune...
deci...trebe sa trecem prin aceasta ratiune...cam tot ce tine de viata!!!
ovidiu42
Postat pe 24 August 2009 14:18
marturisesc ca m-as simti stanjenita sa vad doi barbati sau doua femei sarutandu-se ...chestie care daca se intampla cu un el si-o ea nu-mi trezeste acelasi sentiment...
In rest, sunt si ei oameni... nu ma deranjeaza decat daca se manifesta ostentativ.

nu cred insa ca omul nostru e gay .ei sunt deranjati de termenul poponar....
blanca
Postat pe 24 August 2009 14:26
nu vb aici...despre ..."un om al nostru"....
tema...a fost lansata chiar la mishto`...si...iata ce sare lumea...sa comenteze...
o fi...trendy...nu zic nu...dar...eu unu`...prefer sa o las asa...cum e!!
nu m-a pasionat...si nu ma va pasiona vreodata...astfel de subiecte....
mi-am spus pct. de vedere...si cred ca e de ajuns!!

deci...discutia...se poate muta...pe un topic cu astfel de subiecte!!
aici...cine l-a lansat...daca mai continua...va fi admonestat!!
imi pare rau dar...aici e spatiu de destindere...si nu pt a comenta...anomaliile naturii umane!!
ovidiu42
Postat pe 24 August 2009 14:36
Ella, nu-mi pot ascunde lacrimile de fericire, ca, in sfirsit, ma intelege si pe mine o femeie(sper sa nu fi inteles gresit)...Daca te-as fi cunoscut inainte de ultima deziluzie, sigur erai salvarea mea, dar acum cred ca e tirziu(e prea gelos amicul)...Cit priveste orientarea mea, asa cum spuneam, e in urma deziluziilor cu femeile. Nu vreau sa fiu rautacios, dar le-am vazut prea egoiste...nu m-au lasat, dom-le, una, al dreak, pina nu m-a stors tot, de ce tineam in buzunar si prin preajma...Si nu ca nu as mai fi avut, dar voiau tot al lor, chiar si atunci sau, mai ales, cind ele nu mai faceau fata. Cu amicul, lucrurile sint limpezi de la inceput: de la prima intinlire s-a prezentat cu satirul in geanta si mi-a zis: ori io, ori gitu'...si-am priceput.
S-apoi totusica, inima haina, cum nu-ntelegi tu si dracostea asta amea...
iar_eu
Postat pe 24 August 2009 16:49
Ovidele, constat cu regret ca esti xenofob.Ca sa-ti schimb parerile, iti propun o intinlire, alege tu: ori cu amicu' cu satiru, ori cu mine...
iar_eu
Postat pe 24 August 2009 16:53
Am avut prilejul sa intru in contact cu astfel de persoane in perioada in care faceam voluntariat pt o asociatie care sprijina persoanele in dificultate (eu am cunoscut baieti cu tendinte homosexuale); ei (gay sau lesbi) in "anormalitatea" lor, incearca sa duca o viata cat de cat normala - atat cat societatea le permite. Prejudecatile si ideile preconcepute ne coplesesc cateodata si nu ne lasa spatiul sa privim dincolo de aparente. Dar cine are prilejul si rabdarea sa intre in dialog cu ei, poate descoperi persoane ca si noi: care judeca, traiesc, gandesc, se emotioneaza, se bucura sau se supara in functie de moment. Respectul - parerea mea - nu trebuie sa lipseasca, cu orisicine am intra in contact. E clar ca un comportament ostentativ si exagerat, efuziunile in public ar trebui evitate pt ca sunt socante, asta sta la bunul simt al fiecaruia.

Totusica - nu tine de moda - ei chiar se nasc asa, si cred eu ca un parinte nu-si iubeste mai putin propriul copil cand afla ca e "altfel".
Sau sustineti ca in clipa in care descoperiti ca e "anormal" nu il mai iubeste sau mai rau, il renega?
susidallyama
Postat pe 24 August 2009 17:18
De la: iar_eu, la data 2009-08-24 16:53:25Ovidele, constat cu regret ca esti xenofob.Ca sa-ti schimb parerile, iti propun o intinlire, alege tu: ori cu amicu' cu satiru, ori cu mine...

man!!!!.......retshaza-ti vocabularu` te rog!!!
chestea cu...XENOFOB...suna prea dur!!!
deci...las-o dreaq de ...purcea!!!
si...da-i `nainte!!!
ia satariru`...de la ala...si termina treaba!!!
macar...nu te mai impiedici de nik p`acolo!!
ovidiu42
Postat pe 25 August 2009 00:52
bah...io una inca ma atrag barbatii...dar nu am sa uit acu vreo doi ani cand prastii de bete amandoua, si io si sora-mea...dansam si ne-am pupat rau pe gura....da rau....rau de tot...nu pot zice ca mi-a displacut...dar neeeeee...inca imi plac barbatii....
tutankhamon
Postat pe 25 August 2009 01:37
susi.......hai sa fim sinceri...subiectul adus in discutie aici...e la shto`!!!
insa...oricum ar fi discutand despre acest subiect...parerea mea...ramane aceeasi!!!
acest comportament sexual...este o anomalie...si se poate si chiar e indicat sa fie tratat!
oricat ar vrea lumea sa fii de sfundat la minte...in viziunea mea tot asa ramane!
am spus si...repet..nu am nimic impotriva unor astfel de orientari dar....nu pot spune ca le accept ca fiind ceva normal! pt ca...nu e asa!
e devarat...oamenii..bolnavi fiind...(pt ca e o boala indiferent cine ce ar spune)...raman oameni si-i respect atata timp cat stiu sa-si stapaneasca iesirile si nu sant ostentativi!!
pt ca e pb lor...si ca atare trebuie sa si-o duca! pt ca nimeni nu-i de vina ca doar atat pot face in domeniu!
in rest...sper sa nu mai dezbatem asta aici!!
e un loc pt recrere...si...cred ca asa trebe sa ramana!!
iar cei ca ...cel ce a aruncat subiectu`...ar face bine sa mearga...daca vor discutii pe tema...pe topicurile deschise deja...
pt ca...mie unu`...chiar imi provoaca greata un asemenea subiect...aici!
daca voi simti nevoia...merg eu sa vb despre asta...acolo unde e deschis pt asa ceva!
cat priveste pe unii ce-si tot schimba nick-ul...si arunca pietre pt ca...n-au altceva firesc de vb...prefer sa nu mai vb...
si...se stiu cei ce procedeaza asa!
ovidiu42
Postat pe 25 August 2009 03:51
'morning...am intrat sa va salut, ca de mult nu ne-am vazut

vaz ici sha subiecte controversate...he...he...

tuto, zici ca te-ai pupat pe gura cu o fomeie?

mai sa fie, emancipata mica...
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 08:22
pe mine nu ma vra nimnea...
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 08:50
Ce placere sa te re-citesc sotioaro !
O zi frumoasa si tie si tuturor celorlalti care citesc.
Si da Ovidiu, in orice lucru exista o masura; masura bunului simt.

O cafelutza, ori un nesscaff�, ori pt cine e mai indraznet chiar o inghetata ceva? Pupici
susidallyama
Postat pe 25 August 2009 10:08
Cafea? daaa...!!!!
dar fara inghetata, ca azi ma doare gatul...

Aaa... scuzati! 'neata tuturor!!!
Ella34
Postat pe 25 August 2009 10:18
Uite chiar acum vin de la cafetiera... un "cancioc" cum zicea cineva zilele trecute: neagra, tare cu frisca sau fara, zahar si/sau lapte pt cine doreste...
Inghetata o ofer celor care mai sufera de cald...

susidallyama
Postat pe 25 August 2009 10:31
buna ziua!!!.......cafea...daca se poate....si a mai ramas!!
WIFE!!!!!!!!!......CE SURPRIZA!!!
si...DA...masura asta ar trebui si folosita....nu doar strigata...si...atat!
deci...va astept...mai pe seara...la o gura de bere...si-un suc...ceva!!
ovidiu42
Postat pe 25 August 2009 14:13
bre, care sunteti pe-acilea? ca tre' sa va povestesc...

m-am dus azi la timisoara, de dimineata...imbracata cu hanoracul meu nout de pitzipoanca wanna be, he...he...

si fac io ashe, cativa kilometri, si fac pana prostului...in za midle of za campu'

ies din masina si astept sa opreasca cineva...mizam pe hanoracul roza, zicandu-mi ca sigur ma remarca vreunul...

ioi, ishtenem...si opreste un manelist cu un lant de azorica la gat, baiet de baiet, dohh...cand l-am vazt am zis ca e violatoru' in serie al alexandrei

mi-a dat 2 litri de benzina, si nici nu mi-a luat banii pe ea...si mi-a zis "surioara" da' nush de ce, ca la mine urla rockul la maxim
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 15:41
era ziua ta norocoasa sotioaro!!!
susidallyama
Postat pe 25 August 2009 15:43
ca mi-a dat benzina ori ca nu m-a violat ?
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 15:49
si in plus te-a si numit "surioara"!!
susidallyama
Postat pe 25 August 2009 15:57
Am si eu un vecin "gay", saptamana trecuta l-a internat maica-sa la nebuni ca s-a "crizat" rau de tot...
sora_ilsi
Postat pe 25 August 2009 16:07
dap...si la mine in masina urla Metallica

crez ca l-am impresionat cu hanoracul meu de pitzi
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 16:08
De la: wife, la data 2009-08-25 15:49:06ca mi-a dat benzina ori ca nu m-a violat ?

aaaaaaaaa........tu de fapt......nu pt benzina te orpisei acolo!!!
....ioi...istenem!!!
ovidiu42
Postat pe 25 August 2009 16:08
De la: sora_ilsi, la data 2009-08-25 16:07:28Am si eu un vecin "gay", saptamana trecuta l-a internat maica-sa la nebuni ca s-a "crizat" rau de tot...

De ce se iau toti de courul meu??? aha, tu acu vrei sa zici ca io mi-s nebun
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 16:10
lipsesc putin.....
ma scoate madame in lume...
la market!!...cica!!!!
ovidiu42
Postat pe 25 August 2009 16:10
distractie si..buzunare cit mai usoare
LILO
Postat pe 25 August 2009 16:12
Si uite asa wife, hanoracul tau roz te scoate din pana.
lumida
Postat pe 25 August 2009 16:15
Nu era vb de "dorsal", scumpule, ci de capu' ala de pe umeri care a luat-o razna. Da' se pare ca are legatura, dupa cum ma luminasi...
sora_ilsi
Postat pe 25 August 2009 16:16
e vreo disputa ici sha despre gay ?

hmmm...ce-aveti, mami ? ce ? aia nu sunt tot oameni ?

mdea...da' io nu renunt la hanoracul meu nici moarta...

susy...e firmat pacciotti, fetitza...tu stii ca asta e ultimul racnet al modei in italia...iaca sunt si io in trend

ioi, ishtenem...aratam ca un serbet de zmeura in el...ma dureau ochii cand m-am uitat in oglinda
wife_de_zmeu
Postat pe 25 August 2009 16:19
Mai Ilsi, da io ramin crucit...adeca cum, tu il lasi s-o intoduca unde se nimereste, sau un'te decizi tu? Iar decizia aia cu ce-o iei, ha?.Pai toate se leaga de cap. Daca al meu e asa, si tu zici ca-i prost, io vad invers, atunci de ce sa ai tu dreptate?
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 16:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale 1 De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43
Cataodata'prieteni te lasa balta... 28 De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23
la bloc 10 De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? 40 De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? 69 De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25
Setari Cookie-uri