azi fac cinste daca este bine primit ,cafelta ,salate de primavara ,prajuturele ,kataif si bclavale nu de alta dar azi le am scos din cuptor , | ||
yavrum Postat pe 14 Martie 2009 12:36 |
||
---|---|---|
dragilor ...propunere , am creeat un subiect nou , inclin sa cred destul de interesant http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5171/PROPUNERE-O-INTALNIRE-REALA-A-CELOR-DIN-BUCURESTI-.html aruncati un ochi sau o parere acolo la alea ma abonez si euu ...ca de cateva zile numai dulce as manca utilizatoru GARBo ... nu am apucat sa le vad , dar pe mine caricaturile nu ma socheaza , de fap tnimic nu ma mai socheaza in ziua de astazi |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 12:36 |
||
pentru draga mea: e bairam de ai facut baclavale!? |
||
|
||
geo32 Postat pe 14 Martie 2009 12:37 |
||
VAIII DE MINEEEEE ...CATAIFUULL E FAVORITUL MEUUUU SI DUPA EL MASCOTA SAU JOFRA SI APOI TIRAMISUU De la: yavrum, la data 2009-03-14 12:36:19azi fac cinste daca este bine primit ,cafelta ,salate de primavara ,prajuturele ,kataif si bclavale nu de alta dar azi le am scos din cuptor , |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 12:38 |
||
Daca vorbesti frumos cu doamnela,cu tota placerea te servesc | ||
RIEN Postat pe 14 Martie 2009 12:38 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-14 12:29:27cred ca aceasta garbo , este doar in vizitator , nici macar nu are setat ceva la profuil sa stim o varsta ceva Cinezee, toti suntem vizitatori... Poate e noua si nu stie sa faca setarile necesare... Casatoria fara dragoste nu tine... respectul nu poate inlocui pasiunea ce-i drept! Cat despre pozele lui Geo... le posteaza in ideea ca el, prin propria-i prezenta trebuie sa oripileze... Scoate tu concluzia de aici!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 14 Martie 2009 12:40 |
||
neeeeeeeeeeeeeeee mai e pana acolo ,de placerea e a le face in plus o luna cat am fost in Romania nu prea am gustat nimik turcesc deci recuperez nu se incueta nimeni sa faca bairam cu mine | ||
yavrum Postat pe 14 Martie 2009 12:40 |
||
BUNA, la toata lumea,eu sunt de acord,pe alte site-uri se intilnesc,chiar daca sunt si din localitati diferite,dispar,am o urgenta la un bloc,s-a furat o usa de la lift | ||
scrichy Postat pe 14 Martie 2009 12:41 |
||
Dragul meu romantic.. A venit primavara si eu ard de nerabdare sa-mi scot nasul din lungaaaaa hibernare, sa ma asez langa tine, intr-un parc in care verdeata incolteste si sa te rog sa stai, sa stai asa pur si simplu cu mine cateva minute .... Inchide ochii, inspira adanc ....simti....simti cum PRIMAVARA, aceasta fata nebunatica si plina de sotii iti patrunde in toate colturile inghetate ale fiintei ? Nu-i asa ca ai crezut ca am murit, ca stau pe undeva in frigul iernii ,rezemata de un gand obosit, fara sa te mai stiu, fara sa ma mai gandesc la tine ? Nu e asa dragul meu romantic, tu faci parte din mine, din viata mea, din visul meu de libertate, de frumos, de altfel :) .... Te iubesc asa cum am facut-o mereu cu miile de suflete adunate intr-un buchet de primavara .. As vrea sa stii ca EXIST, desi uneori doar privesc acest dialog interminabil al sufletelor ce au atata nevoie sa se exprime .. Azi cred ca cel mai important lucru din viata mea e aceasta PRIMAVARA care mi-a trezit sufletul la lumina si care ma indeamna sa ma indrept spre tine, dragul meu romantic cu bratele deschise .... Ti-am adus niste flori , un zambet cald si cateva ganduri curate cu care te mangai si iti spun .. Ce poate fi mai frumos decat aceasta clipa, in care simti ca nu ai nevoie de nimic altceva decat de lumina dragostei din tine ca sa te simt fericit ....! |
||
Kyttysweet Postat pe 14 Martie 2009 12:41 |
||
GEO m-am uitat si eu la pozele alea ...nu sunt orpilanteee de loccc ba din cotra sunt amuzante cred ca utilizatoarea GARBO e putin pudica atata tot VABRE si Tatu neata si voua asa mai la pranz |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 12:41 |
||
Pentru geo32: Asta e singurul gen de caricatura pe care il apreciezi? Am mai citit cateva din postarile tale si am vazut ca au aproaoape toate aceeasi conotatie... Un psiholog ar spune: "Interesant...!" dar cum eu nu sunt psiholog... Cred ca acelasi lucru l-ar spune si despre ideile lui cinezze. |
||
garbo_oo7 Postat pe 14 Martie 2009 12:45 |
||
sunt curios sa-ti citesc concluziile. nu pot fii decat unele pertinente! | ||
geo32 Postat pe 14 Martie 2009 12:47 |
||
buna ziulica o cafea si pt. mine se poate inca sunt mahmura asa imi trebuie daca aseara am baut bere amestecata cu visinata |
||
rizzibizzi Postat pe 14 Martie 2009 12:49 |
||
De la: scrichy, la data 2009-03-14 12:41:18BUNA, la toata lumea,eu sunt de acord,pe alte site-uri se intilnesc,chiar daca sunt si din localitati diferite,dispar,am o urgenta la un bloc,s-a furat o usa de la lift usa de la lift,cum draq au furato,cand revi sa ne spui mai multe |
||
rizzibizzi Postat pe 14 Martie 2009 12:51 |
||
Cred ca ii lipsea si aluia care a luat-o o usa.. s-a gandit ca e mai aproape usa vecinului decat nr de telefon de la intretineri!! | ||
Verarmy_38 Postat pe 14 Martie 2009 12:55 |
||
- Rizzi mai este cafea uite si ptr tine am pus o cana - Vera ai dreptate toti suntem utilizatori , poate intre timp macar isi psune si ea numele si ce varsta are , asa ca un om pliticos ce suntem cu toti - da ce sa ii faci ideile mele nu sunt prea bune poate , dar respect si intelegere exista in cuplu nostru ( sunt eu o idee mai rece ) dar asta nu inseamna ca nu poate fi o asemnea casatorie - GArbo si cam care ar fi parerea ta despre ''ideile ''mele ? |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 12:56 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-14 12:08:54neatza la toata lumea....sunt pe aici...dar lasati-ma sa beau o gura de cafea si sa trag o marihuana..... marihuana da si la fata ca a ramas fara |
||
rizzibizzi Postat pe 14 Martie 2009 12:57 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-14 12:56:59- Rizzi mai este cafea uite si ptr tine am pus o cana multumesc pt. cafeluta deja incepe sa se retraga ceata acum mai marihuana de la tuta si imi revin |
||
rizzibizzi Postat pe 14 Martie 2009 12:59 |
||
Neata! Hop si eu pe aici, dar inca ma mai gandesc daca sa ma trezesc au ba. | ||
AndraMicu Postat pe 14 Martie 2009 13:01 |
||
De la: garbo_oo7, la data 2009-03-14 12:06:40 oups....nasoala afirmatie......chiar o fi adevarat?????? |
||
tutankhamon Postat pe 14 Martie 2009 13:01 |
||
haii ca e taree faza cu usa , numai usa de lift furata nu auzisem Andra bine ai venit printre noi apropo vezi caeu am facut o propunere http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5171/PROPUNERE-O-INTALNIRE-REALA-A-CELOR-DIN-BUCURESTI-.html haideti domleee ca nu e chiar asa de nasol... |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 13:04 |
||
De la: AndraMicu, la data 2009-03-14 13:01:01Neata! Hop si eu pe aici, dar inca ma mai gandesc daca sa ma trezesc au ba. Neata! Pe terasa te astepata deja fetele cu drogurile! Aici suntem femei pure si serioase |
||
Verarmy_38 Postat pe 14 Martie 2009 13:05 |
||
cinezee,bine te-am gasit bucuroasa si activa,ce spui de dulcurile lui Yavrun mie imi plac f mult,oare cum le prepara? | ||
RIEN Postat pe 14 Martie 2009 13:06 |
||
De la: Verarmy_38, la data 2009-03-14 12:13:58De la: tutankhamon, la data 2009-03-14 12:08:54neatza la toata lumea....sunt pe aici...dar lasati-ma sa beau o gura de cafea si sa trag o marihuana..... stai linstita vera ca fumam afara ca stiu ca ai probleme cu alergiile...pup fata |
||
tutankhamon Postat pe 14 Martie 2009 13:06 |
||
Ziua buna!!! O cafea si pentru mine...ca-s pe fuga! Bun gasit doamna Eva! Pup fetelor..!!! Ne citim mai tarziu... |
||
Ella34 Postat pe 14 Martie 2009 13:08 |
||
apreciem ca fumatorii au grija de noi si fumeaza afara VArbe , dulcurile alea sunt demetialeee ce sa mai |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 13:08 |
||
Eu ma retrag un picut sa ma trezesc de tot si sa fac ceva de papa. Trebuie sa ma decid daca va fi mic dejun sau dejun | ||
AndraMicu Postat pe 14 Martie 2009 13:19 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-14 12:27:52Garbo , nu stiu ce varsta ai , dar la anii mei eu vad o casatorite si fara dragoste , dragostea sau iubirea cum vrei tu sa o numesti are mai multe forme , unele persoane sunt mai reci altele mai pasionaleDe la: Verarmy_38, la data 2009-03-14 12:21:44Sexi si multa??? waw...casatorie de convenienta???.....casatorie fara dragoste????.....poate frigiditate?????? |
||
tutankhamon Postat pe 14 Martie 2009 13:24 |
||
ioooooi de unde atata frigiditate ...haide ca nu exista asa ceva decat doar daca un barbat nu stiwe cums a ia o femeie frigiditatea nu exista eu nu vad nimic nasol in a fi o casatorie de comun acord , iti dai seama dupa tz timp trait impreuna ( in cazul meu un an...ca suntem casatoriti civil de 2 ani , ne cunoastem de 3 ) ca aveti sau avem multe puncte in comun , ca va /ne intelegeti bine si se cade de comun acord si facem casatoria , ce o fi asa de ''complicat'' sau '' aiurea '' |
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 13:28 |
||
Stii Ella mi-a lipsit atmosfera de cafenea,si sa simt persoane pline de verva in jur,si parerile celor care se tachineaza(amical). | ||
RIEN Postat pe 14 Martie 2009 13:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
|
||
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural