domnule Pik ...daca esti asa de sigur...ca sunt barbat......ai curaj sa faci pariu ???...... | ||
etta70 Postat pe 2 Octombrie 2009 17:35 |
||
---|---|---|
ce-ar fi sa ne ocolim/ignoram? chiar daca ai fi femeie, cu stilul tau, chiar nu-mi face nici o placere sa discut loc e suficient pentru toata lumea, si daca avem o minima educatie, putem sa convietuim fara sa ne intalnim dupa cum vezi, nici macar nu raspund cu aceasi moneda "dulcii" descrieri pe care mi-ai facut-o pe pagina anterioara in ce ma priveste, imi doresc sa mi se permita sa pun punct aici. |
||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 17:39 |
||
pik...zau ca...chiar ma faci sa-mi schimb impresia!!! eu...credeam ca ...fiind oameni maturi...si cu ceva in capshor...nu-i cazu` sa jignim! din postarile anterioare...se vede ca...chiar am pastrat o doza de...respect...si bun simt!! ori...lipsa ta de respect...chiar ma face sa cred ca ...ceva...e in neregula!!! n-as vrea sa facem uz de manusi...aici!! eu cred ca ...chiar trebuie sa pastram o doza de respect...si...chiar m-am straduit sa fac asta...aici!! si...faptul ca m-am cantonat doar aici...si nu ma murdaresc prin alte locuri...o fac in memoria celei care a deschis acest topic. pt ca...chiar e o persoana care merita respect... nu voi intra in polemici puerile cu tine pt ca...nu-i prima data si...nu-s nici singurul care te trage de maneca cum ca...sai calu`!! deci...te rog...pastreaza acelasi respect pe care eu...l-am oferit...tuturor...nu numai tie!! cat priveste...aparatu` de ras...pastreaza-l pt tine...si...toata coada ...care te urma pana mai deunazi...pe forum!! eu...stiu cine e persoana...si...contrar tie...chiar o respect!! nu-i o cucerire...pt ca...aici...asa cum stie toata lumea...EU...nu pt asta sunt pe aici... daca tu...asta faci...e pb ta!! o seara placuta...sper sa ai! si...acelasi respect...il voi oferi...tuturor...care au ceva in cap!!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 2 Octombrie 2009 17:40 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-02 17:39:32ce-ar fi sa ne ocolim/ignoram? chiar daca ai fi femeie, cu stilul tau, chiar nu-mi face nici o placere sa discut nu eu am intrat in vorba cu tine !!!.....daca ai vrut ...sa ma studiezi....ceea ce nu suport.....ai aflat ce-am vrut....EU !!!...... .......si voi pune punct si eu ,claro.....caci oricum mie dragoste cu sila nu-mi place !!!....ca se cheama viol....SI CUM SUNT FEMEIE .....mi-e jena !!!....... ...asa ca.....arivederci amore !!...... |
||
etta70 Postat pe 2 Octombrie 2009 17:45 |
||
ce le mai imbalsamezi, bre ovi! ok, fie ca tine, da' ramai pe faza. in urmatoarele ore o sa-ti scriu aici motivele aricirii tale, mult mai prozaice decat romantismul pueril la care recurgi, pentru impresionarea asistentzei |
||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 17:45 |
||
pik...incearca te rog...sa ramai totusi...in limita bunului simt!! n-o da acu`...de gard...cu alte alea... sunt mult prea harshit pe netu` asta...pt a avea vreo pb de perceptie...asa cum ai tu!!! asa ca...nu te-as sfatui...sa devii ridicol!!! sincer... si...cu asta...consider ca...putem pastra totusi...niste limite...normale...ca si cand am fi totusi...neshte ...oameni...la fel de normali...cum pretindem!! iar daca ceva scapa de sub control...sa nu ma acuzi!!! pot fi la fel de lipsit de elegantza...ca si tine...sau chiar mai rau!!! dar...consider ca nu-i cazu`...aici...mai ales ca...amandoi pretindem a avea ceva in cap!!! eu zic ca ...ajunge deja...o maciuca...la un car de oale...cum se zice prin popor...prin anumite zone!!! nu crezi? |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Octombrie 2009 17:58 |
||
lasa santajul, jmekerie ce-mi esti, de momentul adevarului nu scapi |
||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 18:02 |
||
eeeeee........hai sa te vedem.... sper sa nu-mi porti pica...dupa!!! sincer... dupa cum vezi...lupt la vedere!!! asa ca...astept... |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Octombrie 2009 18:04 |
||
copii, v-a furat careva jucariile??? ce-aveti frate?? nu mai aveti loc unul de altul??? |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 18:10 |
||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 18:12 |
||
asa discuta berbatii, bre zambilo ...cand nu gasesc lungimea de unda |
||
blanca Postat pe 2 Octombrie 2009 18:34 |
||
blancule...zau taty...ca n-am nevoie de...o lungime de unda... | ||
ovidiu42 Postat pe 2 Octombrie 2009 18:36 |
||
numa' de busola | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 18:37 |
||
da, n-ai vazut ce vorbareti sunt? parca-s fomei!! |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 18:38 |
||
ei ovi, poate-i zici tu altfel...asta sa fie tot nacazu' | ||
blanca Postat pe 2 Octombrie 2009 18:39 |
||
pt blanca pe voi nu va pup, ca sunteti rai |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 18:50 |
||
zambiluto, ...in alta dezordine de idei ti-am zis ca am o pisicuta? nu de rasa ca ai tai dar ii taaare frumusica |
||
blanca Postat pe 2 Octombrie 2009 18:54 |
||
daaa?? vreau poza!! si eu am 4 acum si inca un puiut mic, pe care l-am gasit in pom, si mi s-a facut mila de el, asa ca l-am adoptat! sa vezi ce zburda prin curte |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 18:57 |
||
zambilutza....hai ca...rautatea...iese ea...la iveala!!! eu...va doresc o seara frumoasa...peste tot pe unde umblati voi!! dar aici...VREAU sa pastreaz o oarecare...doza de respect...pt toata lumea!!! asa ca...va rog...nu mi-o luati in nume de rau!!! distractie placuta...tuturor...pt ca e deja...weekend!! |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Octombrie 2009 18:59 |
||
stai sa vezi cand se coc toti! | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 19:00 |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 19:06 |
||
va rog io mult zice-ti-mi si mie unde dreaq e "valorile reale"?! |
||
preciouss Postat pe 2 Octombrie 2009 19:06 |
||
in pom. se coc la soare | ||
pik_nik Postat pe 2 Octombrie 2009 19:08 |
||
preci, asta-i intrebare de baraj?? 50/50 sau suna un prieten |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 19:10 |
||
hai,bre zambilicio,ca nu fac mishto! iote,NU fac mishto odata-n vieatza si nimeni nu ma crede!! mi-am amintit de ceva interesant ce am vazut acolo... |
||
preciouss Postat pe 2 Octombrie 2009 19:12 |
||
unde, ce ai vazut?? ca ma facusi curioasa |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 19:14 |
||
stai o clipa, preci. le cat indata. ovi, we bun! pun la poze zambilici. |
||
blanca Postat pe 2 Octombrie 2009 19:29 |
||
De la: blanca, la data 2009-10-02 19:29:17stai o clipa, preci. le cat indata. |
||
ovidiu42 Postat pe 2 Octombrie 2009 19:36 |
||
blanca, nu gasesc pozele n-ai decat vreo 230 |
||
zambila Postat pe 2 Octombrie 2009 19:41 |
||
te anunt cand e gata.acum eram in povesti. prin alte locuri Ce-am zis, Ovidiu?? |
||
blanca Postat pe 2 Octombrie 2009 20:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
|
||
Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri