De la: daria_pet, la data 2009-10-07 23:34:55..pik, cred ca tu o sa fii cel mai fericit..sa-ti explicitez de ce: duduia blonda de la drept are pregatit un proiect referitor la legea piknicului..... daria, am promis ca nu mai scriu, da' nu pot pentru ca sa ma abtin!! ce m-a mai distrat badea!! e dus cu pluta! am crezut ca n-aud bine!! |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2009 23:45 |
||
---|---|---|
he-heeeeeeee.........miroase deja...a slavina...si-a fum de gratare... vreti sa ramana topicele...goale? si...mai miroase-a party...sau...doar mi se pare mie? |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Octombrie 2009 23:45 |
||
unde-s lautarii? ovi, toarna bre! |
||
|
||
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 23:47 |
||
asa, ovi, nu ne lasa singuri, hai tati sa combatem aici. Vezi de ia niste legume sa le grataruim si pe ele, acolo, o vanata, o rosie, un ardei capia.. | ||
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:48 |
||
de capra????? ioi io vreau de oaie.....!!!!da incerc na asiiia ca s pohticioasa!!!!!!ia de aciiia...muuustu....ca l am tirit pi jos.....am dat cu dimigiana i irinuca...zisa secretoasa.....se ducea la gara ia trenu catre doamne doamne ...da i am schimbat beletu...are halta la iad....o lasa la poarta ii pre rea pentru innauntru!!!!!!scuza ti scrisu ...ii de la vin...adica must....adica io totusi crez ca s o facut vin.....adica ...ia si tu..... | ||
nazirra Postat pe 7 Octombrie 2009 23:49 |
||
..zambilico, din pacate este adevarat...as fi vrut eu sa fie cioaca....blonda chiar o asemenea lege vrea sa ne dea ca sa vedem ca are activitate....eu cred ca, dupa ce ca e blonda mai are si neuronii pe moate | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2009 23:50 |
||
neshte...mujdei...de usturoi...o merge? ca...mai am d`ala verde... |
||
ovidiu42 Postat pe 7 Octombrie 2009 23:50 |
||
..pik, nu te face ca nu percepi....sari la interval cu mancarurile alea delicioase ca sa o iei inaintea madamei cu neuronii pemoate... | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2009 23:51 |
||
despre ce lege vorbiti?? caci nu pot credee!! k e real! | ||
fleur_de_lis Postat pe 7 Octombrie 2009 23:52 |
||
Nazziro, asculta pe nenea anakin, carnea de capra este cea mai buna pentru pastrama, se apropie de carnea de vanat; chestie verificata. ovi, merge si mujdeiul la capra, ca apoi aluneca mai usor molanul. |
||
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:52 |
||
si cat eram eu de trista azi...na, ca mi-am revenit! |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2009 23:53 |
||
cu legea mujdeiului? | ||
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 23:54 |
||
nu, cu legea picnicului | ||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2009 23:55 |
||
...face pe niznaiul ca sa nu sara cu ceva la interval.... | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2009 23:55 |
||
pikule, dar niste palinca de bihor nu scoti si tu la interval?... hai, ca uite, plange masa. | ||
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:56 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-10-07 23:50:40neshte...mujdei...de usturoi...o merge? ioooi da .....da ca l pisez io..... |
||
nazirra Postat pe 7 Octombrie 2009 23:56 |
||
anakin...las` ca...uneori...merge si de berbecutz....asa...sa vezi cum sfaraie...seu` ala...pe jar.... | ||
ovidiu42 Postat pe 7 Octombrie 2009 23:58 |
||
poate k blonda o stat pe garbo...si o vazut ce-o fo' mai in trend si mai trend in vara asta! si ce si-o zis fumeia?? se poarta picnicul?? toata lumea vb despre el, si-i cere parerea?? fie el scris si pe silabe?? okaaay...ia sa dam noi o lege! | ||
fleur_de_lis Postat pe 7 Octombrie 2009 23:58 |
||
palinca face margele prin uiaga si ospataru' se tine de mujdeie acum oviiiiiiiiiiiii!!! |
||
pik_nik Postat pe 7 Octombrie 2009 23:59 |
||
bre, nu am nimica, putem face si o noatina, ca nu-i bai.. dar in nici un caz pastrama, o facem la protap, sa curga seul cand tai fleica. | ||
anakin Postat pe 7 Octombrie 2009 23:59 |
||
Un ceai, un pahar de lapte cald, gasesc si eu aici? Sunt moarta de oboseala, dar nu ma ia somnul... |
||
garbo_C Postat pe 8 Octombrie 2009 00:00 |
||
zambilutza, se cuvine sa studiem noi doi legea aia asa pe indelete, in liniste... | ||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 00:00 |
||
...iote amu ma dumiresc si io de ce si-o umanizat fata pik....ca sa poata da duduia legea.. | ||
daria_ Postat pe 8 Octombrie 2009 00:01 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 23:54:06cu legea mujdeiului? baga mai tati reteta la caracatita aia cu picioarili multe de o bulbucit in oala mea si ii s o lichit chiciorusili alea multe di oala ...si ,na o luat foc oala si de la oala si perdiaua si...na ca am si interdictie in buvcatarie....acuma asa o zis consortul.....ca cica am vrutt sa dau foc la vila ...ca ieri i am lovit jepuu...ca miine ca o sa i mai fac...si io n am putu ca sa tac si am zis ca ...surpriza ...... |
||
nazirra Postat pe 8 Octombrie 2009 00:02 |
||
...se gaseste aici si laptic si ceiut chinezesc..da sa stii ca nu am zahar...fa rost de a pik... | ||
daria_ Postat pe 8 Octombrie 2009 00:02 |
||
asa...anakine....vad ca stii cam cum sta treaba!!! si-apoi...un bulz...cu burduf...asa.. |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Octombrie 2009 00:04 |
||
pik, tu de fapt vrei sa te sustragi de la gratar!!las ca stiu eu, vrei sa-l lasi pe anakin sa se chinuie singur | ||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 00:05 |
||
uite ceva mai bun, zambilutz, si o multumesc si pe nazi Ingredientes (4 personas) 2 sepias. 2 dientes de ajo. Unas ramitas de perejil. 1 lim�n. 8 cucharadas de aceite de oliva. Sal. Guarnici�n de puntas de esp�rragos verdes y tomatitos. C�mo se elabora: Limpiamos de v�sceras y de piel las sepia, vaciamos y limpiamos bajo el agua fr�a. Una vez limpias las sepias y si son muy gruesas las cortamos en dos mitades longitudinales, es decir, se divide longitudinalmente en dos filetes empezando por la �ltima. Luego con un cuchillo, marcamos por la parte exterior haciendo unas incisiones superficiales, primero paralelas en un sentido y luego otras paralelas transversales oblicuas en el otro sentido. Estos cortes se hacen para facilitar el cocinado de la sepia y que no se doble por efecto del calor. Una vez tengamos preparada la sepia de esta forma se lleva a la plancha y tostamos por los dos lados empezando por la parte cuadriculada de los cortes. Una vez cocinada ponemos a la sepia a punto de sal. En una sart�n hacemos un sofrito con el ajo cortado en brounoisse (cuadradito muy pequeño) y una vez dorado el ajo sacamos la sart�n del fuego y añadimos el zumo de lim�n y el perejil picado Este refrito de ajo con lim�n y perejil es con el que aliñaremos la sepia en el momento de servir. Podemos acompañar con unas puntas de esp�rragos verdes y tomatitos tipo cocktail ligeramente pasados por la plancha y sazonados con un poco de sal. Comentario diet�tico La sepia es un marisco que apenas tiene grasa pero que es muy rica en prote�nas de alta calidad biol�gica, en hierro, magnesio, sodio, f�sforo y vitaminas -del grupo B, A y E-. La forma de elaboraci�n combina perfectamente con la sepia para realzarle el sabor y darle un toque de acidez muy agradable. Como guarnici�n se proponen hortalizas que no aumentan el valor cal�rico del plato, pero si que lo complementan en nutrientes -vitaminas y minerales- y le aportan un toque de color a la receta. Esta receta est� adecuada para todos los grupos de edad, y en especial para quienes deben llevar a cabo una dieta baja en calor�as y grasas, sin excederse en la cantidad de aceite. |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 00:07 |
||
Ovi, bulzul e pentru dimineata bre... dupa ce ne dregem cu o ciorba de potroace. Zambilo, avantajul celui care face gratarul este ca gusta din toate, permanent asa, ca sa stiti ce pierdeti... |
||
anakin Postat pe 8 Octombrie 2009 00:08 |
||
mai bine mor de foame sau ma bag la pastrama aia de capra |
||
zambila Postat pe 8 Octombrie 2009 00:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comorile sufletului? | 8 | De la: UEL 7 Decembrie 2009 08:58 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
|
||
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri