Cafenea de primavara

De la: daria_pet, la data 2009-10-08 00:01:10...iote amu ma dumiresc si io de ce si-o umanizat fata pik....ca sa poata da duduia legea..

apai...vazusi...sau..uite! de unde stim noi ca pik nu tocmai aici d-aia??k e-nteles cu cucoana? ca sa previna aparitia legii?? ne-o incantat cu dulciuri si flor'cele toata vara....bonus cate un horoscop...si-acuuu...mna! mai fa opozitie legiii picnicelor daca mai poti
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:10
De la: anakin, la data 2009-10-08 00:08:11Ovi, bulzul e pentru dimineata bre... dupa ce ne dregem cu o ciorba de potroace.
Zambilo, avantajul celui care face gratarul este ca gusta din toate, permanent asa, ca sa stiti ce pierdeti...

din toate??? permanent??
ioi, si io care credeam ca-i doar o fantezie
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:10
biiine ....pik!!!! am tales tot...deci tre sa plec dupa cucaraceas....aia cu sombrero in rest am di tatiii!!!!sarmina....
nazirra
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:12
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:13
Zambilo, asta e avantajul preparatorului... ca revers, dezavantajul este ca, la final de gratar, va duhni a toate aromele : copane, mititei, fleici, cotlete, ceafa sau pastrama.
Bine, e posibil sa se sature si din miros, dar pana acum nu mi s-a intamplat
anakin
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:14
..love, cand mi sa face foame si vaz frigideru gol, ma uit la haleala lui pik.....ma pregatesc sa fac fata legii blondei de la drept cu neuronii pe moate..
daria_
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:18
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:19
...anakin, e buna si doar pastrama de capra si mujdei de usturoi...
daria_
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:20
.. si cu niste ardei capia copt langa ele.
anakin
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:22
Ardei as manca si eu.
AMELYY
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:23
...io ma duc sa-mi beu ceiutul verde si fug la nani...va las si voua ceiut si lapte....
daca mai stau aici mult, devastez frigiderul si nu mai pot trai bine pana la alegeri
daria_
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:25

Ingredientes (4 personas)
1 ½ kilo de sepia.
300 gramos de cebolla.
4 dientes de ajo.
1 pimiento verde.
3 tomates.
300 gramos de patatas.
Una hoja de laurel y perejil.
Aceite de oliva.
Sal.

C�mo se elabora:
Limpiamos bien la sepia y la cortamos en tiras.
Picamos las cebollas en juliana (en tiras finas), los ajos los fileteamos, troceamos el pimiento en tiras finas, picamos el perejil y trituramos los tomates pas�ndolos por una batidora.
En una cazuela con aceite caliente, sofre�mos las cebollas, los ajos, el pimiento, el perejil, los tomates y el laurel.
Dejamos cocer hasta que la verdura quede como una salsa homog�nea.
Salteamos las tiras de sepia en una sart�n con un chorrito de aceite muy caliente y una vez salteada, la añadimos al sofrito de verdura. Añadimos un vaso de agua y ponemos el conjunto de sepia y verduras a cocer.
Pelamos y lavamos las patatas y las cortamos en rodajas gruesas y sazonamos.
Cuando la sepia comience a estar blanda añadimos las patatas y dejamos que cueza el conjunto durante 20 minutos m�s.
En el momento de servir, espolvoreamos con perejil picado y dejamos reposar 5 minutos fuera del fuego.
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:26
....good point... in chineza nu ai gasit reteta?
daria_
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:28
De la: daria_pet, la data 2009-10-08 00:18:52..love, cand mi sa face foame si vaz frigideru gol, ma uit la haleala lui pik.....ma pregatesc sa fac fata legii blondei de la drept cu neuronii pe moate..

io nustiu legea...da ma gandesc ca0-i stupida..cum e si cea cu impozitu forfetar pe timp de criza....suntem singura tara din lume cu asa ceva in vremurile astea...deci legea blondei... e asa, cum sa zic eu, o fitza! pe care s-o servesti la desert in bambu
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:31
Cine-a vrut reteta s-o ridice, va rog. Eu raman cu mancarea.
AMELYY
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:31
mai e cineva p aici sa bem un ceai???? hai, va rog...sunt pachet de nervi...
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:32
Bre, am baut mustul nazzirei, am halit pastrama cu mujdei si ardeii copti, e timpul sa bagam cornu'n ea de perna. Vamos a dormir, ca sa pastram linia retetei.
anakin
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:32
daca n-o banezi mai tutii??
e nebuna cu acte! eu ceva mai rau n-am vazuut! cum naiba poaet sa confuzeze un intreg popor normal aici eu nu pot pricepe!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:33
baga un ceai tuth si apoi ma duc si eu la culcare...
Ella_34
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:35
hai ca...vaz ca...de must nu se ocupa nimeni!!
putin `nasprit...asa...
sau...bere...pt cine doreste!!
si...ardei copt langa pastrama aia...poate fi mai multicel...nitzel...
da`...cine face mamaliga aia?...ca ara ea...parca nu-i intreg meniul!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:36
fleur...nu numai ca am bannat-o...am vorbit si cu andra de i-o sters idul de irina 24ro...acuma vad ca o aparut cu secretoasa...andra mi-a zis ca o monitorizeaza....dar vad ca asta abereaza in continuare...si crede-ma....deja fac bube pe mine de nervi numai cand o vad ca iara o postat in draci si e copy la copy la copyyyyy.....

nazzirooooo.....da si mie ceai din ala sa ma calmez....ca fac cu nervii aici....
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:36
bai da nu e posibil asa cevaaaaaaa! ea o deschis topicul asta ilustru...si nu poti pur si simplu sa vorbesti NIMIC cu ea! k te spurca in toate felurile! si noi suntem normali auzi? sa0-i suportam veninul si aberatiile in fiecare seara?? mama masii!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:39
tuth, inseamna ca fata si-a indeplinit obiectivele

mai bine uita-te la spasita, lovita, nedreptatita si neinteleasa de aseara, a reaparut cu contul forevarmy, si pana aici nimic neobisnuit, da' si-a pus la avatar o poza furata de la mine
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:40
..thut, ia un ceai de tei aici si nu mai intrat pe topicul ala...daca ramane singurica acolo sau nu o baga nimeni in seama pleaca singurica...
daria_
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:40
da de ce sa plece singurica?? de ce sa nu plece cu huooo de-aicia??
de ce?? ce vina avem noi?? k ne pune nervii la'ncercare in fiecare seara? eu sincer cred acuma k e scapata dela nebuni! dar urmareste=-o frateee fa ceva! n-o lasa sa zburde aiurea p-aicia si sa'nfiga sulitele la'ntamplare!
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 00:43
sa va deie dumnezeu sanatate fetelor ca bun o mai fost ceaiul....
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:09
eu cred ca...de dumnezeu...n-o sa mai pot sa aud fara cecva senzatii...o vreme
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:11
daca te pui la mintea ei......io m-am enervat ca o zis de ardeleni ce-o zis.....si ca sunt popi de rusine...atata...
tutankhamon
Postat pe 8 Octombrie 2009 01:46
De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 00:43:09da de ce sa plece singurica?? de ce sa nu plece cu huooo de-aicia??
de ce?? ce vina avem noi?? k ne pune nervii la'ncercare in fiecare seara? eu sincer cred acuma k e scapata dela nebuni! dar urmareste=-o frateee fa ceva! n-o lasa sa zburde aiurea p-aicia si sa'nfiga sulitele la'ntamplare!
, acu ma bucur.. vad cum PROSTII O SA MOARA DE GRIJA MEA.... NU VA BAG IN SEAMA EU. ORICUM. MURITI VOI
YUFORMY
Postat pe 8 Octombrie 2009 06:27
eu nu mor inainte sa te fac sa platesti faptul ca-mi furi poze si le mai si afisezi la avatar, evident fara acordul meu...
unde nu-i cap...
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 06:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
la bloc 10 De la: Stefania_Negrus_1 28 Septembrie 2016 13:23
Hai la ciorba de potroace! 1058 De la: elodia 16 Mai 2012 17:37
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? 74 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46
Teleski 136 De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30
Cafeneaua prietenilor 1165 De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18
Setari Cookie-uri