De la: pik_nik, la data 2009-10-08 06:30:08eu nu mor inainte sa te fac sa platesti faptul ca-mi furi poze si le mai si afisezi la avatar, evident fara acordul meu...VEZI CA NU TE BAG IN SEAMA EU, DE CE NU MA LASI TU IN PACE? UITE NU STIAM CA E POZA TA,OK DA CA SA-TI FAC UN BINE PUN ALTA, CA NU VR POZA DE LA TINE OK? |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 06:34 |
||
---|---|---|
o furi din albumul meu da' nu sti ca-i a mea ti-ai facut un bine ca ai sters-o, insa eu facusem deja un print screen paginii, asa ca... ti-o furi |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 06:41 |
||
Buna dimineta lume! Care mai e pulsul forumului? Tot gilceava? |
||
|
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2009 06:42 |
||
buna seara ciresico. e aproximativ binisor, cu mici exceptii, cat mai apar gunoaiele, da' se face curand curatenie |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 06:46 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 06:41:31CIND SALVEZ, NU SCRIU DE UNDE E OK, PT CA NU MA INT, PERSOANA, DOAR POZA CA E FRUMOASA. AM RENUNTAT VZ. SI CUM AM SPUS DE VR I-TI DAU PENSIA MEA, CU LUMINARE SA POTI TRAI TU, CA EU NU MA DESCURC SINCER |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 06:52 |
||
Nu stiu frate ce aveti dar nici nu-mi vine sa mai intru sau si mai mai mult: sa stau de vorba cu voi cind va vad asa de...incontrati. Ce frumos era asta vara, cita desfatare aveam de fiecare data cind intram pe forum, cum abia asteptam sa intru si sa mai gasesc cite unul, altul iar acum.... Se duce de ripa asta e! Si e pacat. Poate ca totusi mai pot tine legatura cu cite unii dintre voi in privat ca asa in "cimp deschis" nu-mi face nici o placere. O zi buna va doresc si cautati-va simtul umorul si mai ales masura in ceea ce spuneti, pe cuvit. |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2009 06:54 |
||
VREAU SA-MI EXPLICE CINEVA, POATE NU INTELEG EU; FORUMU GARBO E DOAR PENTRU CINEVA ANUME? SA STIU, EU AM CREZ. CA POATE SA-SI SPUNA ORI CINE PAREREA, SI SA POARTE DISCUTII., POATE AM INTELES EU RAU, SI O FI PRIVAT.. | ||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 06:59 |
||
Army, forumul e pentru toata lumea si te asigur ca cei cu bun simt , simtul umorului, un strop de inteligenta, compasiune, o vorba buna....(vezi caracteristici pozitive) sunt pe forum de muuulta vreme si inca mai apar, sporadic sau permanet cu aceasi speranta de bine. Cei care vin, arunca cu piatra si cred ca au facut o gaura in cer...se duc exact asa cum au venit:seci si goi. Pe forumul asta cindva se auzea un sfat prietenesc, o vorba dulce, o gluma reusita...acum din pacate s-a schimbat... Nici pe "lumea cuvintelor" nu mai e ce era ca sa nu mai zic de atit de multe alte topice frumoase cu adevarat. |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2009 07:08 |
||
ciresico,persoanele negative pot fi ignorate. se vor plictisi... nu merita sa iti consumi energia nici macar ca sa te enervezi |
||
eladaela Postat pe 8 Octombrie 2009 07:33 |
||
De la: Ciresica, la data 2009-10-08 07:08:21Army, forumul e pentru toata lumea si te asigur ca cei cu bun simt , simtul umorului, un strop de inteligenta, compasiune, o vorba buna....(vezi caracteristici pozitive) sunt pe forum de muuulta vreme si inca mai apar, sporadic sau permanet cu aceasi speranta de bine.OK ASTA AM CREZUT SI EU, DAR VAD CA CEI CARE INTRA SINT LUATI PE SUS, DE VETERANII CARE SE CRED MAI DESTEPTI. EI NA ,UNII SUNT MAI PUTIN, DA CE VINA AU? NU TREBUIE SI EI ASCULTATI? EU NU AM GASIT, SI NICI NU VAD CA VA FI VREODATA CEVA FRUMOS SI BUN IN ACEST FORUM. DECIT CA SINT VREO 7-8 PERSOANE CARE SE VAD STAPINE PESTE RESTUL LUMII. DE ACEEA CHIAR NU VR SA MAI COMUNIC CU VOI ASTEA CARE DE CITE ORI POSTEZ CEVA UNEI PERSOANE, VA BAGATI HODORONC TRONC,OK SA AVETI VIATA LUNGA, SA FITI VOI DESTEPTII LUMII, SI SA- MI MINCATI SI PENSIA MEA SA VA SIMTITI SATUI OK? O ZI BUNA, SI VA ROG VEDETI-VA DE ALE VOASTRE, NU MAI POSTATI LA ADRESA MEA NIMIC, COMUNICATI CU AI DESTEPTI, NU-MI DATI APA LA MOARA OK,, AM SA IGNOR ANUMITE PERSOANE CARE LE STIU, |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 07:57 |
||
De la: forevarmy, la data 2009-10-08 06:27:54De la: fleur_de_lis, la data 2009-10-08 00:43:09da de ce sa plece singurica?? de ce sa nu plece cu huooo de-aicia??, acu ma bucur.. vad cum PROSTII O SA MOARA DE GRIJA MEA.... NU VA BAG IN SEAMA EU. ORICUM. MURITI VOI forevarmy...aici faci o greseala.....si ti-o faci cu mana ta....fleur nu se referea la tine.....ci la secretoasa de pe relatia cu dumnezeu....ia vezi aseara ce a putut fiinta aia sa scoata din ea.... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Octombrie 2009 12:14 |
||
...am trecut pe la toate crasmele sa va ofer orez cu lapte si scortisoara..calmeaza spiritele... | ||
daria_ Postat pe 8 Octombrie 2009 19:27 |
||
De la: forevarmy, la data 2009-10-08 07:57:00De la: Ciresica, la data 2009-10-08 07:08:21Army, forumul e pentru toata lumea si te asigur ca cei cu bun simt , simtul umorului, un strop de inteligenta, compasiune, o vorba buna....(vezi caracteristici pozitive) sunt pe forum de muuulta vreme si inca mai apar, sporadic sau permanet cu aceasi speranta de bine.OK ASTA AM CREZUT SI EU, DAR VAD CA CEI CARE INTRA SINT LUATI PE SUS, DE VETERANII CARE SE CRED MAI DESTEPTI. EI NA ,UNII SUNT MAI PUTIN, DA CE VINA AU? NU TREBUIE SI EI ASCULTATI? EU NU AM GASIT, SI NICI NU VAD CA VA FI VREODATA CEVA FRUMOS SI BUN IN ACEST FORUM. DECIT CA SINT VREO 7-8 PERSOANE CARE SE VAD STAPINE PESTE RESTUL LUMII. DE ACEEA CHIAR NU VR SA MAI COMUNIC CU VOI ASTEA CARE DE CITE ORI POSTEZ CEVA UNEI PERSOANE, VA BAGATI HODORONC TRONC,OK SA AVETI VIATA LUNGA, SA FITI VOI DESTEPTII LUMII, SI SA- MI MINCATI SI PENSIA MEA SA VA SIMTITI SATUI OK? O ZI BUNA, SI VA ROG VEDETI-VA DE ALE VOASTRE, NU MAI POSTATI LA ADRESA MEA NIMIC, COMUNICATI CU AI DESTEPTI, NU-MI DATI APA LA MOARA OK,, AM SA IGNOR ANUMITE PERSOANE CARE LE STIU, cea mai desteapta postare ...de pe tot forumul......si ADEVARATA !!.......... ......Army...sa fim noi sanatosi...FOR EVER !!...... aaaaaa....si domnu' Nik-pik.....m-am indragostit de tine,privind in fiece seara la chipul tau misterios si plin de dulceata.......DIN CALCULATORUL MEU !!!....ce hoata excroaca sunttttttttt !!!........ sa aveti o seara placuta !!!......ca ma disterez si eu cu voi ...din umbra!!..... ....dar acum n-am rezista sa n-o felicit pe Army !!..... |
||
etta70 Postat pe 8 Octombrie 2009 20:14 |
||
De la: etta70, la data 2009-10-08 20:14:19perversoooooooooooDe la: forevarmy, la data 2009-10-08 07:57:00De la: Ciresica, la data 2009-10-08 07:08:21Army, forumul e pentru toata lumea si te asigur ca cei cu bun simt , simtul umorului, un strop de inteligenta, compasiune, o vorba buna....(vezi caracteristici pozitive) sunt pe forum de muuulta vreme si inca mai apar, sporadic sau permanet cu aceasi speranta de bine.OK ASTA AM CREZUT SI EU, DAR VAD CA CEI CARE INTRA SINT LUATI PE SUS, DE VETERANII CARE SE CRED MAI DESTEPTI. EI NA ,UNII SUNT MAI PUTIN, DA CE VINA AU? NU TREBUIE SI EI ASCULTATI? EU NU AM GASIT, SI NICI NU VAD CA VA FI VREODATA CEVA FRUMOS SI BUN IN ACEST FORUM. DECIT CA SINT VREO 7-8 PERSOANE CARE SE VAD STAPINE PESTE RESTUL LUMII. DE ACEEA CHIAR NU VR SA MAI COMUNIC CU VOI ASTEA CARE DE CITE ORI POSTEZ CEVA UNEI PERSOANE, VA BAGATI HODORONC TRONC,OK SA AVETI VIATA LUNGA, SA FITI VOI DESTEPTII LUMII, SI SA- MI MINCATI SI PENSIA MEA SA VA SIMTITI SATUI OK? O ZI BUNA, SI VA ROG VEDETI-VA DE ALE VOASTRE, NU MAI POSTATI LA ADRESA MEA NIMIC, COMUNICATI CU AI DESTEPTI, NU-MI DATI APA LA MOARA OK,, AM SA IGNOR ANUMITE PERSOANE CARE LE STIU, |
||
cely Postat pe 8 Octombrie 2009 20:17 |
||
bueeeyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!............ia ter`natzi cu...chestii d`astea...de scandal...in cafenea!! murdariti unde vreti voi...da aici...nu vreau asa ceva!! ce dreaq aveti?...e atat de mare forumu` asta...si puteti deschide topicuri...cate vreti...sa va tavaliti...in mocirla... da aici...nu vreau asa ceva!! sper sa intelegeti asta...si sa nu fie nevoie de admini...sa rezolve asta! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Octombrie 2009 20:17 |
||
pt fetele nemultumite: http://www.youtube.com/watch?v=FszPFKMcW1A&feature=related |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 20:19 |
||
mai, ma loveste cu shlog... nici in cafenea nu am liniste ? tot de-astea gasesc ? viata mea...ca ce fain era pe-aici, pe garbo acu' nici nu-mi vine sa mai intru bre, pik...care e faza cu poza ? ca nu pricep....cineva ti-a salvat poza. corect ? si tu te-ai suparat ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 20:19 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-10-08 20:17:56bueeeyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!............ia ter`natzi cu...chestii d`astea...de scandal...in cafenea!! iertare...PASA....nu mai fac !!!....... |
||
etta70 Postat pe 8 Octombrie 2009 20:20 |
||
De la: titiana, la data 2009-10-08 20:17:39CE NU INTELEG EU..... CINE A SCRIS TREABA CU INDRAGOSTITU SI CHIPUL?De la: etta70, la data 2009-10-08 20:14:19perversoooooooooooDe la: forevarmy, la data 2009-10-08 07:57:00De la: Ciresica, la data 2009-10-08 07:08:21Army, forumul e pentru toata lumea si te asigur ca cei cu bun simt , simtul umorului, un strop de inteligenta, compasiune, o vorba buna....(vezi caracteristici pozitive) sunt pe forum de muuulta vreme si inca mai apar, sporadic sau permanet cu aceasi speranta de bine.OK ASTA AM CREZUT SI EU, DAR VAD CA CEI CARE INTRA SINT LUATI PE SUS, DE VETERANII CARE SE CRED MAI DESTEPTI. EI NA ,UNII SUNT MAI PUTIN, DA CE VINA AU? NU TREBUIE SI EI ASCULTATI? EU NU AM GASIT, SI NICI NU VAD CA VA FI VREODATA CEVA FRUMOS SI BUN IN ACEST FORUM. DECIT CA SINT VREO 7-8 PERSOANE CARE SE VAD STAPINE PESTE RESTUL LUMII. DE ACEEA CHIAR NU VR SA MAI COMUNIC CU VOI ASTEA CARE DE CITE ORI POSTEZ CEVA UNEI PERSOANE, VA BAGATI HODORONC TRONC,OK SA AVETI VIATA LUNGA, SA FITI VOI DESTEPTII LUMII, SI SA- MI MINCATI SI PENSIA MEA SA VA SIMTITI SATUI OK? O ZI BUNA, SI VA ROG VEDETI-VA DE ALE VOASTRE, NU MAI POSTATI LA ADRESA MEA NIMIC, COMUNICATI CU AI DESTEPTI, NU-MI DATI APA LA MOARA OK,, AM SA IGNOR ANUMITE PERSOANE CARE LE STIU, |
||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 20:25 |
||
gresit, de mine nu s-a luat nimeni, si noua sunt si eu.. bine, in afara de domnu` caruia nu-i placeau picioarele mele.. noroc ca eu n-am nici o problema cu asta, nu tin sa plac tuturor, adica..si n-o iau la modul personal. problema e ca trebuie sa discuti, nu sa te certi ca tzatza din obor.. |
||
melanie Postat pe 8 Octombrie 2009 20:25 |
||
Ovi, intra pe topicul "Relatia cu Dumnezeu". Acolo sa vezi , nu aici.. | ||
dihoritza Postat pe 8 Octombrie 2009 20:25 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=HqfI_50z9Lw&feature=related | ||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 20:27 |
||
AM POSTAT EU ASA CEVA? CE DRACU , NU STIU EU CE SCRIU,, | ||
YUFORMY Postat pe 8 Octombrie 2009 20:27 |
||
am o rugaminte, vrei sa dezactivezi Caps Lock ? esti extrem de greu de citit asa.. |
||
melanie Postat pe 8 Octombrie 2009 20:30 |
||
mey, gata, ca deja m-am plictisit, capisci ? acilea in cafenea am si io un cuvant de zis, ca si io is membru fondator cine nu stie a vorbi civilizat nu mai intra in cafenea, e clar ? ca m-am saturat sa tot intru si sa vad ca cineva are ceva de impartit cu altcineva si m-am saturat sa vad cum se regleaza conturile personale pe-acilea de-aia zic, care nu va puteti abtine, mereti pe alt topic si spurcati-va |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 20:30 |
||
nu era vb de tine...etta!! se stiu ei...cei ce fac asta!! chiar nu inteleg de unde...atata rautate,... parca`s copii d`aia...care strica castelele de nisip...pe plaja!!! zau ca...devine penibil sa vezi ca...adulti...care pretind ca ar avea ceva in cap...tabara pe cineva...si...vor sa faca...chiar nu stiu ce...numa` sa fie ei...cumva...cineva!!! URAT....URAT....!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Octombrie 2009 20:30 |
||
ovi, da o cafea, ca mi-e lene sa imi fac... si nu, nu mai sunt suparata pe tine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 20:33 |
||
mami army....am inceput sa ma prind pana si eu de obsesiile lu matale de forumul aista... nu fii trista doar ai o idee ficsa si doar te repereti...nu-s c-as fi fuoarte desteapta eu! eu zic caaa....sunt site-uri berechet de datting...n-are roost s-o tii p=a ta numa p-aicia! chiar pierzi timpul, sincer acuma! acoloo...cu efortul pe care l-ai risipit p-aicia gaseai 10pan-acuma! parol | ||
fleur_de_lis Postat pe 8 Octombrie 2009 20:35 |
||
ovi bre, ia-ti topicul acasa si deschide-l numa' cu politia digitala langa tine |
||
pik_nik Postat pe 8 Octombrie 2009 20:35 |
||
bre pik...pe tine chiar nu te deranjeaza atmosfera asta ? ca io imi amintesc ca am petrecut toti momente frumoase in cafenea, cand vorbeam despre diverse...de la pizza la ce-am facut in ziua respectiva | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Octombrie 2009 20:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea ce contine de toate | 199 | De la: eladaela 21 Martie 2011 10:50 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
|
||
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri