Cafenea de primavara

gata v0am lasat ....
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:40
..credeam ca sunteti ocupati cu mancatul orezului cu lapte...
daria_
forevermy...tu cine dreaq mai esti...si cu ce pb aici?
regleaza-ti fata...conturile...unde vrei si...nu-mi infesta topicul cu...aberatii!!
cer iertare...tuturor amicilor si...prietenilor...pt aceasta iesire...dar chiar ma intriga...atitudinea unora...de tot terfeli topicurile...cu tot felu` detampenii...fara nici o reprezentativitate in ce priveste o socializare civilizata!!
asa ca...pt cei vizati...promit sa cer admin. sa rezolve astfel de pb in cel mai sever mod...
nu cerd ca tre sa suporte cineva...frustrarile unora...doar pt ca ei...nu se pot controla!!
ovidiu42
De la: wife, la data 2009-10-08 20:33:37ovi, da o cafea, ca mi-e lene sa imi fac...

si nu, nu mai sunt suparata pe tine

wife...sar`na!
ia cafeaua...si...vezi sa nu te contaminezi de astfeldelume!!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:42
De la: ovidiu42, la data 2009-10-08 20:40:49forevermy...tu cine dreaq mai esti...si cu ce pb aici?
regleaza-ti fata...conturile...unde vrei si...nu-mi infesta topicul cu...aberatii!!
cer iertare...tuturor amicilor si...prietenilor...pt aceasta iesire...dar chiar ma intriga...atitudinea unora...de tot terfeli topicurile...cu tot felu` detampenii...fara nici o reprezentativitate in ce priveste o socializare civilizata!!
asa ca...pt cei vizati...promit sa cer admin. sa rezolve astfel de pb in cel mai sever mod...
nu cerd ca tre sa suporte cineva...frustrarile unora...doar pt ca ei...nu se pot controla!!
po[ dupa modul tau de abordare , cum sa-ti raspund?
YUFORMY
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:43
wife, si cum facem sa redevina atmosfera placuta? ii lasam pe bezmetici in voia lor sau le dam peste nas cu propriul lor limbaj?
ca adminii nu prea se indura sa intervina. eu nu sunt adeptul radierii conturilor, da' cred ca se poate institui un sistem de atentionare, ca la fotbal de exemplu, cu cartonase.
pe de alta parte, ce vina am eu ca unora nu le plac ochii mei si se leaga de faptul ca mi-am legat sireturile papucilor de casa in mod provocator? sa-ti dau un exemplu: ma 'nervez pe tine ca ai piciorul mai finutz decat al meu, si incep cu aluzii mizerabile, cu afirmatii de genul "vai ce urat vorbesti, ce vulgar te porti, cat esti de fatzarnica", orice-mi sta la indemana adica, fara nici un argument, poate-poate reincepe lumea sa se uite si la picioarele mele
sper ca ovi si cei in cauza au priceput
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:44
De la: daria_pet, la data 2009-10-08 20:40:33..credeam ca sunteti ocupati cu mancatul orezului cu lapte...

nuu nu e bun! te rugam sa faci altul!
( asa-i faceam lui mama cd eram mica, hehehee!)
fleur_de_lis
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:44
ovidiu, e un forum public..
tot ceea ce sta in putere fiecaruia, e controlul propriu, al propriului comportament..
ce face altul, nu pot controla si nici nu-mi doresc asta..
cel putin asta e punctul meu de vedere.

cei ce pot face ceva sunt administratorii forumului, probabil se poate da BAN..nu stiu..
din pacate, Garbo, e si o afacere, si aici interesele noastre ca utilizatori nu se mai " pupa" cu interesele lor de ..business.
melanie
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:45
ovi, sezi mumos si nu te enerva

pai io am vacinurile facute, bre...nu ma molipsesc usor

da' pe bune, de-acu' incolo nu mai am de gand sa ma rog frumos de nimeni sa fie civilizat, am sa tai in carne vie

si toata atmosfera asta pe garbo s-a stricat de cand si-a facut valentino contul ala nou, de-atunci au inceput sa derapeze lucrurile, parerea mea
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:45
De la: pik_nik, la data 2009-10-08 20:35:57ovi bre, ia-ti topicul acasa si deschide-l numa' cu politia digitala langa tine

pik...sincer...nu stiu...si nici nu ma intereseaza...nivelul tau de socializare dar...cinismul...nu mereu e de bun augur...
inclin sa cred ca...pt una lume...chiar tre sa existe un nivel...sub care sa-i fie jena...chiar persoanei respective sa coboare...daca are ceva...scari de valori!!
deci...sa lasam chestiile astea ...presarate cu...un asa zis umor...de ultima spetza...cand n-avem argumente pt aa explica de ce am ajuns sa ne tavalim in mocirla!!
atitudinea ta...devenita deja...triviala...in ultima vreme ma face sa am indoieli ca poti fi o persoana rationala...
imi cer scuze ca folosesc astfel de expresii...dar...asta releva ceea ce tot vad pe aici!!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:47
pik, io zic ca se poate

se ignora persoana care bate campii si o atentionam pe andra

nu intram in dialog cu toti inadaptatii social, pur si simplu nu le raspundem

e doar o idee

uita-te si tu ce-a ajuns topicu' cu dumnezeu...un loc in care zburda o tipa bolnava la cap

si voi sunteti mai rai decat ea ca o bagati in seama
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:48
foreverarmy, te rog nu mai folosi caps lock, e foarte obositor.
S-apoi, evidentiaza fondul, nu forma...
dihoritza
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:48
apropos de valentino, inca e prezent pe aici cu cel putin un cont de demoazela
atunci cand am atras eu atentia ati sarit sa ma impuscati pe mine. si v-am prezis ce o sa urmeze cand se incepe cu conturi false, nu ca as fi vizionar ci patzit. asta o mai stiu si altii pe aici.
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:50
da, se pare ca se poarta cateodata ..transexualismul asta virtual..
pacat..mi-e mila de genul asta de oameni..
melanie
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:52
De la: Melanie, la data 2009-10-08 20:45:12ovidiu, e un forum public..
tot ceea ce sta in putere fiecaruia, e controlul propriu, al propriului comportament..
ce face altul, nu pot controla si nici nu-mi doresc asta..
cel putin asta e punctul meu de vedere.

cei ce pot face ceva sunt administratorii forumului, probabil se poate da BAN..nu stiu..
din pacare Garbo, e si o afacere..

melanica...hai sa fim sinceri si sa recunoastem ca fiecare are crucea lui de dus...
pb e...sa si-o duca singur...si sa nu refuleze...
iar daca se simt refulari...ignorantza...e cea mai la indemana...
fara a martiriza...toate nulitatile...acordandu-le atentia pe care oricum n-o merita!!
n-am fost niciodata rautacios cu nimeni...oricat de nou a fost...
doar ca...n-am de gand sa ma incarc cu energiile oricarui bolnav psihic...de pe net!!
ori...incercand sa-i atzati...din amuzament...nu faci decat sa ii faci sa refuleze si sa-si manifeste boala...si sa invenineze orice...
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:53
problema clonelor e de mai mult timp, pik...am semnalat-o si eu prin iarna

io zic sa ne regasim bunul simt si sa incercam sa ridicam nivelul conversatiei, ca daca tot despre secs se vorbeste si numai acolo ajungem, nush cum o fii
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:53
bre ovi, iti respect parerea si-mi cer scuze ca nu pot fi la fel de decent, de fin interlocutor, de cult si de civilizat asa ca tine
ce sa fac daca m-am nascut in mocirla?! incerc sa socializez atata cat ma duc si pe mine puterile, de nevasta nu ma gandesc sa te cer, am lumea mea cu care discut (ia priveste cati prieteni am in lista si compara "nivelul de socializare ), nu cer decat sa fiu lasat in prostia si mocirla mea
da' am o nelamurire - cand barfeai cu cele mai infecte aluzii la presupusele mele conturi false, impreuna cu pantera ta, cat de civilizat, educat si bun forumist erai?
hai sa traiesti!
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:54
Seara buna, oamenilor buni si fara chef de cearta!

Ovi, mai ai matale cafea de aia buna la ceaun cum numai matale stii sa faci?

Hai, ca n-am venit cu mana goala... am adus o melodie... Da volumul mai mare sa nu mai auzim cearta din mahala...

http://www.youtube.com/watch?v=jZIoxw0ca9E&feature=related
Ella_34
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:57
si alt apropos, ovi, ca nu vazusem postarea;

"un asa zis umor...de ultima spetza...cand n-avem argumente pt aa explica de ce am ajuns sa ne tavalim in mocirla!!
atitudinea ta...devenita deja...triviala...in ultima vreme ma face sa am indoieli ca poti fi o persoana rationala..."

te felicit pentru modul stralucit in care reusesti sa-i etichetezi pe cei care iti calca tie bataturile! probabil esti abilitat sa pui diagnostice
eu iti spun doar ca esti un tip simpatic, educatia mocirlei in care ma tavalesc nu-mi permite sa zic mai multe
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:58
ovidiu, eu nu-mi permit sa-i spun cuiva ce trebuie sa faca, pot da cel mult o sugestie, daca doreste sa o ia in considerare bine, daca nu, nu..
pentru ca viata m-a invatat in lucru...daca vreau ca lucrurile sa se schimbe, prima care trebuie sa se schimbe trebuie sa fiu eu..
melanie
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:59

Mai, pik... ce-ai patit frate in seara asta? Eu am crezut ca altii intretin starea de tensiune aici, dar vad ca nici tu nu te lasi...

Nu stricati fratilor atmosfera, ca nici nu-ti mai vine sa intri, parol...
Ella_34
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:01
seara buna, sis...

io ma duc la loc de dat cu capu'...daca vrei, ne discutam acolo

vaz ca acilea nu se poate
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:02
Lui Pik:
Sara buna!
condescendenta... please! cei fara esenta se exclud singuri.
dihoritza
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:03
....vacin antirabic...doar asa nu se infecteaza forumul..
....toata lumea e primita aici, dar cei noi trebuie sa se conformeze unor reguli nescrise pentru a se putea integra...aici este o mica societate ....te comporti frumos (nu scrii cu litere de tipar pentru ca deranjaza la ochi...nu copiezi ce a scris cineva, decat daca te referi la ceva scris pe alta pagina -e suficient sa faci referire la persoana careia i te adresezi...nu folosesti exagerat fetisoarele....nu jignesti....)- altfel esti respins imediat...
....cand se incepe un topic nou, raspundem la el cu seriozitate si apoi incepem sa glumim, altfel topicul s-ar inchide...
daria_
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:04
mai dihoritzo, intentiile mele in forum sunt sa ma distrez cu gagicile, nu sa scot parii din fundul intzepatzilor
uneori insa, dintr-o politetze invatata evident in mocirla parinteasca, cred ca se cuvine sa le arat celor cu aluzii mai stravezii decat aerul diminetilor de toamna ca le-am observat stradaniile. sa nu-i supar, nu?
pik_nik
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:06
domnu`, ai fost teribil acilea..
melanie
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:08
ella....poti servi cafelutza...si...la fe poate face oricine are ceva de povestit...despre lumea in care traim...sau viata cotidiana...
atata timp cat ne putem folosi ratiunea...pt a putea comunica...normal si civilizat...(cel putin...aici...sau in oricare spatiu limitat...)e loc pt toata lumea...
pb e sa nu intram cu bocancii-n lumea unora care chiar n-au chef sa prolifereze murdaria...
nu vreau sa par justitiar...asa cum vor sa insinueze unii!!
dar...daca eu am decis ca...nu-mi place murdaria...si...n-am vrut sa merg acolo unde se propaga ea...de ce sa fiu nevoit sa inghit asta...chiar si intr-un loc...unde eu...cu vreme in urma...am venit pt destindere si...relaxare?
fiecare isi poate folosi nivelul de socializare...asa cum crede ca-l reprezinta!!
n-am nimic cu cei care poate au o pb...si...se manifesta pe diverse topice...
dar...atata timp cat mie nu-mi place asta...si ca atare...nu intru-n polemici cu asemenea persoane...chiar am pretentia sa nu fiu infestat...cu fortza...cu asa ceva...

o seara frumoasa...tuturor...si...imi cer iertare pt iesirea din aceasta seara...
dar...sincer...e insuportabil...sa acceptam asa ceva!
ovidiu42
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:09
Pik, cum spuneam, esenta... S-apoi, tu esti in tip "subtire".
Hai sa ne distram
dihoritza
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:10
..pik, vrau si io niste flori si haleala de la tine...pot pentru ca sa-ti fur niste poze?
daria_
ma rog, cu timiditatea-mi bine cunoscuta...
pik_nik

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! 74 De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj 2 De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25
ce parere aveti despre pilulele alli 11 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 15:24
Gre Bakery 2 De la: femaleoana 29 Iulie 2017 16:48
Iadul e aici... ! 19 De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45
Setari Cookie-uri