Heiiiiiiii Buna seara Voi inca nu v-ati culcat? Ce bine. |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:24 |
||
---|---|---|
Ce faceti ,fetelor, hai ca am ris copios cind am citit ce ati postat aici | ||
scrichy Postat pe 15 Martie 2009 00:24 |
||
hai ca vin si eu cu o lada de bere neagra ( favorita mea ) apropo sotul nu este microbist, nu intelge sportu asta la tv da nici in realitate , nu il atrage |
||
|
||
cinezee Postat pe 15 Martie 2009 00:24 |
||
buna persia, buna scrich, nuuuuuu...nu ne-am culcat...io cel putin dupa marihuana aia...ma pot duce la maraton....cred ca mai fac un rand de clatite ca nu am somn.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:25 |
||
daca tot aduc berea sa aduc si muzica http://www.youtube.com/watch?v=MkSIq2VDLgM&feature=related ptr toata lumea din cafenea ,Persi & Scri bine ati revenit |
||
cinezee Postat pe 15 Martie 2009 00:27 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-15 00:24:55 hai ca vin si eu cu o lada de bere neagra ( favorita mea ) moooa...pai atunci nag si eu 3 castronoaie de floricele cu cascavea, mai am o punga de 3 kg de maximix...de-abia luata din metro, o punga de doua kg de fistic, si daca ma suparati, bag si neshte pateuri cu cremwursti...asa la sictir in cuptor..cine se baga???? |
||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:28 |
||
E ras tot ,nu a ramas nimic,bravo,OVI,nu vezi cum sunt,ce le-ai dat de au ajuns in halul asta | ||
scrichy Postat pe 15 Martie 2009 00:28 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-15 00:24:55 hai ca vin si eu cu o lada de bere neagra ( favorita mea ) Esti o norocoasa, pentru ca al meu sot, nu stie altceva (vorba vine), pentru el fotbalul nu mai este un hobby, a devenit o obsesie. Multumesc de bere |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:29 |
||
eu ''astept '' clatiteleeeee Cu placere oricand Persi De la: tutankhamon, la data 2009-03-15 00:25:50buna persia, buna scrich, nuuuuuu...nu ne-am culcat...io cel putin dupa marihuana aia...ma pot duce la maraton....cred ca mai fac un rand de clatite ca nu am somn.... |
||
cinezee Postat pe 15 Martie 2009 00:31 |
||
moooa...pai atunci nag si eu 3 castronoaie de floricele cu cascavea, mai am o punga de 3 kg de maximix...de-abia luata din metro, o punga de doua kg de fistic, si daca ma suparati, bag si neshte pateuri cu cremwursti...asa la sictir in cuptor..cine se baga???? eu tutan eu. Uite eu aduc cocteiurile. |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:32 |
||
off...persia...te compatimesc...asa era si primul meu prieten...nu rata nici meciurile din divizia D....nici cabnd eram in pat nu se potolea....daca era o faza mai incendiara...aera cu ochii in ecran...puteam fi eu si cleopatra goala...si atunci am jurat ca sotul meu va fi un anti fotbal...si l-am gasit...avem aceleasi gusturi...snookerul si formula unu | ||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:33 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-15 00:31:54eu ''astept '' clatiteleeeee am facut aluatul...tre sa-l las un piculetz.... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:34 |
||
ADUCETI-intariri vad,vin si eu cu alune,va plac,si o sticla de MERLOT,se baga cineva | ||
scrichy Postat pe 15 Martie 2009 00:35 |
||
Fistic fur de la sotul din punga mare ( el iubeste ala ) iar de la mine va dau un mare castron de migdale si nuci continui cu dedicatiile ptr musterii din cafenea http://www.youtube.com/watch?v=50dywtJ7csA&NR=1 |
||
cinezee Postat pe 15 Martie 2009 00:37 |
||
De la: scrichy, la data 2009-03-15 00:28:39E ras tot ,nu a ramas nimic,bravo,OVI,nu vezi cum sunt,ce le-ai dat de au ajuns in halul asta nu spun...ca cine stie cine mai aude!! da...ganesc ca ...nu-i rau!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Martie 2009 00:38 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-03-15 00:32:17moooa...pai atunci nag si eu 3 castronoaie de floricele cu cascavea, mai am o punga de 3 kg de maximix...de-abia luata din metro, o punga de doua kg de fistic, si daca ma suparati, bag si neshte pateuri cu cremwursti...asa la sictir in cuptor..cine se baga???? asa...asa....eu vreau un "sex on the beach" sau un "mai tai", ce ingrediente ai la indemana....p.s.poti pune mai multa votca....sunt ok.... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:38 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-15 00:33:29off...persia...te compatimesc...asa era si primul meu prieten...nu rata nici meciurile din divizia D....nici cabnd eram in pat nu se potolea....daca era o faza mai incendiara...aera cu ochii in ecran...puteam fi eu si cleopatra goala...si atunci am jurat ca sotul meu va fi un anti fotbal...si l-am gasit...avem aceleasi gusturi...snookerul si formula unu Tutan draga prima mea intrebare cand l-am cunoscut pe al meu sotior a fost. Esti microbist? raspuns: Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Apoi am aflat ca el defapt urmarea meciurile in reluare. Deci ce pot sa zic, vorbeste de fotbal, joaca fotbal,se uita la fotbal, iar joaca fotbal si tot asa. Ce sa-i fac m-am obisnuit. Hai sa bem ceva ca daca ai mai fumat si hasisi merge mai bine. |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:42 |
||
Sa-mi pastrati si mie niste clatite pentru micul dejun... Eu va las ca am un randez-vous cu Mos Ene... Va pup fetelor... O noapte linistita! |
||
Ella34 Postat pe 15 Martie 2009 00:43 |
||
bravooooooo eu numai coctailuri as beaa ...dovada sta poza din avatarul meu , precum se vede cu asta ''defilez '' in seara asta | ||
cinezee Postat pe 15 Martie 2009 00:43 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-15 00:43:04 Sa-mi pastrati si mie niste clatite pentru micul dejun... si...ti-am zis sa nu tragi mult...din iarba!! uite...acu`...nu mai rezisti... |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Martie 2009 00:45 |
||
NOAPTE BUNA,ELLA,SOMN USOR | ||
scrichy Postat pe 15 Martie 2009 00:46 |
||
persia....baga mare....fa cocoteilu' ala strong sa stea paiu' batz in el ......ma simt bineeeeee si vreau sa beaaaauuuuuuu.....sau, mai bine, nu te mai chinui mama cu cocoteilu'...pune stecla de votci pe masa, ca am, eu neshte fanta de portocale si merge un screwdriver....si daca terminam sucu', am sos de rosii facut de socarella(cica din rosii ecologice...my ass....) si piper iute de gandesti ca l-am pisat din coada diavolului.....moooama...da chiar ca zici ca am tras ceva pe nas.....aoleu...daaa...am baut niste seven up.....or fi pus astia dreaq ceva in el.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:48 |
||
Sex on the bitch pentru Tutan (vodca wk, suc de portocale, gheata si suc de visine). Ce zici merge? Cinezee tu ce doresti? un cosmopotalian este ok? Sunt chelner in seara asta. |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:48 |
||
noapte buna ellutza...iti pastrez fata niste clatite intr-o farfurie pe cuptorul cu microunde ....daca eu mai dorm cand te trezesti, baga-le un pic la incalzit.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:51 |
||
Nu stiu ce sa beau,dar as vrea ceva sa ma relaxeze putin | ||
scrichy Postat pe 15 Martie 2009 00:51 |
||
nuuuu eu beau asa de fel B52 , black russian sau mai e unu god father cele care au la baza vodka , crema de wisky sau chiar wisky ( numai tariii ) ce e cu dulceturi sau concetrat de suc nu imi place ...PERSI multammm ELLA, SOMN USOR pe curand , iti lasam si ptr tine maine dimineata clatite |
||
cinezee Postat pe 15 Martie 2009 00:52 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-03-15 00:48:14persia....baga mare....fa cocoteilu' ala strong sa stea paiu' batz in el ......ma simt bineeeeee si vreau sa beaaaauuuuuuu.....sau, mai bine, nu te mai chinui mama cu cocoteilu'...pune stecla de votci pe masa, ca am, eu neshte fanta de portocale si merge un screwdriver....si daca terminam sucu', am sos de rosii facut de socarella(cica din rosii ecologice...my ass....) si piper iute de gandesti ca l-am pisat din coada diavolului.....moooama...da chiar ca zici ca am tras ceva pe nas.....aoleu...daaa...am baut niste seven up.....or fi pus astia dreaq ceva in el.... Ce comica esti tutan. Lasa ca le-om incerca pe toate poate dormim mai bine. |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:52 |
||
neah!!!...mai mancam si yo o pita p`aci ca...chelner... acu`...sa duse si asta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 15 Martie 2009 00:53 |
||
De la: scrichy, la data 2009-03-15 00:51:28 Nu stiu ce sa beau,dar as vrea ceva sa ma relaxeze putin Scrichy un Jack Daniels merge? Te relaxeaza sigur. |
||
persidadamian Postat pe 15 Martie 2009 00:56 |
||
De la: persidadamian, la data 2009-03-15 00:48:19Sex on the bitch pentru Tutan (vodca wk, suc de portocale, gheata si suc de visine). Ce zici merge? mergeeeeee........cu gheata mai putin ca sunt cam ragusita de la tigari.... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Martie 2009 00:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
vand salon de coafor, frizerie de copii in Cluj | 2 | De la: ShantiL 8 Februarie 2014 19:25 |
Acesta adorabile PISICI !!!!! | 140 | De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59 |
|
||
Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural