[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1226/1226353xkbp3fdyxn.gif[/img][/url] pentru doamnele si domnisoarele care vor pasi astazi pragul cafenelei, primiti in dar cate o floare....este doar 8 Martie !!! |
||
ladyDY Postat pe 8 Martie 2012 07:50 |
||
---|---|---|
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1966/1966520xs203j0e2v.gif[/img][/url] | ||
ladyDY Postat pe 8 Martie 2012 08:09 |
||
Cu drag de 8 martie Primul inventator a fost Dumnezeu. El a brevetat cuplul Adam �i Eva. * Femeia este o fire mai fin� dec�t b�rbatul, deoarece este exemplarul des�v�r�it al Crea�iei Divine. * Iubirea a �nceput de la Adam... �i Eva. * Femeia-i ca floarea � e admirat� de o lume �ntreag�. * Femeia � o ecua�ie cu mai multe necunoscute, un mister. * Femeia-i ca o pisic�. Cine o m�ng�ie, acelui-ai toarce. * Femeia f�r� b�rbat e ca un c�mp nesem�nat. * Femeia-i albina societ��ii. * Femeia-i muza b�rbatului. * Femeia frumoas� nu numai so�ului �i apar�ine. * Femeia-i ca umbra. C�nd alergi dup� ea, fuge te tine, iar dac� fugi de ea � se �ine scai. * Femeile sunt ni�te cet��i. Nu toate cad la primul asalt. * Unele �i schimb� coafura, dar n�ravul ba. * Nu face�i din femei b�rba�i, c� n-o s� ave�i urma�i. * Dragostea nu se cer�e�te la col� de strad�. Se vinde... * Dragostea dureaz� nou� luni de zile, apoi apar problemele. * ��i trebuie o clip� s� te �ndr�goste�ti �i o via�� s� fii rob al dragostei. * B�rbatul adev�rat e persoana care satisface pl�cerile Femeii �i... viceversa. * C�s�toria este atrac�ia reciproc� a dou� corpuri �nc�rcate cu sarcini diferite, iar Divor�ul este respingerea reciproc� a dou� corpuri din cauza �nc�rc�turii de acela�i fel. * B�rbatul/so�ul �i femeia/so�ia reprezint� cifrele 1 �i 0. Unindu-se, devin 10. * Cei mai frumo�i sunt copiii� �n bra�ele Mamei. de Mihai Cucereavii |
||
|
||
DD_BB Postat pe 8 Martie 2012 10:45 |
||
DIN PARTEA BARBATILOR De ziua voastr�, dragi femei, V� d�ruim noi c�te-o floare, �i s� uita�i, ca de-obicei, Ce v-am promis prin dormitoare. |
||
DD_BB Postat pe 8 Martie 2012 10:47 |
||
Lady LA MULTI ANI LA MULTI ANI frumosi la toate doamnele si domnisoarele care azi sunt pe aici | ||
tusi_Oli Postat pe 8 Martie 2012 10:49 |
||
So� model la 8 Martie Neveste-mi, ca-n orice s�rb�tori, Nimic �n lume n-o s�-i cer s� fac�! Deretic, sp�l, g�tesc, �i cump�r flori, Cu singura condi�ie... s� tac�. Ziua Femeii Nici nu trece iarna bine Cu facturile-i umflate �i pe portofel �mi vine �nc� o calamitate! Ce-i sigur e sigur S� nu ratez de ziua Ei (Memoria mi-e slab�), �i duc nevestei ghiocei De fiecare BAB�. de G�rda Petru Ioan |
||
DD_BB Postat pe 8 Martie 2012 11:00 |
||
La multi ani tuturor femeilor! Sa ne traiasca mamele, bunicile, fiicele, matusile, vecinele, verisoarele si asa mai departe. Sa fim sanatoase, fericite si iubite! |
||
steluta2007 Postat pe 8 Martie 2012 15:51 |
||
buna seara oameni buni si...LA MULTI ANI...TUTUROR DOAMNELOR...DE ORIUNDE... CER SCUZE PENTRU URAREA ATAT DE TARZIE...DAR...N-AM PUTUT S-O FAC MAI DEVREME...din motive independente de mine... sper sa fie primite chiar si...acum...atat de tarziu!! |
||
ovidiu42 Postat pe 8 Martie 2012 22:12 |
||
http://www.trilulilu.ro/video-cultura/dar-daca-este-totusi-ziua-ta | ||
ovidiu42 Postat pe 8 Martie 2012 22:16 |
||
hai salut !!! la servici???? Tusi multumesc de urari...sa ai o primavara frumoasa si un an excelent !!! |
||
ladyDY Postat pe 8 Martie 2012 23:54 |
||
sar`na lady...da...la servici... ce dreaq sa fac...daca nu mi-o placut cartea? seara frumoasa...si tie...si...tuturor!! |
||
ovidiu42 Postat pe 9 Martie 2012 01:10 |
||
ma bucur ca-ti place si merci de poezie !!!! seamana cu lady micuta !!! | ||
ladyDY Postat pe 9 Martie 2012 22:23 |
||
''Motan m-a� fi dorit s� fiu cu coada-n sus, cu blana-n dungi, cu gheare �i muste�e lungi, c-un ochi verzui �i-un ochi c�prui.'' Nichita Stanescu |
||
Astarta Postat pe 9 Martie 2012 22:28 |
||
sa-nteleg ca altfel ii faceai curte lu' lady???!!! | ||
ladyDY Postat pe 9 Martie 2012 22:37 |
||
altfel se poate? buna seara! | ||
Astarta Postat pe 9 Martie 2012 22:40 |
||
buna seara ....... am trecut sa va salut , altfel nu ma bag |
||
jeanette40 Postat pe 9 Martie 2012 22:43 |
||
buna seara Jeanette...multumim !!!...dar stai ca nu bate neuronul meu la ce vrei sa spui...in ce sa nu te bagi??? glumim....sau nu mai stii de gluma??? | ||
ladyDY Postat pe 9 Martie 2012 22:48 |
||
De la: Astarta, la data 2012-03-09 22:40:44 altfel se poate? depinde ce anume !! |
||
ladyDY Postat pe 9 Martie 2012 22:50 |
||
ba da Lady , glumeam | ||
jeanette40 Postat pe 9 Martie 2012 22:51 |
||
ma plicitisesc. am intrebat daca ma primiti si pe mine? gluma nereusita. | ||
Astarta Postat pe 9 Martie 2012 23:00 |
||
ei , cum nu dar , nu ai vrea sa te prezinti ? |
||
jeanette40 Postat pe 9 Martie 2012 23:04 |
||
daca te primim??? sigur ca da !!!! ...cand am intrat prima data pe forum si am raspuns la o postare, am fost repezita...eram noua si trebuia sa mi se faca botezul stiu cum este sa dai buna ziua si sa-ti tranteasca usa in nas una lume !!! asa ca esti bine venita !!! | ||
ladyDY Postat pe 9 Martie 2012 23:24 |
||
De la: Astarta, la data 2012-03-09 22:28:45''Motan m-a� fi dorit s� fiu |
||
garbo_bella Postat pe 9 Martie 2012 23:42 |
||
`mna sara...oameni buni!!! ...asa...printre pahare...si...urme de...continuturi... | ||
ovidiu42 Postat pe 10 Martie 2012 00:22 |
||
Buna dimineata !!Ati scos pisicutele la plimbarea de dimineata? dar cateii?? Ok!! atunci poftiti la cafeaua de dimineata,lui Axl un ceai.si lui Lady Puf-Alb un laptic cu vitamine!! Ptr. cine ieri a ..chefuit ceva de ..dres..bicarbonat cu apa,zahar si lamaie!! O zi frumoasa se arata afii,o zi frumoasa va doresc la toti,pup!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Martie 2012 09:25 |
||
Buna dimineata!!!!Un altfel de zimbet.... http://www.youtube.com/watch?v=snV2_JF4Oes&feature=related O zi placuta tuturor!!! |
||
constance Postat pe 10 Martie 2012 10:58 |
||
Pt ceai! O sear� fr! | ||
Axl_22 Postat pe 10 Martie 2012 20:02 |
||
`mna sara oameni buni!!! o noapte frumoasa va doresc tuturor...si...weekend frumos...in continuare!! http://www.trilulilu.ro/video-muzica/vioara-si-harpa-pentru-relaxarea-sufletului |
||
ovidiu42 Postat pe 10 Martie 2012 22:02 |
||
buna seara !!! | ||
ladyDY Postat pe 10 Martie 2012 22:26 |
||
''A� vrea s� fiu toamn� sau var�, Iarna cea alb�, sau chiar prim�var�. A� vrea s� fiu ori cer, ori p�m�nt, Sau toate deodat�, �ns� nu sunt.." buna seara! m-am prezentat! |
||
Astarta Postat pe 10 Martie 2012 22:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
cu colinda.... | 10 | De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36 |
|
||
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri