De la: anakin, la data 2009-03-19 14:54:34sa stii ca sunt firme mari care aveau datorii imense, inclusiv la stat, blocate de lipsa de lichiditati de pe piata, si au preferat sa intre in administrare judiciara pentru ca sa stopeze curgea penalitatilor, si a dobanzilor la penalitati (OG.11/1996). Daca nu stiai, ia asta ca pont pentru clientii de buna-credinta Multumesc de pont! Cei mai gravi ii pasam sefului! De aia sunt sefi! Ella, pe privat discutam preturile cursurilor!! |
||
Verarmy_38 Postat pe 19 Martie 2009 17:53 |
||
---|---|---|
Da anakin...asa procedeaza firmele care au la conducere un om de buna credinta si care stie care are o datorie fata de aceasta societate.Dar...ia in calcul si faptul ca ca majoritatea prefera sa intre in faliment...si asta dupa ce au instrainat toate proprietatile si bunurile de mare valoare.In final se aleg cu procese in care marele risc este sa obtina o condamnare cu suspendare...iar firmele pagubite raman cu constituire de provizioane.Si din pacate...sunt puhoi astfel de cazuri...cel putin in ultima vreme,mai ales in cazul constructorilor!! Nu degeaba se spune ca aceasta criza financiara va face o "curatenie" in economia autohtona! |
||
walkiria Postat pe 19 Martie 2009 18:11 |
||
Doamne...ca m-am prostit de cap...sa trecem la cafele si alte alea...ca vad ca bate vantul prin cafenea.Ma gandeam sa fac un ceai...sa cumpar lamaie multaaa!!!!Vremea e tot nashpaaaa!!! Ellutza...unde ai pus draga lama aia????!!!! |
||
|
||
walkiria Postat pe 19 Martie 2009 18:17 |
||
ceai?? lamaie multa ? unde-unde | ||
rizzibizzi Postat pe 19 Martie 2009 18:20 |
||
walki, problema e diversa si nu incape in cateva randuri. Si legea insolventei comerciale are multe aspecte, si fiecare aspect merita comentat. Nu e locul aici, si te rog sa ma crezi ca de la aparitia ei (2006) s-au scos cateva tratate, ca sa nu spun ca s-a modificat de trei ori. Insa principiul ramane acelasi. | ||
anakin Postat pe 19 Martie 2009 18:29 |
||
sisi unde umbli hai la cafenea LA O | ||
rizzibizzi Postat pe 19 Martie 2009 18:44 |
||
Ceva de mancare da cineva? Eu dau gogosi... Amatori?? |
||
Armyvero_38 Postat pe 19 Martie 2009 20:04 |
||
mai copii..am avut o zi.. Acum am ajuns acasa, mi-a trecut si foamea...vreau un ceai, mare si fierbinte.. se poate ? |
||
gabitzza Postat pe 19 Martie 2009 20:36 |
||
De la: Armyvero_38, la data 2009-03-19 20:04:39Ceva de mancare da cineva? Eu dau gogosi... Amatori?? io vreau una cu ciocolata.....daca ai....pliiiiizzzzzzz |
||
tutankhamon Postat pe 19 Martie 2009 20:48 |
||
buna seara dragilor....e o vreme de kk la bucale de-ti vine sa-ti dai cu tesla.......in sfarsit a nins si la bucuresti dupa ce a nins in toata tara numa aicea nu..... de ceeeee????? e luna martie...ninsoarea trebuia sa fie in decembrie....offff...si e un friiig....mi-am pus caciula in cap...vreau sa vina primavara aia frumoasa si placuta o data......nu vara cu arsita.....primavaraaaa...auziti, daca strigam toti in cor vine????? nu dati cu pietre...eu doar am intrebat.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Martie 2009 20:51 |
||
honey...o friptura, ceva????...a luat flo carne de porc...o minunatie....iti trantesc si tie o fleicana pe gratar????...si ce vrei orez cu legume sau piure????.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Martie 2009 20:52 |
||
De la: gabitzza11, la data 2009-03-19 20:36:42mai copii..am avut o zi.. gabitzaaaaaaa, am pus eu acuma de unul...hai cu canitza...e fierbinte ....are si lamaie...si miere daca vrei... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Martie 2009 20:53 |
||
Tutan...ce bine! Vreau o cana mare si lamaie multa! Da, tipam SA VINA PRIMAVARA! |
||
gabitzza Postat pe 19 Martie 2009 21:00 |
||
BUNA SEARA,FETELOR,imi este frig de numai pot asa am tremurat toata ziua de azi si de ieri,ce vreme urita si te trage la somn si depresii,as dormi non stop pina se va schimba. | ||
scrichy Postat pe 19 Martie 2009 21:01 |
||
A NINS TUTA? Vreau caldura, m-am saturat de haine groase |
||
gabitzza Postat pe 19 Martie 2009 21:03 |
||
seara buna!!! se pare ca nu-s singurul care a avut o zi nashpa!! dar...aproape a trecut!! insa...se lasa cu dureri de cap... neah!...ca ma apuca vaicareala!! o seara placuta...si...ceva ceai...a mai ramas? ca...daca nu...bag palinca!! |
||
ovidiu42 Postat pe 19 Martie 2009 21:04 |
||
De la: anakin, la data 2009-03-19 18:29:18walki, problema e diversa si nu incape in cateva randuri. Si legea insolventei comerciale are multe aspecte, si fiecare aspect merita comentat. Nu e locul aici, si te rog sa ma crezi ca de la aparitia ei (2006) s-au scos cateva tratate, ca sa nu spun ca s-a modificat de trei ori. Insa principiul ramane acelasi. Asa este...vorbeam de fenomenul predominant cu care ma confrunt zi de zi.Dar oricum...de multa vreme...mi-am propus ca acasa sa uit de toate acestea. Deci....cum e cu lamaia aia????Unde e draga toata lamaia???si lame nu am in casa!!! |
||
walkiria Postat pe 19 Martie 2009 21:18 |
||
BUNA, OVI,cred ca palinca ar fi buna ,te si incalzeste,dar de dureri de cap nu scapi,de la ea le vei avea si miine dimineata | ||
scrichy Postat pe 19 Martie 2009 21:18 |
||
Mai...credeam ca numai eu sunt depresiva din cauza vremii...dar se pare ca multa lumea e!!!Vreau soare....nu ma mai pot amagi in fiecare dimineata.repetandu-mi ..."In sufletul meu e soare!!!" Ovidele...da' tu ce patishi maica??!!! Io caut lame...tu palinca |
||
walkiria Postat pe 19 Martie 2009 21:21 |
||
Ei, putina merge.. | ||
gabitzza Postat pe 19 Martie 2009 21:21 |
||
tocmai am raspuns si eu...si dreaq stie unde a zburat ... si...jurrrrrrrr........ca n-am scris de prostii!!! Andraaaaaaaaaaa......trimite si mie...expresiile bagate la bann!!! sa stiu ce anume sa utilizez...pt a ajunge postarea pe forum... ca...atunci cand scrii si ceva mai mult...nu-ti mai vine sa rescrii!! |
||
ovidiu42 Postat pe 19 Martie 2009 21:30 |
||
Poate ca te-ai gandit la prostii...iar adminii cum sunt foarte constiinciosi...au sesizat!!!! | ||
walkiria Postat pe 19 Martie 2009 21:32 |
||
da gabitza...a nins..atat cat sa-mi bag unghia in gat.....numa atata....off | ||
tutankhamon Postat pe 19 Martie 2009 21:33 |
||
De la: walkiria, la data 2009-03-19 21:32:30Poate ca te-ai gandit la prostii...iar adminii cum sunt foarte constiinciosi...au sesizat!!!! mai...acu`...ce dreaq...nici sa gandesc...nu mai poci? |
||
ovidiu42 Postat pe 19 Martie 2009 21:36 |
||
va las sa va destindeti!!...eu ma pregatesc de plecare!!! o seara frumoasa si...sa va jucati frumos!! |
||
ovidiu42 Postat pe 19 Martie 2009 21:46 |
||
De la: ovidiu42, la data 2009-03-19 21:46:21va las sa va destindeti!!...eu ma pregatesc de plecare!!! Ovidele...o seara buna!!! |
||
walkiria Postat pe 19 Martie 2009 21:53 |
||
buna seara! Cam multa liniste pe aici... Am venit si eu sa beau un ceai cald. Tutaaaa, walkiiii... mai sunteti, ca nu va vad...!?! |
||
Ella34 Postat pe 19 Martie 2009 22:41 |
||
seara buna offfffff,toata lumea se plange ca e vreme nasoala la mine a fost destul de misto si soarele a fost destul de generos,daca vantul nu ar bate ar fi ok.....da nu ma plang e PRIMAVARA la plugova ninge foarte tare nu poti merge cu faza lunga ca ametesti ai senzatia ca toti fulgi se sparg in fata(am vb cu cumnatul care acu vreo 2-3 ore a trecut pe acolo) un ceai mai este ? ar prinde bine cu multa lamaie |
||
rizzibizzi Postat pe 19 Martie 2009 22:43 |
||
Buna seara, Are si pentru mine cineva un ceai caldut? |
||
persidadamian Postat pe 19 Martie 2009 22:49 |
||
De la: Ella34, la data 2009-03-19 22:41:38 buna seara! Cam multa liniste pe aici... sunt pe aici...acunsa....hi hi hi...nu ma vede nimenea...hai la ceai.....ellloooooooooooo |
||
tutankhamon Postat pe 19 Martie 2009 22:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
Beer revolution!! | 2 | De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39 |
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural